Ужасно е, но ми хареса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ужасно е, но ми хареса
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3273 пъти
Здрашейте! Не знам дори как да започна. Имам връзка с едно момче вече две години. Той е красив и много добър с мен, аз също се държа прекрасно с него. В началото всичко беше една чиста любов, но постепенно нещата се променяха. Той все още се държи мило, но ме е оковал с вериги. Не мога да изляза никъде, не мога да правя нищо, ако не е свързано с него. Не ми дава да се обличам дори както пожелая.

Напоследък всичко става като по навик, казва ми, че ме обича, но не знам дали всъщност наистина го мисли. Няма нежност, няма разбирателство, само скандали. И какво като е добър с мен, аз не мога да живея.

Онази вечер се случи нещо, което не можах да избегна. Срещнах се с моя стара любов, съвсем случайно. Уж беше само кафе, но после се случи и друго. Беше нежно, беше красиво. Сега ме е налегнала вината, чувствам се погнусена от себе си. Не знам какво да направя. Може би съм егоистка, ужасен човек. На някой случвало ли му се е такова нещо? Има ли оправдание за тази постъпка? ......

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0049d42780
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е, когато сегашния ти партньор те задушава, да си спомниш за онези моменти със старата ти любов, когато си била свободна и обичана. В никакъв случай не си егоистка! Само ти си знаеш какво се е случило, за да се разделиш с него. Изясни се със себе си. Хората не напразно са казали, че където е горяло, може пак да пламне.. Ако сегашния ти партньор те задушава, кара те да се чувстваш като в затвор, това не е човекът за теб..
Помисли добре, успех!

F.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0eb4f2edb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. На мен ми се случи точно това преди седмици (е, с малка разлика), пак имах приятел от 2 години, но срещнах друг. Само се целувахме, ама се почувствах като най-отвратителния човек на света. Първите дни е много трудно, отричаш го пред себе си, не можеш да повярваш, че си постъпил така с половинката си. Обаче за да се случи такова това, явно някъде нещо не работи както трябва. Ето, казваш, че сегашният ти приятел те задушава, даже не ти дава да се обличаш по твое желание. Всичките негативи се натрупват маклко по малко и в един момент излизат, започваме да искаме нещо по-добро. Недей да се самообвиняваш... щом това се е случило, значи работата не върви добре, той не ти дава това, от което имаш нужда. На твое място бих му казала как стоят нещата. Много е трудно, но още по-гадно е да се лъжем един друг и да сме нещастни.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: cbcb275ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не си егоистка, просто нещо в теб е пламнало пак :) Щом той те задушава ти си си намерила начин, да избягаш от това положение и си се впуснала в прегръдките на друг. Не трябва да се чувстваш гузна за нищо. Живей си живота :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bef5c12e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Щом се чувстваш отвратително, а и не сте се събрали окончателно с този човек - нещо не е било както трябва.
Бяхте ли се напили преди това?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f221130fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защо трябва да има оправдание не разбирам? Ти не си обичана от мъжа, който трябваше да е до теб, ти практически си сама, но в неговия затвор. Вместо да се измъчваш, раздели се с мъчителя си и заживей като свободен човек. Много добре знаеш, че така никога не можеш да бъдеш щастлива.
А.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 303406ccbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами нищо ужасно няма просто връзката ти приключва и търсиш начин това да стане, това че си преспала с бивш в случая е по-скоро приятелска услуга от негова страна като на стар приятел да ти помогне да се разделиш със сегашния си приятел.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 77961ba976
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Определено, мила, на много хора им се е случвало. Ти все едно описа моята история. С тази разлика, че аз не преспах с бившия си, но определено адски много се радвах на компанията му, прегръщахме се, целувахме се, дори ходехме по улиците за ръка в редките случаи, когато се виждахме. На мен ми тежеше, чувствах се зле, но пък от друга страна не бях сигурна и в гаджето си. Имах съмнения, че и той ми изневерява и накрая се оказах права. Разделихме се и сега не съжалявам за тези тайни излизания и ласки, които между другото не просто ми харесаха, а ме накараха да се чувствам отново жива...
Но както и да е, ти сама казваш, че нещата между вас не вървят - чувстваш се окована, само се карате, според мен връзката ви е свършила още преди да се видиш с бившия си. Защото когато не се чувстваш щастлива, а само напрегната, ядосана и т. н., то това не е връзка.
Оставяй го този сегашния и си поживей. Нямаш нужда от нов точно в момента. Имаш нужда да си за малко сама. С бившия само ти си знаеш какви отношения можеш да си позволиш, но моят съвет, като човек, който преминава през същото, е да оставиш сегашния си приятел и да си починеш малко. Не заслужаваш такова отношение.
Не се чувствай грешна или виновна. Да, от една страна е кофти, защото все пак е изневяра, но от друга - гаджето ти те е подтикнало към това. Не го мисли много, бягай!
Успех! :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bef5c12e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А не е ли по-точно заглавието да е:

Хареса ми, но е ужасно.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 29d8bb7041
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не те ограничава приятелят ти, ти сама си слагаш веригите.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d0e6070781
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   " Има ли оправдание за тази постъпка?"
Направо ще ме умориш от смях. Разбира се че има оправдание не си ли го разбрала до сега?!
Може да няма прошка, може да няма милост, може да няма любов, но повярвай ми оправдания винаги ще има? Оправданията са сигурно последното нещо което ще изчезне от тая земя и сигурно и за това има оправдание :))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker