Поведения, за които мъжете си остават ергени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поведения, за които мъжете си остават ергени
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 10580 пъти
Здравейте, жена съм. В този сайт много се обсъждат недостатъците на жените, но нека видим и за мъжете, които "вечно са жертви".

1. Живеят с родителите си до 40 г. и се оставят да бъдат командвани и да им се месят в семейството (мамини синчета).

2. Безотговорни. Мислят само за собствените си интереси и не дават никакви пари, не се грижат за децата.


3. Безхарактерни. Не взимат отношение при нужда да защитят жена си и я оставят да се оправа сама с всичко.

4. Пияници, наркомани и всякаква друга зависимост.

5. Грубо отношение. Обиди, закани, псувни, да не говорим за физическо и психическо малтретиране.

6. Женкари. Която да им свирне да са готови да изневерят или сами да се слагат на жените, след като са обвързани.

7. Тартори. Жената да няма думата и те да колят и бесят, жената да е просто една безгласна буква, готвачка, перачка, слугиня ( дори и да не работи).

Мили жени, всяка една от вас е специална, важна, значима. Не правете компромис да бъдете с такива мъже. Един живот живеем и ще е жалко да го пропилеем в нещастие, болка и огорчение. Търсете щастието и се ценете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 123

преди: 1 година, 4 месеца
hash: f17f7e3901
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

1.   Хахахах аз съм ерген и с удоволствие бих останал такъв и не съм нито едното от това.
Мразя жените да ми се налагат, мразя манипулации, мразя лъжите, които жените използват за да те накарат да стане на тяхното. Мразя в какво се превръщат мъжете, като са във връзка. В абсолютни путки само и само за едното ебане, докато тя го върти на малкия си пръст. Имам такъв приятел, и той големия ебач и женкар, дойде с гаджето му и по нисък от тревата. Мразя, че правиш куп компромиси, а от другата страна си гледат само техния кеф. Вечно незадоволени, и вечно нещастни, а те държат отговорен едва ли не, че е заради теб.
Що за простотия, за това съм сам, защото така искам. Защото не обичам да лижа задници и да се правя на путка заради някаква еръзка. И любимото ми е като ти изтупа фразата за отговорността и че трябва да полагаш грижи хахах щото иначе ако не ти вкара вина и комплекси, няма кой да и плаща масрафите.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9196ef9c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

2.   По- старото поколение между 35- 50 г награбиха в зората на сайтовете за запознанства възможността да бъдат с много хора. И грабиха като лакоми деца бонбони. Повечето не създаваха стабилни връзки, смятали са предполагам, че винаги ще има "нова и свежа плът" и станаха цинични, арогантни консуматори на плът. Сега сред тях е пълно със стари ергени, които искат още- но вече няма. Има от същите жени, които също са грабили и консумирали. Почти всички от тези жени обаче са създали семейства и деца.
Сред тях много от женените, продължават да си кретат из тези сайтове на оглед- дано пък нещо падне отстрани за бърза илюзия "колко още ни бива".
Проблемът им е, че искат да се облажат с новото поколение- младите, 20- 30/33 г, но младите разбира се, търсят хора на подобна възраст и с подобен мироглед, . А пък 20- 25 са все още твърде млади за семейство, тепърва им предстои опознаване и реализация в света на възрастните.
И по- старите полудяват от бяс. Започна се сипане на отрова срещу младите, толкова увредени, че не могат дори две изречения с лоши характеристики да вържат, а са нещо като:
- жените с навъртян километраж (проектират себе си и на подобна възраст жени, с които са вършали из сайтовете) и увиснали срамни устни
- мъжете днес за нищо не ставате, путьовци, които им вървите по гъзовете на курвите (че как, от вас пък те не могат да си наместят спаружените вече... )
Докато младите позволяват на старото, увредено поколение (от което съм и аз всъщност, но никога не влязох в подобни сайтове и не допуснах да бъда нещо за консумация или да консумирам тела и емоции на екс от разни непознати) да ги настройват едни срещу други, ще ви е все по- трудна комуникацията между вас си. Не приемайте съвети от сдухани стари ергени, или въобще хора, които могат да ви бъдат родители.
Срамежливи били младите мъже? ! От какво? ! От което ви е внушено от разни чичаци? ! Внушават ви го, за да изглеждат те "по- добър" вариант за младите момичета! И като вас ви озлобяват и натискат надолу, а при първа възможност налитат на млади момичета, така са ги отвратили от повечето мъже, че и вие- младите попадате под общото "мъжете са... " просто защото вие не смеете да се приближите заради внушенията от вечните ергени, а се хвърлят ей такива дърти простаци. Дори да не ви сложат под общ знаменател, чичовците ще се погрижат да ви внушат, че е така.
Излезте и покажете, че сте различни от онези стари въздухари! Те са само лаф, злоба, бяс, че са вече минали или минаващ срок на годност, не са създали семейства някои от тях когато им е било времето, а сега искат да откраднат и ядат от вашите млади тела, бъдеще... не го позволявайте!
Сред младите мъже и жени има страшно много стойностни хора, но не можете да се видите защото се криете и срамувате едни от други, но и защото старите циници ви подливат от техните опити и злъч на консуматори.
Време е старото поколение да бъде изметено от пътят ви, щом става въпрос за връзки, семейства!
Всяко поколение да си знае мястото и да не пречи на другите, който закъснял- негов си проблем! Който пък иска просто да "бодне" нещо в страни от дома, също негов си проблем. Да си плюят злъч колкото си искат, но вие не абсорбирайте техните отрови.
Ако ще приемате съвети от по- възрастни за връзки, то приемайте от хора които виждате с очите си, че са създали стабилно семейство, има любов и уважение между тях.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 793259d710
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

3.   Много от тях не са нито едното от изброените, но нямат шанс, просто защото не са красиви, или са по-свити, или нещо друго. За разлика от такива, описани по-горе, на които шансове се дават. Точно такива НЕ остават ергени. Не е нужна представителна извадка, просто се огледай в масата. Всякакви подобни имат семейства, изоставени жени и т. н. И за сметка на това, 30 годишни, девствени, нормално изглеждащи, подчертавам НОРМАЛНО, мъже. Нито красавци, нито някакви изроди/квазимодота. Средно статистически хора, със средно статистически заплати, тела, дрехи и т. н. Такива, които никой не поглежда. Преди да ми кажеш, че съм зложен чикиджия/еди какъв си, да ти кажа, че съм на 33, от над 15 години с жена ми. И въпреки това ги виждам тия неща.
Иначе си права за голяма част от тях, че не трябва да бъдат по тоя начин. Само че не и за това, че тия си остават ергени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a6b8855dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

4.   Аз лично НЕ понасям комплексари и пасивно агресивно поведение в мъжете! Тоест мъже, които не са мъже! Готова съм да приема и обичам мъж без нито една стотинка, болен и дори бездомен (правила съм го няколко пъти и вмомента момчето, в което съм влюбена няма една стотинка, но не ми дреме за това), и с всякакви проблеми, но някви хюмнета, които не са мъже, с нереалистични претенции и изисквания към жените, за които те нямат и 1/10 покритие и ми комплексареят не мога да понасям! Слава Богу, вече съм по-зряла и усещам хората и с такива нямам никакви допирни точки. Не съм съгласна с точка 4 в поста, много наркомани и алкохолици си имат гаджета и даже са много желани от жените. Той да се държи като мъж и да има други качества, пък ако ще да се боде, няма да остане ерген...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e26e00520e
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

5.   Ето видяхте ли, знаех си, че ще се окажа прав. Женски ответен удар, скорострелно на оригиналната мъжка тема. Жените като се обидят от истината не знаят какво друго да правят, освен да повтарят мъжките думи, като папагали, но с обратен знак срещу мъжете.

Дон Жуан

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4d751f0b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

7.   Като децата от детската градина сте в тоя сайт.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5ba369ef82
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

8.   Аз пък си мислех, че жените само на такива налитат, точно с чертите, описани от авторката - сбор от тях е обикновено кварталния пияница и женкар, който продава наркотици на децата покрай училищата, особено ако е татуиран, брадясал и ходи на фитнес, тогава е неустоим не само за по-големите, но и за ученичките, изобщо лошите момчета са най-секси.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8b58fba717
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

9.   Аз съм ерген на 42.

1. Не живея с родителите си от 17годишен, откакто почнах да се издържам сам
2. Имал съм 8 връзки в живота си. Никога не съм оставял жената да плаща. Дори имах една, която имаше повече пари от мен, не съм я оставял да плаща нищо.
3. Жена да се оправя с всичко? Това не го разбирам. Не разбирам и за каква защита говориш? Искаш някой да обира последиците от собственото ти лошо поведение ли? Даже и това съм правил
4. Не пия, не пуша, не играя на комар. Не мисля че имам някаква зависимост.
5. Жена съм удрял само веднъж с шамар. За което до ден днешен съжалявам. Тя си призна след това че ме е предизвикала - тя откровено си ме биеше, беше ми изхвърлила багажа през прозореца и тн.. Биеше и всички други нейни следващи гаджета. Имаше психични отклонения... и още е така до ден днешен. Изобщо, с изключение на тази винаги съм се държал нормално.
Тук тряба да се разбере, че много от жените при липса на внимание го търсят чрез агресия. Аз да съм агресивен? Не мисля. При всички останали жени с които съм бил никога не се е случвало нещо подобною. Дори не ми е хрумвало да им посягам.
7. Никога, повтарям - НИКОГА не съм изневерявал на гаджетата си. Обратното се е случвало при всяка една от тях..
8. За мен винаги е имало мъжка работа и женска работа. Винаги съм бил готов да върша И женската работа. Обратното е трудно възможно.. Аз готвя и чистя, както си го правя за мене си в момента.. никога не ми е било проблем да го правя и за нея Виж обаче, никога не съм очаквал тя да ми оправи колата или да смени крушката в банята.

Така, че не знам с какви мъже си се сблъсквала. Гарантирам че даже не са толкова грамотни, че да влязат тук и да прочетат. Но определено мога да заявя че останалите 80-90% от мъжете, които ще коментират в тази тема са подобни на моя случай. Мъже, които са невидими за вас. А и дори да не са, сте ги ползвали за резерва, докато скочите на следващия клон.

Всяка една жена, която коментира темата ще си вкара автогол. По-добре се въздръжте от коментар..

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1496357ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

10.   ном, 2 изкара хората набор 85 - 88 едва ли не пенсии. Какво старо поколение е това? !? Имам толкова много познати, които нямат нито брак, нито деца. От друга страна тези от моя клас с деца са самотни родители. Другите все още търпят "половинките", но спят в отделни стаи. Ако реша да направя статистика в моето обкръжение между съученици, колеги в университета, роднини, съседи като тегля чертата съм сигурна само за 3-4 семейства, че са щастливи. Но дали е така не смея да твърдя. И дали ще останат заедно "докато смъртта ги раздели" - не вярвам. От всички останали приятелки останем ли насаме се започва оплакването. И не става въпрос само за финанси. И съм сигурна, че тези хора не са използвали сайтове за запознанства. Та не можеш да обвиниш тях. И гледайки всичко това как нормален човек да пожелае и да се довери на някого. Разпадът е започнал обаче много по-рано, може би от набор 78 - 79. И именно те в момента са търсещите "втори шанс"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 644df35af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

11.   Номер 2, браво, много точен анализ!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2e55b72143
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   Сега ще напиша нещо, което важи и за двата пола.
Докато разсъждавате "Аз съм супер, другите не стават! И ако случайно съм във връзка, другият трябва изцяло да се промени и да се нагоди към моите желания, а аз съм прекрасен и няма нужда да променям нищо. " Винаги ще си останете сами. Защото е много лесно да критикувате, но е трудно да се промените и да признаете, че и вие не сте най-великите и най-прекрасните и си имате куп недостатъци.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8b2c4803b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Браво, много добре е написано. Всяка жена да отваря списъка и ако мъжа отговаря на някоя от тези точки, да го зачерква.
Особено точки 2, 5 и 7 са гаранция че жената ще се превърне в жертва на домашно насилие.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a368fc8884
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

14.   Поредната малоумна тема в дългата история на половото противопоставяне... Поредният самотен човечец, бълващ пръдни, вместо да излезе на въздух или да направи нещо по въпроса (своя, не на другите).

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a7e2f71e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

15.   Съгласен! Обаче я обясни, защото се хващате точно с такива?

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 475f1bf1d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

16.   Ми то да видим какво е стар ерген.
Мъж на 40 спал с 300 жени и все още увеличаващ бройката дали е стар ерген? Тези и да не са женени си водят редовен полов живот. Просто така им харесва да живеят.
Мъж с извънбрачни деца? Женен и разведен?
Да речем че стар ерген е мъж на възраст без достъп до жени, който през живота си е спал с малко или никакви жени.
И следвайки описаното поведение:
1. Живеят с родителите си.... По принцип е така, но има и доста семейства с деца които живеят с родителите си- 2 генерации под един покрив.
2. Безотговорни... не се грижат за децата- имат деца, значи не са стари ергени.
3. Безхарактерни. Не взимат отношение при нужда да защитят жена си... - Имат жена, значи не са.
4. Пияници, наркомани- този тип привличат силно някои жени.
5. Грубо отношение. Обиди, закани, псувни- тези също са харесвани от жените. Възприемат ги като силни мъже.
6. Женкари- не са стари ергени. Или поне лесно могат да спрат да са такива ако поискат.
7. Тартори. Жената да няма думата.... - виж точка 5.
Баш изброените не ми приличат на такива. Или вероятноста да са такива е малка.
По- скоро свястен но с ниско самочувствие и ниски доходи мъж ще стане такъв.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 18874e9f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

17.   Точно тези които са изброени от авторката успяват да си намират жени. Някои от тях може и да останат ергени или да се разведат. Причините поради които мъжете остават стари ергени са - 1. Необщителни са; 2. Не смеят да заговарят жени. Разбира се само точка 1, която авторката посочи е вярна. Наистина мъже, които живеят при родителите си до 40 и нагоре години, нямат шанс да си намерят жена.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 080cf02e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

18.   Не за друго, но за мамино синче да го има се изисква и създалата го мама. Белези 2 и 3 са директни следствия от 1. Никой не харесва мамините, но женската роля в техния стереотип е ясна: сакън мама да не е центърът на вселената му цял живот. Почват едни съскания, клюки, обиди зад гърба, цялата кочина се излива. Така е с майката на баджанака, така бе и с моята докато не ѝ поставих граници.

Междуполовите дебищини по това форумче не са толкова интересни, въпросът е да има решение на проблема.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: eda886d3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Авторът съм на противоположната тема. Просто в моята тема коментарите станаха твърде много и не мога да им обърна внимание в момента. Авторке, след като бягате и съветвате жените да бягат от изброените от вас типажи защо има толкова нормални мъже, които нямат връзка и жена и такава не са поморисвали от години?

От т. 2 до т. 7 всички типажи привличат жените ако разгледате и следите темите в сайта.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7e6131177e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   Тва са по-скоро личностни характеристики, които можеш да видиш и в мъжете, и в жените. Просто надалеч от такива хора.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3392676edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

21.   Номер 9-какви 8 връзки бе човек? Това пред нормална жена не го споменавай. Това означава, че от 8 жени нито една не те е пожелала за съпруг. Значи нещо ти има. Освен това казваш, че и 8-те са ти изневерили. Значи имаш проблем в секса. Не искам да те обидя, но не знам защо сте решили мъжете, че бройките са нещо добро. Не е така, а е един голям червен сигнал, че не ставате. На мен съпругът ми ми е първият и единствен мъж, а по смешните ви нови описания аз съм 9. 5/10. Даже и сега много над 40 не спират да ме заглеждат и да ми досаждат мъже. На съпруга ми аз съм му втората жена. Познавам първата му приятелка. В момента, в който ме е видял си е казал " това е моята жена", след това се раздели с нея и след като аз го мотах 2 години (2 ГОДИНИ ПОВТАРЯМ) станахме гаджета и 23 години по-късно сме все още семейство. За мен това с бройките е някакво безумие. Кому е нужно това? На кого се доказвате? И тука седят някакви тъпаци и ви учат на глупости. А едно време старите хора са казвали "каквото у царицата, такова и у магарицата". Без да изпадаме в детайлни размишления как точно са стигнали до този извод, може просто да се поучим от техния опит.
По темата защо един мъж може да е ерген:
-живее с мама и тате и не дава никаква заявка, че е съгласен да се изнесе щом срещне жена, която иска да живее с него
-срамежлив и необщителен
-заплата под 1300-1500лв.

А това, което го пишете тук за височина, красиво лице, нацепени плочки, скъпи коли и имоти и милиони в банката са си лично ваши комплекси.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 35441fa7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

22.   до н. 5 и н. 16-знаем те по изразните средства, че си кифлоприземителя, няма нужда дори да сменяш мобилното устройство, за да не ти е еднакъв номера пред коментара... отдалеч се разпознаваш.
Вече и на 300 жени ли го докара? ! Като се изхвърляш, поне гледай да е по-реалистично изхвърлянето ти...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ed1e9afeff
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

23.   Колко жалко. Точно както предвидихме бързо след оригиналната тема си се/сте се опитала/и да я пресъздадете наобратно, но цялото коментарно поле си го е казало, че въобще няма общо с реалността. Добър опит все пак, макар и гръмотевичен провал, забавно е да ви гледаме как се мъчите да се съпоставяте. Даже някои от написаните точки сякаш правят хората, които им отговарят по-атрактивни за жените и БАШ тези не остават без внимание. И причината да не може да се обърне анализа, е че вашата женска работа е крива. Ние не харесваме и не взимаме описаните, защото са с неприятни черти. Вие от друга страна, макар очевидно да осъзнавате, че някои от описаните тук черти са негативни едва ли ще може да отречете, че такива хора се взимат под път и над път и даже се желаят масово и имат опции. Естествено, че има примери на жени/мъже, които отказват на неприятните от другия пол, но Всички са ви го казали - масово се избират много от описаните неща, а всъщност останалите на сухо и тъмно са срамежливите и необщителните. Тях унищожавате, техния ген изчезва, не на изродите, които ви бият и контролират и са наркоманизирани престъпници.
От биологична гледна точка държанието на кой от двата пола мислите, че помага на човечеството да изчиства негатовоте и кой ги пресъздава? Мъжете, които може да чукат меркантилните, нагли боклуци, но рядко ги правят жени с пръстен и им продължават гена или жените, които сякаш нарочно подбират лошите момчета и режат по-затворените добряци?
Най-ярко си личи фалша, когато се опита да имитира истинското. Напомнете си го другия път като обмислите да правите огледална тема, да не ставате пак смешни.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c5d5b42f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

24.   Просто сте смешни.. припозна се в някои точки от оригиналната тема, обиди се и айде като детенце да пишем и ние като папагал вместо да приемем истината и да си вземем поука. А още по ироничното е, че уж се правите на много политически коректни ама в реалността точно на такива мъже налитате, отговарящи на тези точки..

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9efe8d3882
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

25.   До номер 1
Абе то да е за едното еб***, ама като гледам и то рядкост. Вярваш ли, че масово жената е до мъж? Повечето обвързани са от лузърската графа, просто се измениха времената и алфите сме взимани на подбив. Тръгнали тука да ми обясняват за качествата на разни хамстери. Аз мъжкари познавам и знам, че те нито се перчат, нито ще оставят някой да ги тъпче. Освен това са интелигентни, забавни, имат хигиена и добър вид. Подлите страхливци надуват коремчето на жените, които искат почтен и мъжествен съпруг. То и на фитнес да се помпат ще се познаят смешните им погледи. Мъжете не отстъпват и не се подчиняват на емоционално неадекватните създания.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7b8d8f7cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

26.   Скъпи дами, аз не разбирам защо просто не оставите кучетата да си лаят, а керванът да си върви... Няма смисъл от подобни теми, авторът на оригиналната тема и всички петлета, които кудкудякат покрай него, са достатъчно лишени от мозъчни клетки и емоционална интелигентност, че да им правите кефа да пускате ответна тема. Нека обвиняват жените за всеки грях на този свят, на кой му пука?

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3c3501a517
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

27.   До 22: не, не съм никакъв "кифлоприземител", спри се вече. Във всяка тема, където видиш коментар на някой мъж, и веднага почваш по инерция да сипеш по него фалшиви обвинения, че бил кифлоприземителя, само защото това, което е написал не ти изнася. Приеми най-после, че не е само той с такова мислене в целия сайт, а има и други мъже, мислещи като него. А, като толкова не можеш си пий хапчетата, не е нужно да занимаваш целия сайт с твоята параноя. Този твой кифлоприземител, сигурно вече и в сънищата ти ти се присънва и го бълнуваш, нали? Провери си поне в гардероба и под леглото, преди да обвиняваш наляво-надясно, току-виж се оказал там.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b3c0c928e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   Н 10, за това посочих възрастова граница 35- 50 г. Чети с разбиране на текста!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 475f1bf1d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

29.   До 22, аз съм 16
На някои от вас май Кифляка ви е нощния кошмар.
Нито съм Кифльо, нито съм ерген.
Това 300 жени ми дойде първо в главата. Може да е силно преувеличено, но пикъп артистите имат по толкова а някои и по повече бройки. Пък са ергени. Дай боже всекиму да е такъв стар ерген.
Аз бях с потенциал да остана стар ерген но не защото бях женкар (точно обратното). Въобще не отговарям на горните профили с изключение на т. 1. Някъде до 27- 28 г. живеех при майка си понеже не можех да си позволя квартира (беше голяма криза, заплатата едвам стигаше за храна). Една булка с извънбрачно дете ме взе.
Но не го препоръчвам на никого да се жени на всяка цена и без да има опции. Може би в случай като моя е по- добре да си останеш стар ерген.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b7d36ddfb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

30.   Нъцки!!! Много мъже днес не искат да се женят и да създават семейство от страх. В брака мъжете имат само отговорности и задължения, но не и права. При разводите мъжете в повечето случаи биват разорявани. Това е направено с цел от държавата през комунизма за да бъде по-безволево и подчинено населението. Отнеме ли се на мъжа главенството, семейството отива на кино. Днес повечето бракове представлявавт жалката пародия на семейства, в които жената коли и беси, а у дома има питомец, чиито топки са в нощното шакфче на съпругата.

Жените днес не се държат като жени, нямат класа! За това и нямат право на претенции! Съвременната българка е дребнава и нагла селянка в масовия случай с претенции до небето, но без никакво покритие.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7f3bda41d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

31.   Само една изключително малка част остават ергени от неспособност в комуникацията и заради кофти излъчване. В общи линии, много ергени не приличат на ергени, а на семейни мъже. Един е късал с някоя и не му се занимава, друг е гледал провали на приятели, трети е затруднен икономически или с кофти семейна среда и пр. Жените самички се слагат на ергените, защото жените не са си самодостатъчни. Като преминат една възраст от 30 нагоре, налитат на всичко мъжко дето ги привлича. Дори на мъже с малко сексуален опит. Неизбежно е да не срещнеш натегачка, освен ако не си тотален смачканяк. Всеки средностатистически мъж е търсен от жени в един период от живота. И на мен ми се иска да спре това, защото нямам желание за връзка, а все ми се лепят силно привлечени и задръстени по мислене жени, иначе привлекателни. Знам къде да си на меря каквото ми трябва за час, не ми е необходимо да се връзвам с кухарки. И така докато не попадна на някоя адекватна, с която ще ми е кеф.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 49e03baea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   От но9 до но. 21
" Това с бройките е някакво безумие, кому се доказвате "
Така е, съгласен съм. Вече на никого не се доказвам и си живея сам. Апропо, те си тръгваха от мен, след като ми изневерят с някого. Аз какво да правя - да спра да търся ли? Ами ето, на вече спрях. Отказах се.
За секса си права. Много добър секс даже си правех, просто те бяха ненаситни. И не беше толкова често. Но мисля че това не говори добре за тях.. все пак ние не сме животни... аз си имах други задължения и неща за които да мисля. Техен си беше проблема че по цял ден си въртяха гъзовете и си лакираха ноктите. Ся, на работа ли да ходя или да правя секс през ден? По мое мнение си има уикенд за тая работа и на мен това ми стига и мисля, че е нормално.

Колкото до твоите критерии :
1. Пак казвам че не живея с родителите ми вече 25 години
2. Работя с клиенти и всеки ден разговарям поне с 3ма непознати за мен човека, поне 1 час със всеки. Хипер общителен съм всъщност
3. Заплатата ми е над 3200 паунда. (живея в Лондон)

Какво излиза? Честотата на правенето на секс се оказва най важното за вас, а изобщо не е в този списък. Знаете ли какъв ви е проблема? Само по една от точките някой да куца и веднага го зарязвате, защото търсите перфектния... Ами, дано го намерите някога, вие винаги ще сте недоволни... и обикновено списъка става все по дълъг със всеки нов тъпкач, който срещате..

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1496357ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

33.   31 - На 34 съм и изобщо не налитам на никого. Може би поради факта, че не пия и не пуша изглеждам по-малка. Никога не бих направила компромис и не бих отдала тялото и живота си само, за да кажа "обвързана съм" Това би било предателство срещу мен. Та айде малко по-леко с обобщенията, ако може. Все пак едва ли познаваш всички жени. Говори за познатите ти, които не им пука кой ги лигави. А като цяло не помня да съм виждала жена да преследва мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e18598a023
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

34.   30 Съвременната българка е дребнава и нагла селянка в масовия случай с претенции до небето, но без никакво покритие.
Топа! Самата истина темата е изяснена!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fabf681929
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

35.   Мила, мъжът със своята обсебеност със сила е началото на падението на човечеството и знам от това от сигурен духовен източник! Който също е мъж!
Мъжете НЯМА да си признаят истината и един мъж ще продължава да мачка жените докато не бъде подреден от друг мъж.

Най- големият страх на мъжете са другите мъже, добрите мъже, особено когато с любов бранят семействата си! Тези мъже в сайта малтретират жените, защото няма над кого друг. Постът ти е напълно правилен! Мъж да си признае колко грешно мисли и третира хората за него означава да изгуби придобивките и хартийките си. Не слушай грубияните и комплексарите!

Звездичка

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ca26608190
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

36.   Жена съм на 28г. и ще си позволя да оспоря темата на авторката.
По мои наблюдения сами остават мъжете, които имат точно обратното поведение на това, описано в темата. Обикновено самотните са много срамежливи; трудно събират кураж и смелост да заговорят момиче, дори ако я харесват; не гъзареят, не им пере устата непрекъснато и са по-затворени, дори и да са красиви.
Ще обобщя с това, че най-добрите и сериозни мъже, които познавам, си кукуват сами. За сметка на това точно тези нахалници, простаци, безотговорни лекета и мутряги обират цялото женско внимание и правят момичетата сами да си говорят. Съжалявам, но виждам познатите ми жени на какви налитат. На всяка втора гаджето ѝ е дебеловрата мутра с ланец, шкембе и джип.
Така, че теорията издиша.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 475f1bf1d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

38.   До 31
Аз мисля че точно тези дето ги е срам и страх да заговорят жени остават сами. Към мен например не са проявявали интерес въпреки че изглеждах нормално. Бях спортен- занимавах се с карате и таекуондо, но бях и много срамежлив. Не говорех с жени понеже не знаех какво да им кажа.
Забелязах интерес към мен когато станах над 30, но понеже живеех и работех в Швейцаря. Интересен им бях заради парите. Но тогава бях вече женен- не можах да се възползвам от промяната.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c1b6ad60f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   нито едно от тези неща не съм, но по стечение на обстоятелствата нямам връзка в момента.. надявам се да се промени това..
нещата не са толкова елементарни и повърхностни

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e97ea79c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

40.   Ооо, колко сме тънкообидни. Видяхме предишната тема и веднага пуснахме такава, в която да опишем как мъжете не струват. Понеже всички жени сте перфектни, а мъжете около вас - абсолютни боклуци, които не са на вашето "ниво".

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 693cd7eab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Идеален мъж няма, не го ли разбрахте?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fe7a83b204
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

43.   До 21

Викаш хем са наши комплекси, че жените искали пари и скъпи неша,
хем отдолу написала че под 1300-1500 заплата никой нямало да ги вземе.
Или си много тъпа, или просто ти е трудно да разсъждаваш смислено и правилно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dd5700a365
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

44.   31, В грешка си. Има много жени, които сме си самодостатъчни и не сме склонни да се съобразяваме с капризите на някой мамин синковец, който се изживява на мъж.
Разбира се, има и много, които са възпитавани патриархално и си въобразяват, че им трябва мъж и брак за да имат дете. Смятам, че такива жени визираш в твоя пост. Търсят те защото ги е "треснал" инстинкта за размножаване и им трябва съпруг. Не ти конкретно - всеки ще свърши работа.
Тя е на 30-35 и ИСКА дете, но ТРЯБВА да се омъжи, щото кво ще кажат хората иначе ;))
Има и една малка подробност - ако аз реша, мога да си имам дете (дали инвитро, дали избирайки за разплод най-умния и добре изглеждащ от мераклиите, които ми се влачат постоянно). Ти обаче, ако искаш да се размножиш, ще трябва да търпиш някоя "кухарка". Не е честно, но така стоят нещата в живота.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ffcfa28427
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

45.   Това, че жените се привличали от зависими от наркотици или алкохол е доста относително твърдение. Първо има много жени, които автоматично избягват такива екземпляри. Второ в някой случай зависи що за стока е самата жена, винаги ще има и такива, които понеже са малки, наивни или също толкова изтрещели се хващат на тая въдица и после след време като установят, че не така са си представяли нещата се разкарват от такива екземпляри, а ако са имали нещастието да родят, или живеят в някаква агония, или събират сили и в крайна сметка бягат от деградиралия тип. Има си и ограничени жени, които нямат много завишени критерии и средата, в която живеят им промива съзнанието, че някой да пие и да бие си е в реда на нещата. Сигурно е само едно, че никой който има зависимост от нещо няма читава връзка, или си е сам и го кара на някакви инцидентни връзки от ден до пладне, или живее с някоя във вечни скандали и простотии. Така че голяма работа като уж алкохолизма и наркотиците не били сред основните причини да останеш стар ерген, въпросът е, че повечето от тях си умират в крайна сметка сами, щото ни роднини, ни деца и бивша жена могат да ги изтраят

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3b19964a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

46.   43, за теб 1300- 1500 ако са уау парите, само значи, че си от най- ниско платените. Превод: треторзряден работник, такъв и характер, без ни най- малък щастие за развитие и растеж. Посочената заплата е за съвсем нормално до ниско квалифицирана работа. Е, толкоз ли не можеш, бре? ! Че за какво ти е на теб жена, да те гледам като домашен любимец ли?
Тц, по добре куче, котка, рептил някакъв.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3392676edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

47.   Ха ха 43 аз много смислено и правилно си разсъждавам ама ти 1300-1500лв. за много пари ли ги имаш. За мен това е абсолютният базов минимум, който трябва да взима един мъж. Ако нямаш дори този минимум къде си тръгнал да се занимаваш с жени изобщо? Разбира се говорим за хора, които са завършили училище и вече работят. Нали за ергени говорим.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fe7a83b204
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

48.   До 46

Нали точно това съм написал. Хем нямат значение парите, хем в съшото време написала колко точно да взима мъжа. Е нали няма значение, защо пишеш сума? И 500 да беше написала пак щях да и кажа съшото.
Все едмо да кажа няма значение жената с колко мъже е била, стига да е само 1.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fe7a83b204
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

49.   Пак до 46

Иначе заплатата ми е 2500 лв, знаеме, че за тебе това е заплата на треторазяден работник. Точно затова с кеф си ги харча сам.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3b19964a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

50.   Н 47, те на 1000 лв заплата се страхуват да не попаднат на златотърсачка да им харчи парите :))))))))))))))))

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b9d219470c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

51.   Не, но не визирам и девиантни жени, като теб ;) Жената без мъж е безпомощна психически. Да няма кой да я хареса.. а и такива като теб, като видят хубавец с жена, пикаят газ от злоба. Ясно ми е. Самодостатъчна си само в проклетията си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4d751f0b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

52.   50, ми то точно тез с 'иля'а ле'а трябва да ги е страх. Като взимаш 'иля'а ле'а, и 5 лв да те ощетя е проблем, защото и без това с 1000 леа е въпрос на оцеляване. Пък ако изкарваш 100 бона, и да те метне с 5-10 бона някоя кифла, бълха те ухапала.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 120d53c6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

53.   Най-честото поведение при което остават сами е:
Честни. Откровени. Скромни. Духовни. Културни.
Точките в заглавието са валидни за тези, които са зарязяли жените и семействата си и търсят нови приключения или такива сменящи по много и често жените си!

 
  ...

1-50 от 123
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker