Първи път с проститука, да кажа ли че съм девствен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първи път с проститука, да кажа ли че съм девствен?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1446 пъти
Здравейте, мъж на 27 години съм.

Вече съм решил, че ще отида на проститука за да изгубя девствеността си. От доста време го мисля, и съм намерил информация за някои доста известни и с добра репутация компаньонки.

Въпроса ми е да кажа ли, че съм девствен на момичето, което реша да поръчам? Принципно много се надявам да бъда предразположен от нея и да се отпусна и за това си мисля, че е по-добре да кажа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: ac67ce8b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   И аз съм в същото положение, но не мога да ти дам съвет, явно ние трябва да го направим по този начин щом моля жена не си ляга с нас.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d57222c0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Тези жени го правят единствено и само заради парите, след това гледат набързо да приключи и да те разкарат. И да кажеш, и да не кажеш, на нея ще й е все едно дали си го правил досега или не.
Ако искаш да си предразположен най-добре промени нещата, които до сега са ти пречили и си хвани приятелка.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 62c2903428
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Както си прецениш човеке. Аз до 24-ри годишен също бях девствен. Имал съм възможност да правя секс и преди това, но пуст срам...

Аз лично не казах, че съм девствен на девойката, но нещата се получиха много добре. Тя си беше доста обиграна /а не някое дръвце/, че има и такива.

Успех.

М. 36г.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1514d90c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   "От доста време го мисля, и съм намерил информация за някои доста известни и с добра репутация... "
Да си беше инвестирал това време да тренираш или да си повишиш квалификацията. Балъче, дреме ѝ на шматката какъв си стига да плащаш. Ако искаш, ще се облече и на монахиня с конска глава и ще квичи като прасе докато я тряскаш. Ти да не си някоя девствена ученичка, че специялно ще го изтъкваш? Тя ли ще те шиба или ти нея?? Да си девствен няма лошо, но да се правиш и на п*тка е друго. Толкова много са я минали, че веднага ще ѝ стане ясно и без да се описваш. После ще се чудиш за какво толкова си плащал. Нямам думи какви "проблеми" са ви на дневен ред...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b810c29b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   При платения няма значение. Няма да те върне- нали иска да вземе парите.
Ако ти падне двеойка безплатно, в никакъв случай не казвай. Нито пък че си ходил при проститутка.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b810c29b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   При проститутка не я губиш.
Чак като свалиш мадама сам, тогава преставаш да си девствен. Но като за първа стъпка към целта става.
Дано да не се разочароваш. Много са загубени проститутките- гледат само да вземат парите. Не ги интересува дали си доволен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ebb93e5c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Аз пък не разбирам що толкова злоба се изля, особено от номер 4. Тва, че проститутките не стават за нищо е вярно. Но е лесно като не си девствен да даваш акъли как да си развиваш уменията в друга сфера. Сит на гладен не вярва. Не че сексът трябва да му е единствената мисъл в главата, но на 27 е логично да иска да прави, при положение, че си е още девствен. Номер 2, тия съвети хвани си приятелка не вършат работа. Пък и съвременните " нормални" жени( мили и добри) така ще го предразположат щом разберат, че на 27 години е девствен, че за цял живот може да му оставят психически травми. Пък иначе номер 6 да прочете значението на думата девствен, щото тва са някакви негови размисли в психологичен аспект по- скоро.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d442892ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Както вече ти написаха - няма никакво значение какво ще ѝ кажеш.

Срам на цялото женско племе, че свестни момчета като теб са принудени да прибягват до проститутки, вместо да имат нормални отношения с противоположния пол.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dec47aca22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Не знам какво да те посъветвам по твоят въпрос, но мога да ти дам други съвети, защото и моят първи път беше с компаньонка. Аз лично не си спомням дали и казах или не, но и в двата случая най-вероятно тя е усетила. Моят съвет е да не избираш някоя супер-супер хубава и яка(тези по-скъпо платените), защото ще свършиш много бързо(ще го вкараш и изкараш няколко пъти и дотам) и няма да ти е кеф. Моя съвет е избери някоя, която те кефи г/д или таква която е на ръба да не те кефи и да е просто ок за да можеш да го правиш по-дълго време. Защото при мен поне стана така, избрах такава, която чисто сексуално и от гледна точка на тяло/лице ме кефеше доста и издържах много, ама много кратко и въпреки, че бях платил за 2 свършвания и двете бяха по сигурно 1-3 минути.... Проблемът беше, че момичето беше много секси, с много хубаво дупе и просто не издържах дълго. Много хора смятат, че бързото свършване при мъжете е по някакви други причини, но при много от случаите е, че момичето те кефи твърде, твърде много и си го доказах като след това пляках момиче, което не ме кефеше и на половина и издържах адски много, сигурно 15-30 минути продължи секса и да не ме кефеше много момичето, но поне я ЕБ** както се казва. Другият ми съвет е според мен, ако решиш да и кажеш и предложи малко повече пари ( например 50-100 лв. ) да се държи по-добре с теб и да те предразположи както се казва(поне аз, ако мога да върна времето бих го направил). Това е от мен и успех! И не се панирай, не си нито първият, нито последният преминал през това(спомням си аз се бях много сдухал от притеснение и нормално, но сега като върна времето на зад нямаше смисъл). Поне ще ти падне от раменете това "бреме" да си девствен и бъди сигурен и другите около теб ще гледат на теб "по-насериозно" и жените особено усещат кой е девствен и кой не и разбира се почти всички жени не харесват девствени така че действай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dec47aca22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До Н6 може би ти на такива си попадал или ходиш при някои много евтини. Аз съм ходил няколко пъти, но на добре платени - 150лв. (не го казвам за да се хваля, а да ти дам пример) и почти всички се държаха много добре и всъщност повечето ги интересуваше дали съм доволен, нито с пози съм имал проблем(които искам сме правили), нито с времето, нито с нищо...

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e1498b22f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Проститутките работят на час. Предразполагане, отпускане, подготовки и т. н. - часовникът тиктака, времето си тече. Да не стане 58 минути подготовка, 2 минути ч*укане? И както са ти казали и по-нагоре, дреме ѝ на нея кой си и какъв си, един от многото клиенти и толкова. Девствен, недевствен, все тая, станал ти, не станал хоя, важното е да ти вземе парите.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8d960b7a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Да, бе! Не я бил губил при проститутка. Как попаднах в един пол с вас, братлета? Сигурно ако проститутка забренее от клиент, детето не е нейно, защото нали не губиш девственост с проститутка, значи сексът не се брои за секс, детето - също. Как ще има дете, ако не е правила секс?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2a67e636d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Да, кажи.
Проститутките са психоложки, ще те научат как да придобиеш самочувствие, как да се държиш с една жена, как да бъдеш мъж, как да правиш секс- общо взето легнал кротко, да те яхне за 2 мин че да свършиш и готово. После същото с нормална жена навън.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e1498b22f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   7 - не съм №6, но е прав. Кога се става рибар, като си хванеш рибата сам или като я купиш от магазина? Образно казано.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 64fd0451ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Съдейки по злобния изказ на номер 4, това е жена, която се сърди, че мъжете имат избор. На жените им харесва идеята мъжете да нямат избор и да се принуждават да им вървят по свирката и те ги разпъват на кръст, за да си вдигат самочувствието на техен гръб. Хем искате топ 5% от мъжете, хем се сърдите, че останалите 95% не искат да стоят на сухо. Ами никой не е длъжен да стои на сухо, че да не страда вашето крехко его.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7d8b0a5c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Проститутките ги интересува да ти вземат парите - тях не ги е грижа дали си девствен или не си. Не си мисли, ако ако кажеш, че си девствен, тя ще си тръгне. За нея са важни парите - затова ще остане, дори и да й кажеш, че си девствен.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b810c29b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Има ли жени които не са проститутки, но биха се съгласяват да правят секс за пари с някой който им харесва?
В смисъл, не се лашкат с всеки който дойде.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9ddaf7ea8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Хаха, спомням си и аз преди година как си изгубих девствеността при една платена жрица. Беше в топ 10 най-хвалени ескорти в alo. bg и реших да я посетя! Още от вратата й казах, че съм девствен, а тя се учуди:"Моля?? " :D Но в последствие добре, че и казах защото ми даваше насоки какво да правя, къде да я пипам и тн. Обаче най-важното е гледай да е някоя, която няма ограничение в свършванията, защото аз за 15 минути "метнах" два тека и онази ачк тогава каза, че било по максимум 2 тека за 1 час

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ca0dd52b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   И да не й кажеш, че си девствен, тя пак ще го разбере - има опит и преди теб са минали толкова много, че само по поведението ти ще те разбере дали си девствен.

И не, няма да те предразположи. Ти да не си помисли, че проститутските са психолози и терапевти? Проститутката се интересува от парите ти, не от това дали си девствен. Ако плащаш, за нея няма значение дали си девствен или не си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker