Не мога да забравя, а и не искам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (118949)
 Любов и изневяра (29078)
 Секс и интимност (14119)
 Тинейджърски (21754)
 Семейство (6308)
 Здраве (9414)
 Спорт и красота (4644)
 На работното място (3066)
 Образование (7203)
 В чужбина (1608)
 Наркотици и алкохол (1096)
 Измислени истории (791)
 Проза, литература (1714)
 Други (17998)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да забравя, а и не искам.
преди: 1 година, 17 дни, прочетена 1418 пъти
Здравейте, мили читатели!
Аз съм жена на 25 години. Уча, работя, живея в средно голям град. Имам приятел, който обичам и ценя страшно много. Той е моят стимул, моята опора и моето най-смислено нещо.
Исках да споделя, нещо което не ми тежи, но пък е в мен от години. Бях на 21 и тогава се запознах с един прекрасен човек. Невероятен, хармоничен, очарователен.. Опитахме,
не питайте какво.. Той не искаше връзка, беше приключил скоро такава, а и на мен ми беше интересно да опитам нещо ново, до сега не бях имала приятел с привилегии. Еми, опитахме и нещата вървяха супер. Той беше съвкупност от интелигентност, страхотен секс и абсолютно никога не ме е унижил. Никога не се е държал с мен, като с момиче само за секс. Подаряваше ми цветя, всеки път, но не обикновени цветя, взимаше ме и спирахме пред някоя къща с двор или блок, слизаше и ми береше цветя.. Кокичета, лалета.. Споделяхме си страшно много, никога не ме е разочаровал. Страхотен човек наистина. Но аз започнах да се влюбвам, много да се вклюбвам, до сега никога не бях изпитвала такава емоция, до днес не съм. Е, признах му.. Тогава той отново ме подсети какво се бяхме разбрали, само секс. Не искаше да ме наранява, каза ми го още веднага. Аз реших да приключа взаимнотношенията ни, защото не исках да наранявам себе си, той не искаше връзка, а аз бях страшно влюбена. Той се съгласи, благодари ми, подари ми последните откъснати кокичета и си тръгна. Господи, как плаках тогава, дори в момента очите ми се пълнят. Е, годините минаха, чиститяваме си рождените дни, поздравяме се(от моя град е). Той продължи, преди 5-6 месеца, видях, че си има приятелка. Голяма късметлийка е, да знае. Това е, просто исках да споделя, тая голяма любов за мен, която така и не изживях до край. В крайна сметка, поне се смяхме заедно, поне бяхме един до друг заедно, когато явно и двамата сме имали нужда просто от това. Няма да крия, липсва ми тази емоция, липсва ми той, много много ми липсва. Както се казва-важно е да помнят смеха ти. Нашето беше истинско, макар и неизживяно. Просто исках да споделя, нищо друго..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 17 дни
hash: b3ad229533
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ако бях на местото на приятелят ти и разбера какви ги "чувстваш" за бившият си ще те напусна веднага! Както жена не иска да е "втора", така и при мъжете е така!

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 1ec8928f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Съдбата те е наказала да страдаш, задето късате чуждите лалета и кокичета.

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: d8a4d1e277
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хубави спомени са това. При мен се случи същото нещо, но и двамата бяхме много влюбени и готови за връзка. Въпросният мъж беше много по-голям от мен обаче и аз приключих отношенията ни, защото просто нямахме бъдеще заедно. Все пак разликата беше 20 . Това се случи преди 7 години, аз вече от 6 години живея с друг мъж и още не мога да преживея предишния. Да, обичам си мъжа, но това, което изпитвах към онзи човек, никога повече не го изпитах. Свикнах с мисълта, че някои големи любови вечно ще парят и болят. Радвай се на факта, че си го изпитала. Някои хора никога не се сблъскват с подобни чувства. Пък може и някой ден отново да се пресекат пътищата ви. Знае ли човек?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: 52a0befe2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Знавмв, че ти липсва. Като станеш на 30 пак ше ти липсва.
На жените вечно нешо ви липсва цял живот. Правите деца после от немай къде с някакви шушляци, а вечер си лягате със споменитв за едно време...

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 766c420146
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Така е като е"само секс". В другата тема зачекнах "самодостатъчността" и подобните простотии, а в тази "само секс". Звучи много готинко, ама не всеки може да плати цената. Изглежда и ти не можеш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 42adad5e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Цветята били "необикновени"!? !
Такива цветя се наричат КРАДЕНИ, а този, по който въздишаш НАГЪЛ КРАДЛЬО.
Мъж, който и пари за едно цвете не е дал за теб или лично не го е отгледал, бил незабравим...
После питайте защо свестните мъже били сами, ами докато има такива жени, които са без всякакви морални ценности и въздишат по боклуци...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: ded52bc173
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   За мен си направила грешка.
Вие сте имали връзка. Такова нещо "само секс" няма.
Трябвало е просто да се отпуснеш и да се наслаждаваш. На 21 за къде си бързала, каква връзка? Да го запознаеш с мама и да ходите по кафенета.. или да живеете заедно, да ти пърди в леглото?
Ти си се влюбила първа, трябвало е просто да го изчаках.
Ама, ние, жените, все припираме, връзка, внимание, глупости и ги плашим.
Но пък нали сега си имаш човек.
Онова си остава приятен спомен. И такива има

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 6b165b3133
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Красив спомен от миналото и това е. Мисля, че повечето имаме подобни, останали в миналото тръпки за които понякога си спомняме с носталгия. Въпросът е да не се идеализира с времето човека, защото е типично за недоизживяните връзки, а така се отдалечава и натоварва човек настоящата... Казваш, че обичаш и цениш настоящият си приятел, имаш поводи да го уважаваш и му вярваш - тоест, имаш прекрасна връзка.
Само не прави сравнения например защото така със сигурност ще съсипеш връзката си.
Гледай си момчето, че виж колко сбъркан е вече народа...

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: a3e19ed0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Уж с най-смисленото нещо в живота и, пък помни някакъв играч 4 години, чието най-забелижимо качество е, че е оскубал китките пред блоковете от скръндзалък. А, и правил секс- друго предимство. Велик мъж.
Жалко за човека, с който си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 16 дни
hash: 7842b3f1d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   "Исках да споделя, нещо което не ми тежи, но пък е в мен от години. "
Само като ти прочетох това изречение и ми стана ясно, че всъщност много ти тежи. Сега имаш друг приятел, ок, хубаво, обаче това, че още си мислиш за предишния само по себе си означава, че не си го забравила напълно. Минали са години, но е явно, че пламъкът в сърцето ти още не е угаснал. Сама казваш, че всички моменти с него ти липсват. Ако беше истински щастлива в настоящата си връзка, никога нямаше и да се сетиш за предишната такава, колкото и да е била хубава тя. Не съм сигурен дали проблемът за това е в настоящия ти приятел или пък в теб самата, но е факт, че ти НЕ си щастлива в тази нова връзка. Истината е, че влюбеният мъж има способността да заличи всяка една частица, всеки един спомен от съзнанието на любимата си, който е свързан с предишен мъж от нейния живот. Този процес обаче е двупосочен, тоест изисква се и желание от страна на жената. Фактът, че ти още си мислиш за предишния, означава, че или настоящият ти приятел не е "качествен" като мъж с теб, или ти не си му позволила да бъде "качествен", защото тялом си с него, но духом си още с предишния. Виж фактите - сегашният ти приятел не може да те накара да се почувстваш така, както си се чувствала с предишния - следователно връзката ти с него е приключила преди още да е започнала. Знам, че ще ти прозвучи стряскащо, но - раздели се с него, безпредметно е да си с него, ако още си мислиш за предишния - такова нещо аз го наричам "духовна изневяра". След като се разделите, ще имаш възможност да преосмислиш нещата, а така също ще освободиш и него от така наречената ви "връзка". И двамата заслужавате нещо по-добро.

Желая ти късмет!

 
  ...

...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 977d67675d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Пак емоционални излияния в типичен женски стил заради предишен тъпкач.

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: c8df1412be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   НЕ ги слушай, не са били в твоето положение, всеки си има по някоя друга такава изгора, ще го помниш до живот, както теб някой друг ще помни /вероятно сегашния ти/ и това са нещата от живия живот. Не можеш да го оставиш, щото помниш голямата си любов от 4 години, ти така цял живот ще зарязваш и ще си останеш сама. Гледай си кефа и това е, разбира се трябва да си щастлива с този човек на 100%, просто няма как да забравиш някои хора, такъв е животът.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 16 дни
hash: 9b426eee29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   По принцип когато сте приятели с привилегии нещата свършват по този начин. Реално сте заедно само за хубавите моменти и започваш да идеализираш този човек. Минусите щеше да ги видиш ако бяхте във връзка и нямаше да го идеализираш толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 416b672689
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   " никога не ме е унижил. Никога не се е държал с мен, като с момиче само за секс"

Наистина ли? Моето впечатление е, че българката точно за секс не се чувства "унижена". Ако и кажеш семейство / деца, тогава се чувства "унижена"...

"той отново ме подсети какво се бяхме разбрали, само секс. "

А, да си дойдем на думата... Парадоксът на женския мозък. Той и казал директно че е момиче за секс, ама тя не се чувствала момиче за секс...

"Нашето беше истинско, макар и неизживяно. "
Аз доколкото виждам, каквото сте имали най-добре сте си го изживяли...

Да не подхващам и типичният случай - намерила си добър приятел, ама мислите и за ебача от миналото.

Благодаря ти, че сподели, но това е толкова банална в днешно време история. Дано повече мъже го видят с очите си, а не да им го разказват от трето лице...

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: 28c47b8ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ти да видиш драма и чудо-поредната, която не прави разлика от любов и секс. Дето си бърка половия орган със сърцето. А пък това с цветята изби рибата, чак му се възхищавам на тариката, хем чука на аванта, хем с нищо не се набутва, със левче даже. Как не се е намерил някой бабаит от стопаните на градинките, та да му покаже как се берат чужди цветя. И да го видиш в истинската му светлина. Жалка, много жалка история. А най-жалко за приятеля ти.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 15 дни
hash: cc1a7733d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Поредната, която не знае какво иска. Най-добре се махни от връзката си, защото в момента лъжеш човека до себе си. Супер противна си ми. Дано никога повече не срещам такива като теб!!!

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: eeaf681e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ако беше се събрала и поживяла с пича, нямаше да ги редиш суперлативите за него. И той нямаше да бере китки всеки ден, а щеше от вратата да пита "Какво има за ядене? ". Романтиката свършва, когато започнете да ползвате една тоалетна чиния.
Ти не си постигнала целта си - да го видиш влюбен в теб и за това още мислиш за него.
Жалко за сегашния ти приятел.

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: ea2cf19cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   От номер 6.
Явно на някои жени им харесва да бъдат евтини изтривалки.
/авторката и номер 3 /Отношението на подобми мъже е повече от ясно. Те не ви ценят, не дават нищо от себе си, нито лев за вас, нито вложен труд. Така, йскто крадат чужди цветя, така ще ходят и по чужди жени. Ако не ви пука за чуждите цветя, то стс сигурност ще ви пука за сложените рога.
А сега, продължавайте да съсипвате настояшите си връзки с въздишки по крадльовци и боклуци.
Жена с 21 г брак.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 15 дни
hash: ea2cf19cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 16, 17, 18 благодаря ви за коментарите.
Номер 6

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 6db9db0b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Миличка, трябва ти нова, силна емоция, която да те накара да обърнеш страницата веднъж завинаги. Сигурно приятелят ти е много свястно и готино момче. Защо не измислите нещо да направите връзката си по-вълнуваща и романтична?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker