Сайт за запознанства... как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сайт за запознанства... как да постъпя?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 5874 пъти
Здравейте, приятели, имам нужда от съвет. На 21 съм, жена. Била съм разочарована много пъти в любовен план. Наскоро реших да разгледам един сайт за запознанства, не знам дали е удачно да спомена името, но не е от тези несериозните, които са само за секс. Самият сайт е с цел брак.
И така.

Много харесах един мъж, от пръв поглед. Започнахме да си пишем и си паснахме много. Въпросът е-и сега какво? Той е в Англия, аз смятам да замина да следвам там /това още преди да се запозная с него/. Той иска да се видим, аз още повече. Толкова съм хлътнала.

Въпросът е, че ме е страх. Не знам в тези сайтове доколко са сериозни хората и доколко са безопасни. По принцип не съм наивна и не вярвам на никой, но човек когато е влюбен не може да разсъди трезво.

Той ми предлага да отида там при него. Много искам, но не знам... Една приятелка наскоро се запозна с мъж от Австрия и се виждаха няколко пъти и е много щастлива-тя пое този риск. И спечели.

Не знам кажете дайте съветче, защото се побърквам-да отида ли, или да го поканя той да дойде за малко първо. Но това няма да е гаранция, че после като отида всичко ще е ок. Изобщо какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: acf55f086e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aми иди виж се с него, по добрия вариант е да доиде тои по сигурно е за тебе. аз се омъжих за мъж с които се запознах в такъв саит. но всичко е до човек ако е сериозен няма значение как ст се запознали

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3460b382f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Можеш да отидеш на екскурзия в Лондон-независима от него. Прекарайте изв вр заедно, срещайте се на публични места-в Лондон има много и се опитай да го опознаеш.
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e0fde721a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Или го накарай да ти дойде на гости. На твой терен ще ти е по-спокойно. Ако ходиш в Лондон, не му отивай на гости. Не го знаеш какъв е. Както може да е мъжът на живота ти, така може да е и психопат, за който да пишат във вестниците, че е убил жена от България.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1053c0cfcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Послушай Ел, но и 3.
В България не го пускай в апартамента си, когато си сама, или ако това се случи, преди това се обади на приятелка да ти се обади точно след 30 мин. Ако не отговаряш, да вика полицията.

Мила, това не ти е България, дори не ти е Австрия, където хората се познават и навън пасат повече крави от хора.
Англия е голяма страна, гъчкана с какви ли не хора. Знам за поне 3 случая в Германия, при които се е стигнало до убийства. Самият сайт нищо не ти гарантира. Просто мъжте си плащат някаква такса да си гледат жени от Източна Европа...

Ще те предупредя и да не бързаш със сватби и глупости, нямаш нужда от визи и от паспорти. Има иначе много щастливи истории така. Не разчитай обаче на такъв мъж за каквото и да е било - да те ореди да учиш, да работиш, да ти даде шанс в живота и стандарт. Безплатен обяд няма. Ако не стоиш на совствените си крака, лесно ставаш зависима и жертва на всякакви луди и използвачи!
Умната!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3bf26dd044
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Най .добрия вариант е той да дойде, ако се случи това и трябва да върнеш визитаа направи го но у тях на гости, а както ти писаха на екскурзия. Каквото и да предприемеш най-добре е независима от него, а не директно у тях, не се нае какъв човек е наистина

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b86308b31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Че ти на 21г. ако си разочарована, какво ще правиш на 35г. Такъв е живота трупаме опит нищо повече, покани го да се видите някъде на заведение където в тиха и спокойна обстановка ще можете да си поговорите, уговори срещата да е не по-късно от 18ч. за да можеш като приключи да си отидеш ако искаш сама без да се налага някой да те изпраща. Ако след първата среща не успееш да вземеш решение втората я направи по същия начин ако щеш тогава го заведи на кино и после седнете в някое заведение. Успех.924

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: af897676e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да разбера наивни хора като теб! Ето оттам тръгват проблемите на младите жени, за които четем по вестниците-отвлечени, изнасилени, убити, бели робини, проститутки.... Ти откъде мислиш намират момичета за тази цел-питат ги на улицата?

Естествено, че интернет е безопасно място за тях-така са анонимни, загадъчни и привлекателни за бедняци като нас. Представят се в добра светлина, много са ларж-богати, състрадателни, че и влюбени! Какво повече да иска наивното, заблудено момиче от бивша соц страна! И пада в капана-съдбата и става неясна... Ти как мислиш- свестен мъж, с професия и добри доходи, със добър социален живот и контакти дали ще търси в интернет жени за секс и ще стреля насляпо в тъмното?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 74ba3a7ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7, всъщност защо не? Щом аз съм стигнала дотам хубава, бяла и добра, свестно момиче и съм попаднала там, предполагам че има и свестни мъже. Тук не говорим за пари въобще, защото той не е от най-богатите.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2631cd2b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   При първата среща ще ти стане ясно дали или... писането е лесно нито той вижда мимиките ти, жестовете ти, нито пък ти. Може и да няма какво да си кажете, което е адски и е най-гадното. Излизала съм с мъже които съм се запознала в нета, не са лъгали и не са ми разтягали приказки от хиляда и една нощ, но някак на живо нещата са по-различни. Колкото и да се опитваш да скъсиш дистанцията все пак не се познавате от вчера преди да се срещнете, но срещаш техния отпор-я защото той не е харесал нещо в теб, в поведението ти или притеснението му и дума не може да обели, сковава се. А я си представи и обратната страна -отиваш при него на сляпо но опа има много неща в поведението му които те дразнят и ти се струват не естествени и не можеш да свикнеш с тях и какво ще правиш тогава? . Когато заминеш или когато си дойде той в бг си уредете една среща

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2b0894255a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм бракуван по тоя начин :) бях в малка страна далеч от родината, българките които виждах там бяха само чистачки, камериерки или сервитьорки а аз специалист за какво да си говоря с тях. тя ми писа в сайт, после през скайпа си говорехме 2 месеца но говорене не писане, накрая тя дойде. нямаше никаква разлика щото аз знам тоя ефект отпреди и направих всичко възможно да не би да изкривя нещо или да си въобразя нещо за нея. така че нета е много сигурен ако се ползва както трябва :) както и всяко друго нещо :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: aabce7c307
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Да беееее... Сайтовете за търсене са секс са бъкани от ерудирани, интелигентни господа и госпожи и демек-запознавайте се там, правете го на воля и се размнажавайте! Живейте живота си както намерите за добре, това е вашия живот, но не пищете после по сайтовете, че сте разочаровани, изнасилени, лъгани, защото каквото търсиш това намираш!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: db234412c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе 11 кои говори за саитове за секс

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a38fb39219
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Това е нож, с две остриета, но ако съм на ваше място, бих предпочела той да дойде, за известно време, при мен

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker