Как може да е толкова злобен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как може да е толкова злобен?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1220 пъти
Здравейте! Преди около година се разделихме с приятеля ми по отвратителен начин, крещя ми, обижда ме, дори ми издърпа косата, да ме заболи, че и си беше довел един от приятелите да му суфлира на обидите... Блокирала съм го отвсякъде, но не спира да се опитва да ми пише от профили на свои приятели, да ме нарича безхарактерна страхливка, курва и други подобни обиди... Докато бяхме във връзка правех всичко за него, старах се да се съобразявам постоянно, явно не е трябвало... Той се държи така ужасно с мен, откакто разбра, че имам проблеми и пия антидепресанти, било го срам от мен... Ако е важно, той е на 24, а аз на 20...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: d614789282
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Този е луд, добре си се отървала

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1bc364f1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Типичния BadBoy по който си падат жените.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: cdd4cbd728
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   А ти защо пиеш антидепресанти? А и си на само 20, което е огромен червен флаг!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4109393f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Сподели какво се случва на твой близък мъж, на когото имаш доверие - баща/брат/приятел и го помоли да му каже няколко изречения по въпроса. Гарантирам ти, че ефект ще има и то мигновен. Подобни отрепки, които тормозят момичета са най-страхливите и малодушните.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 018fd2ddcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Направи скрийншот на тормозите и отиди, пусни оплакване описание на побоя и обидите. Жалбата трябва да е с с входящ номер. Депресията също я опиши. Не се оставяй да те баламосват полицаите, че нямало смисъл. Отиди с близък човек, който да ти е опора, да не се оплетеш нещо. Попитай след колко време и по какъв начин е законния срок да получиш отговор.
Не се оставяй да те тормозят.
Депресията я лекувай, срещай се регулярно с психиатъра си.
Потърси в нета организации, които се занимават с насилие срещу жени. Те ще ти дадат най-адекватен съвет и помощ.
Успех!

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6c561177ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Антидепресанти на тази възраст? Истерията, ви е взаимна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fa828da5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   И какво като момичето пие антидепресанти на 20 години? Има хора, които пият и по-тежки медикаменти на 20. Личи си, че България още е в третия свят в някои отношения, вместо да осъдите поведението на този кретен и простак, че и насилник, вие нападате и съдите едва ли не момичето, задето взимало антидепресанти. На Запад всеки втори ги пие, депресията е заболяване като всяко друго и не прави авторката нито чумава, нито негодна за връзка, но ненормалникът от историята определено не става за нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fb3f11ef50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Тоя не е мъж, а пикльо без никакви морални ценности. Радвай се че си се отървала от такъв помияр. Послушай съветите на 4 и 5. И следващия път бъди по-внимателна като избираш партньор и не се раздавай така да правиш всичко. Много малко свестни хора има.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 72c95dc466
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пълен ужас. Ако си му изневерила може да е излязъл извън контрол, но въпреки това, държанието му е неприемливо. Според мен сподели на някой близък роднина да го предупреди, а ако не се спре, директно в полицията и да си изкараш ограничителна заповед. Имаш пълното право да си изкараш такава

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b9a5b2ead5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   До 3 и 6 Депресията е чумата на 21 век. Има и депресирани деца. Затова последните години откриха толкова много психолози частни кабинети. Аз лично познавам три деца с депресии. На едното майката ми е по-близка. 6 клас дете прибира се завива се през глава и започва да плаче без да има обяснение.
Авторке, да съм на твое място бих уредила на този боклук един здрав бой. Докато не го получи няма да спре. Такива индивиди разбират само от това. От интелигентен разговор няма да излезе нищо.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d8ee00432a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Като ви чета коментарите ми се повдига. Момичето има психически проблем и си го признава, както и работи върху него. Най-много винаги съм ненавиждала една тълпа глупаци да вървят срещу човек, който се старае да се излекува и да бъде по-добър човек. Не е ваша работа да ѝ казвате каква е и що е.
Антидепресанти пият и много 12-годишни - лоши неща се случват, а и депресията много често е чист химичен дисбаланс, който се контролира чрез лекарства. С всеки коментар "антидепресанти на тая възраст? " си показвате ниското ниво на интелекта и емоционалната зрялост.
Момичето не ви иска мнението за това, а за самата ѝ ситуация.
Ето, авторке, аз ти давам един такъв.
Предполагам, че си страхотен човек, който е попаднал на личност с нарцистично разстройство и вечната мания за величие и контрол. Обикновено такива хора не ходят по "лошото", а си намират точно добри и мили момичета, на които да се лепнат и от които да черпят енергия и облаги.
Бъди спокойна. Той прави всичко това, защото е изключително слаб психически и понеже е наясно с твоето състояние, иска да те смачка за да се почувства по-добре. Типичното зленце без мозък.
Стой далече от този човек. Предупреди всичките ти познати за това, че не желаеш контакт с него и им сподели за притесненията си, ако са ти по-близки.
Ако вече е направил нещо сериозно - като да те заплашва в чатовете, направи снимки на екрана и отиди в най-близкото районно управление, за да подадеш жалба/тъжба срещу него.
И най-важното - спри да мислиш за него оттук нататък. Спри да ходиш и на местата, на които можете да се засечете, ако е възможно.
Фокусирай се върху себе си, здравето си и развитието си като цяло.
Ако ти бях приятелка, бих му смачкала фасона, надявам се около теб да има стойностни хора, които да ти подадат ръка и да ти бъдат опора.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d180250898
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Както каза номер 2, типичния "алфа мъжкар" за сигурно 90% от момичетата на твоята възраст. Със сигурност още по характера може да разбереш индивиди като него, че са пълни дебили, но все пак си му пуснала. Или може би си се възбуждала и чувствала сигурна край такъв "мъж", само ако се държи с другите по такъв начин един вид като надмощие и безстрашие и негово чувство че е безсмъртен, докато сама не си усетила реално, че просто е идиот.
Но за вбъдеще ще ти е като урок надяваме се, понеже голяма част от жените си харесват такива индивиди по характер и нищо чудно да се хванеш с друг такъв.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ac6a8118c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Заради антидепресанти те обижда? Не вярвам.
Какъв му е проблемът с антидепресантите? Нормално е, ако имаш проблем, да си пиеш хапчетата. Ако си болен от стомах, пиеш лекарства за стомах, ако имаш депресия или паник атаки, си приемаш антидепресанти. Той как ги мисли тези работи? ! Не е нормално да не се лекува човек и така да зазлее, че да няма измъкване после.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7c6698b8fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не знам какъв алфа-мъжкар го изкарахте, девствен е и не е имал друга приятелка изобщо (това от момчета го знам)... И не, не ми харесва да се държат гадно с мен, в началото не беше такъв, но явно те всички така после си показват истинския характер... Много съм наивна... Първо гадже ми беше, преди не съм и целувала момче... Не знам и аз какво съм му била харесала тогава на тоя... От авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker