Чувства към същия пол - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувства към същия пол
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 935 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 21 и моята история се разиграва на работното място с друга жена (36г). Определям себе си като бисексуална и мога да кажа, че се чувствам еднакво добре и с двата пола. С въпросната жена се познаваме от няколко месеца и за това кратко време станахме изключително близки и емоционално свързани. Съответно в мен се породиха чувства и започнах да ги показвам, когато комуникирам с нея, да я ревнувам, да имам нужда от нейното внимание, повече време за мен и т. н. От нейна страна забелязвах как тя прави сексуални намеци, докосва ме и иска да прекарва време с мен.
Когато аз споделих с нея относно моята сексуална ориентация, без да споменавам чувствата си към момента, тя започна да страни от мен, изведнъж стана супер заета, и леко ограничи шегите, които правеше до момента.
Проблемът е, че в същото време тя не спира да се интересува от всяка подробност от живота ми, не спира да търси физически допир, но усещам някакъв страх у нея. Важно е да спомена, че е омъжена, но няма деца, поради здравословни проблеми. Имахме няколко по-дълбоки разговори, в които тя не спира да повтаря как гледа на мен като приятел, като по-малка сестра и т. н.
Да речем, че вече осъзнах, че няма интерес от нейна страна за нещо повече, но сега не зная как да се оттърва от тези чувства. За себе си мога да кажа, че съм изключително емоционален човек и преживявам всеки детайл много силно. Мисълта, че вечер аз заспивам сама, а тя е до някого другиго, просто усещам как срива психиката ми. След всеки емоционален срив и безсънна нощ си обещавам да не се втурвам отново със затворени очи, а на следващия ден тя продължава да ми дава неясни сигнали и напразни надежди. Има хора, които просто се държат по този начин, флиртуват на шега, защото забелязвам, че го прави пред мен и с други. Не зная каква е причината за това и дали е свързано с мен, но осъзнавам, че това нещо не е за мен.
Моят проблем е, че не намирам изход от ситуацията, не мога да спра да чувствам и да искам това, опитах да бъда с мъж през това време, за да предизвикам себе си, но беше кошмарно. Просто затварях очи и си представях нея отново и отново и просто реших да сложа край, още преди всичко да е приключило.
Не зная как да се измъкна от тази ситуация, налага се да поддържаме контакт и да работим заедно поне още няколко месеца, тъй като в момента няма как да сменя работата си, поради други обстоятелства. Тази безизходица ме убива психически допълнително…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 43c4c64856
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Колко добре разбирам как се чувстваш.. На 21 и аз се влюбих в жена на същата възраст и сега, години по-късно, все още всичко ме свива като се сетя за нея. В момента историята се повтаря с друга по-голяма от мен жена и знаеш ли какво е общото? И двете са мили, търсят близост, докосват ме, гледат ме с един нежен, грижовен и влюбен (в моите очи) поглед и се интересуват от живота ми. И знаеш ли какво друго? Нито едната от двете не гледа на мен по същия начин, по който и аз. И това ме прави толкова безпомощна, че понякога ми е трудно да намеря смисъл в каквото и да е друго. Вечер си представям, че съм се гушнала в нея и заспивам с надеждата да я сънувам, а сутрин се събуждам с топка в стомаха и ми липсва ужасно. Мисля си, че вероятно ме привлича този тип поведение у тях, а те са си просто такива и това е естествено за тях. Те дори на подозират какво се случва, ако не им го кажеш директно или поне намекнеш.

Ако имаш нужда да споделяш/от подкрепа - synes11 abv
Аз също нямам с кого да споделя и това ми тежи още повече...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 277a54547b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Разбирам те много добре как се чувстваш!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b6048cafab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не те разбирам!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9f7b0ae96a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Семеина жена с дете на 38г. винаги съм имала мечта да го направя с жена но не попадам на желаещи. Даже и пред мъжъ ми съм споделяла.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker