От първа среща ми говори за бебе - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От първа среща ми говори за бебе
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1563 пъти
Здравейте,
Жена съм на 33 години. Преди около месец се запознах с мъж, по-мялък от мен, на 29 години. Започнахме да си пишем всеки ден. Той показва силен интерес към мен. Още със ставането получавам хубави съобщения от него "Добро утро, слънце, скъпа, бебе... итн. " Страшно е мил и много обичам да ме глези така. Още на първата седмица започна да ми говори и за бебета. При първия ни телефонен разгивор ме разпита искам ли дете, какъв пол, кога искам да родя и остана доволен, като му казах, че искам скоро. Постоянно ми приказва, че иска да си имаме момиченце със сини очички като неговите. Освен това постоянно ми пише на секс теми в чата, много е сексуален.
Ние живеем в различни градове, затова чак наскоро се видяхме за първи път. Правихме секс, приказвахме си, запозна ме с един негов приятел, излязохме на дискотека, ресторант. Прекарахме 1-2 дни заедно. Много е забавен, пасваме си определено. На живо беше също така ентусиазиран, както и в чата. Темата за бебетата не я подмина и този път, като в дискотеката ме държеше за коремчето, каза ми "Хайда да си направим бебенце" итн.
Аз отвръщам с голяма радост на всичко това, смея се, приятно ми е. Просто малко изчаквам, защото не се познаваме много. Иначе и аз искам бебе, обаче ние буквално сме се виждали веднъж. Искаше да свърши в мен, но аз се дръпнах.
На сутринта по погрешка взех неговия телефон, защото прилича на моя и видях нещо като любовно съобщение: "Бейби, супер. " Имаше и две сърца. Явно е от някоя мацка, обаче не ми звучи само тя да му се натиска. Звучи като продължение на разговор. Иначе той твърди, че не се вижда с други и че не бил правил секс от 1-2 месеца преди този с мен.
Преди 2 седмици пък беше на Банско уикенда и обясни, че е със сестра си. Нещо много не повярвах на тази версия. Никой не ходи на спа със сестра си.
Сигурна съм, че ме харесва много и държи на мен, показва го ежедневно. За малко и на техните да ме представи. И за сватба се бъзика освен за бебе. Обаче почвам да си мисля, че ако стигнем до там, ще си има двойствен живот с други. От друга страна не искам да се филмирам. Него го харесват много, лепят му се купища жени и може просто да го е сваляла някоя.
Пропуснах едиснтвено да уточня, че има турски корени. Иначе си живее в България и говори на български. Обясни, че бил мюсюлманин, но от "модерните" - яде свинско, пие алкохол утн.
Вие какво мислите? За момента не съм му споделяла какво съм видяла на телефона му. Не искам да звучи като държане на сметка или шпиониране.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: df2eec3f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Моля, когато хора на зряла възраст пишат и искат съвети за неща, лесни за асимилация и самостоятелно вземане на решение от деца в тийн възраст, да пишат и диагнозата си (забавено психическо развитие; аутизъм; психични отклонения; IQ под минималното за дадена вързаст) някаква насока, за да знаем как да бъдем максимално полезни с отговорите си.
Авторке, каква е твоята диагноза?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0edcb1bef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Какво мислите, питаш. Мисля, че за 33годишна жена си свръх наивна, да не кажа друга дума, че ще се обидиш. Тоя е мазен коцкар. Мисли с ума си, колкото го имаш- кой сериозен мъж ще вземе на първа среща да ти говори за бебе? След един месец писане в нета, където почти всеки лъже и си пише каквото си иска? Видяла си му чата, такива шаранки ги върти не една и две сигурно. Като иска да ти прави бебе, брак предложи ли ти ПЪРВО? Приказва ти неща, които искаш да чуеш, като всеки играч. Такъв никога няма да бъде само и единствено с теб. Или си събирай акъла и не му се връзвай или има много да ревеш.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2659318be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Лудост е да създадеш дете с някого, ако не си живяла с него преди това поне 2-3 години. Това е единственият начин да разбереш какво представлява животът с него. Иначе има да обясняваш после в нова тема (както не малко други) - ама той се оказа еди какъв си, ама не ми е добре с него, ама нещастна съм, ама имаме малко дете, какво да правя сега. Можеш чудесно да не стигнеш до такава ситуация, като го опознаеш в съвместен живот преди да създадеш дете. В противен случай няма да патиш само ти, но и детето ти. А това е лошо. Не искам да си представям какво ли е усещането.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9dff37353c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Първо такова животно като, , модерен мюсюлманин, , не съществува. Всъщност съществува, но това са най-големите измекяри. Изпозлват религията си само когато на тях им изнася. Те не са истински вярващи. На първа среща и да ти говори за бебе….? Та той дори не те познава! Не знам какви и колко жени го харесват, но това ми мяза на отчаян и безотговорен мъж.











Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f6419e8477
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ти виждала ли си го да яде свинско и да пие.
Защото на думи и аз не близвам, храня се здравословно и даже два пъти спасих света от самоунищожение.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b50b7e85e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Не се занимавай с него. Той гледа на теб като на машина за раждане на деца. И после като родиш - какво? Ще ходи с други и дори може да ти вземе детето. Особено пък мюсюлманите правят така. Гледай мъжът да обича теб. Да държи на теб. Децата идват после, те са на второ място. Те са естествено продължение на любовта между мъжа и жената. Те не са самоцел.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ff350d4809
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Психичноболен. Виж как приказва за правене, а за гледане. Ти пък все едно си на 13, че те кефят шаблонни обръщения.
Много държал. Колкото на всяка, с която си чати.
Каквото и да се напише, няма да го схванеш. Дано да не работиш нещо отговорно.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: eed0079841
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Пасвали си били определено - хаххаха
Поредната на 33 дето е с акъл на 18 и след 3-4 години ше пише теми как мъжът и я е зарязал и не става видиш ли от него.
Ама тя иначе била сигурна, че си пасват

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3321e0f5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Eххххх, за хубавеца всичко може. Примирате за такъв, независимо дали е надежден.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ff46e6154a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Ами аз бих избягала с 200 от такъв. Нито един нормален мъж няма да тръгне да прави бебе с жена която познава от месец и е виждал само веднъж на живо. Ако ставаше дума за тийнейджър на 15 нямаше да е толкова странно, ама той на 29 така се държи... не е нормално.. Крайно безотговорно ми се струва. Той какви критерии има за избиране на бъдещата майка на децата му? Как тъй си мисли ще след 1 среща вече я познава достатъчна? Още при първия телефонен разговор вече ти говори за бебе? Според мен или му хлопа дъската или бърза да завърже някоя за жена, докато той се забавлява с други.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 244a85dcc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мен като жена даже би ме обидило ако някой ми говори за бебе без да ме познава. Или иска бебе от която му падне, което говори че може да си ти може да е всяка. Или просто ти приказва тия глупости за да се покаже много сериозен и със сериозни намерения. И ти както се вижда си лапнала въдицата и веднага си отишла да преспиш с него без да се замислиш. И тия чатове са точно други жени, но ти му намираш извинения. Много си наивна наистина, да се оставиш някакъв по-малък от теб да те разиграва така. Ако си мислиш, че на него дето му се лепят много е избрал точно теб и иска да има бебе от теб само като те е видял на снимка си в голяма заблуда. А и ако мъж поиска бебе от мен без да ме познава веднага ще го сметна за безотговорен човек, а от такива деца не искам да имам.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7229292bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   От такива се бяга. С пълна газ.
Живея на Запад и като видя арабин или чернокож, минавам на другия тротоар.
Нахални са, гонят си целите, изобщо не им се връзвай.
На мен един така ми изръси “Интересуваш ме”, аз отвърнах “Ти мен - не” и дотам.
Точно пък с турчин ли намери? !
Ще спра дотук, че няма да ми публикуват коментара.
Предполагам се досещаш накъде бия…
Просто бягай, приятелски съвет.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ecb9a356f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке, не си жена, ако беше жена нямаше да питаш в споделито какви са му намеренията, директно щеше да действаш или да играеш неговата игра, или да скъсаш всякакъв контакт.
Тия "мили думи", че искал дете ги разправя на всяка, вместо да не му се връзваш на празните приказки, напротив, толкова се кефиш и гордееш, че е прекалено инфантилно за твоята възраст.
Вземи се в ръце, ако си го правила без кондом отивай да се изследваш, като нищо може да те зарази с нещо.
Той деца не иска, фикс идея му е да свършва в жените, не че нещо, но някои жени са тъпи, толкова лесно ги съгласяваш да свършваш в тях, даже някои сами си искат, без да им казваш нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 700aceac3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Мисля, че най-много да ти направи бебе и след това да си хване пътя... Реално вие не се познавате! Остави ти в чата какво сте си писали. До като не видиш реално как се държи човек в ежедневието и особенно в трудни и тежки моменти, тогава може да прецениш това ли е твоя човек с който да си направите бебе. Щото за какво ти е, ако при първата трудност ти тегли една мйна и си тръгне, а ти с бебе на ръце да се чудиш какво да правиш? !? ! Мисли малко по трезво - остави ги любовните е емоции на страна и прецени реално нещата как стоят. Моя съвет е, че трябва да поживеете минимум поне 6 месеца заедно за да видиш изобщо ще се разбирате ли.

М. 36г.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 607e53ece4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Човекът се зарибява с няколко дашни българки в нета, докато чака девствената туркиня.
Ти нищо не знаеш за него. Може и да е женен с две деца и във всеки град където работи, да има по някоя, от която иска бебенце. Или е страшен манипулатор, или пълен льольо.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f4f262505d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Този е от онези, които са се наплашили, че им е дошло времето за деца и трябва да си ги направят бързо. Това обикновено са мъже, проваляли се в обвързването и почти нямащи опит за семеен живот. За мен такива мъже са паникьори, имах такъв приятел. Съмнявам се и до ден днешен да се обвързал. Необходимо е да мине известно време след запознанството, не да се пуснеш от първите дни с филми за деца и сватби. Обикновено не стигат далече тия дето гонят срокове. Като филмираш жената от първите дни с подобни неща, бързо ще обърне гръб и ще се ориентира към друг.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fa0391ea86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Този човек е един селски хитрец, който добре знае какво да каже на една 33-годишна жена, чийто биологичен часовник тиктака забързано, така че, да получи каквото иска. Вие просто сте много наивна. Този човек със сигурност има жена, която го чака в неговия край.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ce59fe081d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Този ми звучи като психично болен. И на мен ми се е случвало да си пиша с разни откачалници, които ми заговориха за брак и деца още в чата, преди даже да сме се срещали... Необходимо ли е да уточнявам, че до среща не се стигна с тях? ! А съм доста по-малка от теб.
Извинявай, но малко несериозно ми стои за жена почти преполовила 30-те да не може да си даде сметка кой е сериозен и кой я прави на глупачка. Ако иска да си правите бебе на първа среща или е луд, или се бъзика с теб жестоко, или и двете. Не се занимавай повече с него.
Вземи малко се стегни, защото си голяма жена, не момиченце, и не може някой да ти каже няколко мили думи в чата и ти да си готова да му родиш дете. Това е пълно безумие!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1c1e5f2451
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз като цяло също преди година се запознах с една жена на 35 и още в началото исках дете от нея, хора не правете тази грешка после цял живот ще съжалявате. Първо опознайте човека дали е за вас или не...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fa6c358d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От друга страна авторката е вече на 33 години... На колко трябва да стане, че да роди? Бабичка с бебе ли ще бъде?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker