Влюбен съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен съм
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 3075 пъти
Вв едно момиче. От един месец се каня да я заговоря, нещо да излезем, ама не ми достига смелост, а толкова искам просто като я видя и направо ми оправя деня. Тя работи в супермаркет и все си намирам нещо за да отида и да я видя, но дотук, все се сдухвам и си излизам като идиот и не знам вече. Вие как го правите, когато харесвате някой как се решавате да го заговорите, Мале това звучи наистина глупаво, ама какво да правя... На 29 съм ако е от значение

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9cb878bfdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   И ако и кажеш с усмивка "вече не знам какво да измисля да купувам, че да дойда да те видя и да си глътна езика"

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 507c780386
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Бих казал, че си доста зле. Като тръгнах да ти чета историята през цялото време си мислех, че си някой 15-16- годишен и изведнъж стигам до края и бам на 29 години съм ха ха ха ха На времето мъжете на твоите години вече са били глави на семейства и са имали по 2-3 деца на 29, а ти на 29 още не си се престрашил да заговориш момичето, не се притеснявай, тя като види, че се навърташ покрай нея може пък тя да събере смелост и да те покани на среща, а защо не и да ти плати сметката. Смейте се, ама е баш така.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 22059b6e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Докато събереш смелост, може да я видиш с някой друг. Действай! Няма нищо страшно! Поне името ѝ знаеш от баджа на облеклото, поздравявай я по име, пожелавай ѝ приятен ден като си тръгваш. Наближават празниците, по Коледа стават чудеса! Подари ѝ малък сувенир, красиво опакован пред празника, като я изчакаш след смяната, покани я на кафе- учтиво, но не прекалено настойчиво. Преодолей стеснителността, говори!
Моят мъж се запозна с мен като бяхме студенти- покани ме след занятия да си ходим заедно, седнахме на пейка, заговорихме...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4eb7f26b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Кажи й че е красива, че от много време искаш да се зашознаете. Наистина както е писано по-горе, може да подариш и подарък. Покани я на среща на кафе или поискай да размените нещо за контакт с нея (фейсбук, вайбър).
От там нататък всичко зависи дали и тя има интерес или не и по отношението ще разбереш. Може и да не иска, често са досадни такива мъже, но поне ще си опитал.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 545c50e6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Прави сте, така е голям идиот съм но никога не съм се влюбвал, никога досега не е идвало това чувство, тъй наречените пеперуди в стомаха хах, и сега ме грабна и мен и не знам, най вероятно ще я изпусна, после ще ме яд сигурно, но от мисли да не прецакам нещата се сдухвам яко, пък и общуването ми с момичетата не е особено на ниво, даже да не кажа много съм зле... Не знам как би станало нещо

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e8607131bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Заговори касиерката. Тя и без това е свикнала да я свалят клиенти. По 40-50 клиента на ден и от тях сигурно половината мазни свалячи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 77fc985372
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Излизал ли си досега с момиче?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 545c50e6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не никога не съм излизал с момичета, винаги са били като забранена зона за мен и сега като ми дойде това момиче и тези чувства които породи в мен и сега съм като луд. Само за нея мисля по цял ден и на работа и в нас, дори като се разхождам си представям, че съм с нея, абе луда работа... И вие сте се влюбва ли знаете за какво става въпрос, това е че при мен може и да не стане, и то няма да стане, но поне искам да пробвам, ама с това мое жалко поведение.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5ee490c5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ми пробвай де, няма какво да губиш. Може пък и да спечелиш.
Ама за първи път не е лесна работа.
И аз така бях хвърлил окото на една мадама и ме беше срам да и го кажа. Бях някъде на 24 или 25 години и никога не бях излизал с девойка. Един приятел и каза и тя се съгласи. Изглежда че и тя ме била харесала. Та стана работата. Дори сме женени- от 20 години.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6b64f19cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Авторе, мъжът ми също обикаля като ударен хеликоптер на работата ми няколко поредни дни, докато се реши да ме покани на едно кафе.
Беше подложен на 4 месеца опознаване и тестове защото бях сигурна, че това е бъдещият ми съпруг и исках да знам в какво влизам. Но не се отказа, 18 г сме заедно.
Напиши на един лист (или малък плик) телефона си, покана за едно кафе когато е свободна и ако желае, сгъни листа на две и сложи вътре малко полско цвете. Така поне "дефекта" ти от срам да и говориш, ще се превърне в ефект. Дай и го като си плащаш поредната покупка и кажи, че за да не и отнемаш време когато е на работа.
Ако ти пише, не бързай да насрочваш дата за свадба, дръж се максимално нормално. Не пропускай обаче момента да и кажеш, че правиш това за пръв път, просто за пръв път така е превзета мислите ти някоя- на нея това ще и каже повече от достатъчно за да знае, че си сериозно момче, а не някой, който си раздава телефона наред.
Успех и пиши да кажеш какво е станало. Ще е приятно да прочетем за една щастлива развръзка.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d145e8a2ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Номер 10 се е осмелил и е женен от 20 години. Аз исках телефона на един мъж, когото харесвах. Писах му и сега сме заедно. Ако не го бях направила, не знам дали той щеше да предприеме нещо. Господ обича смелите. Който не рискува, не печели! В твоя случай наистина няма какво да губиш. Тренирай с други касиерки преди да отидеш при твоята. Научи се да правиш комплименти. Знам как се чувстваш, като си пред любимия се чувстваш като пълен идиот. И после се питаш, дали не трябваше да кажеш нещо друго и си представяш ситуацията хиляди пъти... Действай, пък каквото ще да става!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 545c50e6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 10 и 11 това е много хубаво радвам се за вас, но при мен е тъпото, че съм към 30-те и нямам поне базови умения в тези неща, което скапва нещата още повече и не знам как бих могъл да се престраша, другото което е че се отказвам бързо, казано на кратко никакъв мъж не излиза от мен...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4ee361379f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторе, обърни се към някой опитен приятел - сменил поне няколко връзки или известен женкар. На мен именно приятел женкар ми даде изключително полезни съвети.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 545c50e6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Еми както и предполагах, не станаха нещата момичето ме отряза без дори да казвам нещо. Днес отново след работа минах през маркета да си на пазарувам и естествено я видях и отивам на касата, тя ме погледна, аз също и изведнъж БАМ тя ми казва... Да не би да искаш да ми кажеж, нещо? И край, викам си май се е усетила, че той кой не би от 1 месец съм по 2-3 пъти до супермаркета, гледам да минавам на нейната каса и естествено неадекватното ми излъчване, докато съм покрай нея... И аз мълча, не знам какво да кажа... И тя вика: май се до сещам какво е, но в момента съм съсредоточена във работата и ученето и нямам време за тези неща... Аз естествено се препотих, хвана ме неподготвен, измъцах довиждане и си излезнах... Беше супер кофти и неудобно ми стана даже, сега ми е супер тъпо... Голям съм мухлю, какво ли очаквах, за такива смотаняци като мен няма такива неща...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 46b569fae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Видяла е, че нарочно се въртиш покрай нея дълго време като навлек. Следващият път с друга се дръж на положение, без нарочно да обикаляш, покажи интерес с поглед и комплимент и я заговори по-бързо.
Не се отчайвай. Често хубавите и симпатични момичета много мъже ги заговарят по улицата, на работа, в магазини и други места с цел да се запознаят с тях и е ясно, че не искат с всички.
Работи върху себе си, подобри социалните си умения, ако трябва почни друга работа да общуваш с много хора. Поддържай добър външен вид, добре се обличай, тренирай нещо. И следващият път опитай по-скоро с момиче, което виждаш, че и тя те заглежда и има интерес. Често не мъжът избира жената, а тя го избира него първа.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d50ed6638e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ако е направила това пред цяла група клиенти и други хора ( не се прави така, достойнството на човек не бива да бъде стъпквано ), по-добре че няма да имаш общо с нея. Ще си позволя съвет - не качвай жена на пиедестал, ти не си нещо по-малко от нея, човек си и също колкото нея заслужаваш човешко и коректно отношение с уважение. Любовта не е изпит , тя не е изпитваща, а ти не си на дъската да показваш знания. Любовта те кара да се чувстваш щастлив в присъствието на другия, не да ти създава дискомфорт. Ако покрай нея се чувстваш по-зле, отколкото сам, то няма смисъл.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 46b569fae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Работи върху себе си. Много си неуверен. Това веднага се усеща и отблъсква жените. Жените обичат уверени мъже с мило, но ненатрапчиво отношение. Мъжете е възможно да харесат и по-плахи и срамежливи момичета ако са хубави, но неуверен мъж, който не говори и връзка е наистина трудно.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 22059b6e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Получил си житейски урок. Човек се учи от неуспехите повече отколкото от успехите. Знаеш вече какво НЕ трябва да правиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 545c50e6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Благодаря за съветите, наистина са полезни, но след този провал надали отново ще ме обземе някое момиче, може би тези неща не са за мен... Номер 19 да така, но това е че изобщо не знам как се прави, като някое дете съм...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 284a25a477
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Авторе,
цитирам ти твоя коментар в 15:
"Голям съм мухлю, какво ли очаквах, за такива смотаняци като мен няма такива неща... "

Да, голям си мухльо. Да, няма да имаш никаква жена до теб. И ТАКА ТРЯБВА да бъде. Представи си че си толкова смотан, (както си в момента), но имаш жена и деца. В къщата ти влиза някакъв нападател да ви ограби.
Ти какво ще направиш? Жената знае много добре - тоя мухльо щом няма смелостта/топките да дойде да ме заговори, той няма да има и смелостта да ме пази (нея и децата ти). Затова и жените не искат да имат нищо общо с плазмодии. Защото сте само тежест! И не си способен да опазиш себе си, нея и наследниците ти!

На всичкото отгоре си на 29. Тези неща и романтични мисли трябваше да ги имаш и преживееш когато си билн на 15-16 години.... така че изоставаш в развитието си МНОГО. Цели 15 години. Можеш ли да промениш поведението си - естествено. Как - трудно. Ще го направиш ли - не естествено. Виж, не го приемай като критика или обида към тебе. Просто ти показвам как се случват нещата в женските главици и твоята собствена. Радвам се че има хора като тебе където опъват по цял ден хомота за да може някой като мен да се възползва от наивността и безхарактерността ти. Или си Мъж, или Путка. Няма средно положение. Кое ще избереш - и двата избора имат своята цена.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7f4a175703
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   21, не съм автора, ама не е задължително да си на 15-16, за да преживяваш романтични мисли. Романтиката може да те споходи във всеки момент от живота ти. Познавам хора, които са вече на 45 и още ходят с половинките си по улиците, хванати за ръка. Прави разлика между романтика и неувереност!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 545c50e6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 21 не го приемам като обида, защото е абсолютно вярно, аз наистина не ставам за нищо, този мой живот е просто една работа и нищо повече, а защо е така, не знам. По принцип никога не ме е бивало с момичетата, нито съм имал приятели или пък някоя компания за излизане, то и сега е така, за това си бях казал, че не искам да се влюбвам, не искам да харесвам, защото няма смисъл след като съм толкова недодялан, за какво после само да ми е тъпо, но уви това момиче ми влезе под кожата, обаче мъц всичко отиде на никъде. А не мога и да се променя опитвам, но не става, явно си ми харесва зоната на комфорт и няма излизане от нея...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0be5dbf8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Оф, голямо мрънкяне авторе, голямо нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d275517c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Авторе,
При жените не не означава не. Отказа на тази девойка не ми се вижда много убедителен. Може би те тества доколко си сериозен. Това опавдание с работа и учене не е съвсем отрязване. Навъртай се пак около мацката. И без това няма какво да губиш. Гледай да я заговаряш без да ти пука какво си мисли.
И не обръщай внимание на 21. Много е злобна тази жена. Май е закъсала за нещо.
И аз ужким съм такъв "мухльо" и не мога да заговоря жена, но от физическо насилие не ме е страх. Винаги съм готов да пребия накой, стига да има за какво. От много години се занимавам с бойни искуства и без проблем се справям с уличните хулигани. Те обаче дават на заден като видят че не се плаша. Така че рядко ми се случва да напердаша някой.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 284a25a477
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   До 25,
нито съм жена, нито съм злобен. Напълно ми е безразлично какво ще се случи с автора или с теб. Съгласен съм, че може да те е "страх" да заговориш една жена, и да си окей с физическото насилие.
Жената обаче няма как да знае/разбере дали ти тренираш бойни изкуства, дали имаш IQ 180, или колко си богат/какъв статус за две секунди. Затова използват точно тези шорткъти / допускания да те преценят набързо и да не се занимават с теб. Преминават на следващия, навсякъде около тях мъже.
- не идва да ме заговори = няма топки. Не може да ми осигури сигурност / да ме опази от беди.
- неподдържани нокти = лоша хигиена / навици. Не едобр аидея детето да расте в такава нездравословна среда.
- кара таратайка - бедняк = И аз и детето ми ще умрем от глад.
Няма значение какъв си всъчшност важно е тя как вижда нещата. Веднъж възприела те за мухлю ще си винаги такъв в очите ѝ. За две секунди толкова може да разбере.

Така че правиш обратното
- идва да ме заговри и се шегува с мен = има топки, забавен е (забележи, няма значение дали знаеш бойни изкуства или не). По подразбиране в нейната главица отговора е ДА. Щом идва, значи е смел! Способен!
- спретнато облечен - има стил, вкус, естетика, престиж, статус, умен, чистота.
- готина кола - има пари/възможности/ресурси/акъл Няма никакво значение дали си въздух под налягане, дали си взел колата със заем или е на лелинчо ти. Жените не виждат тези неща! Откъде да ги знае за 2 секунди?

Сега, да не стане като хейт към жените. Мъжете правим абсолютно същото
- хубава прическа, маникюр, стегнато тяло - готина мацка, ще я съдера и евентуално ще искам да я опозная ако е добра в леглото. Обаче може да се окажа усойница/чума, но ти няма как да знаеш само от външен вид. За 2 секунди не се опознава човек.
- дебела - ебати свинята, за нищо не става. Е, ако съм мъртво пиян и никой не ме види, може и да я опъна. Важното е никой да не разбере. А може да е прекрасен човек "по душа". Ама душите не привличат мъжките очи. Само циците и гъзовете.

Жените тези неща ги знаят и използват постоянно. Носят токчета да се повдигат гъзовете, импланти, изуствени мигли, екстенжън и хиляди други неща. За да можеш ТИ ДА Я ВЪЗПРИЕМЕШ първоначално като: става. Дали всъшност са такива - на всеки му се е случвало да се събуди сутринта и да се чуди какъв е тоя крокодил до него. Важното е, че си се преебал и женската измама е подействала.

Така че, просто използвайте своите предимства и не се страхувайте да ги показвате. В природата, като правило (99%), мъжките екземпляри са винаги по-красиви от женските. Вижте лъва, пауна, оперението на птиците, повечето бозайници. Мъжките са по-големи, по-шарени, по-изобретателни, по звучни, по мелодични. А мъжките екземпляри от homo sapiens са стигнали до там да ги е страх да кажат едно "здравей".

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7b2b7bdf54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   26, смелостта и самочувствието са СЛЕДСТВИЕ от успехите, не обратното. Много е вероятно ти да си генетично висок и силен а автора да е слаб и невзрачен. Съответно той е свит и неспособен, защото живота го е смачкал, а ти си готин и настъпателен, защото живота ти се е усмихвал.

И така, стигаме до извода че гените са най-важното. Да, усилията помагат. Доста. Но без хубав генетичен фон усилията отиват на вятъра.

С очите си съм виждал как кикбоксьор, напълно пасивен, безработен и не предриемащ нищо, с недотам добра хигиена, получава непрестанно покани от момичета, секс с различни жени всеки месец. Самите жени идваха при него и му се натискаха. Обикновените момчета в обкръжението пробваха, ли пробваха. Никоя не им пусна. Всички бяха заети с хубавеца.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е МЪЖЕТЕ ДА ОСЪЗНАЯТ ЧЕ ВЪНШНОСТТА ИМ Е КРИТЕРИЙ НОМЕР 1.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8699eb2b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   От автора: Еми да така е не съм особено хубав 1, 80 съм и 110 кг може и от това да е, а като добавим и колко съм слабо характерен, няма какво и да се чуда, защо ме отряза момичето, ама каквото такова, както номер 27 каза, явно си е до или го имаш или не...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0d750600f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Авторе (28) за визията ти е достатъчно да смъкнат някое кило, по- лошото е това твое поражението мислене и абсолютна липса на самочувствие и съответно инициатива т. н.
Какво работиш? Можеш ли да си позволиш поне един уикенд в месеца да ходиш до различни градове като турист, с преспиване поне една нощ?
Търси и разни мероприятия с млади хора, включвай се, пътувай, общувай.
Смъкни си апликацията "телеграм" и влизай наред в български групи, пък и други ако знаеш езици, поне там ще можеш по- свободно да говориш с хора на всякакви теми.
Говориш като човек отказал се дори от себе си, а си млад, който дори не е пробвал да провери потенциала си още.
Ще се обърнеш един ден на/д 40 г и ще съскаш озлобен като един познат от тук субект... не си го причинявай.
Разкажи малко повече за себе си: какво работиш? А какво мечтаеш да работиш? Хобита? Какви филми/книги/музика харесваш?
На 180 см височина ако отслабнеш малко и потренираш, ще си баси пича, но това е най- лесното.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d8ea5486f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Така е, авторе. Или се раждаш с него, или не.

Килограмите са голяма пречка. Веднага почваш фитнес. Как си в лицето?

"Не съм особено хубав", може да значи всичко между 1/10 и 5/10. Да не се окаже, че се мислиш за малко под средното в лицето, демек 4/10, а всъщност обективно да си 2/10?

Защото много мъже, дори тези, които знаят че са под средното, се НАДЦЕНЯВАТ УЖАСНО. Много самотни мъже имат лица до 3/10 или 4/10 максимум, а това е смъртна присъда за любовта.

В лицето трябва да си поне средна работа 5/10 ОБЕКТИВНО, за да може ИЗОБЩО да имаш жена, при това жена до 3/10 (демек дебеличка и грозничка). Жените винаги се целят в по-горни категории, това е биологично заложено. И го получават, защото са избиращите.

Ако наистина си до 4/10, забрави. Просто забрави. И най-грозната жена на света няма да те погледне.

Както казах, оправи си килограмите и се надявай лицето ти да е поне средна работа.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 77fc985372
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   26 и 21,
Първия коментар ми заприлича на женски- затова се обърках.
Няма никаква полза да обиждаш хората с комплекси и да им мачкаш самочувствието допълнително. Знам че си правиш гъдел на егото, но тук целта е да помогном на някой доколкото и с каквото можем. Пък и ние да научим нещо.
Иначе в коментар 26 си много прав- респект.
Има хора които страдаме от дълбоки комплекси. Понякога е много трудно да се отърсиш сам. Формират се в детсвото когато трудно можеш да влияеш, най често поради проблемни родители или социална среда. Отделно че културата, урилището и възпитанието силно заблуждават мъжете. Внушават че трябва да са добри, учтиви, скромни и т. н. което никак не привлича жените.
Но те могат да се ползват като драйв (движ. сила) за развитие. Като не става с жените, тогава трябва да се развиваш в други области- професия, хоби, спортове. Въобще фокуса трябва да е там където си най- добър. Няма смисъл да се хаби време и ресурси за неща в които не те бива (в случая жените). Пък накрая накоя може и да те вземе. Може да не е която ти се иска, но рядко накой остава сам след 35- 40. Жените над 30 свалят критериите за съпрузи.

Авторе, като гледам в 28, на височина си много добре. Смъквай теглото. Най добре се захващай със фитнес и/или бойни спортове. Може да ти се види трудно в началото но за 2-3 месеца ще свикнеш. Направи и някаква диета за отслабване.
Полека лека ще ти се оправи и характера. Поне за следващите жени ще си по- подготвен. Тренирай колкото можеш повече заговаряне и флиртове със жени към които нямаш интерес. Просто да се поотпуснеш.
Какво ти е образованието и професията? Какви ти са горе- доло доходите (ако искаш да ги споделиш де)?
Не мога да разбера защо ти е толкова ниско самочувствието.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 77fc985372
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Авторе, какво работиш, имаш ли хоби?
Дай някаква информация за стила си на живот.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 545c50e6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Работя като общ работник, не излизам, нямам пари за нищо по принцип, нямам занимания, нито хобита, приятели също нямам, пробвал съм разни неща, като се бях записал на рисуване, но нищо не се получи и се махнах, после бях на чужд език исках да науча, но и там не стана нищо и се отказах, то и хората там ме гледаха странно... Като цяло това е моя живот или по скоро съществуване от вкъщи на работа и от работа вкъщи... Абе кръгла нула съм

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0588373213
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Потърси си такава, която ще е с теб заради теб, не заради това как се е стекъл животът ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4e783da320
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Авторе (33) значи по принцип бързо се отказваш, не си постоянен в нищо. А хората си гледат "странно" по принцип, особено ще привличаш "странни" погледи ако се държиш така, че да очакваш такива- поведение на човек, който очаква да бъде гледан странно, .. разбираш ли? !
Нали не сме слепи, информацията за света около нас минава първо през очите- визуална памет, нормално е да гледаме.
Мисля, че по- важно е да си наложи да не се отказваш от дадена цел- като си започнал желан курс например- да ги завършиш.
Аз съм жена, по- голяма от теб. На "дърти" години се хванах да уча рисуване в 3 Д и латински език. И с двете започнах самостоятелно да уча- купих си учебник по латински (втора употреба) а рисуването 3 Д започнах с безплатни уроци от ютуб.
Желание и постоянство само се иска, нищо повече.
Какво теб те кара така бързо да се отказваш? Не започваш курсовете за да се доказваш на някого, а за собствено удоволствие и развитие.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 22059b6e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Вземи си едно куче. Поне няма да си сам в къщи, ще се разсейваш с грижи за него, ще излизаш да го разхождаш. Чети, не е нужно да купуваш книги, има безплатни в нета. Това е начин да избягаш от скучното си ежедневие. Можеш да ходиш на изложби, представяния на книги и други събития, които са със свободен вход. Поработи и над външния си вид.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4e783da320
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Н 34 "Потърси си такава, която ще е с теб заради теб, не заради това как се е стекъл животът ти. "
Стига с тези глупости! Единственото, което конъролираме са нашите избори. Нашите избори ни дефинират като личности. Ние сме продукт създаден от нашите избори!
Да избере авторът като се хване с нещо, да го довършва! Никоя няма слезе и стои кротко където той се крие от света, и никоя няма да го дърпа преко сили напред.
Авторът е млад! Има все още опцията да се промени, да се разчупи, да мръдна две крачки в страни и да излезе от дупката си.
Може, но не иска! Защо не иска- той си знае!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c3dfbf80a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Да, не е хубава тази работа като работник, но не е късно да я смениш с друга.
Наднорменото тегло също може да се свали, даже не заради жената, а заради теб самия. Трябва обаче да положиш усилия и да не те мързи.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 77fc985372
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Авторе, най- лошото качество на нискостойностния мъж е мързела. Стегни се и научи горе- доло чужд език- предполагам английски и немски са най- полезните. Ако имаш време и пари се захвани и със спорт.
Това че си общ работник не ти вереди особено. Общи работници, таксиджии, келнери, бармани и други подобни ебат сума ти пички, докато разни инженери и програмисти седят на сухо. Ако постоянно заговаряш девойки, рано или късно все някоя ще ти върже. Учи флирта.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 545c50e6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Номер 38 не става, ходил съм по интервюта, не става не ме искат и се наложи да започна това, поне да има нещо, явно от далече си личи какъв съм смотан... Номер 39 ами не знам, никога не съм говорил с момичета и сега не мога, то за това с това момиче не стигнах до никъде, а това е че вече не съм и толкова млад и да не знам как се прави, нещата стават още по зле... Просто не мога да се пречупя, винаги съм бил страхлив и не уверен

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 545c50e6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Както са казали: любовта и щастието са за смелите, не за неудачници като мен...

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 77fc985372
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   35,
Каква беше файдата от латинския?
Аа.. сетих се, искаш да идеш до латинска америка.
3Д графиката май е малко по- полезна.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 77fc985372
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Въобще тази тема ми прилича на фейк.
Авторе, с какво си се занимавал като тийнейджър?
То при теб всичко е на нула. Такива случаи на практика няма.
На времето двойкаджиите- хулигани (т. нар. лоши момчета) изпонаебаха девойките в училище докато ние (добрите момчета), послушните и ученолюбивите гледахме отстрани. После някои от нас станаха инженери, програмисти и други подобни но си останахме задръстени и страдахме дълги години от без-ебие. Тези с неквалифицирана работа се справиха по- добре с живота. Затова тази история ми се вижда нереалистична.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5d9126aab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   42, фабрично ли си идваш дефектен?
В латинска Америка се говори език (испански) който владея като майчин.
Латински не уча за да ми е "полезен" по твои разбирания, а за МОЕ лично удоволствие.
3 Д рисунките също са за лично удоволствие въпреки, че ги включвам и в работата си.
Идеята беше, че авторът ако иска да мръдна нанякъде в живота, ще трябва да направи някои крачки и да довършва поне малки цели.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5caf2e079d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Ти пък 42 номер, файдата от латинския е доста голяма.
Например, ако отиваш в Италия в Рим случайно, и минеш през площада Петър и Павел и се сетиш че това е Ватикана. Най-случайно. И вземеш та поискаш да влезеш в библиотеката им, те пък да вземат да те пуснат, как ли пък не... Е, та там какви ценни книги има да прочетеш в оригинал на латинскииии...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5ee490c5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   44- бавно загряваш. Пошегувах се.
Учиш език който никой не говори от 1000 години.
Дори няма и да го научиш. Но ти си знаеш.
По принцип има и по- полезни неща за учене.
45- не съм много сигурен че библиотеката е със свободен достъп. Сигурно само за историци и със специално разрешение. То за другиете едва ли ще е интересна. Иначе съм бил във ватикана.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 545c50e6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Номер 43 хах напълно реално е, и в училище не бях двойкаджия, но не бях и отличник, завърших си и даже започнах университет, но не знам какво ми стана и взех, че напусках и нещата нещо отидоха на долу до това ми положение в момента. А и тази работа не е за мен, но няма какво да правя трябват ми някакви пари, абе дълга и широка е, но няма смисъл тази тема беше за друга цел, но като не станаха нещата, няма за какво да пишете вече, иначе благодаря за съветите и коментарите :)

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 620cdf0a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   46, латински се говори и учи в актуално време. Не се опитват да ръсиш "мъдрости" като не ти се отдава.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5ee490c5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   До 47,
Авторе, виж какво можеш да направиш да ти тръгнат нещата нагоре. Имаш още време но не е много. Случката с девойката нека ти послужи за урок. Няма как да получиш желаната жена ако не си подготвен за това. За всяка хубава мома има жестока борба.
И бях като теб, но криво ляво се оправих. Не съм цъфнал и вързал, но поне жена и деца имам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: deeb1856a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Поработи над външния вид и социалните умения, може да пробваш отново с момичето. При мен се е случвало отрязвам няколко пъти, пък накрая приемам и отиваме на среща. Все пак трябва да е без да се минава границата и да не ставаш нахален.
Гледай да се държиш по-естествено и да не се сковаваш ако пак я видиш. Дори и нищо да не стане, какво толкова, ще добиеш опит в комуникацията с хора.
Преди си влизал по няколко пъти на ден в магазина. Сега се надявам да не си изпаднал в другата крайност и въобще да не влизаш въпреки че е до вас.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 77fc985372
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   До 44, аз съм си дефектен от както се помна. Не знам дали е фабрично.
В бразилия са на португалски. Имах колега бразилец който беше висок и рус. Имах и колежка бразилка- стройна, с малък гъс. И сега има една във фирмата и пак е с малък гъс. Абе бразилците не са кавото си мислим. Даже и испански не говорят.
На какво правиш 3Д графиката? Опитваш ли да я раздвижваш?
Аз исках да опитам на Блендер но ме домързя- има и по- прости неща. Иначе правя доста неща за 3Д принтер.

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker