Влюбен в по-малко момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в по-малко момиче
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1237 пъти
Здравейте! На скоро срещнах едно момиче в бар. Исках й инстаграма и тя ми го даде. Това беше като любов от пръв поглед. Започнахме да си пишем. Веднъж излязохме на кафе. Тя живее в друг град, но за мен не беше проблем да отида да се видим. Аз съм на 27, а тя на 17. От скоро си имала приятел и не знам какво да правя. Дали да й споделя чувствата си. Ако можете да ми дадете съвет, ще съм ви благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: f0cd4ae550
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ами много главоболия може да ти създаде едно такова "прекрасно" момиче. Първо не знаеш с кого е. Второ - откъде знаеш дали би искала да си развали удобната връзка, за да кръстосва градовете с тебе? Трето, не я познаваш като характер.

На нас мъжете всяка, която е визуално красива, поддържана, с хубава фигура и която е успяла да изръси я баща си, я "гаджетата" си за пари и си е накупила фешън дрешки с тях, ни изглежда като богиня. Особено, ако е с по-миловидно лице и не е устата. И ти сега искаш да се претрепеш заради такава.

Няма нищо лошо да ѝ споделиш чувствата си, но не очаквай нищо добро. Дори и да се раздели с гаджето си, тази връзка от разстояние няма да я бъде дълго. А ако тя е и от по-заможно семейство, просто забрави.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b73b337184
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Какво да и споделяш - то и е ясно!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5e665239ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Освен, ако не си лудо влюбен, моя съвет е да я оставиш. Едно, че няма 18, едно че поне според мен ти е малка и си има и приятел... Ти си и искал инстаграма на нея, не тя на теб. Което според мен означава, че ти си искал нещата да потръгнат повече от нея. Сега, ако тя ти беше искала твоя тогава със сигурност щях да ти напиша друг отговор, но в тази ситуация най-добре я остави или я сложи на "заден кадър" и когато стане на 18 и си няма приятел тогава може пак да атакуваш. Поне аз така бих направил, макар, че и аз съм на твойте години, но честно дори и 18 годишна на мен ми се вижда малка, аз лично си падам по поне 20 , но всеки е различен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4f22957a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Приятел, я се стегни. Какво ще правиш с това хлапе? Ще ѝ помагаш за домашните ли? Я си намери нещо около твоите години.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 22a338919c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Защо излизаш и си пишеш с обвързана жена? Ти луд ли си? Какво си мислиш, че ще стане от това?

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b428164aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Братле, забрави тая история. (за протокола на 34 съм)

Очевидно си неопитен. На 27 години би трябвало да си напълно развит и узрял мъж. Това на 17 не е по-малко момиче, това е дете. Ти си мъж, то е дете - никакви допирни точки нямате, за никаква любов не може да става дума, за никакви отношения изобщо дори.

Нормалната максимална разлика в годините е 6 г. МАКСИМАЛНАТА! Всичко друго е ненормално и неустойчиво. Защото е знак за дефицити и проблеми и в двамата, които обричат връзката още преди да е започнала. Казвам връзка, защото споменаваш думата любов.

Иначе ако става въпрос просто за гаджосване и нещо мимолетно пак е ненормално. Просто я забрави тая история. Жените (жени, а не момичета) подходящи са теб са в диапазона 23-28. (примерно)

Освен това НИКОГА не трябва да полагаш подобни усилия за никого, като например да пътуваш до друг град за да се видите(освен ако не ти е семейство) без значение дали ти е проблем или не е, без значение колко лесно е за теб да го направиш и т. н. Още повече за жена. Говоря по принцип, защото тук, да напомня, момичето е на 17, не е жена, дете е, което прави ситуацията още по-нелепа.

По принцип няма никакво значение дали си има приятел, ако те харесва повече ще му бие шута, така че винаги трябва да се пробва и да се действа. Ако ти върже просто трябва да имаш предвид, че тя е материал за забавление (което не си струва), а не материал за връзка, защото моралът й очевидно е гнил като напърдяна ябълка. Но пак да напомня - това конкретно момиче го забрави, защото е много малко за теб.

Относно споделянето на чувствата - никога не го прави или ако много те напъва да си излееш душата - направи го някъде във времето, когато сте достигнали вече пенсионна възраст. Защо ли? Защото това ще я отблъсне и ще я накара да те презира - оттук нататък има два сценария - скоропостижно да те освири, (което е по-добрия вариант) или да ти стъпи на врата и да те изнудва, командори, манипулира, върти на пръста си още известно или недай си боже, дълго време преди, тотално да се отврати от теб и да те заебе почти от съжаление, направила те тотално смазан, отчаян и безпомощен. В началото на отношения да споделяш такива неща е аматьорско, наивно, неефективно - няма да получиш нещо освен презрение в замяна, а във вече формирани отношение - предаваш водещата роля, която изначално е твоя и ставаш магаре на повод. Нормално е за неопитен човек, но имаш шанса да се научиш от съвет, вместо от личен опит, който по принцип е по-добрия учител, но цената на тези уроци е в най-добрия случай - пропиляно време, но може да е сълзи, страдание, душевна болка, финасови загуби и какво ли още не в зависимост от обстоятелствата. Но пак да напомня, специално тази е малка за теб и изобщо не се занимавай с размисли за нея - прекъсни контакт с нея, не я търси, не й отговаряй.

АБСОЛЮТНО съм сигурен, че си свестен и качествен човек, съветът ми е да запазиш този курс. Това че допускаш грешка с мислите за това момиче е в реда на нещата, но не задълбочавай тази грешка. Всеки прави грешки, няма как да сме специалисти по всичко и винаги да мислим трезво, но е истинско щастие да разпознаем грешките си навреме и да предотвратим развитието им.

Иначе понятието любов от пръв поглед е женска глупост, която инцидентно би могла да завърши добре, но всъщност е идея несъдържаща в себе абсолютно нищо значимо за формирането на връзка. На теория, пък и на практика влюбване от пръв поглед или среща са наистина невъзможни. За влюбването е необходимо време, това е физиологичен и психологичен процес, които изисква технологично време така да се каже. Възможно е много да хлътнеш по някого, голям мерак да му имаш или действително много да ти харесва, но за влюбване и дума не може да става от пръв поглед - говоря за инстинския смисъл на думата влюбване. Иначе ако просто се използва израза, ок, може, приемливо е да се каже, стига да се ясно, че това е просто образна фраза.

Брато, бутай живота нагоре - тренирай чисто, учи и работи здраво, спи достатъчно, винаги намирай време за почивка и общуване на живо, стой далеч от стимуланти, алкохоли и прочее, уважавай семейството си и докато си свободен се пробвай със всяка жена, която ти е интересна и когато намериш правилната - я направи своя и последна. Така се постига добрия живот. Не е по силите на всеки да го осъзнае и да го постигне, но усилието си струва.

Загубеняците и провалените мъже се занимават с момиченца или жени доста по-малки от тях, като си мислят, че това ги прави играчи или все още вървежни. Или пък недай си боже да го правят от заблудата че тя е много зряла за годините си, а пък те макар и доста по-дърти са все още с млад дух, нетипично жизнени за годините и прочее тъпотии.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 98c5582898
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами ухажвай я. Но тя е доста по-малка. На различен етап от развитието сте.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3f739b7569
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Няма смисъл, дори да остави приятеля си, да започне някакви отношения с теб, не очаквай сериозна връзка. На нея ѝ предстои да учи, да срещне много нови хора, просто да порасне.
По-добре се отдръпни и си търси жена около твоите години. Някои неща човек трябва да си ги спести сам.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 51e2d67bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Господин Автор, най-прекрасната ми връзка беше с мъж на почти 30 години. Аз бях на 15, той на 29. Беше нещо прекрасно, но... любовта ми почина... Признайте чувствата си на момичето, обяснете какво чувствате и изпитвате към нея! Нищо не губите!
Момиче на 16

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c1d55bfe25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Не мога да разбера тия мъже, които пишат че е малка и нямат допирни точки.

На 17 години момичетата са достатъчно зрели и някои имат повече бройки от колкото повечето мъже ще имат през целият си живот.

Ами нека си кажем истинита момичета между 17 - 21 години са най-красивите и всеки мъж иска да прави секс с такива.

Относно допирните точки, ами това че момчето е 10 години по-голямо, не разбирам какво пречи? Вие какво? Искате момиче което е на същия етап в живота, за да ви разбира ли?

Аз като мъж, след тежък работен и скапан ден, просто искам вечерта да отида при момичето си и да ме прегърне, да ме целуне и да си прекараме една приятна вечер и да забравя че въобще целият ден е бил скапан, не да стоя и да плача колко ми е труден живота. Любов и чувство на спокойствие може да ти даде както 17 годишна, така и 27 годишна жена.

Истината е, че по-младите момичета са много по-женствени и не ти пилят на главата, как не сте ходили на екскурзии, как не сте правили нищо и т. н. Младите момичета просто искат внимание и да са с теб, без някакви по-големи очаквания.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 13fca5902f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Майната им на дъртите псевдо -"моралистки", дето се вихрят тук и те убеждават, че ЖЕНАТА на 17 била дете, каквото НЕ е. Те просто завиждат на младите мацета, които им крадат мъжете, и всячески се опитват да ги принизят до нивото на "деца", че да изпъкнат те със своята дъртост. Ще изпъкнат, ама на куково лято. Впускай се смело с главата напред, тя няма да те ухапе. Щом си е дала инстаграма, когато си й го поискал и е показала изначален интерес към теб, значи те харесва и не е съвсем безразлична към тебе. Ако не искаше нищо с теб нямаше изобщо да си го даде, и щеше да те отреже още на 1-вата секунда. Те жените са такива. Първосигнални, инстинктивни, изобщо не могат да се преструват. Биологически е вече достатъчно узряла за секс и раждане на деца, а и щом си има приятел със сигурност вече не е девствена и знае, какво е секс.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 48ee3ab82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Братле, според мен не си прави труда с това момиче, не защото е на 17, а защото е обвързана. Дори и да ти върже, евентуално и на теб ще ти изневери.

Възрастта не е проблемът тук. Не ги слушай балъците и дъртите харпии, които ти натякват, че трябва да излизаш с жени на твоята възраст с висок километраж и емоционално изхабени. Ако момичето е над възрастта за съгласие и има взаимно съгласие помежду ви, няма проблем.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker