Хванах майка ми да изневерява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хванах майка ми да изневерява
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 2723 пъти
Здравейте аз съм момиче на 14. Баща ми е тираджия а майка ми работи в бара на един фитнес. От скоро майка ми се държи странно ходи често на фризьор на козметик и от скоро започна и да тренира в фитнеса където работи. Тя си е хубава жена на 32 години. Последния път когато баща ми тръгна на работа в същия ден в който тръгна се прибрах по рано от училище защото губихме два часа и когато се прибрах вратата беше отключена и аз влязох без никой да разбере но чух от стаята на нашите как майка ми пъшка и че е с някой и правят сещате се. Аз си помислих че баща ми не е тръгнал на работа и излязох навън и се прибрах по късно но когато се прибрах баща ми го нямаше и майка ми ми каза че той е тръгнал рано сутринта. Майка ми е много красива жена и винаги е получавала комплименти или са я заглеждали дори и във фитнеса където работи. Там дори не веднъж сам виждал някви млади мъже да я опипват и да я заглеждат и правят комплименти а тя няма проблем с това. Дори и когато баща ми го няма тя излиза вечер и се връща чак сутринта и казва че е излизала с приятелки. Аз не и вярвам особено от както започна да тренира и да ходи по често в салони за красота. Не знам какво да правя дали да кажа на баща ми за онзи ден когото се прибрах по рано. Моля пишете какво е редно да направя не искам да се развеждат или да се карат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5220c28247
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Кажеш ли му, следва развод (като изключим пердаха). Според мен баща ти заслужава да знае понеже ходи да се блъска по целия континент за да имате ти и майка ти какво да ядете и да не се лишавате. Майка ти е виновна в случая, и от написаното не виждам да има някакво извънредно добро държание с теб, че да я прикриваш. Може и да си мълчиш, но рано или късно л*йната изплуват и пак ще се стигне до същото. Ако не ти се занимава, учиш и се изнасяш отрано и ги оставяш да се оправят.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ba16e60cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей, момче на 25 съм.

Аз имам подобна история, но разбрах за майка ми преди 3-4 години. От тогава нямам никакво уважение към нея. Не мога да ти дам съвет как да подходиш, защото си много по-малка от мен. Но това което си видяла не е нормално и не са нормални човешки отношения.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bb612bf9f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ако кажеш на баща ти със сигурност ще се скарат и разведат, ти това ли искаш? Помисли си добре. Обаче лошото е, че щом някой иска нещо винаги намира начин да го постигне, така че дори и да говориш с майка ти, че знаеш, че тя му изневерява, тя може пак да ходи, така че и аз не знам точен начин, но и аз ако бях на твое място трудно щях да сдържам да мълча.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7797100ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Мисля, че е редно той да разбере за това, представи ви си какво му е на него постоянно да е далеч от вас в името на благополучието на семейството ви, освен това тираджйиството е една от най-тежките професии. И майка ти да му се отплаща така, мислиш ли, че е справедливо за него?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 81d7215c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Момче, опищя целия форум с твоите налудничави сценарии. То не бяха инцести, басейни, в които бараш сестра си, гледаш вашите как се еб. т, пак ч*каш майка си нон-стоп, или се представяш за лелка, която оправя синовете си. Хайде се спри, че е страшно, ама страшно тъпо и грозно отстрани. Намери си друго занимание. Форумът е за споделяне, търсене на съвети и изказване на мнение, а не да ръсиш пълни простотии. И ако не знаеш, инцестът се преследва от закона. Вземи се лекувай.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 743807d2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Майка ти е жена, ти също си жена.
Аз някога попаднах така на майка ми, беше се пльоснала гола на килима в салона и един приятел на нашите и дори брат ѝ я пронизваха на сандвич. Бързо се спасих. Помислих си- слага рога на тати, курва е. Късно вечерта тати се прибра от път. Беше ходил до Баден- Баден на 200 км от тук. Не бях в настроение. Той беше весел, целуна мама и каза: - устата ти мирише на сперма. Кога си отидоха?
- Ами преди да се прибере Каролин. (това съм аз).
- Не можем цял живот да се крием.
- Знам, но не ми е удобно, тя вече е голяма и ги разбира тези неща.
- Със сигурност ги разбира, а може и вече да се ебе.
Като го чух, щях да падна. Станах и отидох при тях. Но ми стана някак си весело. Забавно. Явно това което чух ми подейства. След три дни баща ми рано сутринта ме видя да излизам от тоалетната. Беше облечен за излизане и ми каза:
- Кажи на мама, че ще се прибера не по- рано от 18 часа.
Когато мама стана и казах, какво е казал. Тя ме попита, а ти, кога се прибираш?
- Не знам, ако имаме свободни, може и по- рано. Ама ти не се притеснявай, аз съм тиха. Няма да ти преча.
- Какво искаш да ми кажеш с това?
- Миналия път не ме усети, като се прибрах. Аз си дойдох в 14 часа.
- Значи баща ти е прав, ти знаеш.
- Знам и какво от това? Не искам да ти преча и да ти развалям нещата.
Така тя вече не се криеше от мен. Но един ден стана друго, аух ги да говорят с татко, тя казваше:
- Ако искаш ела с мен, ако искаш си покани някого. Не мога да не отида, щом я оперирам и се прибирам.
- Ако си много изморена, не поемай, първо си почини, рисковано е.
- Добре, ще се чуем, чао за сега.
Чух го да върти телефоните. Станах и отидох в кухнята, той се появи след малко. Поговорихме и се върна в спалнята им. Аз се разтропах, после утихнах. Днеска нямаме училище, сряда е. По едно време някой звънна, щях да скоча да отворя, но си помислих, че той чака някого. Заслушах се, беше жена, но шепнеше, говореше тихо и не я познах. Явно падна голямо ебане, едва след два часа мина през банята и после си отиде. Беше леля ми, на мама сестрата. Този път мислите ми ме докараха до възбуда, представих си как тати я ебе тая, замислих се и за мама, как квичеше онзези като я ебяха. Потекох. Правех секс от две години, така бях възбудена. Почнах да се стимулирам, клиторът ми джавакаше в в мъзгата ми. Изведнъж забелязах баща ми на враатата. Гледаше ме доста концентрирано, не дадох да разбере, че съм го видяла и си продължих заниманието. След малко чух гласът му:
- Любов моя, не знаех, че си тук. Мислех, че си на училище.
Вдигнах глава и казах без свян:
- Днес е сряда.
Забелязах, че е гол под банската хавлия. това съвсем ме влуди. Не преставах да си играя с клитора. Мъчех се дискретно да видя, дали се възбужда, но той каза:
- ти секс правиш ли?
- Да! Защо, да не искаш да ме...?
- Разбрах от мама, че не е табу.
- Ти искаш ли?
- Така като ме гледаш, как мислиш?
Дойде при мен и седна на леглото. Гледаше ме, това ме влудяваше повече и казах:
- Ако искаш, махни това и ела.
Боже! Не съм мислила никога, че ще ме ебе баща ми. Цял ден не се спряхме. Беше не хубаво, а много повече от хубаво. По едно време се обади мама, каза, че всичко е минало добре и ще се прибере към седем. Баща ми иказа:
- Спокойно, ние се забавляваме с Каролин.
Телефонът беше на говорител и чувах и нея:
- Да не се ебете?
Не се сдържах и се обадих:
- Да! Нали не ревнуваш?
- Не мама, не! Забавлявайте се, но да е готов като си дойда и за мен.
Не виждам ти защо се чудиш и питаш този и онзи какво да правиш? По- добре пази майка си. Ако те си имат нещо, един ден ще разбереш, но дори и да нямат и да го правят скришом, не им се бъркай. Вие сте така или иначе семейство. Аз обичам много баща ми, обичам и мама. Това ми даде тогава сила да си замълча и после разбрах истината. Сексът н е е любов, то е нужда, удоволствие и забавление. Любовта е да държиш на някого и да си готов на всичко за него! Не го забравяй!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 343b8c24e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Щом е започнала, няма да спре. Не обръщай внимание, ти си гледай уроците. Ако се разведат, ти ще отидеш при нея и ще продължиш да гледаш това поведение, и то още по.... Не вярвам да искаш да се разведат....

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 989f822ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Кажи му, така ли иначе майка ти не го обича, а стои с него заради сигурността (парите).
Родила те е на 18, още неизживяла младостта си и сега наваксва с бройките.
Баща ти заслужава да знае, човека се блъска заради вас, а тя се гаври с него.
Ако се разведат ще ти е трудно първата година-две, но след това нещата ще се успокоят и дори ще си кажеш, че си направила добро за баща ти, няма да живее в лъжа

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5b23dad96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Изключително нагло е да изневерява на баща ти в собствения ви дом и дори в собствената им спалня. Това наистина минава всякакви граници!
Никой не заслужава да бъде предаван по този брутален начин..
Ако кажеш на баща си, той може да я пребие и по всяка вероятност ще се разведе.
Това, което можеш да направиш, е да говориш насаме с нея, но когато баща ти се върне, за да не ти налети. Например, когато сте само двете в колата и да й кажеш, че знаеш и не одобряваш баща ти да бъде лъган. Друг вариант е да я изложиш пред нейната майка, тоест твоята баба.
Трети вариант е да й пратиш предупредителен е-майл от нов измислен е-майл все едно си някой познат, че знаеш за връзката й и ако продължава, ще я издадеш на мъжа й. Трябва обаче да изтриеш History. в компютъра или телефона и да не пазиш пароли на майла. Има макар и минимален риск баща ти да знае паролата за е-майла й и да я види. /Два пъти съм се досещала за паролите на приятеля ки и аъм влизала в пощата му. /
Не разказвай за тази история на приятелки. Клюките се разнасят бързо и ще стигнат до ушите на баща ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 53d325254e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз мисля че майка ти е голяма жена и знае какво иска. Не трябва да казваш на баща ти ако искаш да не се развеждат. Ако майка ти е искала да го напусне е щяла да го направи тя просто иска да е задоволена по начин по който бака ти не може да и помогне но няма да се разделят ако той не знае така всички ще са щастливи.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 743807d2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Не слушай просташките съвети и коментари. Помисли си, ти си жена като майка ти. Но по- важното, това са твоите създатели, те са ти дали привилегията да съществуваш. Утре това може да ти се случи и на теб и тогава?
Децата нямат право да се месят в живота на родителите си. Освен това ти не знаеш дали между тях двамата няма уговорка, разбирателство по този въпрос. Аз бях като теб, когато хванах случайно мама да се чука с един техен приятел. Стана ми тъпо, но замълчах. Не след дълго баща ми замина за Испания. Аз тръгнах с дядо ми и майка до Франция, да видим вуйчо ми. На една бензиностанция заредихме и мама предложи да влезем в ресторанта да обядваме. Точно се настанихме и пред прозореца, срещу нас на 20-на метра виждаме камионът на татко. Вътре се виждаше една блондинка на около 25, баща ми го нямаше. Обърнах внимание на мама, тя вече беше видяла. Беше засмяна и каза:
-Стой тук, аз ще отида да му се обадя.
Следях движението ѝ. Мацката в камиона като видя мама и слезе. За мое учудване се прегърнаха и целунаха. Говориха известно време и хоп, появи се баща ми. Разцелуваха се с мама, не след дълго тръгнаха. Мама се върна и каза:
- Поканих ги да обядват с нас, но вече бяха яли и закъсняваха.
Всичко беше до тук. Едва вечерта във вуйчо ми я попитах, коя е тази? Била негова колежка. Явно ме избудалка, но аз настоях и ѝ казах, че знам за нея и онзи. Тогава мама ми каза:
- Добре, макар че не е твоя работа, ще ти кажа. Татко ти пътува постоянно. Някога ходех с него, но след като се родихте ти, после брат ти трябваше да си остана вкъщи. Така с времето започна да ми тежи липсата на мъж. Така и на баща ти му бе трудно и страдаше. Веднъж бях в близки на гости, тогава имах страшно нужда от него, разбираш ме. Не щеш ли той се обади. В разговорът му казах, че имам нужда от него, той също каза, че му се иска до полуда. Уж на шега му казах, че по пътя няма нищо за...? Той се разсмя и каза:
- Има, но не си падам. Носят болести. На теб ти е по- лесно, че познаваш всички около теб, така че не се измъчвай. Пък след три дни съм си в нас.
Бях леко изненадана от казаното и продължих да я измъчвам с въпроси:
- Ами ако забременееш, ако той направи някое бебе на някоя?
- Не сме деца, умеем да се пазим. Такъв е живота. Ако сме един до друг постоянно, ще си омръзнем. Така поне запазваме интересът си един към друг, не си омръзваме. А и любовта и сексът са различни неща, макар ѝ свързани.
Така скъпа научих, че няма лошо в това. И днес 35 години от тогава, те си живеят заедно, обичат ни мен и брат ми. Никога не сме чувствали липсата им. Това е живота. Опитай се да излезеш от черупката на ортодоксалното мислене и морал и дай право на вашите да живеят както им е добре.
Джоана

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 58b7b12cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Недей да казваш на баща ти. Според мен отношенията помежду им не са добри и ще се разведат в един момент. Нека не е заради теб обаче, ще ти внушават вина.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7c06405c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Във фитнесите е пълно с готини мъже, мислиш ли, че ти би устояла? Фактът, че е родила на 18, говори достатъчно, че не е от най-трудните.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 441b06b64a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Тя на 14, а майка й на 32. Т. е. майка й не била още завършила средно образование когато надула корема. И сега изневерявала? ! Не знам какво друго може да се очаква от такъв човек.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 52c17d9ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз пък преди като бях около 16-17 годишна съм взимала тайно телефона на баща си (тогава не бяха още актуални паролите за телефон) и също видях по кореспонденцията, че изневерява. Нищо не казах на майка си и тя не разбра. Но казах на баща си, че съм разбрала и всъщност заради него реших да не казвам нищо на майка си, защото той така искаше, а съм по-привързана към него, той ме защитаваше ако майка ми ми се караше, а и той ми купуваше неща и ми даваше пари, не исках да се скараме. Сега съм на 23 години, баща ми много внимава с телефона си оттогава и си е сложил парола. Може и сега да има такова нещо, не знам, но мен много не ме интересува, да прави каквото иска.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d4eb05a7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ако си мислиш, че баща ти не чука проститутки по пътищата, жестоко се лъжеш. Няма как да работи като тираджия и да обикаля по света с месеци и да си стои без секс. Майка ти много добре го знае и затова си позволява да си има любовник. Не се бъркай в чуждите лични работи, дори и да са на родителите ти и остави нещата да приемат своя естествен ход.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c3fcb839b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ако не кажеш на баща ти означава да извършиш предателство спрямо него и да станеш съучастник на изневерите на майка ти. Това е над всичко останало включително и над неща от сорта, че ще се разведели и не знам си какво още щяло да стане. Но и от друа страна ти няма откъде да си сигурен че баща ти бъдейки тираджия не прави нещо с някоя проститутка. Но е важна твоята собствена позиция по отношение на изневярата иначе не се различаваш от тия, които осъждаш заради нея.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2a59e9ec17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Сега курволяците ще ти кажат: " кой знае и баща ти какви ги върши по време на път"? С една дума и той не е цвете за мирисане. Да де, ама на майката и е удобно да живее с него...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bb762908a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До номер 3, какво означава това ли искаш? Представи си майка ти да изневерява на баща ти. Как ще се почувстваш някой друг да праска майка ти? Изобщо да не се замисля и да му каже, жената си заслужава боя

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2a59e9ec17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Н. 6 и н. 18 са едно и също лице, което си съчинява истории и ги вмъква в коментарите, по същия начин си измисля и теми.. Аман от луди!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 09cffebefc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Първо й дай повод да разбере, че си наясно с нейните нови сексуални увлечения. Второ подскажи й, че следващата твоя стъпка е да разбере баща ти от самата теб. Трето, връщането й към домашните приоритети трябва да се случи веднага без никакви компромиси. Само си представи как се сдобиваш с "нов татко- пастрок"!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 743807d2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   n 28,
Да, аз съм. Що за мъж си ти, пикльо! Такива като теб са готови да съсипят всичко. Жалко, че по- голямата част от българските мъже сте такива. Имате се за големи мъже, а не можете да си задоволявате жените. Това е причината те да го търсят при друг. Ти сигурно си един от тях. Мачо който се има за мъж и е готов да съсипе всичко. На всяка манджа мирудия. Познавам толкова много нещастници от този род, дето са винаги номер 1, да дават съвети, а те самите живеят и завиждат на такива като мен и съпругът ми.
Нещастник!
Ан

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2a59e9ec17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Н. 30. Страшно е човек да си помисли, че е черешката на тортата и другите му завиждат. На лудите не завиждам и няма смисъл да им обяснявам защо, понеже те са луди и няма да го разберат. Само ще вметна, една щастлива и сексуално задоволена жена не пише такива глупости.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5cc8f5fd28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Н 6 и 18, редно е да ти проследят IP съответните служби и да си поговорите... как смееш в пост на дете да пишеш подобни?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 743807d2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   n 32,
а нещастник, добре ли Толкова си заслепен от омразата си към теѝи, които не мислят като теб. Кого заплашваш, я се виж какво нищожество си. Забравяш, че и ти имаш IP адрес до който може всеки да стигна... Такива путьовци като теб докараха Българи до това дередже. Не заплашвай никого, сайтът е за това, всеки споделя преживяно, фанатазии и подобни.
Ти не си мъж, ти си една заблудена овца. По- добре не се включвай с мнението и обидите си, че току виж някой ти на;рил IP-то...
Ай чао глупи.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c7eee78490
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   33, откачалко... жена съм! Нямаш идея колко ще ме зарадва да ме откриеш и даже ми дойдеш на крака! Даже може да ти купя билет, улеснявам те- на Майорка съм, ела да ти обясня някои неща лице в лице.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 743807d2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   34, дали изобщо знаеш къде е Майорка?
Такива дрисли има навсякъде по света. Недей да се перчиш много, че :айорка е тясна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c7eee78490
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   35, заповядай ако можеш да излезеш от селото си поне.
Даже и района, в който живея ще подам, само кажи, че поне пътя до летище можеш да си платиш... боклук.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 17b4e9afde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   До 30

Българските мъже не могли да задоволяват жените - хахахах
Еми ако масово българската жена не беше курва, нямаше да има такива проблеми. Познавам милионер, човек с голям бизнес в медийната среда, на който жена му изневери с едно студентче от езиков курс. Бедното студентче сега е под чехъл, но това е друг въпрос.
Недей да се изказваш неподготвен, че ще станеш за смях, а може и боя да си изядеш някъде.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 743807d2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Виждам, че и сестра ми се е произнесла по проблема. Така, че и аз ще се разпиша. Но нека обърна внимание на тези които заплашват сестричката ми- стойте по- далеко от заканите и заплахите...

По темата, сестра ми вече е описала какво се случи при нас. Като дойде и ми каза, какво е видяла, аз не се притесних, обратното, само казах:
- Това е добре, така и аз мога да я пробвам.
Истината е, че никога не са си повишавали тон и се разбират чудесно. Просто при някои хора, културата и разбирането в това отношение е по- земно, по- естествено. Те са по- близо до природните закони и не вярват в утопичните теории за докато смъртта ни раздели. Такива хора по често ги разделя смъртта, защото те умеят да се справят с утопиите и криворазбраният морал.
Недей забивай клин между тези, които са те създали. Обичай ги и бъди мила с тях.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 743807d2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   35, споко, ще се видим...
Стига си истински. Много се хвалиш, ще видим на кое ниво си...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8af62f9628
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Първо да кажа, че съм мъж. Имам философия, че това, което е разрешено на мъжът, не е разрешено на жената. Ще се опитам да аргументирам, а това, че мъжът не може да забременее, а жената да "хързулне" детето на някой наивник. Щом майка Ви, за съжаление е жена с ниски морални ценности, тя никога няма де се промени. Так наречените "Му-ви" не се създават, а те са генетично обусловени по майчина линия. Най-вероятно когато и Вие пораснете ще станете такава. Лично моят съвет е кажете на баща си, доколкото разбирам, човека работи тежък, отговорен и добре платен труд, а съпругата му цели нощи, също работи, но като боец на "креватният" фронт. Така, че кажете на баща си, за да си оправя живота защото предполагам, че е доста млад, а така наречената Ви майка, тя да си също "оправя"

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 743807d2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   40, ти май си преминал по пътеката на бащата на автора. Мног си тъп, а философията ти е на изоставен, озлобен алкохолик...
На нповечето българи основното занимание е май да правят колкото се може повече мръсоти на себеподобните си. Типично българско. Тоя народ освен да рови като кокошка и да търси каква мръсотия на направи, за друго не става.
Ето защо дълго ще гледате опашката на Шенген и Еврото на снимка. Толкова сте непочтенни и ровещи боклуджии!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 53d24e2175
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   До 41. А ти от кой народ си?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker