Има ли надежда за такива като мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли надежда за такива като мен?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1225 пъти
На 18 съм и съм нямала гадже, нито първа целувка. За секс няма да говорим, то е очевидно.

Като бях малка си мислех че ще си намеря принц, същия за който чета по приказките. Ще съм женена на 20 (и аз не знам защо толкова млада) и ще си имаме дъщеря. После като пораснах бях страшно тормозена в училище за какво ли не. Най-голям беше тормозът от 5 до 7 клас. Тогава главно ми се подиграваха за това че бях дебела. До миналата година бях дебела (над 75кг), а сега съм с 25 кг по-малко. До пети клас имах къса коса, мама ме подстригваше, искаше да имам къса коса и да не се мъча. Обаче до средата на 5 клас ме мислеха за момче (още от детската градина съученици говориха за мен в мъжки род). Добре, имам дълга коса (средно дълга, защото се подстригах късо преди почти 4 години, но не приличах на момче де) и съм слаба. Обаче сега характерът ми е проблем. Страшно съм срамежлива, тиха, стисната, затворена в себе си и комплексирана (не го показвам). За да си намеря гадже според мен трябва да се отпусна и да излизам по-често с момчета. Но момчетата в града ми са... То момчетата като цяло са такива, поне повечето. А какво за добрите момчета? Тях постоянно ги виждам с курви (не винаги са курви, но във всички случаи поне са такива по характер). Една двулична, грозна крадла е сгодена (не е циганка, но е сгодена за такъв). Как такива хора си намират гаджета? Защо аз не мога? Не че съм много специална де, комплексирана съм, срамежлива съм и това доста често ме излага, не мога да готвя, ревнива съм (не го показвам защото мразя че съм такава) и с това казвам че не съм перфектна, но ако имах гадже бих направила всичко за да го направя щастлив и да не е недоволен от мен. Просто искам стабилна връзка. Искам някой да ме обича, а не само да ми идват и да ме свалят, защото знам че такива ме искат само за секс, а аз не искам само секс. Искам и да съм обичана. Но такъв човек като мен някога ще намери ли любов или да се отказвам от всичко преди любовният ми живот да е започнал?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: e62a5f7342
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ти сама си си отговорила защо не можеш:

"Не че съм много специална де, комплексирана съм, срамежлива съм и това доста често ме излага, не мога да готвя, ревнива съм (не го показвам защото мразя че съм такава) и с това казвам че не съм перфектна, но ако имах гадже бих направила всичко за да го направя щастлив и да не е недоволен от мен. "

Комплексите /в комбинация с ниско самочувствие/ са проблем за създаване на връзка, срамежливостта е нов проблем /поне за намиране на мъж - иначе е сладко, но тоя мъж няма да ти прочете мислите/, а ако все пак успееш и не те надушат още като гадже /това, че не показваш ревност е твое мнение - дори да се държиш на положение, тези неща се усещат и не е нужно да го заявиш или да вдигнеш луд скандал на някого, защото е погледнал за милисекунда продавачката, докато е подавал парите за покупката/, ревнивостта ще те довърши. Разбирам, че си била тормозена и това е причината за доста от изреденото, но нали се сещаш, че няма да започваш връзка с онези, които са те тормозили? Никой човек няма да иска да плаща за чужди грехове.

А тая мечта, че ще си женена на 20, е трогателна. Аз пък някога вярвах, че ще си намеря работа още след завършването и то по специалността ми, а жена - може и преди това. Сещаш ли се накъде бия?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 09e039dfc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Така както се описваш, каквато се представяш моя отговор е:
Надежда всяка тука забравете.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f7de57d1c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Имаш шанс стига да си промениш мисленето, защото в момента е сбъркано, ей ти цитат от мнението ти " а не само да ми идват и да ме свалят, защото знам че такива ме искат само за секс", е хубаво ти откъде знаеш, че те искат само за секс, ходила ли си с тях? Не нали? Разбира се, че един мъж като те сваля ще иска секс, то това е естествено, но това, че иска секс изобщо не означава, че не иска също и стабилна връзка и любов, така, че почни да се доверяваш, а не да отблъскваш мъжете, защото от думите ти излиза, че има интерес към теб, да измежду мъжете, които те свалят неминуемо ще има такива, които ще те искат само за секс, но ще има и други, които ще те искат за повече от това. Успех.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9846556539
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Мило момиче, чета историята ти и не мога да повярвам как ме върна назад във времето, когато претърпях същата "трансформация" дори бях същите килограми, много нисичка 1. 56-7. Започнах да тренирам, косата ми порасна много, превърнах се в истинска красавица, признавам. Кръга ми беше от 3 приятелки и нищо повече. Сещам се как бях отхвърлена от всички, дори не ми се беше давало шанс за разговор с някого само поради начина по който изглеждах. Освен абсурдите в училище, които включваха насилие, дъвки в косата и какво ли още не се правеха общи чатове във фейсбук с обиди и заплахи. В един момент, когато започаха да ме харесват се запознах и с едно момче, в което естествено мноооого се влюбих, той обаче не :) е.. дадох му каквото искаше и... изчезна :). Иначе и аз така като теб исках. Щастливо да се влюбя, първата ми любов да е споделена, да сме заедно и всички тези бла бла бла от приказките, нооо такива несъществуват :) Няма да те лъжа ще си поблъскаш главата, докато намериш подходящ и какъвто съвет да ти дам относно пътя ти към това нещо, което искаш - ти ще си знаеш твоето и ще се раздаваш :)
Няма да разпъвам повече локуми, а относно да станеш по-комуникативна те съветвам да започнеш работа, в която ти се налага да общуваш с много хора. Това ще те пречупи :)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c34783e065
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   С Ганьо ще ти е трудно. Очаквай коментари от сорта: "Щом никога никой не те е пожелал нещо с теб не е наред". Щом пък си и срамежлива ще ти е още по-трудно, казвам го от опит. Ганьо иска отворена жена, да приказва глупости и да се хили като пача. Интелигентен разговор - не. Пресен пример, една приятелка искаше да ме запознава и сватосва с някакъв тип. Ща / не ща излязох от любопитство на вечеря с тях. Слушах простотии и пиянски истории, като нямам такива спомени, нормално да не се включвам много в разговорите им. Накрая Ганьо казал, че не ме 'аресва, защото съм била много мълчалива. За сметка на това запознавам ли се с чужденци по време на командировки имам много повече теми за разговор и ми е много по-приятно. Та така. Ганьо ще лепне етикета на 2-рата минута. Млада си, дори малка бих казала, учи, работи и си намери интелигентен чужденец, които ще се зарадва, че ще ти е първият. А Ганьо ще говори "Добе че бях аз, иначе още щеше да си девствена"
Изцяло съм се отказала от тукашните примати.
Ж, 26

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 19a80e7a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз така си мислех като бях на 18, но ето, че вече съм на 20 и имам приятел от 1 година :) Всичко дойде много по-скоро от колкото очаквах. Дори двамата, които харесвах се оказа че ме харесват, но единия си го исках повече и нещата с него се получиха, пък и той полагаше повече усилия, за да ме спечели. Много го обичам. Сега като си помисля, че ревах миналата година, че никога няма да си намеря никой ми става смешно, но и хубаво, че това момче, за което си мислех толкова време дойде сам при мен. Мисълта е енергия, ако желаеш нещо толкова много, то ще си дойде от само себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a2bfa1264e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не се притеснявай- жена си. При жените е лесно. Страшното е при срамежливите момчета. Все накой ще те свали. Няма начин да нямаш 5- 6 връзки с мъже преди да се омъжиш.
Жена ми също е много срамежлива и комплексирана. Въпреки дова е имала 5-6 връзки преди брака.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 38da9600c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Морала на Бог е милостив. Ще те споходи желаната благодат. След любовта идват други отговорности. Ще ги осъзнаеш. Хубаво е предварително, не при свършен факт. Не се капсулирай, развивай се- учи и не позволявай течението на апатията да те погълне. Ако си чиста душа ще те си разпозната и приета. Имаш да го извървиш- успех!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8011f5946d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз бях като теб.
Наборите все се правеха на много отворени и с това несериозно отношение ме отблъскваха.
Направих голямата грешка на 19 някъде да се хвана с мъж на 32 (или беше 33).
Грешка беше не само заради възрастта, а защото беше абсолютно леке, което беше надушило моите слабости и ги експлоатираше много умело.
Най-умното нещо, което направих беше да го зарежа няколко години (и сума ти изпотрошени нерви) по-късно.
И какво - научих се да обичам и уважавам себе си и проблемите ми с общуването изчезнаха.
В момента имам прекрасен човек до себе си, но трябваше да вложа много работа върху себе си и характера си, за да преодолея ниското си самочувствие и да съм способна да имам хубава, пълноценна връзка.
Така че работи върху себе си, общувай с хора и правилния ще се появи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7ee693539c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   До 5

А Ганьовица знаеш ли какво прави? Аз ще ти кажа.
Апелира да се търсят чужденци, шото тя е Ганка и слага всички под общ знаменател. А може би просто обкръжението и е само от такива ганьовци и тя не знае, чв има други.
Не можела да проведе разговор. Е няма как да можеш, щото вече си си затворила капаците на очите и си сложила всички под общ знаменател. Не спирай да търсиш чужденците, искрвно се забавлявам като ви видя какви чужденци си хващате.
Ще ни избавиш от още една мъка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker