Няма смисъл да сме заедно, но не зная как да и го кажа, защото не искам да я нараня! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма смисъл да сме заедно, но не зная как да и го кажа, защото не искам да я нараня!
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3768 пъти
Здравейте на всички!!! Аз съм момче на 21 години и в момента главата ми е пълва каша.

С приятелката ми сме заедно от почти 5 години, но нещата не вървят никак добре от известно време - малко повече от година. Тя е на 23 и в момента учи в Пловдив. Нещата започнаха на зле когато миналата година замина за там. Ние сме от малък град и докато си бяхме тук всичко си беше наред, но в Пловдив се появиха странични хора (други момчета), тя започна да излиза с тях, започна да ме лъже, че спи, а всъщност е била с друго момче... Аз го преглътнах, защото съм луд по нея. Но не е само това, нейните родители са против мен защото аз съм българин, а тя туркиня. Разбира се на мен не ми пречи, че е такава, но на техните да и общо казано не ме искат... Постоянно се караме, който за каквото я ядоса си го изкарва на мен... Пределно ми е ясно, че нейните няма да ни оставят заедно, но аз се надявах с времето, че нещата ще се променят, но и до днес все още мрънкат, а минаха почти 5 години. Казах и да престане с тия глупости и, че ако не иска да ме загуби трябва да престане да се вижда с другото момче, а тя твърди, че ме обичала и не иска да ме загуби. Незнам колко е вярно, но с държанието си показва точно обратното. След всичко което съм приел и простил мислех, че всичко ще се нареди, но явно съм грешал след като преди 1 седмица едно момче и писа смс, а ние бъхме заедно. Тогава разбрах, че нищо не се е променило и че ще си е така, а и като се скарахме за пореден път тя ми каза, че няма да се промени заради никого дори и да ме загуби. Много ме заболя от думите, защото аз правех всичко за нея, за да е щастлива и т. н.

Хора незная какво да правя, виждам, че няма смисъл да сме заедно, но незная как да и го кажа, защото не искам да я нараня. Когато се реша и в съзнанието ми изплуват всички спомени за това какво сме преживяли и ми е кофти да и кажа край за да не я заболи, а трябва да сложа край на всичките мъки които съм изтърпял. Просто не искам да я боли и нея... Надявам се да ми дадете съвет как да постъпя и ако съм дотегнал на някого се извинявам, но имах нужда да споделя.

Благодаря предварително на всички, които ще изкажат някакво мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2c52fdde94
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каквото и да направиш, ако стане това, което ти искаш (а то рано или късно неминуемо ще стане) - със сигурност ще я "нараниш". Така, че по-добре недей да шикалкавиш, а й го кажи в прав текст. Повярвай ми - никой няма нужда от месеци и години агония. Ако го направиш сега ще я заболи много, но до 2-3-4 месеца ще й е минало. Ако го отложиш - ще агонизирате, може би и години наред, ще си пилите нервите, а и ще си губите времето, през което можете да гледате деца и да сте щастливи с други.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8bbe5c0283
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти си глупак. а тя дали мисли, че някои нейни постъпки биха те наранили? аз мисля че не. щом флиртува с разни момчета значи е ясно иска раздяла, но не иска тя да е лошата в тази история, чака ти да я пратиш на майната и

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 57e128ef36
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Прочетох те и излязох от темата ти. Върнах се за да ти кажа само, че колкото повече мислиш как да доставиш удоволствие на някого и гледаш да го предпазиш от нещо, той толкова приема нещата за даденост и не отдава значение на това, което правиш за него. Нещо като - пуснеш котката в стаята, тя се качи на масата. Бъди повече егоист, мисли и за себе си. Ти не си ли наранен?

И последно. Българка съм, имам син почти на твоите години, не бих желала да имам снаха от друга вяра, особено туркиня. Синът ми ходеше с туркиня, никога нищо не му казах против нея, той сам си реши да скъса след като и тя като твоята приятелка не знаеше на кой стол да седне. Помисли си и за твоите родители, дали ще им хареса на тях?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 073b349eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ад искам да изкажа мнението си, че се пише "не знам"

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ba986dcaf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Според мен трябва да спреш да се нараняваш. Щом ти е казала, че няма да се промени дори и да те загуби - няма смисъл. Не казвам, че е много лесно да се промениш, но когато е за да не загубиш човека, който обичаш и който те обича, смятам, че трябва да положиш всичките си усилия. А тя явно няма тякова намерение. Успех :))

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 46d00d34f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти така или иначе ще я нараниш!

Има две възможности, със безкрайни - тирета!

1 - та е, да изчакаш. Започни да се правиш на друг. Такъв, каквато тя не харесва! Направи нещо, с което да те намрави, да я огорчиш или нещо такова. Нещо, което да ви отдалечи един от друг. Така няма да има нужда да й казваш (главната) причина.

2 -та е, че ако няма да можеш да се справиш с 1-вото решение, което ти дадох или, имаш някакви съмнения, пък не си сигурен в себе си, то тогава намери начин да й го кажеш!

- Кажи й го, защото така правиш по-зле! По-добре сега, от колкото по-късно. А най-лошото, което може да стане е ти въобще да не предприемеш нищо и така да си остане, нито тя да се промени, нито ти да направиш нещо, освен ако не се родят някакви чувства, де.

Кажи й го, братле. Чрез писмо. СМС- не е мн. добра идея. Може да се разстрои доста. Може и чрез някакво кратко филмче, двд. Бре имаш мозък, я измисли нещо!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6413827b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Абе брат. Първо не се занимавай с туркини и второ кажи и го направо, според мен изобщо няма да я нараниш, така или иначе ще ти бие шута скоро, поне си запази достойнството-хайде смело

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 835d65f571
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От Автора:
Към номер 1 - съгласен съм с теб, че никой няма нужда от този агония, но когато се опитах да и кажа край първоначално ОК, може би защото се е ядосала, но след няколко часа се почнаха смс-и, обаждания, плачене и кълнене, че не иска да ме загуби. Че била глупава и т. н.
Към номер 4 - моите родители са наясно, че е туркиня, но нищо не им пречи. Говорили сме на тази тема, а и са ми показали, че я приемат, защото за тях няма значение дали е Българка, туркиня или афганистанка... важното е да е човек, а тя в много отношения е повече човек отколкото някои българки! Проблема е, че не искам да страдаме повече и незная как да постъпя - объркан съм... а може би и глупак...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 00f745383b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ...Да, глупак си.
Тя ще ти бие шута така или иначе. Иначе...може и да иска да се ожени за теб за алиби, за да може да си развява наляво -надясно опашката съвсем легитимно. Та - купи си голям метър, за да си мериш рогата, или просто си кажи, че някои неща просто трябва да имат своя (естествен) край.
А.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 811f8e3dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Май, май глупак. Не се обиждай, но и аз мисля като номер 4. Каквото и да е, не позволявай да ти накърняват достойнството. Ида знаеш, че не е здравословно да се обвързваш със сериозни планове за първото момиче, с което имаш връзка.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c00d33d0ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кажи и го направо.. аз ако съм нямаше да я търпя тази ку*ка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker