Мъжът ми прибира котки от улицата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми прибира котки от улицата
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1521 пъти
Бих искала да споделя следния проблем, защото не знам към кого да се обърна, може би специалист. Женени сме вече 15 години и имаме 2 деца. За всичките тези години мъжа ми не е спрял да събира малки котета от улицата. Където види и го прибира. Научи и децата, те са момче и момиче, особено дъщеря ни го копира на 100% в това. Имало е периоди да сме имали по 4-5 котета в къщата докато им намери стопани. Пише обяви и в крайна сметка успява да ги пробута, но на мен ми омръзва вече това положение. Котетата докато се научат на тоалетна често препикават тук-таме, вкл. и в обувките ми са пикали, но станно - никога в неговите. Когато стане нещо такова се смее мъжа ми и стават страшни скандали, иде ми да ги изхвърля всичките накуп. Повдигна ли въпроса вика "ай стига глупости", за напиканото вика "е, нали и аз съм чистил, и децата чистят, какъв ти е проблема" - проблема е, че някой се е изпикал на пода, не, че е изчистено после. Според майка ми имам право да се сърдя, но децата са на негова страна, както казах - особено дъщеря ни, която е малка, сина ни е по-големичък, но и той няма нищо против хобито на татко си, а също и той примъква понякога някоя котка. Не съм водила сметки, но сигурно 100 котета и нагоре са живели в нас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: f6b00e8a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Той всяка котка, която види ли прибира? Защото ако са котенца, които няма да оживеят навън, е дори много мило от негова страна. И аз съм носила такива вкъщи - новородени и изгубени, слабички, изплашени, изоставени и т. н. Но ако прибира всеки охранен уличен котарак, тогава може би е проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c3a00b7b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Предложи му същото и с кучетата да прави поне.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8c088a437a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Браво на мъжът и децата ти! Браво и на теб въпреки, че се ядосваш:)
Пишкат един път където не трябва ако не знаят къде. Внимателно им се доближава муцунката до пишканото за да знаят за какво им се "говори" хваща се нежно за вратлето както майка им ги захапва там за козината и се поставя веднага в тоалетната им. Занапред знаят, че това е тоалетната. А в твоите обувки са пишкали за те маркират вероятно като тяхна си :) нали си им временна майка. Най- лесно и бързо се премахва миризмата с амоняк.
Не се ядосвай, а се радвай, че децата ти са така възпитани, да помагат и уважават живота на други същества.
Аз и мъжът ми също помагаме на котки, но и на всякакви други животинки.
За мен сте от онези много малко хора достойни за уважение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d95378e4f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Жено, не се ядосвай. Малките котета са досадни когаго още не са се научили да пишкат и акат на опрделеното място, но са мили животинчета. А мъжа ти е супер баща, учи децата на любов и състрадание. Недей да се сърдиш за дреболии. Златен човек е мъжа ти и децата ти са щастливци. Освен това нали не осиновява всички котета и им търси дом? Ето от такива хора има нужда света. А за изпишкването.... голяма работа. Нали почиства веднага?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4491c70acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Относно тоалетните нужди на котенцето не съм съгласна с вас, а с няколко мъничета съм гледала и всички са си ходели в тоалетничката. Нито едно досега не ни е пикало в обувки. При котките това е вроден инстинкт да си заравят нещата, когато ходят до тоалетна.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d7b1bf7065
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Еха. Страхотно. Де да беше и моят мъж такъв.. И аз бих прибрала всяко коте от улицата. Но нито родителите ми искат, нито мъжът ми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5e2508ac49
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Ами да ви кажа, хич не е малък проблем това.
Майка ми така събира котки, добре че отдавна не живея с нея.
Има в момента 7 или 8 котки 1 куче.
Ми каквото и да ми говорят хората, котките си миришат, особено когато са толкова много, тоалетната им мирише. Косми хвърчат навсякъде колкото и да чистиш, абе неприятна работа.
Аз също обичам животни, имам куче, ама такъв зоопарк си е гадно.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dd8c390676
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Съжалявам, но мъжът и останалите във вас са кукли на конци и имат един общ управляващ ги, който дърпа конците. Това е злият герой Токсоплаз-Мен. За разлика от персонажи като Спайдър-Мен, него не можеш да го видиш, защото, е на микрониво. Именно той програмира останалите във вас да се държат така, както и котките винаги да пикаят в твоите обувки, но не и в техните. Все пак ти си против тях. Много пъти съм писал тук за какво става дума, но българите както винаги са крайно нехаещи. Иначе отдавна да им светнало за какво става дума и да са обявили национална тревога за това. Просто напиши "Токсоплазмоза контролира ума" в Гугъл за да придобиеш най-повърхонстна и елеминтарна представа за какво става дума чрез котките. Това е най-малкото, което можеш да направиш.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4a342c60cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Едно време на един приятел котката му препикаваше обувките само на баща му, който се отнасяше зле с нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 41c8ba2595
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Браво на мъжа ти. Той е добър човек и учи и децата да се грижат за по-слабите и безпомощни същества. Доброто ще им се върне, не се притеснявай напразно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e7f1bd45cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Това е много опасна психическа нестабилност! Изглежда безобидно, но може да доведе до много тежки травми на децата. Същото е и с вещоманията, събираш едно, две, три... А после цялата къща е пълна. Обърнете се към психолог, наистина проблема е сериозен...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: daeef6e63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Много кофти мъж.
Да прибираш котки е възможно най- лошото нещо което мъж може да направи.
Много по- лошо е и от изневярата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5e55964e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Здравейте! Авторката. Забелязвам, че хората имат по-скоро позитивно отношение, така, че ще приема, че аз греша. Просто исках да споделя. Не големи, малки котета прибира. Големи не, само веднъж голяма със счупен крак, водиха я на ветеринар с дъщерята, пари даде, но нея не я искаха и я пусна пред блока, но я храни, а и други хора я хранят. И като я пусна набързо надойдаха още и седят под балконите и чакат храна. Една съседка ми се оплака и аз се почувствах неудобно и му се скарах у нас, каза ми тя да не им дава като не иска. Освен това се притеснявам да не се ядосат и други съседи, защото дъщеря ни като се занимава с тях (за тези пред блока говоря) и нейните приятелки почнаха същото - и те ги хранят. Затова се насъбраха много котки и долу, а у нас е яслата. Исках да споделя, може би се изнервих на онази жена забележката. Моята майка не обича животни, у нас никога не е имало животни. Обратно пък, свекървата е маниак на тема котки и тя, 2 гледа у тях си, едва ходи, възрастна е, но като излиза с една торба котешка храна излиза и слага по шепа гранули на первазите на мазите. Явно това се предава по наследство.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e727ca356b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   И аз обичам много котки, но вкъщи, с деца, това, което правите е отвратително. Как не сте се заразили с нещо, само вие си знаете.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c150677691
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ееееееее, човека има добро сърце и иска да се грижи за животинки... голяма работа.

Ако котетата създават проблеми, кажи му да не ги пуска из целия апартамент а да резервира стая или само една тераса, ако имате две тераси. Така котките ще са само на едно място и няма да обикалят и да създават проблеми.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e969afc9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Ако беше видял навита тения в корема на дете, никога повече нямаше да му хрумне подобна идея. Постъпва глупаво и безотговорно спрямо собственото си семейство.
Със сигурност много обича котки, но сме на 3-то място в света от заболели от кучешка тения. Съвсем различно е да имаш домашен любимец, който даце взет от развъдник, обезпаразитен и минал ветеринарен преглед и приучен към тоалетна.
Може би решението е да си вземете породиста котка/котарак, например британска късокосместа. Ако искаш обсъди такъв вариант с него и му постави ребром въпроса, ако си вземете домашен любимец - породист котарак/котка ще продължи ли да мъкне улични? котки

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7d668382f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Чорбаджията, токсоплазма може да лепне човек само ако (чети внимателно) поднесе котешко лайно към устата си!!! Токсоплазмата е в котешките изпражнения!
Очаквам от теб следваща серия "котките са извънземни, които манипулират човека и превземат планетата"!

Авторке, сред хората винаги има такива, които включително без никакъв повод си търсят мотиви за драми и скандали. На е обръщай внимание на комшийката. Резни я един път по- сериозно, нито са в нейната къща, нито трябва да ги храни, да си гледа работата и да си търси други източници на драми. Разбирам, че на теб не са ти толкова проблема животинчетата, колкото забележката от комшийката. Ами рекни и в прав текст "ние уважаваме и помагаме на по- слабите същества, така се учат и децата ни".
Имаш мъж с чиста душа, имаш и такива деца- гордей се с тях!
Виж, че дори покрай твоите деца и други се научават да се грижат и пазят животинки. Те вече предават доброто нататък.
Можеш примерно един път в месеца да организираш за 1 час оборка в градината, където идват котетата. Включвай децата, твоите и другите, така и комшийката ще млъкне или пък ще злобее повече... то си е до човека.
Малките котета особено обожават топла супичка - пилешка например, малко остатъци от пиле с вода само, сварени. Също чай от лайка за студените месеци им подсилва имунната система. Иначе те витамин Ц си произвеждат сами за разлика от хората, които трябва да набавяме от външен източник.
Дълги години семейно щастие ви пожелавам!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1e1c9b2711
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   В кое грешиш? ! Те се държат подигравателно с теб!
От днес щом ще правят така добре, но оставяш всички грижи за котки на тях!! Много им е удобно на мъжете да правят каквото искат и жената да оправя всичко!
Докато не оставиш цялата последица за тях това няма да се промени! И не, това не е правилно, когато се случва непрекъснато и ти се хилят!
Защо жените позволявате това? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1e1c9b2711
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   И още нещо, докато те уважават и изцяло се грижат за котките добре, но ако ти си подигравана и не питат твоето мнение сякаш нямаш думата, там е прекрачена границата Това е моето лично мнение. Ти решаваш

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ae5ee3f1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   18-ти, ако сравняваш концентрацията на токсоплазма в изпражненията на котките и тази по козината им, то аналогията е същата като да сравняваш чистотата между тоалетна чиния и четка за тоалетна чиния използвана по предназначението и. Хобито на котките е да си ближат дупетата и едновременно с това цялото тяло. Козината им гъмжи от яйца на паразити.


Чорбаджията на курникът

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9b655e0620
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Хубаво е, че мъжът ти е състрадателен към тези клети създания. Чудесно е, че възпитава и децата ти в уважение към живота на животинките. Ние също сме прибирали много бездомни малки котенца, поне докато изкарат зимата, вкъщи. Проблемът е, че не се гледа върху проблема с бездомните животни в перспектива. Постоянно попадам на публикации за търсещи дом кучета или котки, обаче не може в крайна сметка всички в държавата да имаме домашен любимец. Тяхната бройка непрекъснато се увеличава. Трябват инициативи по ограничаване на популациите им според мен, иначе затъваме и те страдат. Според мен препоръчай му да създаде или да се присъедини към вече съществуваща организация, която подпомага животни в беда, защото той наистина решава проблеми на локално ниво, но не и на глобално.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a15d2048b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Авторке, н4 съм. Ако има проблем със съседите защото децата хранят котките пред блока, просто помоли дъщеря си да говори с приятелките си да слагат храната така че да не е точно до входната, врата, мало встрани от сградата да бъде. И нека се стараят около мястото да бъде максимално чисто (да не се мотаят чинийките в тревата и да не е оцапано с храна навсякъде). Те съседите обикновено за всичко мрънкат, не им се връзвай. Аз където живея на около 50 метра от блока има един триъгълник с пейки и храсти и там някои хора оставят храна за котките. Горе-долу го поддържат чисто и няма как съседите да се оплачат защото туй място не принадлежи на нито един от блоковете.
Иначе не се безпокой за болести като токсоплазмоза или тения. Заразяването става ако храната е била замърсена с котешки изпражнения. Много лесно може да се предотврати с едно елементарно миене на ръцете преди ядене. Ако на теб не ти харесват котки, нормално е, не е нужно на всеки да му харесват. Нека таткото и децата да съблюдават за чистотата вкъщи, тъкмо така ще се научат да са отговорни.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 268c91c4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Чорбаджията (21) по "бодличките" на езичетата им се произвежда натурален антибиотик, да вземеш да се образоваш малко?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5a25157141
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   И аз обичам котетата но наистина не е хигиенично от улицата директно в апартамент.
Ако бяха на двор всичко е ок.
Децата със сигурност се кефят ще се запалят и това може да им стане като хоби.
Става ако имате някой имот на открито или допълнително помещение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6f50e12c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Номер 17 и 18 (21) благодаря ви! Най-сетне някой да го каже. Видя ли някой да гали улични животни, камо ли да ги прибира у дома си, за мен този човек е непростимо глупав. Тези хора не си мият ръцете, защото "котките са чисти", а са "чисти", защото целите се облизват. Как на никой не му хрумва, че с езика си оставят яйцата на тении и глисти по цялата си козина, а "котешката Майка Тереза" ги гали и после яде със същите ръце. За гъбичките по кожата им и крастата, които са заразни за човека, също и за бълхите, дори няма да споменавам. Тази неистова любов към всяка котка, само защото е котка, трябва да се причисли към психичните заболявания.
И преди някой да ме обвини, че мразя животните - имала съм хамстер, заек, костенурка, рибки, котка - 6 месеца (не можахме да я изтърпим повече) и куче, което беше най-добрият ми приятел за цели 16 години! Сега имам друго куче, кръстено на първото.
Просто не мога да приема това брутално невежество от хора, които вероятно претендират, че са образовани и интелигентни.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 268c91c4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   26, как реши, че не си мият ръцете? По себе си ли съдиш? Може би сер•ш и не си миеш ръцете? Глупостта няма граници, но пък и настоява да изпъкне.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 268c91c4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Авторке, за да не се шашкаш от "многознайковци" разни, говори с ветеринар и попитай всичко, което те интересува.
Даже си подготви предварително написани въпроси и си ги задайте на място.
Тук както е тръгнало, ще ви пратят и на екзорсист.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 787b761991
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   24-ти, оо, да произвежда се антибиотик. То ако беше така и го произвеждаха в такива големи количества, щяха да ползват котките за фабрики за антибиотици. Нещо повече, семейство котки имат вроден инстикт да се въргалят в изпражненията си защото това е свързано с феромони за привличане между мъжкият и женската. Много сте ми странни българите с надеждите ви за месията, който мисли за вас и ще ви спаси. Както в политиката все сте сигурни в поредния месия, че е железен, същото е и по отношение на имунитетът ви, че ще ви предпази от паразитите. А това, че паразитите са еволюирали така, че да заобикалят имунитета и, че ако имунитетът работеше срещу тях, те нямаше да виреят на никой не му минава през ума. Над 99% от българите са заразени с паразити. Можете да питате което и да е истински компетентно медицинско лице за да ви го потвърди.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1a1f14b732
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   От номер 26: корекция 8 (21), вместо 18 (21).

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9f2a808434
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Що за глупости, 26, как можеш да наричаш хората, които гледат котки, особено ако е отговорно гледане невежи? Моята котка е ваксинирана със всички ваксини, които трябва, кастрирана е, изкъпана е, обезпаразитява се всеки месец за външни и вътрешни паразити. Със сигурност е по-чиста от тебе. Няма бълхи, няма краста, аз я обичам много, без да съм психично болна. А когато бях дете обожавах да си играя с дворните котки в къщата на моите родители. Те си бяха истински котки, не като моята глезана, на която само името и е котка-ония най-вероятно ядяха мишки, а и са имали бълхи. И о, чудо-нито гъбички съм хващала, нито съм бъхлясвала, нито съм имала алергия или заразни болести. Така че, не пиши глупости.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c20d53a405
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Култово! При нарастващото търсене на котки от "независими и горди жени", тоя пич е почнал да развива бизнесът на бъдещето. Поклон!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c20d53a405
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Номер 26 ви го каза! Болни хора - буквално! Който каквото е гепил от котката си!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0cabc3866b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Поредната тъпня на чорбаджията "котките се въргалят в изпражненията си" - "умнико" котките закопават изпражненията си веднага след като са ги изкарали! Ти ако се въргаляш в твоите е друга тема.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5e2508ac49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Опитват се да ме убеждават, че котките са хигиенични същества, ама нещо хич не им вярвам - гази си в котешката тоалетна при ла*ната, после с тия лапи се катери навсякъде, по секции, легла, маса за хранене и т. н. - страшна хигиена, думи нямам.
Кучето поне ходи по нужда навън му миеш лапите като се прибере и готово.
Да не говорим, че кучето не ти се качва по масата и подлежи на дресировка много по-лесно.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 330e2b23ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Веднага ти предлагам решение!
Разменяме си мъжете.
Твоят го взимам веднага с децата (ако искаш) Или като приберат коте, нека го носят при нас.
А ти вземаш моя мъж, който на колене съм молила да приберем коте и отговорът е :Ако го вземеш, ще го отровя" Няма да го отрови. Отгледала съм вече няколко котила, спасени от контейнер, но е адски тъпо, че не ме подкрепя в това.
Дай да разменин мъжете

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0b64e7ffc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   36, щом предпочиташ котките пред мъжът ти, значи и ти си се заразила с токсоплазмоза, докато си имала контакт с котаците от контейнерът. Осъзнаваш ли контролът, който става върху теб?

Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 98f48bea3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Тук стана като "Море от любов", ама: 26, ако те познавах и бях убеден, че си необвързана /ако не си мъж, който в бързината пише за себе си в женски род/, веднага щях да ти предложа брак!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d168228469
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Н 36, ааа и аз го вземам веднага :))) Имам си един, и той е подобен, но с всякакви животинки. Заради един само биологичен вид (човека) страдат всички останали. Та, с такива хора искам да общувам.
Авторката няма да си даде мъжът гарантирано, просто се е почувствала зле от атаката на комшийката, но е ясно, че животинките не и пречат, даже няма как да не се включва с помощ щом са и в къщата.
И моят баща беше същият, а майка ми все мрънкаше. Мрънкаше тя, но като малко дете си играеше с животинките, които носеше татко в къщи ту за лечение, или пък прекалено малко за да оцелеят сами навън.
Включително е прибирала в пазвата си малки птиченца например за да ги стопли на телесна температура.
И авторката е подобна, мрънка, но си ги гледа :)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6e98f659a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Човикът има добро сърце. За какво го вините? Децата също е добре да се възпитават с това да обичат животните. Проблем имате Вие, бъдете и Вие добра и помагайте на животните.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 504f42ca8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   От 26 до 38. Съвсем необвързана съм. И да - жена съм. ;)

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9f2a808434
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Хайде стига с тия единички за хората, които защитават животните, как не ви е срам? Вие не сте по-различни от изрода, изтезавал кучето Мечо, просто сте скрити лимонки. Ей затова сме на тоя ред, затова няма ценносттна система вече у хората.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e727ca356b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   42, нисък рейтинг имат тези, които са против събиране на бездомни животни вкъщи. И не, няма общо тук изтезаването на животни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker