В мен ли е проблема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В мен ли е проблема
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1171 пъти
Здравейте!
Мъжът ми ми казва, след 8г. Брак че съм лоша майка защото съм заспивала когато съм кърмила бебето, и че другите майки кърмят децата си 3години, а аз не можах да кърмя по- дълго

Той и миел дупето през ноща, а пък аз нищо не съм правила само съм яла и е трябвало само да кърмя :-(

Аз съм му проблема явно през тези години винаги се връща назад и какво той е правил за мен.
Кажете ми моля скъпи хора това на какво ви прилича :-(
Толкова ми става тъпо, гадно, повръща ми се :-(

Днеска се прибира и каза ти какво си правила днеска готвила, изчистила другите и на работа ходят ти ако ходиш не знам как ще се оправяш.
Другите така ...

Кажете две думи моля ви :-(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: ae43b4ba97
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Хубаво е бебетата да се кърмят до 3-годишна възраст. Иначе, ако за деня само си накърмила бебето, изкъпала и пуснала пералня и на 1-2 дни по една манджа - малко е. Прав е.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1604b6ab10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Той е неблагодарен мръсник. Раздели се с него, вечно ще те тормози. Ако искаш да си здрава за себе си и детето, остави го. Тогава сам да си готви, да се оправя, квото ще да прави неблагодарникът мързелив.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1e1a38733f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Да, бе! До 1, 5 г. макс е ОК да се кърми. И да, от кърмене много ми се доспиваше и на мен. Той може да иска и до 25г. да го кърмиш...
За останалото - нямам думи. Изтрещяла работа!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 69dc96f84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   На мен ми прилича на сериозни проблеми между вас, затова търси за какво да се заяде. Някои може да кърмят и в голямото междучасие, това си е тяхна работа. И номер 1, на 3 г. съвсем не са бебета, а деца.
Не става ясно на колко е бебето, но хем е недоволен, че все кърмиш, хем недоволен, че рано си спряла. Тук е хубаво да чуем и другата страна, може нещата да изглеждат малко по-различно. Проведете един сериозен и честен разговор какво очаква и какво иска от брака ви. Може би се чувства ощетен от внимание.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ee640d3651
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Много ми е интересно как номер едно дава такива смели съвети. Ако е мъж явно няма личен опит какво е. Ако е жена с деца, колко години ги е кърмила?

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f517f80212
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Абе я му тегли една, ще кърмиш до 3 години, пълни тъпотии.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 80082f1c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не е задължително бебетата да се кърмят до 3 годишна възраст. Няма съмнение че майчаната кърма е най-пълноценната храна за детето, но въпреки това има редица причини които могат да накарат по-ранно отбиване: недостатъчно количество кърма, здравословни причини при жената, прием на медикаменти, проблеми със съня при детето.... Майка ми ни е кърмила някъде до годинка и половина. От стрес и двата пъти и е секвала кърмата и не е могла да продължи. Но пак пораснахме големи и силни. Порови се в някой форум на майки, ще видиш че има жени които с принудени да отбият детето по-рано защото то има проблеми със съня, буди се над 10 пъти всяка нощ след като вече е навършило годинка и отказва да приеме друга течност която не е кърма. При някои продължава до 3 годишна възраст това състояние. Е кой ще живее 3 години спейки по 20 мин на нощ? Точно това е една от причините педиатъра да препоръча отбиването на десето. Така майката може да поспи малко повече докато бащата дава адаптирано мляко или водичка.
Съжалявам, ама мъжа ти е истински боклук. Заспивала си била! Ами нормално е да заспиш, то именно с такава цел съществуват легълца които се прикрепват към леглото на родителите, за да може майката да кърми и това минимално да нарушава съня и. Явно твоя хубостник не е наясно че една жена като кърми има нужда от добро хранене, сън и спокойствие, иначе може да и секне млякото. Хубаво си правила че си дремвала!
Опичай си акъла авторке и гледай да го напуснеш тоя преди детето да е станало твърде голямо. Явно си мисли че жената като е вкъщи значи има чистачка и готвачка 24/7. Ами не е така. Кажи му че ако е мъж на място ще изкарва достатъчно пари за да си позволи чистачка няколко пъти в седмицата за да може ти през това време да се занимаваш пълноценно с детето (игра, помощ с домашни) и да се погрижиш за себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3cd7a57e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   7 - "Опичането" на акъла би трябвало да стане преди семейството и детето.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ead63c2d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Оле боже, знаеш ли колко пъти съм заспивала седнала, подпряна назад, с бебето на гърдата ми? Мъжът ми просто наблюдаваше през нощта като кърмя. Като заспя, изчакваше да се нахрани бебока, вземаше го внимателно и го слагаше да спи, а после ме гушваше и мен и ме слагаше в нашето легло. А работеше и отговорна работа, но винаги за кърменето в 3. 00 ч се събуждане с мен и наблюдаваше, тогава заспивах обикновено, нямах сили даже да се събудя напълно. Мъжът ти е бастун злобен. Не, че не знае колко изпива силите на майката едно бебе, то няма и кога да спиш като кърмиш на три часа, просто е злобен мъжът ти.
Не бих останала с такъв изрод.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4d1e2199fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   За кърменето не съм съгласна. Ако имаш кърма -да, но чак пък до 3 г. Моите деца са кърмени два месеца и не са боледували почти, докато познати кърмени деца бяха нон стоп на антибиотик. Зависи дали са калени, как се хранят. Колкото за домакинската работа - след като си цял ден в къщи, какъв е проблемът да изчистиш и да сготвиш? Не да чистиш всеки ден и да правиш петстепенни менюта, но поне едно ядене и да е чисто.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3533c74d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Темата ми бие на многострадалната Геновева. Дошла, изляла си нейната страна, при това доста неясно, и с пропускане на подробности, и чака съжаление.
Ми ние от къде да знаем? Може верно да лентяйстваш.
Споменаваш той какво прави (като ставането през нощта), ама никъде не споменаваш ти какво правиш и защо правиш толкова (най-вероятно за да прикриеш, че е прав).
Та, примерно защо не работиш?
Ти ставаш ли през нощта за детето?
Какво толкова готвиш и чистиш? Всеки ден ли?
Изобщо какво правиш, освен чат пат да почистваш, чат пат да сготвиш нещо, и евентуално да кърмиш, което викаш, че даже вече не правиш?

Другите жени излизат в майчинство има-няма година и после са на работа пак. Ти?

За мен всички тези въпроси са важни, ако искаме да погледнем на историята максимално обективно.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ae43b4ba97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   "Кажи му че ако е мъж на място ще изкарва достатъчно пари за да си позволи чистачка няколко пъти в седмицата за да може ти през това време да се занимаваш пълноценно с детето... "

Дъра-бъра...

Моме, искаш ли да ти кажа, че В БЪЛГАРИЯ ВЪОБЩЕ НЯМА ТОЛКОВА ЖЕЛАЕЩИ ЖЕНИ ДА РАБОТЯТ ПРОФЕСИЯТА ЧИСТАЧКА??? АМА ВЪОБЩЕ НЯМА!

А всички тука само раздавате съвети на килиграм как мъжете трябвало да плащат за чистачки (които реално ги няма на пазара на труда), за да може Многострадалната Геновева ХЕПТЕН ДА СЕ РАЗПЛУЕ НА ДИВАНА ОТ НИЩОПРАВЕНЕ И ДА ЗАПРИЛИЧА НА 200-килограмова БЪЧВА!

И не ми говорете глуспости, че бебетата не е добре да се кърмят до 3-годишна възраст! Това е, защото ВИ МЪРЗИ, а не от природни/научни съображения.

от 1

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0d5b3d5986
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Какво безумие! Заведу мъжа си при педиатъра на детето, но преди това разясни ситуациятаМоже да се кърми до 1 г., след тази възраст кърмата не е достатъчна за нуждите на организма на детето и освен това дори на 1 година вече имат зъби и е неприятно и болезнено за майката. Дългото кърмене вреди и на захапката, но това ги збаят ортодонтите.
Освен това кърмещата жена трябва много да внимава какви лекарства привма, да не пие алкохол и т. н. няма как да се опази съвсем цели 3 години. По-нелепо твърдение, че се кърми до 3 години, не бях чувала. Това идея на изкукуригалата свеки ли е?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b13fbebd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Поредния загубеняк, абсолютно неподходящ за семейство, който обаче незнайно как е намерил балъчка да му върже.
Момичета, 90% от мъжете не стават за връзка. За какво ти е мъж, който само те тъпче?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker