Дали прави секс срещу пари и добър начин на живот? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали прави секс срещу пари и добър начин на живот?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 2239 пъти
Сега, пределно ясно ми е какви ще са коментарите по мой адрес от страна на жените. От сорта на как съм бай Ганьо и не мога да осигуря такъв живот, затова завиждам.
Все пак искам мнение от мъжете с повече наблюдения.
Имам една позната, с която бяхме колеги в университета преди 8-9 години. Имахме и кратка връзка с нея, по скоро авантюра за около половин година. Тогава имах повече пари от колегите и може и затова да се е навъртала покрай мен, но както и да е... друго ми е интересно.
Тая позната не беше никак от най-красивите особено тогава. Но беше интелигетна определено, поне сравнение с много други се открояваше. Имаче някакъв чар + интелигетност и това ме спечели в нея. Но са ме бъзикали за нея как съм си я бил харесал. Даже като съм гледал стари снимки съм се чудил къде ми е бил акъла тогава, защото бях доста хлътнал.
Та пътищата ни се разделиха после. Беше заминала в чужбина на Еразъм, после остана да работи в някаква фирма и така.
Попадам аз скоро на нейния профил и гледам събрала 5000 последователя, а да кажеш, че е красива... еми не е. Отслабнала е има хубаво тяло, ама в лице батко си е същата. С грим, без грим не е красива. Та, събрала 5000 абоната и гледам през ден качва сторита от различни страни. Близкия изток, Европа, пак Близкия Изток.
Днеска Париж, след 2 часа Виена, после Катар, Дубай, не знам си какво. После Гърция, София, страни от Азия.
Примерно в рамките на седмица сменя по 10 дестинации.
Замислих се, че това ако не си с частен самолет ще ти отнеме супер много време с пракачвания, чакане, багажи. Аз съм живял в Европа, пътувал съм 100 пъти със самолет. Знам, че като кацнеш в Париж няма как да имаш време да разгледаш, да се настаниш в супер лукс хотел, а вечерта да си на разходка във Виена.
Да, има как посетиш 2 страни в рамките на 1 ден, ама не е ида имаш време да ги разгледаш
Та се чудя или качва фалшиви сторита, което не ми се вярва,
или е хванала някой богат чичко арабин с частен самолет..
Как изведнъж толкова невзрачно момиче общо взето почна да пътува така и да демонстрира такъв начин на живот, в който уж само за 1 закуска си отишъл в някоя европейска столица.
Знам, че звучи супер комплексарка тая тема, но знам каква беше и мразеше точно този тип жени. И сега изведнъж от нормална работа почна да демонстрира живот на милионерка.
И физиономията и поведението и е точно на този тип жени, с 3 кг. грим, скъпоплатени курви. Мъже на снимките няма, сама навсякъде едва ли не..
Аз знам едно, жена в чужбина ако е сама... значи някой плаща за целия тоя масраф...
Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: ae088aa210
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

1.   Ами комплексар си, да, че и злобен.
Плащат на инфлуенсъри или хора с много последователи из социални мрежи: пътувания до различни дестинации като предварително са направени заявки за страната; местата които да посети, ресторантите в които да се храни т. н
Реклама се нарича.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e980be858e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   И да е така, това какво те засяга? . Нито краде, нито убива. Имам чувството, че някои момченца много искат такъв живот. Някой да ги води на екскурзии, да ги глези, да им купува всичко... И на мен да ми се отвори такава възможност няма да я пропусна. И не мисля, че има човек, които да откаже такъв живот. Но лицемерни и завистливи хора могат само да плюят. Евала на жената.
Ж, 25

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6f5786ef8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Възможно е и да е започнала работа като стюардеса.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ccd9e3e0c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Може да е стюардеса. Може и друга работа, която изисква пътуване. Това не е добър начин на живот. За да е интересна на абонатите си публикува такива снимки. Като събере още абонати може да печели от реклама. Много са възможностите, не мисли винаги най-лошото. Защо не я питаш какво работи?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cf66c49bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Мисля, че си като бабите пред блока, дърта клюкарка. Имал си нещо кратко с някаква и ся след бая години я търсиш и зяпаш снимки и гадаеш за живота и. Пресмяташ къде колко стои, по колко часа. Сбъркана работа. Или я харесваш, или си нямаш други занимания. Питай я като толкова те вълнува с кого си ляга и как живее. Само психота в тая държава.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ffccda172b
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Мисля, че не ми пука къде ходи някоя си и с какви пари.
Какво ти пука на теб? Нали не ѝ плащаш ти? Завиждаш ли ѝ, що ли?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 659a0e27dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Ако знаеш какви приложения има... за 1 час мога да обиколя света, при това без да мръдна от хола си. Обаче после... уаааау, тя закусвала в Париж, обядвала в Лондон и вечеряла в Ню Йорк и овцете у Фейса вече припадат да коментират какъв живот водя, пък аз си цъкам в панелката в Люлин и се чудя утре от коя екзотична държава да пускам снимки утре. Много трябва да си наивен, че да вярваш на всичко качено в социалните мрежи.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e9045d22cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

8.   Не знам за тази, но ако е жена, винаги някой плаща масрафа. Няма жена, която да печели толкова и да има и време да харчи. Такъв живот е от немъчени пари. За почти всяка жена това е най-голямата цел в живота да намери платежоспособен мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2ceea6fba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   Темата ти въобще не е комплексарска. И аз знам същото - една жена, когато е в чужбина и се фръцка от различни местенца, някой наистина плаща за този масраф!

И да, скъпоплатена к*рва е станала.

Вероятно всичко е започнало от Еразъм-а. Много момичета по тази схема започват да проституират в по-богатите западни страни! Виждат на запад по-богати хора, лукс, дощява им се, а и се намира някой, който да ги подтикне и хоп- озовават се в "казана на лукса". Станала е ескорт. Плащат ѝ да си мъкне г*за във Виена, Дубай, Париж, Лондон, Истанбул и т.н.. Има много българки, които правят същото. Отвори европейски сайтове за ескорт и ще видиш, че като бройка нашите момичета конкурират рускините. В София също има (поне) СТОТИЦИ жени/момичета, които се предлагат само в западни сайтове за ескорт. Когато идват тука чужденци, ги наемат. Или им плащат да ходят при тях.

Все пак, откъде си мислиш, че са луксозните возила на 20-годишните пикли, които ги карат по софийските улиците (и не само)?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2690a1c1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

10.   Със сигурност не е в седмицата в 5 различни държави, защото ще се смаже от пътуване и хич няма да и е до снимки. Но да, възможно е да има богат приятел, който да плаща за екскурзии, обиколки и т. н. Това, че не е красавица не значи, че не може да го постигне. Ще дам пример с моя позната. От от дете си вървеше доста закръглена. В днешно време е буквално, колкото и грозно да звучи - дебела. На всичко отгоре е и някак си несъразмерна - къс врат, широки рамене, леко подгърбена. Единствено е симпатична в лицето - сини очи и с хубава усмивка. Същата млада дама има приятел, който визуално също не е особено привлекателен, но пък има богати родители, които са му ударили рамо. Той работи и изкарва пари, а тя си стои вкъщи и гледа къде да е следващата им екскурзия. Така, че ето пример за жена, която хич не е красива, но пък живее подобен живот.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 070a0b320e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Богатите чичковци не водят държанките си в 10 държави за една седмица. Това постоянно пътуване не би било романтична екскурзия. Описаното звучи точно като професия стюардеса. Не всички авиокомпании изискват топ красавици и красавци или млади.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ac3ca243f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

12.   Отдавна го четох някъде, че млади мацки летят до арабските страни да изпълняват нестандартни желания. На английски беше.
Нищо ново за такива инфлуенсърки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2ceea6fba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

13.   Четящите май не загрявате, че ако момичето беше стюардеса, няма начин да не се е снимала в униформа. И в такъв случай авторът щеше да знае! Стюардесите не изпускат шанс да се снимат от летища и с униформи. Помислете малко, преди да пишете.

9

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 219482f6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Струва ми се тъпо да се ровиш толкова надълбоко в живота на останалите. Нали отдавна пътищата ви са се разделили и не те касае. Клюкарска работа.
Недей да вярваш на всичко което виждаш в социалните мрежи. Много хора публикуват снимки от преди месеци като актуални. Това че един ден я виждаш в Дубай, а на следващия качва снимка от Париж, не означава че е посетила двете дестинации последователно и в рамките на 24 часа.
Да не говорим че технически е невъзможно в рамките на една седмица д смениш 10 дестинации и да се насладиш на някакъв вид ексурзия. Абсурд е. Всеки турист го знае това. За една седмица най-много 5-6 дестинации да навържеш и то тичешком и запъхтян. Просто е невъзможно повече имайки предвид че самият полет отнема час-два, в най-добрия случай. После придвижване от летището до хотела. Трябва човек и да яде. Тя ако е инфлуенсърка или нещо подобно, трябва да поддържа визия и това отнема много време. Грим, най-малко час. Прическа още половин час най-малко. Облекло, снимки... Една качествена снимка изисква време. Та кога тия хора ще излязат да гледат забележителностите на града ако всеки ден трябва да летят? Няма кога. То повечето време ще им отива в придвижване до дестинациите. Тъй че мадамата може да публикува сторита от разлижни градове всеки ден, докато си пие кафето на дивана във всекидневната. Сторитата и не са актуални, в това съм сигурна 100%. Имам познат с около 10 хиляди последователи в инстаграм. Понякога се е случвало да качи снимка или стори от хотел в Панама или плаж на Канарските острови, а по-късно същия ден да ми пише че вечерта след работа е свободен и дали искам да се видим! А защо качва фалшиви сторита? Ами защото трябва да забавлява последователите с редовно актуализиране на профила си. Инапе алгоритмите на Инстаграм ще отчетат че активността е ниска и неговите публикации ще бъдат изместени.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9d2bcc2a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Щом има време да прави и качва снимки, не се занимава с нищо сериозно :) Или просто това й е работата.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ac080049eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Вероятно работи като стюардеса.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1c29c48a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

18.   Темата ти искрено ме разсмя, защото знам, че и за мен говорят такива неща. Даже тази седмица така се случи, че бях отпуска, понеже имам много дни да вземам и обиколих набързо 3 държави. Никой не ме издържа или да ми плаща екскурзийките. То затова най-много те е яд, авторче. Че някакви женоря видимо се оправят по-добре от теб, имаме повече акъл, живеем охолно и щастливо, и ти бърка това в душичката и се питаш защо ти не си като нас. Еми явно има защо.
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 877cc86e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

19.   Номер 18 товят коментар искрено ме разсмя. Я кажи на 23г. каква висока платена работа имаш, че обикаляш така света?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2f827bab00
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

20.   Авторе - в момента ти се държиш, като "тъпа пу*ка". Явно освен комплексиран, за теб нещата в живота не са се наредели, както трябва и си недоволен от това което си постигнал до момента, че така да се вайкаш, че видиш ли едно по твои думи "невзрачно бившо гадже" обикаля цял свят...
М. 36г.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b81997021c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

21.   "Аз знам едно, жена в чужбина ако е сама... значи някой плаща за целия тоя масраф... "

Хахаха, ами така е! Била съм в 35 държави минимум и в няколко - по няколко пъти! Познай защо и кой ми плащаше!
...


Еми, НЕ ПОЗНА! Това е ежедневието на един научен работник в Европа и ми се плаща по работа!

Аз НЕ СЕ ГРИМИРАМ, но това си е лична работа на всяка жена!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9cc2d2761a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Или е станала държанка на някой, или работи като стюардеса, което е по-малко вероятно. Ако не е по-висока от 1, 70см, малко вероятно е да е стюардеса. Летателните компании имат изисквания за височина, тъй като архитектурата на самолетите изисква хората, които обслужват персонала, да имат определена височина.

Ако е станала държанка, това ще го разбереш. Ако видиш, че бройката на абонатите расте и снимките стават все по-секси и провокативни, докато самата тя започва да си прави пластични операции, значи е станала държанка.

Ако е станала държанка, значи винаги е търсила парите. Ако е така, значи си прав, че по онова време когато си имал повече пари, е била с теб заради парите.

"Мъже на снимките няма"

Ами, много ясно, ме няма да има. Целевата аудитория на този тип снимки е мъже; затова на снимките има жени, но не и мъже.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8ec865e552
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

23.   Вероятността да е стюардеса е нищожна. Все щеше да има снимки с униформа по летища и самолети.

Почти сигурно е, че е нечия дядова държанка. Такива жени винаги са сами на снимките или най-много с още една подобна държанка, ако дядовците са двама (или един по-щедър). Снимачът в тези случаи винаги е зад кадър и не се вижда в Instagram.

Жените, които действително пътуват из редица страни в чужбина и после редовно качват разнообразни снимки в профилите си от различни направления, пресметливо си оставят част от кадрите за по-късно качване, например за след месец или три. Така, ако някоя е била веднъж в Дубай за два дни и е била снимана от щедрия дядо или от нейна приятелка 30-ина пъти, може да качва "на час по лъжичка" снимки всяка седмица, редувайки ги и със снимки от единственото ѝ пътуване до Италия преди 5 години. И после зяпачите и зяпачките в Instagram си мислят, че тази кифла живее живот-мечта и целогодишно шари из яките курорти, докато те всеки делник блъскат за дребни парички на незавидна длъжност в България.

Две мои познати във Facebook правят именно така. И двете са омъжени и обикновено денят им минава в работа и гледане на детето, но не минава седмица, в която да не качват по някоя и друга снимка от старо пътуване; без да отбележат, разбира се, че се е случило преди няколко години. :) Ще копирам и част от мое старо мнение от друга тема (http://spodeli. net/4/story-132765. html), в която бях описал какво прави една от тях:

"Една моя позната миналата седмица дори стигна дотам, че на плажа написа с пръст годината 2020 и позира да я заснемат, сочеща надписа, а обяснението ѝ беше, че ще си качи снимката в профила след две години, за да изглежда по-млада. Започнах да се замислям, че тя и на старите си снимки изглежда доста по-млада, отколкото съм я виждал на живо през годините, така че явно и част от тях са били подобни "изчакващи" снимки. "

Същата позната редовно използва и приложението FaceApp с "филтри за разкрасяване", чрез което се прави да изглежда 20 години по-млада и доста по-хубава и слаба, отколкото е в действителност. Много жени го използват да помпят самочувствието си пред останалите хора с този вид зрителна измама. Поне 50% от профилните снимки във Facebook на жени са преминали през подобни филтри, а после като отвориш профила и погледнеш галерията със снимки на въпросната симпатична жена, оттам изскача някоя стряскаща набръчкана 50-годишна лелка или обикновена неугледна млада жена с комплекси. Някои използват и приложението FaceDance, чрез което раздвижват свои снимки - уж, че са заснети на видео.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 476d764de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

24.   Темата ти е напълно комплексарска!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ac3ca243f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Хич не е комплесарска темата. Всички зяпаме приятели, гаджета, бивши, настоящи... Те затова и качват съдържание - за да зяпаме.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 99173f91af
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Авторе, ти вместо да зяпаш "грозната" бивша какво прави, по-добре вземи си оправи малко живота, че и толкова "красива" не успяваш да си хванеш вече.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 17dd6f4d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   Много се забавлявам с "мъжки" коментари, плюещи жените, че си живеят живота. Иска им се на горканчовците и тях някои да ги води насам - натам, ама ЦЪ. Я да дойде някоя жена да им предложи такъв живот, пък в замяна само секс. Мислите, че ще откажат ли? Имам такъв приятел, търсещ по-богати възрастни дами. Задоволява ги, в замяна на което обиколи света. Та писачите тук също могат да си намерят. Няма лошо.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b624c48a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Номер 19, всъщност нямам “високо” платена работа. Просто нямам деца за момента, не пуша цигари и не пия алкохол. Работя обикновена работа и живея на Запад. В момента също така и уча и инвестирам в умение, което ако (недай си боже) се прибера в България, ще ми носи минимум 4500 лв на месец, но тъй като аз скоро ще имам кетап, мога спокойно да искам повече. Не бих желала да споделя какво е обаче. :)
От номер 18

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b624c48a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

29.   И към допълнение към горния си коментар забравих - точно вчера се връщах от почивката си с EasyJet - на такива нискотарифни компании изобщо не са им високи изискванията да станеш стюардеса, едната дори беше 160 и закръглена, другите 2 бяха видимо над 45-годишни и сбръчкани на вчерашния ми полет. Моя позната, също доста невзрачна, стана стюардеса, към Ryanair обаче. И нито веднъж не си е качвала снимки с униформа, изобщо няма как човек да предположи от социалните ѝ мрежи, че работи това.
Та от автора лъхат яко комплекси и злоба. Човек почти винаги се намира там, където заслужава, запомни го това. :)
От номер 18

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b075578742
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   До 26

Коментиращият, ти откъде знаеш какъв ми е животът бе приятелю?
А, прочете темата и веднага си направи изводите. Къде пише какво работя, с какво се занимавам, какъв живот живея, къде пише дали имам жена или не? Къде прочете всичкото това? Откъде знаеш дали пътувам или не? Обиколил съм половин Европа, и то още преди да се познавам с нея, ти реши, че животът ми е бил еди какъв си.
Мернал съм и профила веднъж случайно от 10 години и ми стана интересно как точно същата, която ми разправяше, че ги мрази същите тия сега е такава със същите снимки. Затова ми стана интересно дали е същата курва като много други.
Ама такива като тебе вече са ми направили профил и зор да влезе да плюе.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bd11cf0f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Авторе, твоята е любовница на Киро Харварда! Доволен ли си или очакваше нещо по-пикантно?

Егаси и темата! "Некога си падах по една грозна, сега аз съм на същото положение, а тя си пътува по света. Дали я клатят за пари? " И да е така, какво ти пука? Този факт ще ти помогне ли някак?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker