Нормално ли е баща ми да обича толкова майка ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нормално ли е баща ми да обича толкова майка ми?
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1565 пъти
Здравейте,
Аз съм момиче на 16 години и сега си формирам някои възгледи за живота, и си задавам някои въпроси за любовта и човешките взаимоотношения. Ако за някои хора е важно ще спомена това, че съм девствена и не се чувствам готова все още да водя полов живот. Има едно момче, което харесвам и той ме харесва, пишем си, ходим насам-натам малко целувки, но само това.
Моите родители са на 43 години и от 20 години са заедно. Баща ми обожава майка ми. Той гледа да и угодите във всичко, когато не е много зает готви и чисти, не я натоварва с проблеми, не и пипа заплатата и. Много е любвеобилен. Целувам я непрекъснато, опипва я, обарва я, говори и разни мили неща, понякога глупости, за секс да не говорим.. Майка ми понякога се изнервя и му вика: "остави ме бе животно", но бързо и минава. Аз съм питала майка си дали това поведение на баща ми не и е досадно, не я ли изнервя и т. н. Тя отрича, казва ми, че татко е бил такъв дори и когато са били гаджета, а после след
моето раждане и това на брат ми е станал още по любвеобилен. Тя ми обяснява, че това е начин той да изразява любовта си към нея и това не е пречи, напротив прави я щастлива. Наблюдавам я, че тя не е много капризна и се съобразява с неговите възможности. Татко обаче по природа не е стиснат, ако има пари ги харчи за нас и се старае да не ни липсва нищо необходимо. Може би има значение и това, че татко е останал кръгъл сирак на 20 г. Когато е бил на 5 е починал баща му, а майка му когато е бил на 20. Имам и брат на 10 г. Много е палав, но слуша баща ни.
На моите три най-добри приятелки родителите им са разведени и те не се чувстват много щастливи. Знам, че сигурно ще ме помислите за луда, но понякога изпитвам панически страх нещо да не се случи с моите родители или да не се разделят. Може би мисля егоистично, но с тях се чувствам сигурна и те ми осигуряват спокойствие. Аз се старая да бъда добра ученичка и да не ги вкарвам в проблеми с мен.
Искам да попитам моите връстници дали наблюдават такива взаимоотношения между родителите си, а и семейните дали се държат помежду си по такъв или подобен начин?
Пожелавам здраве и късмет на всички през Новата година, и весели Коледни и Новогодишни празници!
Р.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 256503b581
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Фантасмагориите на това тестостерон че, което окаля сайта с неговите инцест простотии, преминаха всякакви граници. Хайде спри се! Земи си набий една злобна и се кротни. Майка ти няма да ти пусне, нито сестра ти, която нямаш... Нито 50-годишната съседка. Нито ще видиш татко ти как обарва майка ти.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cba5e59927
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Напълно. Ето поне един един мъж в тая държаза, който да си обича жената и да е нормален родител.
Хубаво гледай и си търси подобно отношение от мъжете.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 748bff23eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами, това не е лошо. Малко хора са така. Късмет е такъв мъж, моят не ми обръща особено внимание. Даже на рождения ми ден, не поиска да излезем.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 88810c5681
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Родителите ми бяха така, бъзиках ги, че са вечните гаджета. Радвай им се, имаш страхотно семейство. И чакай на вратите преди да влизаш където са те... аз имах конфузна ситуация с моите родители преди години, кой да си помисли, че ще се награбят в кухнята посред бял ден докато готвят.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4490597402
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Сигурен съм, че или баща ти кръшка, или майка ти.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9f72bcb2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Младеж на 20 години няма как да е сирак, просто защото вече е минал възрастта, в която родителите го отглеждат. Под 18 години вече се води сирак, защото до 18 годишна възраст родителите гледат децата си, а след това почти пак родителите ги гледат. Можеш да предадеш на баща ти, че шапка му свалям за това, което прави за вас. Е така трябва да бъде един истински мъж, а не като плаши путарниците, които само си мислят и им се иска да са мъже.

Гаро

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f73f0db6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Радвай се! Има много момичета в сайта, които се оплакаха и то скоро даже, че бащите им спят с други жени и лъжат майка им. Може видимо да ти е странно отстрани, но за мен не е проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d164659aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Дано да имаш късмет в живота и като дойде време да правиш на свой семейство, да е с някой, който обичаш, с който си подхождате и се уважавате. Чак тогава ще разбереш отношенията на вашите. Сега няма как.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f96e7b70fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Предвиждам да се излеят тонове завистлива помия по твой адрес, авторке.
Това Ганьо и Гана са големи животни
Да са ти живи и здрави родителите! Дай Боже, всекиму такива!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9a13e5994a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Боже, колко злоба се изля от някои коментиращи към това дете, и защо? Защото някои идиоти не могат да приемат, че има и щастливи хора, които се обичат.
Бъди благословена и ти, и твоите родители!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ced2a80205
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Моят баща се държеше така с майка ми. Носеше я на ръце из къши и я въртеше. в Беше изключително лоялен и морален човек. Можеш само да се радваш, че имаш такъв баща и семейство, в което цари любов.
Бе обръщай внимание на номер 1 и на другите нелепи коментари, че някой от родителите ти кръшкал. Те това са видели в техния живот и не могат да повярват, че има семейства, в които партньорите не си изневеряват.
Не се страхувай, родителите ти ще живеят дълго и ще продължават да са заедно и да се обичат.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4490597402
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Жалко колко хора са все още с детско съзнание и вярват в приказки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a164b58444
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не само, че е нормално ами всички семейства трябва да са така. Другото не е нормално. Просто един ИСТИНСКИ мъж е намерил една ИСТИНСКА жена и сега си живеят в мир и сговор. Точно както в приказките. Спокойни и щастливи са, живеят си и си гледат децата. Материалните възможности не са толкова важни щом не се чувствате лишени от нещо. А и не знам дали осъзнаваш, че явно ви възпитават добре, щом палавият ти брат слуша, а ти на 16 си още девствена. Я виж само какви успешни хора са вашите. Просто повтори модела в твоето бъдещо семейство.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f8469e948d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Радвай се, защото това трябва да е истинското семейство! Спротено и пълно с любов л. За съжаление в наши дни, по ред причини рядко хората успяват да имат такива взаимоотношения, така че просто бъди щастлива, че имаш такива родители и такова семейство.
Аз имах същия късмет, вече съм над 30, за съжаление баба и дядо вече ги няма, но родители ми и до днес са в прекрасни отношения и макар вече да съм незавим човек със собстно семейство и дете, прекрасно е да знам, че мойте родители са добре, грижат се един за друг, че дори при нужда ми помагат, ако например някой трябва да гледа дъщеря ми за няколко часа. Защото прекрасните родители са и прекрасни баба и дядо!
Така, че имаш истинско богатство! Радвай му се и бъди сигурна, че това ще се отрази страхотно на целия ти бъдещ живот.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3fb55ffec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Моите родители пък само се караха. Мине не мине седмица и нов скандал за пълни глупости. На майка ми коронният й номер беше по празник или почивка да избеснее за някоя абсолютна дреболия. Намразих и празници, и почивки, и све. От най-спокойното бебе и дете се превърнах в абсолютен нервак и темерут. Години по-късно още тегля заради нездравата семейна среда, в която израснах. Така и още не мога да създам нормална връзка.
Тъй че, моето момиче, радвай се и благодари, защото здравото семейство, основано на любов и разбирателство, е истинска съкровищница и важно условие за добър старт в живота.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cc0732b9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Да, твоето е нормално, не разведените, които са се обичали за малко и после вече не.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1b9d204a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Хейтърите, престанете с простащините си.
Вие сте нещастници, които нямат ценностна система, които не могат да ценят нищо освен храчката и оплюването.
Аз съм расъл и формиран в такова семейство в което никога не се е повишавало тон. Майка ми и баща ми имат абсолютен синхрон. Баща ми я боготвори и е готов на всичко за нея. Що се отнася до секса, това не е причина за раздори. Любовта е едно, а секса друго. Той си е до време, после огънят постепенно затихва, но интелигентните, умните намират начин да го стимулират.
Модераторите, махайте хейтърските постове, така ще сте полезни на положителното.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 353961450c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Че защо да не може? Моите родители са женени от 37 години и ако ги видиш, ще кажеш, че са като тийнейджърска двойка. Прегръдки, целувки, навън се държат за ръце. Аз, брат ми и сестра ми сме ги чували да се карат точно 5 пъти за всички тези години, което не вярвам да е чак толкова много.

Моят брак е по същият начин. Аз и жена ми сме женени от 10 години и е рядкост да си повишим тон. Обикновено го правим, когато някое от децата се изплъзне от ръцете ни и хукне напред без нас.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dfc0a899bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ти сега ревнуваш ли, или какво? Ще ти кажа, кое не е нормално. Не е нормално да си изневеряват, да се бият, да се карат, да се лъжат. Аз завиждам на такива, като твойте родители. Много искам да си намеря такъв мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a8454804ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ако не се обичаха, ти щеше да имаш разделени родители, умник!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker