Атрактивност на мъжа: атрактивност на жената и последствията за връзката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Атрактивност на мъжа: атрактивност на жената и последствията за връзката
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 2300 пъти
Забелязал съм, че колкото е по-вървежен един мъж, толкова по-малко (е необходимо да) се раздава за жената. Красивите мъже (разбира се не всички, но значителна част) дори няма нужда да търсят, жените идват при тях, канят ги, черпят ги.

Зависи ли от съотношението атрактивност на мъжа спряма тази на жената как жената ще възприема връзката им и какви неща ще му позволява? Примерно ако мъжът не е особено атрактивен, трябва да плаща за всичко и да дава от всичко по много.

Особено неприятен е случая, когато жена средна хубост се обвърже с мъж средна хубост, но той е предимно в ролята на плащач именно защото същата жена има безброй възможности за секс с атрактивни мъже (а може и понякога и изневерява с тях).

Важи ли правилото, че колкото по-готин си от жената, толкова по-голяма е вероятността да бъдеш избран сред дългата опашка ухажори, тичащи след нея, и толкова по-малко ще има нужда да се раздаваш и да търпиш по време на връзката?

Моля споделете мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: bbf02547db
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Съжалявам, но ще бъда директна: много повърхностни разсъждения. Според разбиранията за това, винаги съм била много харесвана: естествено красиво лице, подържано тяло, кожа и коса. Е, хубаво е една жена да е атрактивна, защото има много голям избор. Аз обаче си избрах не най-популярния красавец, ами симпатичен мъж, който ме спечели с много по-важни за мен качества: най-спокойният и балансиран човек, който познавам, държи на думата си, работлив и съобразителен. И не, не ми е просто удобен. Влюбена съм в него вече години, през които са ми се предлагали не един или двама “атрактивни” мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d119ab08d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Авторът открива топлата вода хаха.
Ако си достатъчно успешен/богат можеш да се държиш с жените както си искаш и пак ще те харесват.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 250d9c1663
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Много ясно, че е така.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7f77bc4814
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Човешките взаимоотношения са сложни и не се водят по логиката 1 2=3.
Общо взето обаче, колкото повече възможности има човек (не само в любовта, но и в работата) толкова по-малко е склонен да търпи лошо отношение. Примери:
1. Шефа те унижава, експлоатира те и ти плаща малко, но нямаш образование и трябва да си плащаш сметките и да ядеш. Безработицата в твоя край е голяма, така че не ти остава друг вариант освен да търпиш.
2. Трудиш се усилено във фирмата, в която работиш, но не се чувстваш оценен. Заплата ти не съответства на усилията, които полагаш и шефа ти непрекъснато злоупотребява и те кара да работиш почивните дни. Твоята професия е доста търсена в момента, имаш трудов стаж, а освен това владееш и чужди езици. Пускаш сивита в няколко платформи за работа, и след няколко седмици вече си на ново работно място с по-добра заплата и по-добри условия за работа.
Нещо подобно се случва във връзките, но нещата там са по-сложни защото все пак факторите които определят колко ще се раздава човек не опират само до физическата атрактивност на въпросния, но и до неговите чувства.
Нека подчертаем че за да бъде възприет даден човек като атрактивен, не става само с красота. Да, ако си привлекателен ще грабнеш вниманието, но все пак трябва да има нещо под тази красива обвивка: интелигентност, чувство за хумор или други качества. Ако си красив/а но няма какво друго да предложиш, ще имаш предостатъчно оферти за секс, но няма да ти е лесно да построиш връзка.
Общо взето обаче, колкото по-атрактивен е един човек спрямо останалите от СЪЩИЯ ПОЛ (не толкова спрямо половинката си) толкова по-взискателен ще бъде (ако е достатъчно интелигентен). Това е така защото разполага с безброй оферти независимо от атрактивността на човека до себе си. Нека използваме класация от 1 до 10 за да отбележим атрактивността. Примерно, една жена 10 ще е жена 10, без значение дали мъжа до нея е 10 или 2. Но със сигурност, ако мъжа до нея е 2, тя ще очаква повече от него, за да компенсира той липсата на физическа атрактивност. Това не означава обаче, че на един мъж 10 същата жена ще му е в кърпа вързана. Ако се държи лошо с нея ще има риск тя да го напусне (ако има достатъчно мозък).
Ако обаче една жена е 5, няма да има такава свобода на избор защото претендентите и ще са значително по-малко. Следователно, тя ще трябва да се старае повече за мъжа си и от своя страна не би се навила да го напусне току тъй, освен ако той не е 2 или 3.
Но тук влиза и фактора чувства, все пак не сме роботи. И този фактор усложнява всичко. Гледаш хора 8-10 да тичат след такива 3-4 и се чудиш какво са видели в тях. Просто са влюбени.
Но общо взето е така както наблюдаваш, колкото си по-атрактивен, толкова по-малко изисквания ще имат към теб. Като подчертавам че атрактивен не означава красив, а включва различни качества освен физическата красота.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2063330b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Ще кажат, че е не е вярно, но всъщност е самата истина. То зависи и колко я привличаш. Но ако я привличаш е готова на много компромиси. И дори самите жени не осъзнават когато ги правят, защото привличането не е избор.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2d9965ba4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Точно така е. Забравяш 1 подробност, красивите мъже винаги ракрая остават сами като дори и децата им не идват да ги виждат, защото когато е трябвало да са до тях, те са били с поредната шафрантия. Докато ако си средно-статистически имаш много по-голям шанс за щастливо семейство и щастливи и благодарни деца/съпруга, защото ти самият ще си се фокусирал върху тях, а не върху егото си. Въпреки че всичко е относително. В днешно време хората не се замислям и изневеряват наред с всичко живо, особено с колеги в работата. Ако не е физическа изневяра ще са чатове или дори само разговори и погледи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0141971c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Не знам какво имаш предвид под "красиви". Красотата е относително качество. Някой висок, рус и синеок веднага ще бъде набеден за красив. За много жени обаче (и за мен) такъв мъж е безличен и бозав, така да се каже. На покани за срещи на такъв тип мъж не отликвам. Влекат ме матови мъже, дори и негри бих казала. Тип Неймар или К. Мбапе или Малума. От друга страна не харесвам кльощави мъже. Не казвам че искам плочки и мускули, даже напротив. Не ми пречи ако мъжът е леко закръглен и с корем. Но да си тежи на мястото, както се казва. Но пък нито бих канила някого някъде, нито би черпила, независимо колко е красив. Ако той направи първата крачка, ОК. Ако не, здраве да е. Аз не се бутам никъде.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2063330b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   До Номер 7, хубавия мъж винаги има опции и във всеки момент, в който пожелае да влезе в сериозни отношения може да го направи.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9eea393bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

10.   Много ясно ако си ЧАД живота ти е много лесен. Ако не си си леко приебан. Във всеки случай. Ако си в средната класа си невидим за 90% от жените. Ако си и нисък направо не същесвтуваш на 100%.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0f1328a434
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

11.   Общо взето глупости дрънкаш.
Не, външната красота не дава привилегии на красавице да "прави каквото си иска" с нас- тоест, едва ли не да се държи неуважително.
Държа на външният вид на мъжа толкова, колкото и на вътрешната му красота. И не бих се примирила с нищо по- малко от което искам аз, компромиси няма да правя с това, нито ще смъквам критерии в стил "важното е да е добър човек". С добър човек можем да бъдем добри приятели. За връзка имам нужда и да го желая физически.
Да е с подобни на моите цели, хобита, характер въобще и дори чувство за хумор. Тоест- пълен пакет.
И имам такъв мъж до себе си.
Точно по- невзрачните са комплексирани, които после търсят да се "доказват" и на други места, че и да се държат като "алфа примати" с жените за да почетат болните си нужди.
Като цяло красотата е в очите на гледащият, който за мен е красив, за теб може да не е, не значи това, че аз ще се съобразя с твоето или на който и да е мнение, а само с моето си.
Споменавана съм тук например, че съм дребна (160 см) но си харесвам високи и едри мъже- ще ме изядат с парцалите точно ниските мъже за това. Как така аз "тапата" ще искам висок мъж? ! Ми ей така! Не ми харесват ниски и това е! Трябва да правя компромис и да бъда с някой компромисен вариант само за да не се дразнят по- ниските мъже ли? ! Е, как пък не!
Дали обаче позволявам или ще позволя на високият и красив мъж да се държи с мен кости? ! Ни луда! За мен не е и никога не ми е бил проблем да режа на мига и до кокал когато се е налагало в миналото.
По мои наблюдения обаче, проблемите на жените винаги са с комплексирани мъже и/или със сериозни психически проблеми, примери бол, тук в сайта например ето ти два: кифлоприземеният, кюфтета помислило се за херкулес.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2d9965ba4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   До номер 9, глупости. Той и да влезе в сериозни отношения няма да стои дълго, защото е свикнал на разнообразие и дори и да стои с една вързала му глупачка, ще я използва за разплод и за официална половинка и ще си продължи да си е с най-различни и занапред.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 83048013e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Докато вярвате в клишета и търсите грешките в другите, но не и в себе си ще си стоите сами.
Жените харесват мъже в мъжкия смисъл на думата.
Да има ку*ви които се интересуват само от материалното, но те далеч не са толкова много. Има и мухльовци, които за нищо не стават и се оправдават, че всичко жени били такива и щели да си умрат самотни, защото нямат Бентли.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 38b031f926
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Общо взето мога да кажа, че влизам в категория за атрактивни мъже. Проблемът е, че съм от средна класа, изучавам чужди езици в университета и реализацията голяма вероятност ще е в областта на колцентър или мога да работя и като учител. Доста често жени, които не са много атрактивни ми предлагат да преспим за една нощ и нищо повече. Имам близка приятелка, която ми го каза директно, че съм добър, сладкодумен, красив, но нямам перспектива и следователно много трудно би било за мен да създам семейство. Факт е, че работя на 4 часа като рецепционист понеже съм студент и карам 21-годишна кола. Амбициите ми по-скоро са един мираж, но никога няма да спра да ги преследвам. Доста често жените, на които попадам са обвързани с мъже, които не са толкова атрактивни, но пък изкарват добри пари. Не искам да живея по този начин, но имам ли избор? Владея 5 езика и ще завърша след година и половина, но от езици не се изкарват достатъчно пари и по-скоро съм като мъжка проститутка в очите на жените. Казвам всичко това защото виждам колко много мъже се оплакват тук, аз поне получавам това, от което един мъж има нужда, но не си мислете, че и този бряг е много розов. Много по-добре е да си с един човек и да създадеш нещо специално и доживот, но е трудно в днешно време в тези обстоятелства. С мразенето на жените никъде няма да стигнем.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f160ef73b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Авторе, напълно си прав! И това не е нещо ново. Достатъчно е човек да порови онлайн /че и тук/, за да види какви неща търпят в името на "качествените гени".

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 326a15e648
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   14, радвай се че поне си красив. А един грозен мъж, когото не искат ДОРИ ЗА СЕКС, какво да каже? ! Следователно с него няма да искат и връзка и брак.

Ти стигаш поне до ниво 1. Има хора, които са все още на 0.

А професионалната риализация и финансовата стабилност се постигат с годините. Те са функция на усилията та човека. За разлика от това външния вид, особено лицето и ръста, са функция на гените. Тях са какви усилия ще ги промениш? !

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 144c3c4c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   До номер 1:
Защо е лошо да си избираш мъж, който ти е "удобен"? Според мен това също е ценност и носи неподозирана устойчивост и баланс в един брак. Не е като чувствата които могат да изстинат след 5 години и да се питаш защо си се омъжила. Аз лично имам такъв брак и съм много щастлива и обгрижена.

И да - колкото е по атрактивен един мъж - толкова по-голям кошмар я чака една жена с него. Безкрайно вардене от сервитьорката, от продавачката в магазина, от секретарката/шефката.... майка ти дори :х безкрайно питане дали си достатъчно добра/красива/домакиня....

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f1a16b84d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   до номер 17
Ей! Ти си типична... грубо бих те нарекла-да! Но ще е истината! ....
това се нарича ЛИПСА на ценности, ако изобщо знаеш какво означава думата "ценност"! Явно вие меркантилните пластмаси изобщо не отваряте речник или книжка през живота си!
Ценносте ЛЮБОВТАлда тази същата любов, която за теб е безсмислена и нещо временно! Ти едва ли можеш да изпиташ нещо истинско, така че мисля, че това въпрос е прекалено далеч от твоя свят! Като гледам нито го разбираш това, нито си го изпитвала! щото да ти кажа-ХИЧ НЕ е етака, както го описваш, но явно ти имаш съвсем различни "ценности" миличка! ...

А иначе твоето се нарича меркантилност. Опортюнизъм. Интересчийство. Бездушие. Грозота на душата... Всичките тези неща са НЕГАТИВНИ, не са комплимент!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 67110e1c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Номер 11, това, че си с 11 см по-ниска от мен, не е причина сама да се оприличаваш на "тапа". Ти си нямала избор какви гени си наследила. Имаш избор обаче обаче какви изразни средства и мироглед да имаш, колко (и дали) да си злобна и колко да ядеш. Съвсем очаквано е да не си привлечена от мъже с твоя ръст, защото ти не се харесваш такава. Но това ти се е паднало от генетичната лотария, така че нищо не можеш да промениш на височина. Пази се да не увеличаваш на широчина, понеже при твоя пол това се случва при почти всички, дори и да не са в напреднала възраст.

Сега ще се обоснова защо грешиш и ще разсея самозаблудите ти (ти решаваш дали да си вярваш на тях и занапред).
Относно последния ти абзац, жените винаги си имат проблеми не с мъжете като Кифлоприземител, а с тези, които са неговата пълна противоположност и които сами си избират да им трошат нервите.
Права си за това, че докато жената е все още млада и пуска на мъжа, той ще е с нея дори и да прави отстъпки по отношение на външния ѝ вид. Затова и си била с мъже, които не са те харесвали чак толкова, но пък все пак имаш влажен полов орган. Ако не вярваш на думите ми, започни да държиш на сухо "страхотния ти мъж" и след време ще установиш как рязко няма да иска да е с теб, напук на бляновете ти за вътрешната красота. За разлика от теб, аз винаги съм заявявал, че държа повече на душевната красота и макар да държа все пак на физическото привличане (и повечето мъже всъщност: тези, които такива като теб са "невидими", защото си с 10-20 см по-ниска от тях), винаги бих предпочел приветлива и всеотдайна жена средна хубост пред повърхностна голяма хубавица. Ти не пишеш дали си хубавица, не пишеш с какви количества грим замаскирваш истинския си облик, самооприличаваш се на "тапа" поради чудовищните ти комплекси, но определено си злобна и повърхностна. Това ясно показва истинската ти стойност като Човек. Пак ти казвам, мъжът до теб не те търпи такава заради нрава ти, а защото си дала свободен достъп до половия ти орган. Спреш ли пускането, спира и кранчето. След години ще го установиш лично. Такива самонадеяни като теб най-здраво падат на земята, когато остареят или се освинят до безобразие, защото не искат да признаят пред себе си, че привличат единствено/основно с разтворените си крака (в същото време осъзнават и употребяват това си предимство за постигане на заветната цел) и накрая се тръшкат защо вече нещата не им се получават така наготово, както на младини. Виждал съм го при безброй жени, които много се дървеха преди, а сега са смачкани и самотни като улични кучки. Някои успяха и да надуят корема от най-големите помияри, които си избираха.
Дори и някога най-желаната в Холивуд Шарън Стоун, след като навърши 45, започна да реве, че вече и за поддържащи роли не я искат. С една гола слива - толкова. Радвай се, че все още гледат на теб по този начин, защото е до време. Старшината в казармата веднъж каза неприлична поговорка с уточнението, че жените пределно ясно осъзнават за какво иде реч (затова и основната им две цели са да приличат чуждите погледи и постоянно да се сравняват с другите жени): "Животът е компот: всеки се бори за сливата! ".

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 67110e1c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Напълно съгласен с номер 17. Двама души трябва да знаят защо са един с друг в една сериозна връзка. Затова и най-издържани във времето са точно тези отношения. Те са се харесали не просто заради някаква си ненадейно дошла тръпка (която почти винаги си отива също така бързо, защото е плод на прибързани самовтълпявания, неразумно приписване на несъществуващи качества у другия и първичен избор с оная работа), а заради действително полезни в живота им, доказвани през годините действия, качества и отношение. А това не става от днес за утре. Ако двамата са разумни, благонадеждни и с чисти помисли, ще разгърнат чувствата си постепенно.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 83048013e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

21.   Това е поредното клише.
Аз съм атрактивен по доста от приетите клишета и съм пълен загубеняк според други клишета.
Винаги съм бил обект на внимание за жените, че дори и педераси са се прехласвали. Дори не знам как го правя, но се държа съвсем естествено и всяка иска да си легне с мен.
Жена ми е от онези малки сладки кучки по които мъжете точат лиги, а жените завиждат. Пече се само по монокини с гърди чаша Е и е като магнит по плажовете. Като тръгне с рокличка стават катастрофи и инциденти на около.
Аз никога не съм имал намерение да бъда с друга вместо нея и доколкото виждам и тя няма очи за друг.
Не атрактивността прецаква връзката, а липсата на доверие.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a2fb586c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

22.   21,

Добре казано! До доверието ще да е, не до красотата! Ето, чухте го от красив пич, с красива пичка. Хич не е до външен вид, хора! :D :D :D :D :D

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c198786d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   Н 19, кп, няма абсолютно никакво значение каква жена предпочиташ ти, защото ТИ не си предпочетен от никоя.
Иначе: никой не е застрахован от това да не "расте на широчина" като теб например, който и в момента си с наднормено тегло. Аз обаче спортуват цял живот, та имам малко предимство макар, че никога не се знае какво може да се случи в бъдеще.
:))) Не сме невидими дребните жени за високите мъже, ама хич даже, и жените и мъжете знаем защо... за някои от по- ниските мъже сме "гадни тапи" (четох го тук) а това ти знаеш защо. Ще промени ли някой нисък и озлобен на всичкото отгоре мъж моите възприятия- разйира се, че не.
Относно мъжът ми, спокойно ;) виждал ме е в най- лошата ми версия и още ме обича. За сметка на това има в мое лице освен най- добрата ми версия към момента, и любят жена, също и приятел на 100%.
Относно сравнението с други жени... хм, би било нормално ако го правя аз, защото съм жена, нали така? ! Въпросът е ТИ защо се сравняваш с жени до такава степен, че стигна дотам да искаш да си мерим ханшовете с теб?
А личното ми възприятие за жените е- създателки! За мен няма грозна жена, може би защото не съм замръзнала на толкова ниско ниво като теб, или защото не се конкурирам с жени, това е твой проблем, не мой.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0141971c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   ... " Като тръгне с рокличка стават катастрофи и инциденти на около. " хахахаха Убиват ме някои хора с нелепиците си

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: aab1862e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   Когато жената е силно привлечена от мъжа, му прощава всичко. Много жени търпят и бой и изневяри, просто понеже са се събрали с класен пич и не искат друг- добър и верен, но на по ниско ниво.
Автора май е открил топлата вода.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 67110e1c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

26.   Бой и изневери = класа. Много жени в обществото нагледно доказват с избора си на мъж, че този начин на мислене важи с пълна сила за тях.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 67110e1c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Всеки човек избира с какви хора да дружи и с какви не. Има няколко простички правила, които до известна степен подсказват доколко една жена е подходяща за сериозни отношения:

- По речниковия ѝ запас да се усеща, че човек разговаря с приветлива, умна и начетена жена, а не с поредната повърхностна и простовата женица;

- Без изкуствени хиалуронови джуки, силиконови протези в гърдите и други "префасонирания", които са плод на дълбоко вкоренени могъщи комплекси за малоценност. Една жена стигне ли дотам, значи отдавна сама е преценила, че стойността ѝ е спаднала значително;

- Нераждала, но с майчин инстинкт и желаеща деца след време. Естествено, майките с деца от провален брак биха си подхождали с татковците с деца от друга жена, така че и те могат да намерят своето щастие, търсейки себеподобен мъж;

- За предпочитане на възраст под 30 години. Все пак е желателно (макар и не задължително) двамата да живеят заедно на семейни начала в условия на битовизъм и да си дадат време за опознаване поне 1-2 години, за да преценят доколко добре се разбират под един покрив, дали са били задружни през това време и цари ли между тях все същата взаимност като в началото. А и е опасно да се ражда на 40 или повече години;

- Да не е върла пушачка. Дори и да спре по време на бременност, гените ѝ са безвъзвратно влошени, със сигурност има доброкачествени ракови образувания и катранови наслагвания в белите дробове и пак би натровила и влошила качеството на плода, който ще износва. Това важи и за мъжа, ако той е върл пушач;

- Самоиздържаща се по време на запознанството. Не условие да разполага с пари, жилище и кола, а просто да не неудачничка, чакаща друг да я издържа, докато тя мързелува и не върши нищо смислено в ежедневието си. Малко жени осъзнават, че всъщност мъжката щедрост се отключва лесно, стига да се държат на ниво и да не ламтят за почерпки, подаръци и пари. Някои двойки се разбират чудесно, когато жената впоследствие, когато са вече трайно обвързани, предпочете да извършва основната домакинска работа и само мъжът да издържа семейството;

- В нормална физическа форма, дори и да има няколко кг в повече. Да се храни здравословно, а не да набляга основно на вредни храни и напитки. Ако е второто и тя е запусната и тресе желирани паласки, това вече е признак за непукизъм към собственото здраве, неизлечим мързел, ленивост, липса на организираност, склонност към прибягване до евтини оправдания (разчитане да ѝ съчувстват, влизайки в ролята на онеправдана жертва) и най-вече на липса на себеуважение, а оттам - и на неспособност да уважава и мъжа до себе си.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9e0aa0498f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   "Какво търси жената в мъжа, оригинален списък
(възраст 22)

1. Красив
2. Очарователен
3. Финансово обезпечен
4. Внимателен слушател
5. Духовит
6. В добра форма
7. Стилно облечен
8. С вкус към красивите неща
9. Пълен с приятни изненади
10. Романтичен любовник

Какво търси жената в мъжа, преработен списък
(възраст 32)

1. Добре изглеждащ, за предпочитане с коса
2. Отваря врати на коли, държи столове при сядане на масата
3. Има достатъчно пари за приятна вечеря
4. Слуша повече, отколкото говори
5. Смее се на шегите ми
6. Носи чанти от супермаркета с лекота
7. Притежава поне една вратовръзка
8. Оценява добре приготвената вечеря
9. Сеща се за рожденни дни и годишнини
10. Търси романтика поне веднъж седмично

Какво търси жената в мъжа, преработен списък
(възраст 42)

1... Не много грозен - плешив ОК
2. Не потегля преди да съм се качила в колата
3. Работи здраво
4. Кима като му говоря
5. Обикновено схваща смешната част във вицовете
6. В достатъчно добра форма е за да преподреди мебелите
7. Носи тениска, която поне покрива шкембето му
8. Сеща се да не купува шампанско с тапи на винт
9. Сеща се да спуска седалката на тоалетната на излизане
10. Бръсне се повечето уикенди

Какво търси жената в мъжа, преработен списък
(възраст 52)

1. Поддържа космите в носа и ушите си спретнати
2. Не се уригва и не се чеше на неподходящи места пред хора
3. Не взима пари на заем прекалено често
4. Не заспива, докато му говоря
5. Не повтаря един и същи виц прекалено много пъти
6. В достатъчно добра форма е за да става от канапето през уикенда
7. Обикновено носи еднакви чорапи и чисто бельо
8. Оценява добрата вечеря, особено ако е пред телевизора
9. Спомня си името ми понякога
10. Бръсне се някои уикенди

Какво търси жената в мъжа, преработен списък
(възраст 62)

1. Не плаши малки деца
2. Спомня си къде е банята
3. Не изисква много пари за поддръжка
4. Само хърка леко като заспи
5. Помни защо се смее
6. В достатъчно добра форма е за да се изправи сам
7. Обикновено носи някакви дрехи
8. Харесва меки храни
9. Помни къде си е оставил зъбите
10. Спомня си че сега е уикенд

Какво търси жената в мъжа, преработен списък
(възраст 72)

1. Диша
2. Ползва тоалетната"

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker