Никой никога няма да има такава връзка като нашата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никой никога няма да има такава връзка като нашата
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 7963 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 22, студент в НСА. Определено не съм от умните, студент съм благодарение на атлетичната си физика и спортни умения. Много исках да вляза в СУ с Българска Филология, но през живота си не съм отворил нищо друго освен порно сайтове и не ме приеха там. Адски съжалявам, ама времето лекува всичко.

Любов не съм изпитвал, бил съм с не знам вече колко путки, но за секса. Не съм пил никога, както казах съм спортна натура - мацки за секс и фитнес това ме вълнуваше. Е да, ама се запознах със сина на инструктора си. Започнахме да се мотаме заедно, сприятелихме се и той започна да ме сваля. Аз разбрах накъде бият работите, ама чудно за мене не се смутих, ама изобщо!! Въобще ми не пукаше гей ли съм не съм ли- оставих се да ме прави каквото иска.

Е, това момче ми обърна живота. Влюбен съм много в него. Обичаме се, подкрепяме се, правим невероятен секс (чак сега знам, че правя секс, жените не го могат), един на друг сме си опора. Никой никога няма да има такава връзка като нашата пълна с привързаност, обич и доверие. Тоя пич ми е всичко.

Преди две седмици имах хрема и температура, требваше да го видите как се грижи за мене. Сега знам какви ще бъдат коментарите за мене ама не ми пукаааа!!! Ние може да сме гейове, ама поне сме мъжкари, стегнати пичове. 90% от хетеро мъжете са пълни пендели нищо, че чукат жени, и аз съм чукал жени и то много повече от хетеро-мекотелите.

Никой да не ми се прави на пратеник на Христос да ми дава проповеди колко е неестествено да си с мъж, щото нито един не е светец, ако бяхте такива щяхте да сте на небесата между ангелите-хранители.

Както и да е, не целя да обидя никого пишете каквото си щете, аз просто чакам моя пич да си дойде от лекции да го прегърна, ние сме вече почти година заедно. Но сега докато го чакам само реших да напиша това, за да ви кажа колко съм щастлив с него и да ви пожелая да бъдете и вие така щастливи и обичани. Да бъдеме по-добри, щото ние сме тия дето можеме да променим света към по-хубаво. Не съм от умните (сиг щото съм красив -едно ми е дадено друго ми е взето :Д) както казах ама пък от сърце искам да съм от добрите. Здраве на всички. Чао. ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 240cf22aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Браво пич, зарадва ме с този пост :)

Супер грамотно пишеш обаче, доста по-добре от някои от познатите ми, които учат престижни специалности и уж се водят умни, тъй че не те знам дали наистина си толкова глупав за колкото се мислиш/представяш. Това, че си се отдал на спорта основно, не значи че не можеш и няма да имаш успех с друго - даже напротив, вече си изградил солидна основа със зверската дисциплина, която всеки спортист има. Готино е, че не ти пука и си изживяваш любовта с кеф - всички за това мечтаем, без значение хетеро, хомо или би.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ac8918bc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бъдете щастливи! Не си мисли обаче, че жените не то могат, просто не се попаднал на жена, или просто не се харесвал жени, но не си го осъзнавал тогава. Дано дълго да останете в тази връзка и да получаваш опората, която имаш в момента! Всичко най-добро!
Сара

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4bd0b7e467
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здрасти и на мен ми хареса. Много харесвам и уважавам хора като теб, които не се интересуват от хорското мнение- това ви прави истински мъже. Радвам се за щастието ви. Мечтая и аз един ден да изпитам такава любов. При мен Господ дал и хубав външен вид, интелект и добро сърце, но изобщо никога не ми е вървяло в любовта- всички ме възприемат като бройка и това ме вбесява. Искам на някой наистина да му пука за мен, както е при вас, но няма, иначе ако е за секс опашката ще е от тук до небето. И сега имам аз въпрос към теб, или към други мъже в сайта- какво трябва да направи една жена, за да я възпримете насериозно, да искате нещо повече от секс? Това ми е любопитно само, който може да ми отговори.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c04a70ea8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си единствения. Аз бих казала същото за себе си :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c04a70ea8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Едано никой не е като вас, тя учи и е умна ,а ти пишеш вулгаризми в сайтовете... ужас

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 26d6302d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   №5 за коя тя говориш?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 193b8ba85d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И на мен ми харесва, най-вече последният абзац. Виж, не знам, какво чакаш - да те осъдим, защото обичаш и биваш обичан ли?
Не те разбирам. Иначе, харедва ми, че си влюбен, и без това сме твърде малко по улиците - повечето отдавна са се отказали да чакат любовта, оженили са се без любов и са създали деца, които не са в състояние да дарят в любов. Ако такива хора те съдят, нека е така.
Не ми харесва това противопоставяне хетеро-хомо, както и тъпи-умни. От опит знам, че хората, които се имат за умни, често са глупави и обратно. Ти не звучиш като глупав човек.
За секса, не съм съгласна също. Не смятам дори, че си гей, просто си се влюбил в друг мъж, в което няма нищо лошо. Сексът с любимия човек съвсем естествено е най-красивият, но не можеш и не бива да осъждаш всички жени като едва ли не неспособни в леглото. Ако ни нямаше нас и женското желание, и вас двамата, нямаше да ви има. Просто си се влюбил.
За мен сексът с мъжа ми е най-красивият и въобще, но ми е ясно, че и другите влюбени изпитват подобно нещо. Радвам се, че е така, не съм ревнива към това чувство - напротив, нека има повече влюбени хора - хетеро, хомо, би.... Щастие, авторе и горе главата, така наречените „моралисти“ са просто жалки и малки хора, не заслужават яда ти, по-скоро съжалението ти.
Аз съм била много време също в забранена връзка/с женен мъж/, също осъждана и също мразена и горяна на кладите на морала. Днес пък сме си заедно по-щастливи от всякога. Аз вярвам, че ако любовта е достатачно силна, може да преодолее и да надживее всеки порив на „доброжелателите“ и всяка клада на „морала“. Живей, люби и обичай. Много щастие и късмет!
А.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0adac0bab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторе, звучиш точно като вулгарен "хетеро" мъж, но браво, че не ти пука. За това, че жените не го можели- нали "хетеро" мъжете за да накарат жените да го правят една с друга, им говорят, че само жена можела да задоволи жена(отделен е въпросът, че ако наистина го мислеха, щяха да мразят лесбото), по тая логика и само мъж може да задоволи мъж с разликата, че мъжът си има всичко. :)
Хем пишеш като хетеро, хем си правиш каквото си искаш. Яко ще издразниш "мъжкарчетата".

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6b6c7e0b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Честито, браво на вас!
При гейовете връзките не траят дълго и се измерват в "кучешки години". т. е. 1 година гей-връзка е равна на 7 години нормална връзка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4450d3b084
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какви ли може да са коментарите на тази позитивна история - само " Евала пич", само така! Обичайте се и се бъдеще много щастливи!
Колкото до това, че си искал Българска филология- аз това го уча, не съжалявай въобще. Не е зле, напротив, но просто наистина не е за всеки. А и трябва да влезеш с ясна цел какъв ще станеш след като завършиш... Сложно е.
Желая ти всичко най-хубаво и винаги бъди толкова позитивно настроен! :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a788adf445
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В СУ точно Българска филология ли!? Недей, мен ме приеха - огромна грешка, отписах се още първия семестър.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c7b8bf2d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Винаги съм си мислела, че родиш ли се хомосексуален, го осъзнаваш още от ранна възраст, а не след като си из*укал сумати п*тки, както казваш ти. Как един плей бой като тебе изведнъж се е превърнал в гей????

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3eea63396b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Е, честито! Да се ожените и да си осиновите 3 деца! Много щастие!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 39b9fd4b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Към 13 - понеже питаш - ще отговоря вместо него:
Открай време знам, че точно най-големите женкари с безконтролен полов живот първи стават бисексуални, защото просто нямат табута вече, а оттам нататък имат нужда и от по-големи дози свръхестествени изживявания - така стават садомазохисти, фетишисти, пе*ерасти...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b75bf39dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Личи си, че ти си едно добро и възпитано момче! Грамотен си, умен си и знаеш какво искаш. Виж, любовта не знае възраст, граници, ръст и пол.. ако го обичаш и той те обича бъдете зеадно.. да не ти пука от разни глупави забрани и упреците на хората.. не те определят щастието ти.. веднъж се живее, живей пълноценно и щастливо! Смело напред!
Успехи!
:)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f586c7c011
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Браво и от мен. Надявам се отношенията ви да са просъществували и да сте все така щастливи. Сигурно всички в този сайт ще се радват да научат как вървят нещата помежду ви след две и повече години от този пост. И аз като първия коментатор ще кажа, че никак не си тъп предвид колко грамотно пишеш. Поздравления. Рядко прочитам нещо, което после да съм склонен да препрочета още един-два пъти.

Whoo

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d5d78411d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Прегърни го и се радвайте на живота. Винаги съм се възхищавала на мъжкото приятелство, а представям си какво е, когато има и чувства. Сигурно всичко бихте направили, за да се подкрепите. Вървите против природата, но поне сте заедно. Късмет и ще пия едно за ваше здраве!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 16eb0db7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Верно не си от умните, ама защо държиш всички да го разберат, това вече е загадка?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5f03c17dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Браво за това, че заявявяш този факт с гордост и не ти пука от сексуалната ти ориентация. Отблъсна ме само грубия език, който използваш. Бъди спокоен и не се настройвай така срещу всички, след време тези неща ще се приемат по- лесно и нормално от хората, просто все още не сме озрели толкова като мислене. Поздрави още веднъж за смелостта и гордостта със себе си, независимо от всичко. Само напред!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1a99a29f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Изключително много се радвам на хора като теб! Най-хубавото нещо, което може да ти се случи, е да се влюбиш, без значение дали мъж в мъж, жена в жена и т. н. Много се радвам, че има хора като коментиралите по-горе, които подкрепят такива връзки, защото всеки втори индивид на тази планета псува и използва разни вулгаризми срещу гейовете. Аз пък им се кефя, изключително лоялни и обичливи хора, както изглеждаш и ти. Надявам се за в бъдеще да получаваш и даваш любов, и всичко най-хубаво и на двама ви! :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d25e4b815d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Здравей, аз съм на 25 и наскоро осъзнах, че харесвам и момчета, но ме е страх да опитам. :( Много бих се радвал да се запозная с теб и приятеля ти. Вашата история ме вдъхнови. Ако искаш остави поща, за да ти пиша. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f452d2ec36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   не съм голяма фенка на гейовете, но ти мн ме изкефи :)))

MJ

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 283ac549c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Стара история, но толкова прекрасно написана! Любовта е прекрасна и, хора, разберете, че никой няма монопол над морала и никой не може да казва какво е нормално и какво не. Христос е казал: "Не съдете, за да не бъдете съдени". Нима е нормално двама мъже да се убиват на война, а е ненормално да се обичат?

Любовта е нещо уникално. Независимо между кого е.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 01f0aa28db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Много ми е чудно тия, които са се изказали толкова ласкаво, наистина лии са искрени? Аз пък не се зарадвах за вас, ама не защото става въпрос за гейска любов, а защото написаното е вулгарно, а и защото си личи, че нещо ти е липсвало, докато растеш, авторе. Какво голямо впечатление ти е направило как приятелят ти се е грижел за теб! Ясно това ти е липсвало-да си обгрижван; да ти се обръща внимание, затова си ч*кал толкова жени и т. н.
Аз лично не вярвам много на тези теории за травми на подсъзнателно ниво, но в твоя случай направо си крещи, че е точно това!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker