Не мога да я забравя вече много време - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да я забравя вече много време
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1315 пъти
Здравейте, аз съм на мъж на 22 години. Случката е следната.. преди 2 години се разделих с първата ми сериозна приятелка, бяхме заедно малко над 3 години. Младо момиче, високо с дълга черна коса. Връзката ни в последната година беше пропита от лъжи от нейна страна и мога да я определя като токсична за мен. Разделихме се по нейно желание и чувството което изпитвах беше сивота и самота, това се случи точно покрай новогодишните празници и никога няма да забравя колко ужасно се чувствах. На нова година пих вино, пуших трева и агонизирах сам, просто исках да изчезна. В мен имах надежда че нещата ще се оправят, ще ме потърси и така нататък, което не стана.. след месец тя започна да се среща с друго момче, за което ме уверяваше че са само приятели докато бяхме заедно и сме се карали десетки пъти. И до днес те са заедно, а мъката ми бе голяма.. започнах да тренирам, това ме утешаваше донякъде, започнах да си пиша с много момичета, няколко от тях бяха нейни приятелки които отрязвах когато си искам. Оставих всичките тези глупости и след няколко месеца самота си хванах друго момиче, скромна, интелигента и тн. Впрочем още съм с новата и до днес, не се лъжем, караме се от време на време, това което искам да кажа е че момичето е всичко което ми е липсвало в предишната връзка, но едно не мога да си обясня... защо макар и за кратко, всеки ден се сещам за бившата си, а вече минаха 2 години, мислех че напълно съм й простил и че не ми пука, обаче по неволя от онези дни я видях, а тази нощ я сънувах. В съня ми не се карахме, а си говорехме всякакви неща които сме изпуснали до момента, беше хубаво, а когато разбрах че е само сън някак си се натъжих. Не разбирам какво да направя, знам че така е най-добре, тя да не е до мен, но защо продължавам да мисля за нея. Смятам че обичам сегашната, обаче това не ми пречи често да се сещам за бившата. Вече чувствам че съм простил всички лъжи, наистина се надявам да е щастлива с другия и да има каквото пожелае, въпреки че вече не поддържаме дори приятелски отношения и даже си избягваме погледите като се видим по случайност. Имахме много спомени и тя си остава част от моят живот. Ако може някой да сподели дали се чувства по подобен начин и защо си чувствам така
Мога да пиша цял ден, реших да не ви обременявам излишно. Благодаря за вниманието

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 436af1437f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   В подобни отношения съм, така че разбирам за какво говориш. Ще ти кажа това, което ми каза психоложката ми - често във връзките си се опитваме да поправим проблеми, случили се в детството ни. Привлечени сме от хора, които асоциираме със студена майка или несериозен баща например. Дърпа ни към тези хора, защото подсъзнателно се опитваме да оправим нещата, на които сме станали свидетели като деца и травмите, които родителите ни са ни нанесли. Спокойните връзки, в които има прозрачност, доверие и сигурност ни се виждат скучни, защото в тях няма тази несигурност и следователно тръпката на токсичните връзки. Това се поправя само с анализ на собствените ти преживявания и воля. Замисли се защо си бил съсипан при раздялата с токсичен за теб човек, когато по-скоро трябва да си облекчен, че си излязъл от този омагьосан кръг? Напомня ли ти това момиче за твой родител или близък от детството ти, който може би те е неглижирал или пък не ти е давал нужната близост? Каква е причината да копнееш за нормални отношения с такъв човек? Болезнената истина е, че токсичните за нас хора само ни тровят. Не можеш да я промениш, първите сериозни връзки винаги те оставят съсипан, но повярвай ми, сигурна съм, че раздялата с въпросното момиче е за твое добро!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d1c3407bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ами тя е била първата ти любов доколкото разбирам, при това дълга връзка. Нормално е да се чувстваш така. Не си "бройкал" наред каквото падне, а си бил в емоционална, обвързваща връзка.
С времето ще стихне още, но ще си остане спомена и всичко свързано с първата ти любов.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bebb5bf209
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей. Аз имах такава силна любов преди седем години. Вече имам мъж, деца, но още си спомням всеки ден за първата любов. Тя е най-силната и винаги малко ще боли. Такъв е животът. :) ще свикнеш да живееш с това. Аз като чуя името на този мъж още потрепервам. Явно защото е неизживяно и не си се наситил на вашата връзка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 807b4303aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Мога да кажа, че съм в подобно положение, с разликата, че съм сам защото се разделих с момичето, с което се занимавах след нея понеже не беше мъжко да съм с една, а да си мисля за друга. Естествено не и го казах като причина за раздяла поради женското и достойнство. Решение има ли не знам, може би всичко е в нашата глава, че още ги мислим или обичаме. Реално бившата е продължила живота си и вероятно изобщо не те мисли, същото мога да кажа и за моята бивша. Как ми иска да заобичам някоя така както нея ама не става и това е. Ще следя темата.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 30c234f9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами, когато някой е зарязан, нормално е да се чувства така, защото идеализира връзката и човека, с когото е бил.
Забрави я и продължи!

Ж 45

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 59bd5c37b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Същото е положението и при мен, написал си точно каквото чувствам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c1199ddba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Даже не я обичаш, егото ти е наранено, защото те е оставила за някой по-добър от теб. Теоретично да се съберете пак, няма да я искаш повече гаранция. Не трябва да оставяш емоциите да ти влияят все пак си мъж. Не мисля, че обичаш и новата си приятелка, просто ти е сигурно и спокойно с нея. Единственото решение на проблема ти е да се развиваш непрестанно - финансово, фитнес и психически.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e66f5b2abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз бях така. След около 6 години в нещо като връзка всичко приключи покрай една нова година. После срещнах най-страхотната жена на света и до сега сме заедно, вече над 6 години и още се сещам понякога за бившата. Не знам защо. Но съм сигурен, че никоя, никога не съм обичал така, както обичам жената до мен сега. На бившата дори не можах да и кажа едно "обичам те", просто не можех. Иначе тя си е сама, макар и да не съм я виждал от тогава, редовно някой стари познати ми казват как е, без изобщо да съм ги питал.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fee2dd4a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Няма и да я забравиш най-вероятно. И аз има едно момиче, което не мога да забравя, която ме нарани много, но просто си живея с това и продължавам. Виждам, че въобще не е била за мен и че по-добре, че така стана. Научих се да уважавам себе си, да се ценя, а това означава да не се унижавам заради някакви прости кифли..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 793dcd9ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много сме като тебе, някаква такава връзка или несподелена любов те белязва за цял живот. Но с времето се научаваш да живееш с това нещо и да не ти пречи на настоящето. При мен беше несподелена любов, бяхме много близки с това момиче, но не се получи. Така и не можах да я забравя, обаче не отдавам значение на тези мисли. Изживях нова и много силна любов след нея, още сме заедно и сме семейство. А това момиче ми е един далечен спомен от преди 15 години, понякога я сънувам и не ми е особено приятно, будя се с едно гадно усещане на безнадеждност както се чувствах по онова време.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7abfeb52b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Как се чувстваш няма абсолютно никакво значение, даже трябва да използваш това за мотивация. Такива тежки раздели каляват характера и правят мъжа мъж. И да гадно е, но няма какво да направиш - миналото си остава, важното е тук и сега да имаш цел, която да гониш и да постигнеш нещо в този живот. Повярвай ми това ще ти помогне повече от всичко друго.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker