Бившият ми ме обвинява, че не съм с него :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият ми ме обвинява, че не съм с него :(
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1028 пъти
Много го обичах, много. Но проблемът беше, че преди това бяхме добри приятели и ми обеща много пъти, никога да не позволи хората да застанат между нас.
Никога да не ме предаде.
И станахме гаджета, бях щастлива. Не поглеждах друг. Всичко му давах. Докато не започна да нарушава обещанията си, да закъснява за срещите ни. Каза ми, че много искам от него като изисквам да спазва думите си
Приемах го зле, но когато реши да слуша един негов разведен приятел, който поставяше голи жени и му ги показваше, това ме нараняваше и той избра него много пъти. Чичо му влияеше зле, не ме защитаваше, дори не искаше да се обединим заедно, но все пак го обичах. Много.
Но накрая дори се оказа, че ме е излъгал за някои други неща в миналото си. Аз не съм била перфектна и се карах много с него. Много ми беше болно. Когато отидох в болница той почти не се свързваше с мен, тогава не можех сама и друго момче ми помогна. Връзката ни беше много хубава в началото, но после почувствах, че просто не съм за него. Не го обвинявам, но ако не иска да спазва думите си, просто не мога да бъда с него.
Не сме говорили за повече от няколко минути цели 6 месеца. Преди седмица му обясних, че съм с друг и не съм за него, че съжалявам за всичко, че се чувствах самотна през лятото, но той ме обвинява. Иска да съм с него. Сегашният ми приятел спазва думите си и се грижим един за друг. Но ми е тъжно много, не искам никой да страда така. Но вярвам, че човек трябва да поема отговорност за действията си, последиците от тях.
Бившият ми каза днес, че е разочарован, че не съм го предупредила, че ще се разделим. Как не съм? Всеки път, когато нарушаваше обещанията си съм плакала и съм му повтаряла, че така няма да продължим за дълго. Че това не е правилно, но мъжете сякаш не чуват сълзите и молбите. Мислят ги за шега ли, не знам. И аз съм правила грешки като неговите, но съм го осъзнавала, с него бях в началото честна винаги.
Надявам се някой ден на да разбере защо не съм за него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8900d2adb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Това е бивш. На бивши не трябва да се обясняваш за нищо. Ако имате деца е едно, ама вас нищо не ви свързва трайно.
Той знае, че не си за него. Ама понеже няма други опции, те тормози. Като си намери някоя, ще се изпари.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 85e4385d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Не я разбрах много добре тази мелодрама. Някакъв приятел му показвал голи жени, тези пубертети ли са някакви, що ли? Чичото и той намесен в историята... Тя го оставила, той след половин година иска обяснения? Трябвало му предупреждение, че ще го оставят? Да се смееш ли, да плачеш ли?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a51a604eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   А ти спазваш ли си обещанията???

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2369956933
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   В меките ти евфемизми се усеща скритата истина - Не си била скъсала с него като си започнала да си повече от приятелска със сегашното момче. Обръщаш историята на неговите минуси, които са си истински и са причина да не си с него, но не слагаш много фокус на факта, че твоите номерца са курвенски. Първо се къса с първия, после се започва с втория.
Не защитавам бившия, макар че по думите ти всъщнист не е ясно ужасно много, но важното е, че не чувстваш, че искаш да сте заедно - съответно не сте. Но нека да не се правим на чукнати - колко си била комуникирала с него не е основание да се правиш на свободна и 6 месеца да си се пощипваш с новото момче и преди седмица да го кажаш на бившия си. Цялата ти ситуация щеше да е напълно ок, ако просто му беше казала преди 6 месеца, че късате и тогава с новия. Но ти не си го направила и затова си типична, като повечето други и технически си изневерявала. Който иска да се прави, че не е важно технически как е - важно си е и определя човека. Прави те определени неща, които си ги знаеш. Защо просто не сте открити...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e852f0caff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 4, много грешиш. Още преди месеци му обясних, че не мога да съм с него, в грешка си, но не го прие насериозно. Иска ти да съм виновна, но за всичко съм говорила с него много пъти. Аз му казах, И, че аз имам вина, в никакъв случай вината не е само негова, но с чиста съвест, всичко започна от него. Това е нещо, което всъщност и той призна. Абе не си бил на моето място. Другото е твое виждане.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0d36b668fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И да, за това, че не съм го казала навреме си прав, но ако си човек, ще разбереш, че и аз съм направила най- доброто, което съм могла да оцелея. Не си ми изплакал/а сълзите и не теб са те разигравали. На то нали знаеш, на чужд гръб и 100 тояги са малко. Както и да е, всеки да е жив и здрав.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9976c4efe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Добре си направила, че си се разделила с него. Не е точен човек. Или не те е обичал. Както и да е. Той ебивш, не е нужно да му обясняваш каквото и да било. Щом не е бил с теб, когато си била в болница, е боклук, който не те е заслужавал. Сега момичетата не го търпят и глезят като теб и той е направил сравнение. Ами, да е мислил навреме. Дръж си новото гадже, а с бившия изобщо не се занимавай, блокирай го от всякъде.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bb40e1476c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря, номер 7, наистина! Защото в болницата бях подложена на голям стрес, и това, че него го нямаше беше голяма причина да се разделя с него. Просто съм искала да е повече сериозен, отколкото е бил готов да бъде. Няма нищо. Изпращам прегръдки!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 257c6be25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Смело напред и изобщо не поглеждай в миналото. Не му дължиш никакви обяснения.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2369956933
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Аз съм номер 4.
Разбирам, че се чувстваш нападната от мен, но не е така. Просто честно мнение и то даже аз симпатизирам далеч повече на теб, отколкото на него, просто е жалко, че не е направено правилното нещо, за да не очерни хубавите, нови отношения.
Съжалявам, ама късането си е късане. Няма как другия да не разбере. Да си говорила с него много пъти за проблемите не е прекратяване и другия очевидно още е виждал отношенията ви като продължаващи (дори и да е било едвам). В коментар номер 5 си по-реалистична и си знаеш, че не е навреме казано и прекратено.
Но не си права, че не съм човек и не разбирам - точно напротив. В първия си коментар ясно казвам, че приятеля ти не заслужава да продължаваш с него и имаш всяка причина да не си с този човек. Яд ме е, че не си направила нещата правилно, защото много често правите така и си е мръсно да имаш нови отношения, преди да прекъснеш старите.
При всички положения се е случило и се надявам да са ви нещата ок с това момче, но не моли да се правим, че не е било нередно. Надявам се напред да си почтена и открита.
Не давай повече емоции на бившия си. Ограничен ресурс са ни и по него са на халост. Ясно и финално прекрати контакта и обръщай внимание на нещата в живота ти, които ти носят радост. Не се чувствай гузна, че не си с него, само за начина по който е станало и си извади урока. Но без повече мисли и грижи по отминали връзки.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker