Какво да направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да направя?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1192 пъти
Здравейте! Пиша ви защото съм изправена пред един меко казано сложен проблем. Значи има едно момче с което бяхме доста близки приятели. Винаги ме е разбирал, шегували сме се, успокоявал ме е като съм тъжна и т. н, и впоследствие се влюбих в него. Бяхме съученици до 10 клас, сега сме 11, той отиде в друго училище, но почти всеки ден си пишехме и от време на време се виждаме. Преди няколко дни, като бяхме заедно двамата на саме (той дойде да ни посети за кратко в училище), аз разкрих чувствата си за него и го целунах. А зад нас ни е наблюдавал някакъв тип, които е видял всичко, разказал го е на всички, и сега цялото училище знае за това… И сега всички ми се подиграват (с изкючение на приятелките ми) Направо потъвам от срам в земята.. Опитах се да му се извиня за случката, но той не ми прости и сега ми е много ядосан. Дори ме блокира от всички социални мрежи. Това много ме натъжи, плача почти всеки ден, трудно заспивам, и имам проблеми с концентрацията. А и днес разбрах, че едно момиче в моя клас също го харесва. Чувстам се толкова неудобно, и ми е доста самотно (също така живея в чужбина, и това е една причините поради която се чувстам кофти)
Кажете ми какво да направя? Да изчакам малко време и като се видя пак с това момче, да му се извиня лице в лице, да възстановим приятелството си и да оставим тази грешка в миналото, или да се опитам да го забравя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 758bb099c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Това да ти е като обеца на ухото никога повече да не се обясняваш в любов на мъж. Не е прието жена да се обяснява.
Иначе притеснително е защо изобщо си му се извинила, че и той ти бил ядосан и не можел да ти прости. При всички случаи си погалила егото му и си му вдигнала самочувствието или акциите, както се казва. Мисля, че трябва да се дистанцираш от него и да не го търсиш повече.
Усещането, че цялото училище ти се присмива е субективно. Убедена съм, че по-голямата част от училището дори ти съчувстват, защото вече са изпитвали на собствен гръб, що е то влюбване и знаят колко е трудно, исобено когато не ти отвръщат със същото.
Всяко чудо е за три дни и дори малцината, които всв още се сещат за тази история, скоро ше забравят и няма повече да им бъде интересна.
Нищо кой-знае какво не се е случило. Хората се влюбват и разлюбват откакто свят светува и нама човек, на когото това да не се е случвало.
Забрави това момче. Внесто да прояви рабиране и емоатия, , тл ти се сърди. Не си е заслужавало приятелството с него

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3938da247e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Сори, че може да ти звучи грубо, но изказването “плача всеки ден” е наистина тъп изказ! Няма как да плачеш всеки ден, ама не се и очудвам след като си дете още. Другото - Защо се влияеш от мнението на околните за теб? Защо просто не вдигнеш глава и не се стегнеш, да продължиш напред и да си гледаш твоите интереси? Иначе като гледам как по Фейсбук поствате неща от типа на: Не ми пука кой какво мисли за мен, важното е аз какво смятам за себе си, или пък: Майната ви на всички, вашето мнение след моето погребение. А тука “ревете”, че плачете всеки ден и бла-бла-бла. След 1-2 години завършваш, после всеки по пътя си. Наистина ли смятащ, че ще помниш дори имената на повечето от тия в училището ти?
-Стегни се!

Гаро

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 073629fe55
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Както казва и номер 1 това е част от житейските уроци, за в бъдеще ще действаш по-умно. Щом те е блокирал, той не иска повече никакъв контакт с теб. Какъв приятел може да ти бъде такъв човек? Не го търси повече, само ще си причиниш повече болка. Приеми реалността- не можем да имаме всичко и всеки, който искаме. За любовта трябват двама. Този не е бил твоят човек.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c5d9e1b41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Авторке-успокой се и не се тормози излишно. Да попитам нещо, че не ми стана съвсем ясно-той нали е отишъл в друго училище в 11 клас... , тогава откъде и как въобще е разбрал, че в твоето училище някакъв тип ви е снимал? И друго да питам-ти къде точно го целуна-по бузата или по устните? Ако си го целунала по устата и тогава той нищо не е казал и го е приел добре, то за какво после ще се сърди, че някакъв тип ви е снимал, че и на теб пък да се сърди? ! Странна история....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker