Защо ме игнорира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо ме игнорира
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1422 пъти
Здравейте, ще започна с това, че съм мъж на 40г. Работя като барман в едно заведение в голям град. Чувствам че вече ми е време за семейство и деца, но не намирам жената. Не взимам големи пари, 1000 лева чисто с бакшиши може да стигнат до 1200 -1300. Зависи от периода. Живея на квартира. Но всичко това са подробности
Наскоро се запознах с едно момиче на 30. Срещах я много пъти в моя квартал и накрая срам - несрам я догоних да се запознаем. Много е красива и не се здържах на края. Повървяхме малко заедно, поговорихме и взех телефона й. Разказах за моят начин на живот признавам не много интересен. Тя каза чеработи учи и работи в деловодстово на съда, нама приятел. Направи ми впечталение че през цялото време говорех и питах аз. Тя отговаряше кратко и не ме пита нищо. Бързаше... Изпратих покана в профилите но не ме приема... Пиша смс, не отговаря.... Обикалям по същите улици на които я виждах да я срещна пак.... няма я Не разбрах изобщо защо ме отряза така. Моля за съвет, по цял ден мисля за нея. В началото си предствях как започваме връзка, след това имаме деца... Но сега не знам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 894fe742f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Защо те игнорира ли? Защото сигурно всеки ден такива като теб се запознават с нея.
Далеч си и от нивото (вече минаваш за стар, малка заплата, нямаш жилище), ако е някаква красавица.
Хвани си една, която не е хубава. Ако чакаш още, ще си останеш сам.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 564d721640
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Няма интерес към теб. С нищо не си я заинтригувал, не си ѝ направил впечатление. Още при първия контакт ти го е показала, като ти е отказала поканата в социалната мрежа, го е потвърдила. Безсмислено е да я търсиш повече. Може и физически да не те е харесала, нищо не можеш да направиш. Освен това жена на 30 обикновено не мисли като момиче на 19, тя вече се оглежда за нещо по-сериозно, а на 40 с ниска заплата, без шанс за развитие и без жилище не си желан за семейство.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4e6cfb998e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Извинявай, авторе, ама е глупва да си мислиш, че можеш да имаш жена много над нивото ти. Ако бяхте в средата на 20- те, ок, животът предстои, никой не знае колко и докъде ще успее другият, хормоните са над здравият разум. Но ти на 40, на квартира, барман... се слагаш на жена на 30 работеща на място, където със сигурност има много по- добри възможности, а вероятно си има и жилище.
Какво да прави с теб? Да те тегли в каручка ли? Може да бъде с мъж на нейната възраст и поне на нейното ниво ако не повече.
Не се обиждай, но всяка жаба да си знае гьола.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 84597ab5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Автора каза, че тя работи в деловодство, какво "ниво"????
Уплашил си я, много бързаш. Ти си непознат. Възможно да не те е и харесала.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 65ec0ce8a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Според мен повечето хора харесват връстници. И такива търсят. Малко са тези, които искат човек доста по-стар от тях, ако е за дългосрочни отношения ( за нещо краткотрайно е съвсем друга ситуацията ). За да привлече по-възрастен човек вниманието на някой доста по-млад, трябва да е уау. Ако не си уау, трудно ще бъде това с голямата разлика ( пак казвам, когато става въпрос за дългосрочен план ). Може да ти се получат нещата по-скоро с жени близки до твоята възраст - 37, 38, 39, 40 годишни.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: eab34addab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не възрастта е от значение тук, може да си на 40, но да изглеждаш на 35 да речем, надали си и казал здравей, аз съм Иван на 40, по-горе коментиращите само гадаят прибързано.
За мен или не си и допаднал визуално или нещо в общуването е куцало, а и може да си е казала, че си много на зор щом "нахалстваш" така, много избързваш според мен.
Надали си и казал на квартира съм, вземам 1000 лв, така, че причините са тези които съм споменал според мен

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 023fc72e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   За мен мъж на 40 определено не е стар (на 30 съм) и определено бих предпочела връзка с 40 годишен отколкото с 20 годишен. Но въпросното момиче просто не те е харесало, това е. Дали заради работата ти, финансовото положение или просто защото не си я привлякъл по външен вид, няма как да разбереш. Ако е хубава сигурно много мъже и предлагат и тя ги реже наред.
На мен няколко пъти са ми предлагали добре уредени мъже на по 38-40, един беше банкер в Лондон с жилище на морето и друго в София. И какво от това? Наистина беше много мил и възпитан, цяло лято се засичахме и се оказа че имаме общи познати, но просто нямаше никаква тръпка между нас. Бях усмихната с него единствено от учтивост, но тактично му намекнах да не се занимава с мен.
Според мен не си стар (както вика н5). 10 години разлика след 30 годишна възраст не са много, но просто не си и харесал. Не търси под вола теле. Ако беше на 45-50 да рече човек че си дърт за нея, ама 40 години за един мъж не са много, та това е чудесна възраст. Имаш житейски опит, не си хлапак на 20... не е проблема във възрастта.

Ако искаш семейство и деца не ти е късно, но трябва да увеличиш доходите. 1000 лв просто не стигат, а с тая инфлация все по-трудно става. Обмисли варианти за втора работа, собствен бизнес... има различни възможности. Но ако нямаш перспектива нито намерение да увеличиш доходите, забрави. Няма да намериш жена да се навие да създава семейство при такова положение. Какво ще правите ако речем че и двамата работите и единия остане без работа?

Това че си на квартира не ми се струва голям проблем. Само в Бг много жени още очакват мъжа да има собствено жилище, а не са се осъзнали че при такива цени, по 100 хил. евро най-малко в големите градове, това е непосилно за много млади мъже. Искат европейски стандарт на живот с Бг заплати. Ами няма как да стане. Но ако увеличиш доходите ще може да наемеш апартамент което не е никак лош вариант. Аз познавам такива семейства, имаше една млада двойка с две момченца в нашия блок. Важното е да имаш прилични доходи, пък дали имаш собствено жилище е второстепенно, та дори третостепенно

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cde1d33006
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не си на нейното ниво. Тя е адвокат и ще си търси съпруг с по-добра професия. Има по-големи изисквания. Следвала е, Получава по-висока заплата и по-логично е да търси мъж с още по-висока от нейната. Барман и адвокат нямат много допирни точки. Това е.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a2d68496ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не те е харесала на външен вид и си й бил досаден. Няма смисъл да опитваш с нея, защото ще те приеме за отчаян. След като не е отговорила на съобщение, ясно е, че не иска.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f2a2ae89c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Нито си стар, нито социалното ти положение е толкова зле. Работиш, искаш да работиш това е важното. Имаш си свое място макър и квартира. В случея е важно, че можеш да живееш като разчиташ само на собствените си сили. Повечето твои набори, живеят още в жилищата на родителите си и 80% са общаци някъде и имат добре изглеждащи жени до себе си и поне по 2 деца. Мой приятел от детството като се намериха с жена си, когато нямаше и това, което нямаш и ти в момента. Продаваше ганджа на дребно и преживяваше ден за ден. Запозна се с жена си, техните имаха магазин за дрехи и голяма къща, той стана преведен зет там започна да върти магазина и сега е щастливо женен с дете. Така, че това за нивата не винаги важи. Важното е жената да те хареса теб самия. Само изпечените курви се интересуват от социалното ти положение. Такива, които са ги минали една дозина утрепки безплатно и после искат хубав живот на тепсия, защото имала една слива миризлива чифт цици и задник. Айде марш в кочината! Жена ми е с 20г. по-млада, красива и много пъти ми е казвала, че би живяла с мен дори и в зимлянка в някоя бедна провинция на Индия. Просто тая не те е харесала. Майната и! Жени бол коя от красива по-красива. Само чакат малко да им обърнеш внимание и ти скачат на вратът.


Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2861289cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   До 8
Когато аз се запознах със съпругата си бях на 25г безработен, като преди това бях работил, като общ работник в една фабрика. Родителите ми нямаха обекновени работници. Нямахме автомобил и т. н.
Семейството на съпругата ми беше на по-заможно, с имоти на морето, баща подполковник от полицията...
Предпалагам, че семейството и не е било очаровано от връзката и с мен, но за щастие тя отиде да учи в друг град и аз отидох с нея. Реално се отделихме от родители и живеехме по общежития и квартири. Тя ми е разказвала, че тяхните са я запознавали със зъболекари, лекари и други по-заможни мъже, но изобщо не и е било да пари, тъй като с никой от тях не е имало "химия" и сама са и досаждали! Отделно са я сваляли мъже с пари, но на нея изобщо не и е било до тях. Само, че има малка разлика с твоята история - при нас, тя избра мен! Вече сме горе долу-добре финансово, но абсолютно всичко постигнахме сами.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 92f119ff86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Много правилно са писали по-горе, че най-вероятно визуално не те е харесала, или пък нещо в поведението ти я е накарало да отстъпи крачка назад (понеже думата "игнорирам" не ми е много любима). Няма нищо общо с възрастта или останалите подробности (изключвам професията), защото няма откъде да ги знае, предполагам, че не си ги споменал. Ако си, това бих отчела като грешка, никой не иска да слуша житейските истории на непознати насред улицата. Професията ти, която смятам, че си споменал, на този етап също не мисля, че има кой знае какво значение - все пак говорим за едно обикновено познанство, не е казано да се сгодявате и да се жените след 2 месеца, че да те преценява по това.
Според мен няма смисъл да упорстваш (било то в социални мрежи, по телефона или на живо, ако я срещнеш), защото ще изглежда, че отчаяно искаш да я впечатлиш, а това ще има обратен ефект. Ако се засечете някъде, поздрави я учтиво, усмихни се и дотам. Вероятно ще се зачуди, ще си каже, че може и да е преценила неправилно поведението ти и да преосмисли нещата. Или пък ще въздъхне с облекчение. Зависи. Но основното е да не насилваш нещата. Ако е писано, ще се случи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7b4accc984
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Н 12, бил си на 25 г, не на 40 вече!
На 25 още може да се каже- предстои, на 40 вече е затвърден в една или друга посока. 40 г барман на квартира... ами не.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 054cdb83e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До 12 - Но с тази разлика, че вие сте били млади. Едно е на 25 да нямаш високи доходи и е разбираемо. Друго е на 40 да си барман. Тази професия е за студенти или млади хора току - що завършили училище. В единия случай животът е пред теб и пътища много. В другия човекът е изживял повече от половината си живот и по-голямата част от трудоспособните си години. Не е сметнал за нужно да учи, да се развива. За мен лично това не говори хубаво за въпросният господин. Това означава липса на интереси във каквато и да била сфера. Такъв човек живее ден за ден. Днес да спечели някой бакшиш, а за утре, каквото дойде. Коя ще се захване с такъв. Че и дете искал. С бакшиши ли ще издържа семейство? Извинявам се, но по-добре сама и бездетна, ако другия вариант е живот с такъв мъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker