Да се притеснявам ли ако ходи на танци? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се притеснявам ли ако ходи на танци?
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1820 пъти
Здравейте, приятелката ми напоследък не се чувства много добре психически, няма тонус, леко депресирана е и сякаш й липсва някакво хоби, нещо което да храни душата й.
Тъй като ми е казвала, че преди е ходела на танци (танци с партньор, не народни) и това й е действало много добре психически, задоволявало е нуждата й от себеизява и ходи, та се чудех дали за коледа да й подаря един ваучер за 8 посещения в някаква зала за този тип танци, които тя е танцувала, за да й подаря нещо, което не е просто предмет, а е цялостно подтикване към това да прави нещо приятно и разтоварващо за себе си и да се чувства по-добре психически.
ВЪПРОСЪТ ТУК МИ Е: Притеснявам се, че там може да срещне някой, към когото да развие някакво по-особено, сексуално привличане и да направи нещо тъпо или да ме зареже. Някои хора ще кажат - тя може да срещне някой и на улицата или на работа, НО.... не съм сигурен че е същото, все пак танците са вид телесно общуване и е по-възможно да се развие някакъв вид по-специална връзка/привличане и в някой момент, в който има трудност или неразбирателство между нас, тя да започне да обръща внимание на този човек, който по някакъв начин я "разтоварва" и това да се превърне във причина да ме зареже заради него...
Та, какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: c8e35ce202
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Вземи вечер за двама- за нея и теб, толкова е просто.
Да, прав си, танцът с партньор е общуване с телата, а и на енергийно ниво. Ако не можеш да танцуваш- не е оправдание, ще се научиш ако имаш желание. А съм напълно сигурна, че с танците ще се преоткриете по съвсем нов и красив начин.
Прекрасно е, че искаш да и подариха любима емоция. Разбирам частта с иначе "егоистичният" страх да не я загубиш, но е нормално, предполагам сте много млади още и несигурни.
Присъедини се и изживявайте заедно танците.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0cf997795e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не! Аз също имах желание да танцувам и изобщо не ми беше за да срещна някого. От друга страна може да срещнеш някога навсякъде.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1536161be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Ти добре ли си? Да я пуснеш сама на салса, суинг дeнс и танго и да очакваш, че няма да ти изневери? :D:D Будала ми се струваш, но все тая. Я кажи в коя зала ще ѝ купиш карта, че и аз мисля да се развивам в тая област?

Кумчо Вълчо

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d542b3822a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Нероден Петко е твоята работа.
Разбира се, че ще се докосват, когато танцът е с партньор.
Танцът предава емоция, която никое друго изкуство не може по такъв начин.
Обаче това въобще не значи, че ще ти изневери с партньора си, само заради това, че се докосват.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1185916a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Тя ще те сменя и без това като чета и предвид моя опит, така че whatever.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2871816ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Който го е страх от мечки да не ходи в гората.
Има достатъчно молове, бутици, базари, интернет магазини и богат избор на всякакви стоки за всеки джоб.
Като искаш нещо по-особено можеш да поръчаш неин портрет по снимка. Това особено поласкава егото.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 017a5cef50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   На такива танци ходят много малко мъже. Но пък и малкото, които ходят, го правят с цел запознанство, така че не е от най-добрите идеи.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c8e35ce202
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторе, не слушай комплексарски съвети тип "не пускай собствеността си на танци, че току виж някой ти откраднал принадлежността".
Това не е любов, чист егоизъм и чувство за собственост.
Върви с нея на танци или сама, това, което ти искаш да и подариха е обич и мисъл за другия.

1

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a30a6e6128
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мъжът ми ми е подарявал такъв ваучер в началото на връзката ни, но беше за двама ни. Не станахме топ танцьори, но си прекарахме супер и беше сближаващо. Пимисли за този вариант. Според мен тя ще се зарадва, че искаш да си част от нещо, което тя обича да прави.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1381c22800
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   А защо не отидете двамата на такива танци? Така хем ще сте заедно и няма да се притесняваш за други мъже, хем тя пък ще види, че си загрижен за нея. Не виждам драмата.
И колкото и да ти се струва "немъжествено" и "ама аз как ще ходя на такова нещо" - отивай. Разтоварващо е, а и нещо различно за двамата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: abb3c0cfd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Опасенията са ти напълно детински и меко казано, тъпи. Приличаш на един бивш дето няколко месеца поред ме тормози и се мусеше защото аз два пъти седмично ходех на латино танци. Още преди да се запиша му бях предложила да идва с мен, но той не пожела. Хубаво, записах се сама и тогава се почнаха едни сцени и едни цупения от негова страна... ужас. Ама тогава бях млада и глупава и търпях, нямах и 20 години. В последствие си ходих в продължение на 5 години на латино танци, никого не срещнах там и не съм му изневерила, тъй че опасенията му бяха безпочвени. После се разделихме поради съвсем други причини.
Когато човек ИСТИНСКИ ОБИЧА, той дава криле на партньора, а не се мъчи да го постави в клетка, сакън да не му избяга.
Няма такива работи да развие някакъв друг вид привличане, това са необосновани предразсъдъци. Не е като да отидеш на дискотека, да си харесаш някоя и да я поканиш да танцува. Нагласата е съвсем различна. Има си учител/ка, партньорите по време на репетиция обикновено се сменят (няма достатъчно кавалери) и само в случай че се репетира хореография за някакво представление вече се определят постоянни двойки и тяхното разпределение. Но няма такова нещо една жена да танцува само с един кавалер постоянно.
На мен ми се струва много оригинален подарък. На човек който обича танците би ме харесала. А защо не отидеш и ти с нея? Може и ти след като пробваш да се запалиш.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d19c35bae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Я, се научи да танцуваш кизомба с нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c1fd54012e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Да. Най-вероятно вече търси друг. На танците на дали ще срещне някой, който да я подмокря. Като изключим треньорът, който със сигурност си е коцкар, всички останали мъже там са смотльовци.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 93c17ba873
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Определено се оглежда за нов мъж. Жените са така, докато не хванат нещо ново, държат старото. Почти никоя жена няма достойнството да се раздели с един мъж преди да е започнала да се занимава с друг.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7af3c584e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Според мен опасенията ти за подобно нещо да се случи са напълно правилни. Тя ще ходи там без теб и както ти сам казваш там може да срещне някой мъж. Между-другото според мен доста мъже ходят на танци в днешно време точно, защото там е пълно с хубави жени, които да забиват. Даже в интернет преди като бях търсил съвети къде да си намеря приятелка ми излизаше все да се запиша на танци :D. По-скоро измисли нещо друго, най-добре да може и двамата да ходите, например на фитнес знам ли, много двойки ходят в днешно време заедно да тренират. Или може да почнете да се разхождате/да тичате заедно и тем подобни. Реално погледнато, ако тя наистина те обича и е влюбена в теб не би трябвало да се притесняваш и от танците, но знае ли човек.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d2fa4082be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   И аз съм на мнение, че е хубаво да започнете да ходите заедно. Познавам дългогодишни семейства, които го правят. Може и ти да си танцувал или сега да започнеш да се учиш - би било чудесно.
Ж

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6febf6e259
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Хахаха опасенията му били детиснки.
Напротив, точно там жените се плякат като за световно.
Авторе, от опит ти казвам, че по тия места жените масово са там, за да се чукат с някой. Танците са само предпоставката, където това да се случи.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f77ac62d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Аз съм ходил година и половина, две на салса, бачата и кизомба. Ти не споменаваш на кое точно мислиш да я записваш.

Имай предвид, че бачатата е по-интимна от салсата, а кизомбата е най-интимна, защото имате контакт в гърдите и бедрата, а жената трябва да е със затворени очи и да търси движенията на мъжа.

Така, освен тези подробности, да ти кажа, че по тези места УЧУДВАЩО рядко стават забивки. В офисите се случва в пъти по-често. Или ако стават, стават в продължение на години познанство. Даже и по салса партитата много рядко стават свалки - всеки танцува постоянно, жените се презадоволяват от внимание, без да е нужно да са реално интимни с когото и да е, минават през ръцете на много мъже и притръпват. Не притръпват към гаджетата и мъжете си, ами към контакта с непознат мъж. Спират да го третират като нещо интимно. Демек тя може да танцува брутално еротичната бачата или кизомба с някой, и после единствената й мисъл е "баси, тва беше добър танц, тоя танцува добре.... ок, следващия". Една не съм видял от танц да тръгне да си прави някакви илюзии и самонавивки. То и в залата ни караха да се сменяме през 30 секунди, през 1 минута, през 2 минути, така че всяка тренировка танцуваш с всеки. В началото ми беше доста неудобно да държа и докосвам така непознати момичета и жени от всякакви възрасти и форми, но в един момент като притръпнах ми беше все тая. Даже не ми беше сексуално, ако ще момичето да е доста готино, понеже трябва като кавалер да мислиш за ритъм, за това какво ще правиш, да не я удариш в някого и т. н.
А, и по салса партитата се пие АДСКИ малко алкохол. Хората са предимно на вода или на някое леко коктейлче, дето ближат цяла вечер, така че и алкохолът не играе особено на такива партита.

Аз по-малко бих се притеснил да пратя моята на танци, отколкото в някой офис пълен със сякви загорели, дето само чакат "нова колежка". А на латино танците от какво да се притеснявам? То там са 2-3 мъже, 2-3 жени, дето го играят мъже (поради недостиг на мъже), и още 10-20 жени. Тя и да иска, няма достатъчно мъже. :D

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a967e5239c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Пращаш я някой да се отърква в нея. И като вземи да и хареса, наистина ще и се вдигне тонуса и ще и живне душичката. Лошото е, че после ти минаваш на чикии и замразени пици.










Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2871816ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Отвори която искаш тема за запознанства, съвети към самотни мъже и чети какво най-често им се предлага - курсове по езици, танци, туристически групи. Сиреч мъжете ходят там с определена цел и тя не е да се научат да танцуват.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bce0715da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Мисля да я заведеш да гледате балет :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1a71bb37b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Абе, притеснявай се да ти кажа. По тези места голяма част от мъжете и жените ходят или за нова връзка, или директно за бройка.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4b3dfb4957
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Тъпо е да мислиш, че ще си оправиш връзката като я изпращаш сама. Танцувай с нея, дори и да не можеш. Танцувайте в кухнята, под душа или където се чувствате комфортно само двамата. Ние с жената нито умеем да пеем, нито да танцуваме, но често правим и двете. Хубаво е да има някаква такава интимност, малко да се разчупват нещата.
П. п Мой приятели ходиха на какви ли не места да забиват самотни момичета, но определено танците и доброволчеството имаха най-голям успех.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3bec053b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Абсолютно всички които познавам и ходят на хора и латино танци изневеряват с хора от там. Става въпрос и за двата пола.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7ef4282d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   пич като те слушам вече си е намерила някой тъпкач, щом го играе "депресирана". и бившата ми беше така. намирай си някоя.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 686d32cdbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ей какви сте повечето ревниви аз бях същия малоумник едно време и загубих жената, която обичам въпреки че разбрах че е изневерявала, но с времето осъзнах всички го правиме просто тези които уж не го правят лъжат.... затова живейте си живота и се забавлявайте не мислите неща които не приемате и ви тормозят и всичко ще е точно и да го направи жената кво толко човешки нужди са и ти ще го направиш споко..

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fa5b016ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   До 26

Викаш - "е кво толкова бе, жената ще те направи на посмешище, ще се чука с 100 човека, ама човещинка е" Като дойде вкъщи я цункай по устата, за добре дошла. Нищо, че преди 5 мин са и свършили на лицето.
Е заради такива мъже като тебе ( ако си мъж) ни правят за смях и се гаврят с нас.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ee630921eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Ако съм на приятелката ти, без да съм срещнала някого и без да ходя на танци, ще те зарежа. По-отвратително от ревнивия и съмняващ се мъж няма. :)
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c2ee0694dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Вземи една верига и я вържи у вас. Така винаги ще знаеш къде е и никой мъж няма да види, заговори.
Само луди ревнивци в тая държава.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2871816ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Мои познати ходиха на танци. В резултат едното момче си намери приятелка там, сега са семейство с две деца. В другия случай на народни танци ходиха и двамата заедно.
Ако толкова иска на танци, отивай с нея.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 910f08fc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Ходи да си търси друг! И то под носа ти все още те държи понеже не е хванала друг клон още!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b38641ea1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   И аз мидля като теб. Не бих подарила подобен ваучер точно поради същите съмнения. Не знам защо те нападат в коментарите, след като си прав. Подари й нещо друго.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c0f2462bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Авторе, ако тя е депресирана търси причината. Ако това е липса на контакти, ако се чувства ограничена, знак че иска свобода и разнообразие. Това, че ѝ подаряваш нещо, макар ѝ в салон между хора няма да ѝ помогне. Добре е да си изясните нещата в разговор. Но ако тя има страх от теб и това не би помогнало. Аз съм семеен, жена ми се оказа в такова състояние преди -на години. Работа, деца, домакинстване и много рядко забави и удоволствия. И двамата не искахме да се разделяме, но не намирахме изход. Така един ден се прибирам и заварвам тъщата вкъщи сама.
Мич

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 552e3aac9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Всички коментари от жени - "оо свободата й, оо къв ревнивец". Обаче истината се вижда винаги и навсякъде.
Колкото до автора моя съвет е или много секс, или ако не можеш, отиваш и купуваш няколко гумени играчки и почвай да я ръгаш тази маймуна. Но в никакъв случай не я пускай сама на танци. Има разни дето ходят там само заради тези скучаещи съпруги.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a7cc1232b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Къде отиде българското, бе? Що трябва на бача, салса, танго, че и партньор да има?
Направи подарък за нея и за теб, като отидете на няколко посещения по народни танци, там няма никакъв разврат, хем и ще се научете на право хоро.
Като много й се ходи на спортни танци заведи я в някой клуб, където организират през седмицата такива събития, хем ще пийвате, хем ще сте си заедно, хем и ще танцувате заедно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1536161be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   До 28 и 29, очевидно дупетата ви не ви свъртат на едно място! Щом толкова лесно бихте зарязали гаджетата си, значи сте с тях от немай къде. Защо просто официално не кажете какви сте, ами се криете зад "сериозни" връзки? Да сте като "попарени" от често основателните тревоги на мъжете до вас, си е признак само на едно единствено нещо - опит да замажете очите на чехльото до вас.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker