Никой готин мъж не иска връзка в днешно време - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никой готин мъж не иска връзка в днешно време
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 7071 пъти
Защо се правите на ударени, а не си признаете очевадната истина вие мъжете - еми не искате връзка, камоли сериозна. Досадно ви е скучно ви е, мразите да сте ангажирани с някой, не ви се занимава. Какво все жените са ви виновни на вас и в тях тъсите причина за несериозното си отношение към любовта и живота? Никой мъж не иска да поема ангажименти в днешно време, а стане ли дума за семейство и деца, направо му прилошава. Друго си е запой с приятели и компютърни игри до зори. Друго си е секс без ангажименти.
Жените отчаяно се опитват да си вярват, че не е така и просто отново са случили на неподходящ мъж. И този бил търсил само секс, поредният.... Дай на следващия още месец да не пускаме, за да не ни използва. То сексът не е причината за нищо. Просто мъжете освен секс нищо друго не искат като цяло. Никой не ви използва, просто никой не иска нищо повече от само секс. Защо да си разваля рахата? Да не е луд?
И кои мъже всъщност искат връзка? Само тия, които трудно си намират секс по друг начин. Колко от готините желани пичове ще се вържат да са само с една? Колко от вървежните мъже се влюбват? Нула. Мъжете искат връзка, само ако са на сухо и са отчаяни от липса на женско внимание. Самотни са, тъжни, депресирани. Колко от мъжете, които имат социална среда и купонясват редовно са се закахърили, че нямат сериозно гадже и бебе? Нула. Всичките в сайта, които реват, че няма свестни жени, са неудачници. Не им върви в любовта и най-вече в секса. Еми не са виновни жените. Жените дават мило и драго да си уредят личния живот и пак не става. Търпят кво ли не, чудят се как да замотат някой, поне с някой отчаян, ако нещо като връзка стане, ама не и не. Жените няма накъде повече от това да си намаляват критериите. Ходят с дебели, с плешиво, със смотани, с импотентни, с квото бог дал, само и само да не са сами и използвани за секс. Почти всички жени над 30 искат семейство и деца. В същото време мъжете до 40 се назландисват и се чудят дали е време за гадже вече или още малко да почакат. Накрая се получава така, че ако една жена изобщо иска връзка, трябва не да си сведе претенциите до минимум, ми направо да забрави, че има критерии за мъж до себе си.
Изписаха се купища теми в тоя сайт безсмислено. Истината е една. В днешно време готин мъж, търсен и харесван от жените, който да търси връзка, брак, семейство и деца, няма!!!
Набийте си го в главата и престанете да се самозаблуждавате, че точно вие ще извадите късмета да сте изключението. Проблемът е в мъжете и в мисленето на съвременното общество. Вече никой истински мъж не иска обвързване, всеки иска само да ебе и бяга. Факт. Защо да купуваш цялата крава, ако млякото, в случая сексът, е безплатно? Едно време за да правиш секс, е трябвало да си женен. В днешно време не е така и все по - невъзможно ще става да се създаде семейство.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 87

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2cf0240982
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Ако под готин мъж разбираме 20% от мъжете, да, няма нужда от връзка при тях. Жените сами ги търсят.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6d99e3195f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Намери си мъж, който отговаря на тези изисквания и стига си пискала. Аз съм женен от 4 години и с жена ми сме заедно от 10 години. Дори и когато съм имал запои с приятели, дори когато съм играел компютърни игри, тя винаги е била на първо място. Като попадаш на такива постоянно, значи проблемът си ти, че си ги избираш такива.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 507f80978d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Имам жена, която обикнах още преди да се видим.
Искам деца от нея, но тя за сега не иска.
Имал съм възможност да е*а всякакви, но нито си падам по курви, нито искам някой за секс само.
Моята е красива, можела е да има всеки, но е намерила нещо в мен, което в други не, ето го и резултата, тя е с мен 3 години, живеем заедно от толкова и мислим еднакво за бъдещето ни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b5d7544930
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Точно това ти мислене ще те обрече да си сама на 40 с котки вместо деца. Ако някой я искал за връзка, бил закъсал и смотан, защото готините не се били обвързвали и не искали семейство. Боже опази… типично мислене на съвременна кифла, която се мисли за нещо повече от другите и ги слага в графи - готини, смотани.
Аз съм мъж и чуя ли някоя като тебе с твоите изразни средства директно я вкарвам в графа НЕставащи. По-добре си запази разсъжденията за себе си и не ги изразявай гласно, че ще станеш за смях. Още по-добре ще е ако пораснеш и разбереш, че всеки човек е уникален и това, което е смотано за теб е “готино” за други жени, които не са облъчени с Ким Кардашян и компания.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 707e48dad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   В общи линии е така. Но нали знаеш, че ако една жена иска еа води такъв живот, я считат за курва, защо тогава тези мъже също да не бъдат наричани курвари.
Повечето жени искат връзка, но далеч не всички искат деца.
Дори в повечето случаи инициативата е на мъжа.
Ако можех да върна годините обратно, щях да търся мъж, който не иска деца или е доказано бездетен.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3432ffab9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Признавам, толкова добре ми действа ергенския живот, че се чувствам като Бог. Правя каквото си искам, когато си искам, пълна свобода, много време за себе си, пълно спокойствие на ума Ям каквото искам, ходя където искам, почивам когато искам. Даже след тоя коментар ще дремна за 30 мин, щото ми е кеф. Дори като се връщам назад във времето се смея какъв глупак съм бил, че съм търчал по жвните и съм искал връзка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3861146fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Не само готините, ами всякакви не искат връзка. Искат секс без да дават нищо, искат манджа и чистота. Жените се привързват и обичат, мъжете скачат от цвят на цвяг.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3432ffab9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Яд ли те е? Хахаха, признавам, че се чувствам прекрасно да съм ерген. Флиртове, огромна свобода за всичко, никакъв стрес. Е за какво да си развалям идилията, щото някаква 10 години се е ебала с кой ли не и сега била отчаяна, че нямало мъже за връзка? И пак за готините говориш, за другите било компромис.
Ти туко що без да искаш описа това, ковто няколко човека говорим в тоя сайт. Жените се пердашитв 10-15 години и накрая много рязко сваляте всички критерии, за да използватв някой мишок. Оправяйте се, пеоблема си е ваш.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: cece182f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Един мъж за да иска дете трябва се чувства силен и уверен в това което прави, а колко мъже в активна възраст се чувстват реализирани и да имат финансови възможности за дете, а ти що не се хванеш с някой който бачка от 8-5 и да му родиш дете с 1000 лв заплата и да живеете при майка му и баща му.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2a725f54a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

12.   Ами ти какво очакваш? Пускате се на топ най-добрите мъже, които имат опции и очакваш да е сериозен и само с една.

Мъже с опции и изобилие от женско внимание, нямам как да оценят женската близост и ласка. Няма как да оцени милите жестове, които му правиш, понеже той това го получава от всяка жена и ти с нищо не си по-специална от другата, защото и другата му предлага същите мили жестове като теб.

Такива хора избират постоянен партньор на доста по-късни години, изборът им е доста осъзнат и не е съпроводен от любов, а основно с цел да оставят потомство. И накрая прави деца на някоя и почва да и изневерява.

Тъжното е че и много мъже, които са без опит се взимат в ръце на по-късен етап в живота, почват да се грижат за себе си и започват да изглеждат по-добре и накрая не можеш да ги различиш от бройкаджиите, понеже тръгват да издават същата мъжественост.

Може би е хубаво жените да си намалят леко стандартите, ако наистина искате мъж, който да ви обича истински и да дава всичко за вас.

И гледайте да не сте спали с мъже в двуцифрено число на по 30 години, защото като разбера за момиче с много бройки и направо се отвращавам и ми се гади. И да, не ме кефи аз да съм спал с 3-4 жени, а жена ми да е била с 15-20 мъже.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0da7232c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Хората са се побъркали от инфлация и всичко явно. Щом търпят елементарно разделение на база жени - мъже.

А на авторката казвам, че има такива мъже, има и такива жени. Все по-малко за съжаление.

Както един роднина ми каза - "Хората спряха да уважават реалността. И Господ ще ги накаже. " Човека не е нещо по-вярващ. Но е прав. Така е било в историята досега поне - към кризите водят пътища, постлани с най-добри намерения.

За съжаление, след още десетина години заблуждаване и живот без отговорности, ще берем ядове. Който не си оплита кошницата.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f18d8fd8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

14.   Напротив, всеки готин мъж иска сериозна връзка в днешно време. Просто ТИ не ги отразяваш истинските готини мъже и ги смяташ за "скучни, задръстени и т. н. ", а вместо тях налиташ винаги целенасочено точно на 5% от несериозните топ ебачи, които само ти изкарваш "ВСИЧКИ мъже". И ти точно този малък, нищожен процент от мъже имаш предвид, а не всичките останали 95% добри, свестни мъже, от които ти целенасочено и по всевъзможни начини бягаш, като дявол от тамян. А после след като "лошите батки" ви наебат и зарежат, ходите при "добрите момченца", но не за нещо друго, а само за да им поревете на рамото и да си избършете сълзите и сополите в тях, докато се посъвземете и станете готови за поредното безпощадно креватно тряскане с някой "bad boy". После пак зарязвате миличкият педераст и пак скачате на врата на лошите батки, наркомани, отрепки и боклуци да ви порят като пълнени пуйки, че и да ви правят деца. Вие сами се бутате в бърлогата на таралежа, а после обвинявате всички свестни мъже, които ИЗОБЩО не са ви виновни за вашия собствен целенасочен, умишлен и напълно осъзнат погрешен избор на мъже. Нормалните мъже, които вие ЦЕЛЕНАСОЧЕНО избягвате не са ви опрели пистолет в челото, да си давате половия орган на разни пияници, дрогирани наркомани, побойници, мафиоти, убийци, престъпници и утайки на обществото, че да ходите после да им ревете. Изборът ви на гаден мъж си е бил изцяло, само и единствено ВАШ, не на всичките останали 95% свестни добри мъже, които вие целенасочено и умишлено избягвате по всякакви, всевъзможни начини. Те не са ви карали да се обвързвате с онези 5% топ алфа ебачи, по които вие си почупвате краката да търчите с изплезен език и течащи лиги. Така, че не се сърдете на тях. Сърдете се на себе си, женички. Проблемът е във вашия телевизор, не в този на мъжете.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b04a9e4f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Миличка, ти тичаш все след готините мъже, които не искат семейства и после всички под общ знаменател. Не знам преди да има интернет какви са ги вършили жените. Не мисля, че са били по-различни, но сега има много доказателства.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 33b9141cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

16.   Причината за този пост е една - дебела е

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ffc67b5726
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   По-скоро не искаме връзки с изкукали товарачки, които получават нервни пристъпи на всеки 10 минути, стилът ти на писане бие баш на такава.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 97557c01ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Ох не знам какво ще кажат другите, ама аз се смях със сълзи :)))
Като цяло не си права, де. Има си много готини и вървежни пичове, които искат сериозна връзка и семейство. Тяхната одисея пък е друга обикновено, така са "преяли" от всякакви бързи "връзки" с красиви, но повърхностни обикновено момичета, или пък те самите са били в етап "чук и бег" че като дойде време да поискат сериозна връзка, вече са тотални циници и не вярват на никоя. За това за сериозна връзка между сериозни хора подходяща възраст е до 30 г. Минат ли нагоре "палавниците" от двата пола, вече са омъжени от себе си и другите, които са привличали/търсели и до там със сериозните и чисти намерения.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8471e38146
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

19.   Е как да искам връзка, като в България работя за 800 нето лева в област Разград. Бачкам по 10 часа, шест пъти в седмицата. И да напусна, няма никъде другаде работа.

Добре че ходя на бригади в чужбина, за да спестя някой лев и да изкарам после зимата. Кола нямам, собствен дом нямам. Аз при тези условия трябва да съм мазохист, за да мисля за сериозна връзка, камо ли за деца.

И сега идват софиянците: " Ама как 800 лева, има достатъчна работа за 1500 лева. "
Абе, разберете го няма как всички да се преместим в столицата, а и на мене не ми харесва този град и хората.

И сега и предприемачите: " Абе, развий се, бъди силен. Не е нужно да работиш за друг. "
Няма как всички да сме лекари ( между другото и мнозинството от тях, имат доста ниско заплащане), Юристи, ИТ ( само те са добре в Б-я) или успешни бизнесмени.

Просто главният проблем в Б-я е, че има много работещи, които са бедни.

Аз като съм работил в чужбина ( Германия) имах шанс за сериозна връзка, но тези германски жени са доста големи Феминисти и не ме привличат.

Не е вярно, че не искаме стабилна връзка, просто сме рационални и добре знаем, какво се случва в една връзка, ако няма финансова стабилност.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3cd49c71f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   Съчувствам Ви госпожо - аз пък имам подобен проблем.

Защо всяка готина жена иска връзка в днешно време?

Защо не можем просто да си се забавляваме без ангажименти. Все пак ние мъжете сме препрограмирани да търсим "повече партньорки", особенно тези от нас - готините, с пари и възможности.

Защо всяка търси връзка, иска да ти изхарчи парите, да я издържаш и т. н. и ти говори приказки за "любов" в които сама не вярва?

Само чака да си намери някой "по-готин" от теб...

Ей затова почнах да ходя на елитни курви - хем някои от тях са с по-малко грим и претенции, хем отношенията са много "по-истински". Ти даваш пари - те дават секс. :)

Няма приказки за "любюв", няма "мрънкане за връзка". Не ти губят времет, не ти харчат парите, не ти създават драми.

Та аз поне си реших горе долу проблема. Надявам се и вие да си го решите госпожо.

Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: baca088a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

21.   Стигнах до: “Не ви се занимава” и спрях да чета глупостите, които си наръсила и сега ще ти кажа защо. На нас мъжете ни се занимава, и то сериозно, но вие освен да харчите парите ни и да мрънкате, че вечно нещо не ви достига и го нямате, лично на мен много ясно, че няма да ми се занимава. Вие обичате даден мъж под едно условие - да ви донася пари в джобовете, а вие да си живуркате нагоре надолу и да се хвалите коя колко пари е фукнала, за да си направи маникюра. Вие не можете да давате сериозна връзка, дори да се опитвате. Знаеш ли колко жени ми пращат голи снимки във месинджър? И то омъжени, със деца и съпрузи. Е тогава защо ми лафиш, че не ни се занимавало със “сериозни” връзки? Просто защото вие самите не сте сериозни! Вечно търсите принцовете на белите коне, но така и не се научихте, че и те като бай ти Коледа не съществуват и ще си ги чакате докато не умрете. Няма как да ме убедиш в обратното, че сте сериозни след като виждам по Фейсбук какво става и още повече като чета как реални жени и мъже в тоя сайт подтикват хората към изневяра под предтекст, че ако не им вървяло в секса да си намерили любовници. Ем аз пък искам да ги видя на живо тия хора и да ме запознаят с техните любовници, да отидат при половинките им и да им признаят, че едните трошат нечии патки, а другите топят пискюлчетата в нечия друга пещера. Нали сте отворени, корави, голямата работа? ! Вече съм в България и искам да се срещна специално с тия хора и да ги видя колко силни емоционално всъщност са.

Гаро

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4b919e7861
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Не е така. Не съм сигурен дали попадам в категория "готин", но по-скоро жените не ме искат. Все нямам достатъчно пари, все съм от малък град т. е. "селянин", все не съм достатъчно отворен. Макар, че не ми го казват в прав текст, но мога да разбера мнението за мен.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 470ec49ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   Темата ми стана интересна и макар че не ми отърва особено, трябва да се съглася с авторката (предполагам е жена). Темата в частност засяга и един по-общ проблем, с който пак не ми е удобно, но трябва да се съглася - мъжете опропастихме всичко.
Мъж съм за сведение и смея да кажа, че съм от готините, на 26 с доста солидни доходи, над 1, 90, тънко рус, синьо-зелени очи, собствено жилище, собствена кола и живеещ сам в чисто ново ремонтиран апартамент, спортувам от 6 годишен и физиката ми е точно каквато повечето момичета харесват - стройна, атлетична, здрава и в никакъв случай напомпана, на химия или нещо подобно. Признавам, че имах късмет с генетичната лотария. Съдейки по мен и още 2-3ма приятели, които влизат в тази графа според мен, наистина авторката има право. Последната ми приятелка беше, когато бях на 19 и тогава бях доста глуповат, наивен, вярвах в любовта. Вечер като съм заспивал съм си представял момичето, което харесвам как сме женени, имаме дете, как се обичаме и разбираме и вярвах, че това съществува. Бях наивен романтик и гледах доста розово. Тогава не бях особено желан, но и не бях човекът, който съм днес. После като бях на 21 се влюбих много в момиче (за сега за последен път), тя беше обвързана, беше пълна каша, но нищо не стана между нас. И деня, в който "връзката" ми с нея ме блъсна като товарен влак, беше денят, в който започнах да съзрявам, да се подобрявам, да възмъжавам и да стигна до тук с надеждата, че ще продължа да ставам все по-добър и по-добър. Направих това лирическо отклонение, защото заедно с целия този път на съзряване вървеше и тенденция все по-малко и по-малко да желая жена, семейство, обвързване и тн. В момента това е последното, което искам. Като си представя връзка как трябва да се обаждам всеки ден, да се виждаме често, да правя изненади и подаръци за поводи, да търпя съвременната жена просто не е моето. Наистина има силен интерес към мен, а към мъже в по-добро положение от мен сигурно е неспирно и съм склонен да се съглася, че почти всички знаем, че жена в живота ще почне да ни дърпа надолу и докато се осъзнаем, ще сме вече опитомени зайчета.
Според мен мъжете сме виновни за всичко това. Мъжете винаги сме имали силата да контролираме отношенията на любовния фронт, но последните 10 години най-вече без бой предадохме тази инициатива на жените. Лайкове, харесвания, фейсбук, Инстаграм, разни там розички и простотии в тикток, сайтове за запознанства, приложения за запознанства, вече има и онлифенс - глупост след глупост, която мъжете правим за капчица женско внимание. Жените не станаха сами такива, каквото са - мъжете ги направихме такива. Жените също носят някаква вина, еманципацията и феминизма, която проповядват много скоро ще се обърне срещу тях, защото съвременният мъж е просто скопен и без самочувствие. И малкото, които не сме така (казвам го с цялата отговорност за себе си) сме и ще бъдем тепърва още по-желани, но самите ние няма да проявим интерес за повече от секс. Не се гордея с това, но наистина просто спя с жените, с които се виждам и нямам нищо повече към тях. Но не ги и лъжа, не обещавам семейство, връзка и сериозни отношения, съвсем искрен съм като им казвам какво търся. Повечето остават с чене на земята колко спокойно им го заявявам. Вече съм на етап, в който НИКОГА не бих се оженил по никакъв повод, но се надявам все едно момиче да намеря, с което поне да живеем заедно и да имаме детенце, но се съмнявам да се случи - само като си представя жена до мен за повече от 2 часа и сам си тръгвам.

Наистина е доста неприятно. И двата пола се вкарахме в цугцванг (какъвто и ход да направиш все е лошо). Разбирам гледната точка на авторката и не я одобрявам, но за жалост е така. Но и нашата е такава, искаме топ жена до нас (нямам против да е повече от мен в някои отношения), но просто я няма. Затова готините мъже просто си лягаме с поредната и още по за съжаление е възможно да срещнем "нашето" момиче, но от подобни предразсъдъци, че "всички са малко или повече еднакви", да не ѝ дадем шанс и да я изпуснем.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2c58150254
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

24.   Тая глупост да не е писана от мъж за да се забавлява?

Ако темата е истинска:

1. Вероятно не си толкова искана от мъжете колкото си мислиш. Жените са хипергамични и винаги се надценяват.

2. Жените масово налитат на 10% процента от най-търсените мъже, които ще имат опция за необвързващ секс докато навършат 60 години.

3. Имаш тъпи критерии щом си поставила плешивостта като толкова голям недостатък.

4. На 30 може и да ти е късно да мислиш за деца. На 40 почти критично късно. И мъжете го знаят, т. е. една жена над 35 няма какво толкова ценно да предложи на един мъж мислещ за сериозна връзка.

5. Ако си жена - то такива като тебе май по-добре да нямат деца.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fff47f594c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

25.   Истината е, че готините мъже просто са уморени от меркантилни жени,

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0c28f85171
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

26.   Ми, не. Просто ти ставаш само за един път. Много готини мъже, които са през вечер на бар и могат да си легнат с всяка, искат обвързване с мен. Аз предлагам само секс, но не и не - хората искат отношения. И дали не могат да поемат отговорност? Един, с който си лягах отвреме навреме тръгна да купува апартамент, за да живеем заедно и той моето момиче, можеше да бъде с всяка! Въобще... един ми предложи брак, плачеше и ме молеше - отрязах го и, за да ме накаже буквално на следващия ден беше във връзка с друга- дали не може да си намери? Сега спя пак с един от две години - моли ме за дете, той не иска обвързване, затова избрах него, ама от две години е само с мен, постоянно некви му се слагат - той не иска, даже съм единствената жена във фейсбука му, проверявам му телефона постоянно - даже чатове няма с други.

Същата си като мъжете, които обвиняваш! Просто не ставаш. Аз не съм видяла мъж, който да иска само секс - мъжете искат любов, уважение, подкрепа, вярност, споделяне, да могат да бъдат себе си с теб, да ги приемаш такива, каквито са, да им се възхищаваш, но като си вечно нацупена, нещастна и все изискваш, то ще се задоволиш с посредствен секс веднъж, когато друга не им е вързала. Не е проблемът, че мъжете не могат да поемат отговорност - могат, но няма към коя!

Никой готин мъж не те иска, защото не уважаваш мъжете, не ги почиташ!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 549821957e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

27.   Тази тема от жена или от мъж е съставена? Звучи твърде много като поредната тема, нарочно написана по такъв начин, че да предизвиква спорове между половете. :)
Най-желаните жени са тези, които играят видео игри заедно с мъжа до тях.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c6d5fd507e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

28.   Тези жени над 30, които над 30 много са заискали семейство и деца, да са ги искали до 25. Сега или не могат, или няма да ги искат вече. Нещата не стават както си ги мислите вие жените. Вместо в модерни и нови времена да ставате все по-умни и добри, вие ставате все по-зле и си мислите, че всичко може да се случи когато ви скимне.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: edd81a29d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

30.   Автор/ката казва: "Жените дават мило и драго да си уредят личния живот и пак не става. "
Вие жените какво мило и драго давате за да си уредите личния живот. Кое ви е милото и драгото? За вас най-милото са вашите секс органи. С тях ли искате да си уредите живота? Всяка жена притежава тези органи и би трябвало всяка да успее. Но от жената се иска нещо много повече да има освен нейната много пъти преувеличена сексуалност. Какво ще кажете за разум и професионални възможности. За разум да не говорим защото много малко от вас жените го имате, но иначе претенциите ви са до небесата. Какви професионални качества имате за да впечатлите един сериозен мъж. И тук стоите много ниско. Също така много е важно да имате добър характер, но почти всички сте непоносими в изискванията си и постояните ви препирни без да сте прави. Здрава логика почти ви липсва. С такива като вас в днешно време успешна връзка не може да се осъществи. Затова живейте си с вашите претенции и оставете нас мъжете на спокойствие. Когато разберете какво е важно в една връзка за да просъществува във времето, някои от вас може да успеят да си намерят истинската половинка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3766b78f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

31.   Хахахаххаха! Авторке, гроздето е кисело, а? Дай да видим кои са тея готините със социалната среда:

1) Богаташчетата, чиито татковци източваха държавата нонстоп 33 години.
2) Наркодилърчетата
3) Синчетата на тея, които получиха куфарчетата с пари след 10-ноември и някоя отрепка, която гравитира около тях.
4) ДАНС-аджиите, тези охранените от МВР–то и от службите, чието престъпно досие е по-богато от това на един закоравял престъпник.
5) Синчетата на вече дъртите проститутки в България, които обсужваха под масата елита! Демек к*п*л*нцата, които са се хранили и са отгледани от мръсните пари на мафията (не че тя има чисти такива).
6) Синчетата на тези, които имат бизнес с цигари, алкохол, нощни клубове, автокъщи и „логистика“. Винаги добре охранени, нагли, злобни и алчни за още.
7) Някои спортистчета! И то да се чудиш защо? Като не малка част са тъпи, прости, а и не дотам красиви.

ТОВА ЛИ ТИ Е ТАРГЕТЪТ?

Да, правилно, тука не пишат такива, по всяка вероятност.
С темата си показа, колко си зле ориентирана и не те бива, очевидно, в нищо. Жените имате огромен избор от мъже. Буквално всеки, на когото обърнете внимание ще ви отвърне, ще комуникира с вас, ще иска среща или най-малко секс (стига да не си поничка). И не можеш да си избереш такъв за сериозна връзка! Кой ти е виновен, тогава? Ако аз имах такъв избор да ме търсят жените и аз да трябва да отсявам, много бързо ще преценя от всичките кандидатки, тези, които на мен ми харесват и които очевидно стават за нещо по-сериозно. Но тъй като въобще не си поставена в такава хипотеза, при каквато са масата от съвременните мъже, то и не знаеш, колко е трудно за един мъж да ЗАВЪРЖЕ РАЗГОВОР с някоя, камо ли да се надява на нещо сериозно. СЪВРЕМЕННИТЕ БЪЛГАРКИ НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО СЕРИОЗНО. Точно така стоят нещата от гледна точка на мъжете. Очите ви непрекъснато щъкат наляво-надясно, никога не сте сигурни в избора си, винаги се озъртате за нещо по-добро, не сте верни във връзка и пр..

Въобще нито ми е скучно, нито бягам от отговорност, нито търся жените само за кекс, нито играя игрички, пия биричка и другите простотии, които си изредила. Единствената, повтарям ЕДИНСТВЕНАТА причина, поради която нямам голям избор от жени е това, че нямам парите на тези от точките по-горе. И това са ми го казвали жени в прав текст. И са късали с мене заради това.

Само от това, което написа, ми стана ясно, че ти не си годна за сериозна връзка. А и много мъже усещат, че не сте готови за семейство, защото мъжът няма да седне и да сменя пелени, да претопля млекце, да прави пюренца, да следи температурата на децата и тн.. Вие сте тотално сбъркани, искате всички нужди да ви се покрият от мъжа, не сте способни и подготвени по никакъв начин да се грижите ЗА МЪЖ, камо ли за дете/деца и сте тръгнали да пискате, че нямало мъже за семейство! Е за толкова тъпили ни имаш нас мъжете, че да ви предложим брак, да ви даден всичко материално, с което разполагаме и да си вкараме такъв ташак с вас, че не е истина? Ще ходиме да бачкаме, ще гледаме едно вечно нервно, незадоволено, неблагодарно мрънкяло и прънкяло дома и същевременно ще гледаме как за новороденото ни дете не се полагат необходимите грижи. Неспособни сте да обичате някой мъж, съответно той си прави извода, че щом не получава любовта и подкрепата, която му трябва, от вас семейство не става.

В голяма илюзия сте жените, че вие избирате мъжа, с когото да създадете семейство. Само малко да поразсъждаваш и ще видиш, че това не е така.

Жената много лесно може да вкара някой мъж в леглото. Даже е толкова лесно, че е невероятно, че нещо в човешките взаимоотношения може да се случва толкова безпрепятствено. Дори, дори казвам, ако заприказваш мъж на улицата и в този момент нямате „терен“, достатъчно е да се скриете в някои шубраци и ще те опъне. Така е било от хилядолетия насам. Жената пуска за секс.

Но ако си мислиш, че когато си вкарала някой мъж в леглото си, то ти можеш да го убедиш той да е БАЩА на децата ти, а не просто донор, то си в огромна грешка!

МЪЖЪТ ИЗБИРА, коя жена да предпочете за майка на децата си и ДАЛИ ЩЕ ПРИПОЗНАЕ ДЕЦАТА ОТ НЕЯ ЗА СВОИ ИЛИ ЗА К*ПЕЛЕТА.

Но женските нямате толкова сиво вещество.
Е, виж я тази наркоманката, където писа тука как едно момче я е избавило от наркотиците, обичал я е много, раздавал се е за нея, но е заболял от дискова херния и тя го зарязала и то по най-долния начин като му изневерила с някакъв наркоман. Сега отново се друса, от наркомана има дете, но „видяла“ истиското му лице, биел я, псувал я, живота ѝ бил ад... Еми да ѝ бъде. И ти си се запътила натам. Като не можеш да си избереш правилния, ще те бият, псуват и изоставят тебе с едногодишно дете и да се оправяш, както можеш. Това и желая на всички гадни феминистки, които са си въобразили, че могат да имат някаква власт над нас мъжете. Не, не можете!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 750edd28d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

32.   Така си е между другото. Същото важи и за жените обаче. Когато е красива и получава цялото внимание на света и е нормално да няма нормална представа за любовта. Аз бях много влюбен на 20 в едно момиче, с което имахме връзка около година, но след като ми разби сърцето започнах и аз като останалите пичове. Казват ми, че съм симпатичен и реално винаги съм получавал внимание от момичетата, но точно след тази връзка започнах да се държа гадно и да ги въртя. И аз не знам защо, но като се държа по този начин още повече им привличам вниманието, което за мен е лудост. Като бях симпатичен и със сериозни намерения имаше внимание, но три пъти по-малко отколкото сега. Тъпо е да се обвинява само едната страна, жените не сте по-малко виновни от нас.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b7f6da5ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

33.   Програмист съм, 36 години, спортувам, печеля добре, имам свободно време, пътувам, имам хобита, сръчен съм - сам си правя ремонта на вилата. Имам нова кола, собствено жилище и вила в старопланинско село, готвя си сам - кухнята ми е добре оборудвана. И т. н.

Не искам сериозна приятелка. Но пък има достатъчно жени, които искат да ме вържат.

От какъв зор да се хващам с жена? Свободното ми време ще намалее, до степен да изчезне. Парите, които харча за "играчки" които на мен ми харесват ще намалеят.

При брак в един момент моите неща няма да са мои по закон. Ако се стигне до деца и после до развод - жената взима децата. Бракът ПРЕЦАКВА мъжа.

Какво ми дава сериозна връзка? По-редовен секс? Колко от днешните жени се занимават с домакинстване? Колко не са с манталитет "парите на мъжа са общи, моите пари са си мои"? Колко могат да готвят? Че аз готвя по-добре от масата жени.

Колко ще мога да пътувам? Това лято ходих на малдивите и се спуках да карам джет. Ако имам приятелка/жена дали ще мога да си го позволя? Да и платя и нея почивката? Абсурд. Жените ги водя по родните курорти за по един уикенд. 3-4 дена макс.

Колко от нещата които правя една жена би "одобрила". Шмъркам кока, играя компютърни игри, ходя на лов, пия скъп алкохол, слушам силно музика. И не е само жената, която ще ми се бърка в живота, ами и нейните роднини. Трябва ли да търпя някой дето да ме поучава?

По-щастлив съм от "бракуваните" ми приятели. Имам повече преживявания. Имам повече истории, които да разказвам и от които жените се впечатляват. В по-добра физическа форма съм от тях. Нямам проблем да почна да свалям сервитьорката, която ми хване окото просто защото съм свободен. Колко от женените ми приятели с деца имат шанс да забършат 20-22 годишни жени? Защото аз имам добри шансове (не е безпроблемно, но шансовете са добри).

Защо да си развалям приятният живот заради някоя 30 годишна киселячка?
Дължен ли съм на някой?

След 10-на години може да реша да се задомя. Може и да не реша. Моя си работа. За сега смятам да си живея живота по приятният начин по който си го живея.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 549821957e
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

34.   Номер 14 има право, само не стана ясно защо се подписва като мен. :) Аз не бих употребил словосъчетанието "bad boy", "топ", "женички" и някои други думи, които се срещат в мнение номер 14.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 01baf9fa02
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

35.   Авторке, не съм съгласна.
Моята половинка е доста готин, висок, хубаво тяло и лице, страхотен характер, хубава професия и човекът си беше семейно ориентиран от първата ни среща.
Обича ме и на ръце ме носи.
Познавам още няколко подобни.
Познавам и доста бройкаджии, които просто не са красиви, но умеят добре да лъжат.
Просто отсявай бройкаджийте и ще намериш подходящия за теб мъж.
Но в никакъв случай не се хващай с някакви тип Кифляка, емоционално нестабилни и/или психично болни. Както смотаняк може да ти съсипе живота, така никой друг не може.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 01baf9fa02
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

36.   Странно как в темата половината коментари от мъже включват описания колко са високи, богати и готини и думи от речника на Кифляка и Куку Чиче - киселячки, феминизъм и т. н...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 99401f2215
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

37.   Аз подкрепям авторката. Жена съм на 22 и вече месеци съм в подобна ситуация. Виждам се само с един мъж, той също се вижда само с мен, но обвързване не иска, а е вече на 30 години. Имал други приоритети в момента, наистина е зает и много работи, то това не го оправдава и се виждаме само за секс. А аз наистина имам много опции, просто съм си харесала него, но е въпрос на време да ми писне

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a26ac40239
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   Мъжете, които се оплакват от некачествени жени били неудачници.
Тогава, ти - оплакващата се от некачествени мъже - каква си?
Нали любовта била взаимна емоция, следователно и взаимно разпределение на отговорности. Защо тогава влизаш остро с някакви ангажименти да поемат към теб? С какво заслужаваш някой да поема ангажимент към теб, а не към някоя друга? Ти поемала ли си някакъв ангажимент към някого? Моля, сподели.
Проблема бил в мъжете, ама и в мисленето на обществото... Ало, близо половината от същото общество сте жени. Нещо не излезе сметката, а?
Направо изби тъпомера с тази си словесна диария.
Аз мога да искам сериозна връзка и на моменти да ми е кофти, но не се оплаквам, защото няма и смисъл да го правя. Не му е сега времето - приел съм го. Икономиката е тотал щета, няма как да стане без някаква финансова стабилност. Имам си и допълнителни проблеми, за които ти е бедна фантазията и просто няма смисъл да обсъждам.
Иначе, висшист съм (инженерна специалност с отличия), втора професия изкарах покрай сертификати в рамките на 1 година, владея 2 езика (уча сам и 3ти), сам съм си шеф (трудно излиза сметката за момента), развъртях си и сайт с обучително съдържание преди няколко месеца (пак сам и чакам да покапе), проучих няколко идеи за бизнес в обозримо бъдеще (за някъде, където има ефективно прилагане на закони), не пия и не пуша, спортувам редовно (у нас, с тежестите си, не у фитнесо за стори), храня се здравословно (не циклене кюфтак/постно), поддържам здравословна форма (60кг, жилав, с цялостно оформена мускулатура, а не бицепс 120, гръб 200 и баджак 60) и най-вече - примирих се, че ще имигрирам.
В този сайт масово се изписвате за някакви многострадални, едва ли не от друга галактика на фона на мъжете, а ето я простата истина - не сте. Не видях една да си признае - аз съм к*рва. В същото време, има реципрочни теми от мъже.
Няма да задълбавам в жалките ви коментари относно майките на мъжете, но само за момент си представи, че въпросните мъже може да са отгледани само от тези майки. Между другото, не съм видял до сега и един мъж да е скочил против жена, която се посъветвала за нещо с баща си, който също може сам да я е отгледал. Малко двойни стандарти, а? Не разбирам от къде ви извира такава малоумна ревност.
Случва ми се като излизам да се разхождам да срещна по някоя, която видимо се преструва да води "активен" живот и т. н., само и само да се хареса. Гледали са ме на гладен ротвайлер. Гнусно е. Жалко е. Веднага се разбира, че само притичва около мъже понеже даже стойката ѝ е крива... Ако се вгледам, виждам кофа грим (пъпки отдолу), удря ме смрад на евтино парфюмче (да прикрива алкохол/цигари/телесна воня), после гледам някакви нокти като на мравояд (не знам с каква цел са)... Не се усмихва, а се зъби, излъчва злоба (ако не и радиация). Е, не... И с плик на главата да е, пак не мога. Убивате ми вайба.
Не ми пука за бройки и хорско мнение. Няма и да се облека/татуирам/перфорирам за да се харесам на някоя шматка - нося само дрехи, в които аз се чувствам добре/не искам мастило/ако се перфорирам, пак си е за мен (не знам колко от вас могат да твърдят същото). Ако нямам отсреща поне 70% от това, което аз предлагам - забрави. След като го постигам, смятам че има някъде и жена, която да може. Аз компромис със себе си НЕ правя, камо ли за да отговарям на безобразни претенции на някоя безполезна разпоретина с изкривена самооценка.
Както искаш ме определяй по твоята си скала, факт е - отдавна съм отписал жените от този континент за каквато и да е връзка (камо ли сериозна).
Или си промени поведението (ако все още не си напреднала с годините), или ще си поредната закоравяла феминистка със самотни старини, но за сметка на това - много хейт публикации в подобни форуми. Само от теб зависи.
М29

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 914e3413ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Н 33 не ти изчетох простотиите докрай... За теб и такива като теб ще кажа само едно : Вие ст егоисти а егоизма е признак на страх - страхливци които именно се страхувате от това да не си изгубят жалката свобода! Направи ми впечатление че си правищ реклама... Мнпгог жалъл и грозен опит да впечатлиш някоя по този начин! Ами питаш коя жена днес готви и р домакиня
.. Ами все още е на изключения да! Аз съм една от тях! Но главното е и запомнете че днешно време простптот човешко същество се е превърнало в ЕГОИСТ който си мисли че е свободен ( огромна заблуда ) и прави каквото си иска а всъщност НЕ така! По скоро просто съществува и живее един БЕЗСМИСЛЕН живот изгуил времето си в глупости и голяма заблуда! Без да остави нищо след себе си смислено и н з да е създал смислени и вечни взаимоотношения! Човек който " живее " за себе си е СТРАХЛИВРЦ! А страхливото хора НЕ могат да обичат по принцип! И н 33 си доказателство за това и мн други като теб мъже!

С авторката съм абсолютно права! То един мъж си личи дали е МЪЖ ако поиска жената както се иска а именно - брак и семейство!
Поиска ли просто секс и не му ли удовлетвориш животинските инстинкти си ние камшика! Така е! Жалко че 90 % от мъжките индивиди днес са такива и с примитивно мислене и няма как да се създаде семейство и да се продължи човешкият род! Така е! Мъжете се развиват по бавно и усещат че смисъла на живота е друг когато навършат поне 40 г след като са се нахоцкали и наебали яко че пак пишките да ги заболят! А това е адски гнусно!
Коментирате че една жена е курва и е гнусно повече от 1 мъж да й го вкарва и да се изпразва е не я? ! А вие да не би да Не падате по долу? !? !? ! То и за ме. Ще е ОТВТАТ да легна с мъж който е спал с проститутки или си го е навирал пистолета в десетки путки!
И в днешно време НЕ се цени една НЕдокосвана жена! И не е желана защото именно мъжете са страхливци и не могат да поемат отговорност! Еми жалко! Ама това че всички простаци си мислят че всички жени да курви и преебани
-само да уточня - има и изключения които или ме се забелязват или им се обръща гръб именно защото са задръстени на тема Секс! Сякаш от това зависи непременно една връзка! Аз не отричам че е нашето важно да рака е но всяко нещо си идва по реда! Една цена не може да се съди по това каква е в леглото! Ти не я взимаш за секс кукла а за жена с характер разсъждения и качества! Но както и да е...
Ясно е че човечеството Загива защото няма мъже които да поемат отговорност и такива като н 33 който си " мисли" по скоро заблуждава че е свободен а всъщност си пропилява живота е безхаберие у безсмислено съществуване!
Брака за мен е също един от важните ми принципи и се вижда че няма шанс за такива позитивни възгледи!

Жена на 25

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0e3d89c812
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   "Живеем в свят, в който качествата на хората се измерват според броя на последователите им в Инстаграм, красотата - в кубици силикон, а достойнството - в банкноти. Свят, в който любовта се среща само в постовете ни в интернет пространството, а сексът и предателството са най-сигурните ни пътища към успеха... Следвайки мечтите някои плащат със задника си! А мечтите били като вчерашните сълзи: вчера ги е имало, днес ги няма. Това, което оставало след тях, обаче, била болката, причинена от всичко, което сме извършили, за да ги сбъднем. "

Проблемът за отношенията не е от скоро. Той е проблем, който се е развивал постепенно във времето. Той е грешка на всички. Вината е повсеместна. На онези, които така възпитаха децата (родители, политика, система, образование, медии, известни личности, измислени филми, икономика и още, и още) - за лесни пари, за липсата на всякакви ценности и морал, за липсата на уважение, за загубата на смисълът на семейството, за загубата на всякаква идентичност, индивидуалност, за загубата на уважение към жената, майката, бащата и т. н.

В днешно време е пълно с пластмасови хора и изкуствени души. Повечето отношения са толкова кухи и основани на принципа "дай ми да ти дам", всеки гледа да вземе от другия колкото си може повече и обикновено по-големия тарикат гледа да прецака другия. Лесни пари, лесни жени, лесни мъже, лесен секс.
Защо му е на мъжът да се бори за някоя жена, като знае, че може да има някоя само на клик разстояние?
На днешния мъж днес му се показва, а и се възпитава, че няма смисъл от това да търси ценното и истинското в една жена, а като на продукт, който има 2 гърди и една дупка (извинявам се за думата), т. е. това го има всяка жена и няма нищо стойностно в нея.
Финансово по-заможните ще намерят някоя по-изкуствена кифла, за да си помпат празното его, че някоя квартална к.. рва им е вързала, която освен да стои по салони за красота и да се маже с една торба грим друго не умее и да направи.

Аз не вярвам, че нещата ще се променят към по-добро. Напротив.
Да намериш свестен човек, който да си струва, с който да се чувстваш добре и да се живее добре днес на мен ми звучи като една голяма измама.
Тук-там може би има и някои щастливци, а покрай тях и доста заблудени, които още първия по-силен вятър ще срути измислената им връзка. Има и други, които ги е страх да стоят сами и са вкопчени като пиявици в партньра. Има всякакви, но много малко са истинските!

Във време, в което нищо не е сигурно няма как да търсиш сигурни отношения. Днес е времето на бързата храна, бързия секс, бързите пари и бързото живеене.

3012

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0a68cd822e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   36, а в други теми са дребни, на 800 лв заплата т н ;)))) намериха си поле за изява анонимно

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0c5ca79fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Аз пък не съм нито от готините, нито от вървежните, за дълго време оставам на сухо и също НЕ искам връзка, сори. Прекалено лоши примери имам от досегашния си опит и наблюденията върху роднини и приятели, че да си причинявам още веднъж този мазохизъм под формата на време, пари, нерви, ограбени свободи и неосъществени мечти. Сериозна връзка - само с идеалната половинка или принцесата от приказките, както е позната от народния фолклор. Ако я срещна - срещна, ако не - здраве да е. Компромисни връзки само за да оправдавам очакванията на социума, роднините и някоя отчаяна за кандидат булка - твърдо НЕ.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0c5ca79fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Номер 23, брутално откровено и вярно си го обобщил. Браво!!!

"Жените не станаха сами такива, каквото са - мъжете ги направихме такива. "

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 825da35e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Аз бих се оженил, бих бил най-верният и най-привлекателен мъж на Земята, бих бил това за което една жена дори не може да сънува, защото за мен понятия като чест, вярност и отговорност не са празни понятия, ако съществуваше такова нещо като жена, която да заслужава това. Но не. Знам много добре жените по какъв критерий и защо подбират мъжете, всичко при тях са просто инстинкти с които жените са запрограмирани и които инстникти правят жената крайно отвратителна и незаслужаваща си в очите ми. Трябва да си напомпан, да си с пари, с авторетет, лошо момче и куп други неща, които ако ИСКАХ МОЖЕХ ДА ПРЕДЛОЖА на жена в изоболие, но точно защото знам, че веднага щях да имам женско внимание в изобилие заради тези неща не го направих, като заедно с това не възприемам жените на сериозно като обект за връзка. Въобще не бих направил тези неща само за да съм с жена и тя да ме харесва, защото няма смисъл да ме харесва такава такава жена и не ценя вниманието и нито отношенията си с нея. Предлагах тези неща на жените като бях по-млад и имах нужда от секс с тях, но след като разбрах целостта на картинката и природата им приключих с вас. Цялата работа се състои в това мъжа да им задоволява първичните инстникти визуално, материално и поведенчески, за да може жената да има вътрешна убеденост и спокойствие, че той става за създаване и отглеждане на детето и и тогава тя "отвори цвета си" да е се държи добре с него и да е любвеобилна. Просто не се интересувам от събиране на двойка на база първични инстинкти, защото те са нужни за животните да се събират мъжко с женско, но хората се предполага че са на-високо еволюционно ниво. Това, че жените са запрограмирани цел номер 1 на живота им е да е раждането на дете и отглеждането му в осигурена материална база от мъж който да не им изневерява е техен проблем, не мой. Това, че си мислят, че е общ проблем и имаме общи възгледи си е техен проблем. Бих бил само с жена която е като мен самият и се е доказала в очите ми, че факторът и да се събира с друго същество въобще не са гореизброените първични инстинкти, а доста по-висши духовни качества и ценности и принципи, защото само тогава връзката би имала стойност и би била стабилна на такава основа. Само на такава жена бих дал себе си. Аз не искам да имам дете от жена функционираща изцяло на инстинктивно ниво, просто биоробот и полуживотно, така, че просто не сте ми нужни. Пак казвам можех да имам почти всяка жена, ако исках, но не ви искам и не ви харесвам такива каквито сте. И знам, че няма да го разберете защото нямате рецепторите за това, просто сте такива, не може да бъде различно и това е положението. Но за всеки влак си има пътници. Ви ще си намерите влак като самите вас, който след като родите и се изчерпи връзката ви за 2-3 години ще започнат омръзването, скуката, проблемите и изневерите, дори и те да не са на физическо ниво (в случаите, че не можете да изневерите поради занимарен вече външен вид), а само на ниво съзнание, както е при животинското царство. За ваше огромно нещастие качествените мъже не са наивни или глупави. Аз не съм вашият влак жени и вие няма да се качите на него, ще се качи на него само жената, която име билет за него, ако изобщо съществува такава жена на света.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0d1e9a52b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Права е авторката.
За съпрузи критериите са ниски.
Аз съм съвършенно неатрактивен за жените. Никога не съм свалял жена. Бях девствен до 25 години. После се ожених. Имам и деца.
Искате ли дългосрочна връзка и семейство, забравете за хубавите мъже. Сваляйте критериите ниско. Намерете си едно добро момче с хубава работа и живейте с него. Може да не е тръка но поне няма да се лашкате от легло на легло. Ако така ви устройва де...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c97c6d8c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

47.   Мъжете са дали изчерпателни отговори защо не искат обвързване.
Сред причините са:

1. Финансова несигурност - в провинцията заплатите масово са около 1000 -1200 лв. Как се издържат деца с тези средства, дори и жената да работи?
2. Постигнали са добър жизнен стандарт и самостоятелност и им харесва да се наслаждават на благините, а жена, деца биха развалили идилията им и изсмукали част от средствата им, осигуряващи забавления, пътувания, упражняване на хобита.
3. В България се забелязва тенденция много млади жени да инвестират във външния си вид /хиалурони, ботокси, икстеншъни/ с цел да си хванат богат и успешен мъж. Ами, защо му е на нормален, интелигентен мъж такава?
4. Няма натискът отпреди 20-30 години от страна на общество, родители за "задомяване".
5. След като днешните жени са много по-дашни, защо им е на мъжете да се обвързват, за да получат по-нередовен сеекс след това и мрънкане и цупене като бонус?

Жена съм, между другото, на 40 .

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0da7232c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Брей, колко интересно. Това е нагледно презадоволената култура, която се разпада под собствените си благини. Римската империя например.

Просто мъжете не искат брак. Авторката се оказва права. Циничност, егоцентризъм - на мен да ми е добре. Затова са ти добродетелите - те регулират цялата диващина. Като ги махнеш, и виж какво става - жените търсят само най-алфа мъжете, а тъкмо тези мъже изгубват желание да се задомяват, безвъзвратно изгубили чувствителност от удоволствия.

Природата си го е измислила наистина брилянтно. Поводът за разпадането на цивилизациите, видян в действие - изгубването на желанието на хората да се жертват за тях.

А река Ефрат е пресъхнала, между другото...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f0c806863b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

49.   "защото мъжът няма да седне и да сменя пелени, да претопля млекце, да прави пюренца, да следи температурата на децата и тн. "
Егати и "мъжът"! Е, моят германец ГИ ПРАВИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ НЕЩА!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a862b20c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   "Ходят с дебели, с плешиво, със смотани, с импотентни, с квото бог дал,"

Може би имаш предвид, средно статистически жени се примиряват да ходят със... средно статистически мъже. Каква трагедия...

И уж говореше за сериозни връзки, ама с такива викаш - само ходели... Къде ходят? Разхождат се наоколо, че няма какво да правят, докато чакат да се появи "готиния пичага" май...

"Защо да купуваш цялата крава, ако млякото, в случая сексът, е безплатно?"

Не виждам да си отговорила на този въпрос... Наистина защо?

Много сте ми смешни, даже не можете да съчините някаква теза.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b04a9e4f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   По вида посрещат, по ума изпращат.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: cdab4cea15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   ох 37. колко време ще изгубиш още да чакаш да ти писне, само ти не знаеш. Традиционното е решиш да късаш и разбираш, че нямаш толкова опции колкото си си мислела преди това. В този момент той се завръща с обещание да се промени и пак по старо му. И така до следващия път.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d4a5e3a143
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Вярно е - никой готин мъж освен мен не иска връзка! Дами, зарежете ги тия плейбои, ако искате нещо сериозно!

След минутките за самореклама, ще допълня: като готините не искат, хвърлете око на средняците и допълнете бройката! Само с мен от групата на готините няма да покрием цялото женско царство, така че е добре да поогледате и онези, които не са готини! Независимите дами не са достатъчно на брой, за да мога да огрея навсякъде. Но им благодаря, че помагат - многоженството е забранено, а и колкото и да съм готин, няколко милиона жени ще ми дойдат в повече!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a6ae7cd4e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

56.   33, живей си наволя, само остави наркотиците и алкохола. Чувството на превъзходство, което кокаинът ти дава, е илюзорно. Като се пристрастиш (ако още не си), ще разбереш, че заробва много повече от брака.

 
  ...

1-50 от 87
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker