Колко време е нужно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко време е нужно?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 784 пъти
Здравейте, аз съм от онези мъже девствените, на 30 съм и не съм имал сексуален контакт. Ходил съм по срещи и съм се запознавал с жени, би за съжаление не съм правил секс.

Въпросът ми е колко време ще отнеме да имам един добър сексуален живот, вече съм на 30, другите са се наживели с аз тепърва започвам, имам ли някакъв шанс да имам сексуален живот или не. Гледам мацкитемежду 20-30 и бих искал да опитам такива, естествено не съм с големи критерии и големи може и да пробвам, но дали е възможно да променя нещо или да не се опитвам и да си умра разочарован от живота. Искам и аз да имам добър сексуален живот като всички, няма как да искам да създам семейство ако не съм се наживял достатъчно.

Питам ако има хора или е имало в моето положение, да ми кажат как се справихте с този проблем, защото от ден на ден ми става все по гадно и нямам живец и желание за нищо.

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: f7e16f5291
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   При всичките тези срещи, които си правил, сещал ли си се да им предложиш пари?

Ако разбираше как се случват връзките в днешно време, щеше досега да си "изгубил" дествеността си.

Жените обичат парите! Нямаш си и на идея, колко много жени си разтварят краката срещу 100-300 лв., вечеря в ресторант и след това хотелска стая. Е, и колата ти трябва да си я бива, че от ресторанта до хотела не трябва да губи желание "мадамата"...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 59515323e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Отивай на проститутка

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 943b4e5b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   сваляй tinder, успех

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b6d17f232d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Брат, разбери, че не е до време. Въпроса не е "колко време трябва", а как да се държиш. Трябва да направиш нещо, че да те забележат. И не бъди очевидно отчаян - не се мъчи с всяка. Като си харесаш момиче, преценяш на какво ще откликне и действаш. Ако я гледаш, че е активна, усмихната, особено ако е по-малка го играеш спокойно, готино, със леко излъчване и без да и налиташ. Ако е спокойно, умно, леко затворено момиче си говориш с нея на някакви теми, каквито потръгнат и го удряш на интелект, доброта и благ характер, който да и допадне и да осъзнае, че и е приятно с теб. Не се мъчи на всчко, защото има дупка - трябва да ти допада, за да ти идва отвътре желанието и инициативността да се опитваш. И не се мъчи, ако виждаш, че ти не и допадаш - точно така най-лесно се влиза във френд зона или просто изглеждаш жалко. Ключа е да не мислиш, за това, което мислиш най-много или да не даваш да си личи - ти си просто още един човек и ако не си просто човек, а интересен човек със интелект, малко чар или умения, покрай които тръгва разговор или ако знаеш как да общуваш с една жена с лека мистериозност и умни базици ще си привлекателен за който трябва. Всеки е нечий тип, само не трябва да ги отблъскваш и да действаш като се чувстваш привлечен ти.
Знам, че е много генерално голяма част от това, което пиша, но няма как да се даде изчерпателно упътване за всеки тип мъж и всеки тип жена/ситуация. Просто се опитай да не се спичаш и не си режи социални възможности. Където можеш да ходиш - ходи (което ти е в сферата де, не на места, които просто не си ти) иначе няма как да се срещаш с хора, от които да си харесваш някои и от тях евентуално някоя да хареса теб. Залагай на силите си. Ако си умен - показвай го. Ако имаш лице/тяло/чар - пускай ги. Ако си спокоен и добър, и това се търси, ама трябва да го показваш, без да се губи посланието, че си заинтересован. Една жена трябва да знае защо общуваш с нея, за да те вижда като мъж, а не като социален контакт само или приятел. Но не и да прекаляваш и да се натягаш, просто да се усеща кротко, че не ти е безразлично момичето.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8dc8cdee4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз почнах да водя сексуален живот на 25 и се ожених на 30.
Но малко съжалявам за това- трябваше да изчакам. Беше отдавна. Мислех че ако прехвърля 30така ще съм вече стар.
Но излиза че мъжът е най атрактивен между 30 и 40 годишна възраст. Най- благоприятната за брак възраст при жените е около 25, а при мъжете около 35- 37. При мъжете стойноста на сексулания пазар след 30 нараства а при жените пада.
Така че пич- давай смело напред. Имаш около 5- 6 години да се налудуваш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 84ef415cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Само проститутка може да ти помогне. Ако си на 30 и още си девствен, жените ще си мислят, че нещо не ти е наред и няма да искат да си легнат с теб. Моето предложение е да отидеш на проститутка, за да видиш кое как се прави, да се научиш... и от там вече няма да те е страх от това да правиш секс с жени, които реално харесваш, тъй като ще си научен и по-опитен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 190a3fb426
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Зависи какво разбираш под добър сексуален живот и наживяване? Ако я караш както досега (девствен на 30), много време ще ти трябва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker