След аборта! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След аборта!
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 6029 пъти
С приятеля ми сме заедно от доста години. И двамата сме на 25. Така се случи, че забременях и той искаше да направя аборт. Аз бях много изплашена, започнах да плача и се съгласих. Но няколко дни преди аборта майчинското чувство се пробуди и исках да го запазя, но той каза, че си спомня как съм плакала и че не го искам наистина. Направих аборта. Винаги съм правила секс без презерватив, но този път се случи гаф. Не е свършвал в мен, но явно в течността са попаднали сперматозоиди. Знам, аз съм си виновна. От началото на връзката ни го карах да слага презерватив, но той не искаше, като го сложеше му спадаше и го хвърляше и така се случи.
След аборта ми трябваше много време да се възстановя психически, и месеци не исках секс. Когато го правехме плачех, не исках и се отдръпвах. Адски много исках да говоря с някого. На него му се наду главата, че съм щяла цял живот да цивря, това не било човек, това било ембрион, не е дете. Глупости...

Каза, че ще си имаме бебе по - нататък, сега било рано още. Мина доста време от случката, аз се оттърсих и започнах да имам желание за интимности, но изрично казах че без презерватив не искам да ме докосва.
Той се съгласи, но след 1 - 2 месеца започна да ме отбягва, да му спада, и да се оплаква, че иска без презерватив и че със не му е хубаво.
Сега правим секс адски рядко и е набързо... няма игра, дори е леко по - груб, което убива възбудата ми.

Чувствам се зле, аз съм си виновна, че се случи така, бях глупава. Не бих позволила да се повтори секс без презерватив, не му давам да ме докосне дори.

Но той не изпитва никакви угризения, че нещо създадено от двама ни сега гние в някоя кофа... (звучи ужасно)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: d7ddd7098a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж на 26 години, сега го правя без, защото работим за дете. Преди винаги сме правили с презерватив. Не разбирам какво му е на твоя приятел, това е каприз. Никога не бих позволил да се случи нещо такова като аборт на моята любима. Затова, преди да искам дете, го правехме винаги с гума и като свършвах го вадех за по- сигурно!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 76ad8a11af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Добре де, щом е постоянна връзка защо не пробваш поне с други методи - примерно хапчета? Щом толкова лесно забременяваш - уж те пази, а се случило може пак да се случи. Друг е въпросът за отношението му - на мен ми звучи като много грубо и егоистично. Първа с лека ръка те кара да правиш аборт без да си раждала и второ вместо да е мил прави набързо секс, за да се задоволи, а за теб не мисли. Не ми се струва читава цялата работа.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8ea0e728c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм правила също аборт, но такова нещо като теб не съм чувствала. Чак не мога да го разбера. При мен детето беше супер желано и бях омъжена, но не се развиваше добре и го махнаха. Беше ни тежко, но... всичко минава. Ако не искаш да ползвате презервативи отиди на лекар и започни да пиеш хапчета. Може и ринг да си сложиш. Грехота е да има толкова много начини за предпазване от бременност, и още да се правят аборти. Със съпруга ми преди да започнем да работим за бебе се пазехме със кондоми също. И на мен ми е странно за реакцията на приятеля ти. Пази се много. Сигурно лекарите са ти казали 6 месеца да се стараеш да не забременяваш, защото е много опасно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e41c1dbcab
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Баси скапания мъж! Как го търпиш този? Не му било хубаво, ама да убива невинни бебета му е хубаво. Ако искаш да продължиш да страдаш стой с този егоист, докато не се съсипеш съвсем. Заради такива жени като теб има такива разглезени мъже, дето не им пука за никой друг освен за тях самите. Продължавай да му угаждаш на капризите и чакай нещо да се промени!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f7e6c44a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Чувала ли си за противозачатъчни?

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 55a9054334
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съжелявам, че ти се е наложило да минеш през това и съжелява, , че имаш такъв партньор... Ноне разбирам, защо оставяш защитата си на него? Ти също си отговорна за това какво става и презерватива не е единствената ти възможност. Хората застават на главите си, заа да измислят новипредпазни средства, то не са хапчета, пръстени, диафрагми, имплантани, лепенки, спирали и не знам още какво.
Отиди при гинеколога си и го разпитай за всички възможности, виж коя ти допада най-много и я използвай. Защо се оставяш от друг да зависи твоето удоволствие и сигурност?
Лола

П. П. И на твое място бих се замислила дали искам да остана с такъв човек. Вярно, че при мъжете бащиното чувство се развива доста по-късно, все пак любовта му към теб би трябвало да му диктува друг начин на поведение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 968b77645c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Явно съпругът ти е по-студен и груб човек.
Чувството и съзнанието на родител при мъжете се развива по-късно.
За секса-на мн мъже им пречи кондома. Потърси и ползвай др методи за защита. Все пак, ти също трябва да се стараеш да го предразполагаш, да го караш да те желае, да се чувства комфортно и приятно с теб.
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 52fb34e1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторка:
Какво да ви кажа...
Все още не познавам жена, която да пие противозачатъчни и да не е качила поне 10кг. отгоре. Не искам да изгубя фигурата си, защото тогава това пак ще е проблем за секса, предполагам.
А предпочитам кондом, защото дава най - голяма сигурност, а и знам какво се случва всяка секунда. Мога да разбера дали е скъсан и да реагирам, докато с всички други методи се разбира едва при евентуална бременност.
Ето затова.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e02ac9a41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сложи си ринг тогава. Не се качват никакви килограми с него. Друг е въпроса, ако не вярваш на приятеля си и те е страх да не ти лепне нещо, тогава давай с презерватив.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 92537861a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И как така те пази и забременя?

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e5c1470cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз бех на противозачатъчни и мога да твърдя че с 1 кил. не съм мръднала, незнам явно напълняването не е от хапчетата, а и друго щом сте заедно от доста години защо изобщо махна бебето а и тоя до теб какъв мъж е че ще те накара да направиш аборт насила- никога няма да си го простиш, особено след време ако не можеш да имаш деца, да те беше пазил щом не иска бебе.... незнам защо изобщо говорим зарежи го или му кажи че ако не иска бебе - кондом, ако не да се подготви да е баща, то не може хем душата в рая, хем х... я до края. късмет

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 55a9054334
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторке, а аз не познавам жена, кято да пиепротивозачатъчни и да е качила килограми, но пък познавам такива, които са оставяли мъжете им да ги пазят и се радват на последствията и до днес... или пък на психическите травми. Щом се инатиш за кондом има и женски кондоми, слагай си ти.

Лолс

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker