Ревнувам от бившата му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревнувам от бившата му
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1068 пъти
Здравейте… Момиче на 21 съм. Сега съм с мъж на 25 г. (от 1г сме УЖ заедно). Преди мен е имал връзка с момиче 4 години, живяли са заедно и тн, но са се разделили. Проблемът е, че от както е с мен за тази една година, той не ме е запознал със семейството си не ме е запознал с приятели. Семейството му разбира се знаят за мен все пак съм ходила в тях, но майка му не ме харесва. Тя продължава да поддържа контакт с бившата му приятелка коментира и снимки във фейсбук, бившата му ходи на гости у тях.. (тя го иска все още) Единственото нещо което правим заедно е да се виждаме у тях (той сега живее отделно от семейството си) Не излизаме никъде не желае да ходим на срещу, кафета и дори разходка. Един вид ме прикрива. Хората знаят че сме заедно, защото ни виждат в колата му това онова, но пряко не излизаме заедно. Нямаме общи снимки в социалните мрежи, абе все едно не сме заедно. Много ми е гадно защото аз наистина го заобичах, но не знам защо той постъпва така с мен. Яд ме е че е изживял толкова много с бившата му приятелка, излизали са правил е всичко за нея застъпвал се е за нея, а за мен няма и 5% от това което е правил за нея…Тя идва от богато семейство, а не като мен от бедно и явно не заслужавам всичко което е правил за нея.. Казва че ме обича и че било важно това което е между нас, а не хората да знаели и да сме се показвали..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: dace61e429
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Започни да цениш и обичаш себе си. Не се сравнявай! Единствената жена, с която трябва да се сравняваш, е тази, която си била вчера.
Вдигни стойността си - учи, следвай мечтите си, забавлявай се, развивай се.
Не тичай при него всеки път, като те викне. Ако те иска - ще те потърси пак. Ако те обича, ще започне да инвестира в теб (време, внимание)
Ти бъди щастлива за себе си.
Ако е правилният - ще остане с теб.
Ако не е - за какво ти е?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d7a9130662
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Виж сега, не се впечатлявай толкова. Той те е избрал теб и не иска нея. Това е факт. Концентрирай се върху него. Ако можеш пусни на твоя Фейсбук профил общите ви снимки, пускай всяка седмица.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d4c91b30db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Явно си временен заместител.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 131bfe29ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Ползва те да не е на сухо. Запознал те е с мама, защото така трябва. Не вдявам какво правиш с някой, който една година те крие в колата и те кани вкъщи като му се прииска.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bcc71f7dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Я прояви малко себеуважение и го разкарай този. Крие те, бившата му още у тях ходи, не е вкарал майка си в релси..пълна утайка. Все едно няма читави мъже...
И да не съм те чула да се комплексираш заради семейството и бедността си - те не са фактор в любовта.
Спти да му вдигаш. И излез на среща с нов човек без такива багажи - злобна бивша и майка , която да те мрази. Някой, който ще се гордее да те показва.
Но най-важното , оправи си самочувствието.
Много ти е ниско и ти личи, и мъжете го надушват това.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a19412f65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   "защото ни виждат в колата му това онова" - кое е това и кое е онова?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5b9f2f75e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не ревнуваш, притесняваш се, че и с теб може така да се случи. 4 години съвместен живот, вече хлапето щеше да е поне на 2 навършени. Мъжете/... За жалост в ден днешен са ужасно демобилизирани. И един въпрос придружен с венчален пръстен не могат да изразят в сантиментална сценка. А, ако беше като в Украйна в ден днешен... Отвертката не знаят как се държи- камо ли, калашника. Дърво не са разцепили, огън да запалят, да се стоплят или нахранят. За жалост повечето мъже на 20- 30 години и 4000- 5000 чекии, не ме разбират...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c802ddd0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Явно ви върти и двете и не иска да те събира с приятелите си, за да не отива информация през тях до бившата му, както евентуално и ти да не разбереш от тях неща, които прикрива от теб за нея. Не му е чиста работата със сигурност, човек, който обича и няма какво да крие не си крие гаджето като скелет в гардероба. Сърбала съм я тази попара с бившия ми, който по същия начин уж беше разделен с предишната си приятелка. Неговите приятели са били и нейни, тях не ги е крил от нея, живели са заедно 3 г. Когато тръгна с мен ме лъжеше, че е приключил. Аз се заблудих от това, че тя се беше изнесла и беше минало уж достатъчно време-около една година, както и от лъжите му, че даже не се и сеща за нея. Ноо, уви това, че не живеят вече заедно съвсем не означаваше, че е приключил в главата си с тази връзка. Разбира се това го установих по горчивия начин, в течение на времето. След време навързах нещата, оказа се че не е спрял комуникацията с нея, не ме запознаваше с приятелите му. А същевременно от тях се е информирал за нея, защото на финала ми споделяше някакви неща за нея, които ги е разбирал от тях. Даже като скъсах с него заради целия този цирк му казах, че именно за това ме е крил от приятелите си, защото е искал да се застрахова, тя да не разбере от тях за мен, че съществувам, така както до него е стигала информация за нея. Крил е усърдно, за да я успи, че си я чака като праведен монах, докато в същото време между нас имаше много страст и секс. Това ти го разказвам, за да знаеш на какви подмолни действия са способни някои хора, за да си чешат егото. Не се унижавай и приключвай, преди той да те е разкарал, това ти е единствения полезен ход.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker