Мъж без пари - самотен да си стои? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъж без пари - самотен да си стои?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 11041 пъти
Последна година студент по медицина. 5 години зад граница. Правя си една равносметка за времето, което съм прекарал, за нещата, които преживях до този момент. Не съм тук да се оплаквам от живота си, нито преживявам някяква любовна драма.

За жалост нищо интересно ни се случва в личния ми живот, нито в България, нито в чужбина. Аз се влюбвам лесно и често ))) предполагам, че дамите ще ме критикуват, че това е просто увлечение ))). Харесвал съм предимно свестни момичета. Със свестни хора се разбирам отлично и се чусвам по същия начин. Обичам да изслушвам жените, проблемите им и да бъда полезен естествено до колкото мога.
Това не е достатъчно.

Човек трябва да е всеотдаен и да прави нещата с желание, а не само да гони креватни цели. Само не разбрах защо всичките тези дами ме възприемат като познат и не се съгласявят на нищо повече. Появяват се разни принцове - чужденци или нашенци с коли, пари големи квартири и се превръщат в''любовта на живота им'.

Тези господа не ги третират особено добре и аз се превръщам в кошче за душевните отпадъци на иначе ''свесните '' момичета. Както се казва -хубавите ябълки свине ги ядът. Омръзна ми и сложих край. Човек трябва сам да се уважава преди всичко. Веднага станах лош '' не получи квото искаше и се чупи'' така съм чувал да говорят.

Аз не съм пушач и не пия, нито имам кола или сериозни доходи. Предполагам и факта, че съм Българин, а не петролен магнат от арабски происход допълнително създава не атрактивно впечатление у жените. Никога не съм търсил секс за една нощ, нито ще потърся ласките на някоя платена любов. За много от вос ще прозвучи скуно, но аз не си падам по тези миммолетни или полигамия в сексуалните отношеня - въспитанието ми е такова.

Надявям се да греша и именно поради тазицел споделям впечатлениата си, но си мисля, че без пари мъжът не е за никъде, за съжаление. Аз нямам скъпи дрехи или вещи, нито мога да си позволя луксозни подаръци и заведениая. Комплексирам се или си внушамавам, че за жените материалното е приди всичко- да устроят живита си, а бедните момчета - просто дружки и нищо повече. Може би ромонтика не ми достига или подход- надявям се да е така, защото ако са парите - на този етап доста дълго ще бъда сам.

Дами - кажете вашето мнение по въпроса. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 33cf582999
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако позволиш, бих редактирал... Мен без, ПАРИ, самотен дом да си стои!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9c46e16d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма нищо общо с парите, има общо с теб, с поведението ти, начина ти на изразяване и действия. Има толкова мъже без пари, а връзките си ги имат.
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1014aed016
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   За съжаление във България е така 95% от жените търсят дебели мазни тюлени но със бол пари и луксозни коли.
А останалите 5% свястни жени е се ночи във бункер сено игла да търсиш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2d8fb7aafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Едно ще ти кажа, не всички жени сме повърхностни, просто търсим внимание. Ако харесваш някоя не ти трябват пари, за да я накараш да се влюби в теб (естествено ако търсиш свестно момиче, което разбира целите в живота ти). Пари се печелят! Не оставяй нещо, което лесно ще промениш да влияе на самочувствието.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5f4cbb6eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   „Мъж без пари - самотен да си стои?“

Не, но така става, че мъжете много се комплексирате от този факт. Когато завършиш и почнеш работа, ще се промениш и като поведение. Жената се чувства привлечена от такъв мъж - сигурна и желана. Не парите, те са важни предимно за вас, а сигурното поведение привлича жените .
Освен това си има мъже, които само и идеално се вписват в типажа на „доброто момче-приятелче“. Не позволявай това, а още от самото начало дай на дамата да разбере, че искаш повече - целуни я, подари ? червена роза, заведи я на еротичен филм ако щеш. Просто покажи, че я намираш за нещо повече от приятелка. Ако това не стане на първата, втората среща, дамата се ориентира другъде - към нахаканият мъжкар, който ще я сграбчи и целуне, а ти ще си приятелчето, на когото да разказва, колко „лош“ е Големият Лош Вълк, но винаги ще предпочете да бъде изядена от него.

Ти действително имаш и допълнителен проблем, ако учиш на Запад - българин си. Никоя местна мадама от добро семейство, няма да се унижи и да представи на родителит си източно-европеец. Същото важи по принцип и за момчетата - да покажат у дома източно-европейка. Тези предрасъдаци се изживяват с възрастта обаче, след като са се отделили малко от родителите си, след като са общували с най-различни хора, пътували са и т.н., същите тези хора стават толерантни и отворени.
Някъде към 30-35-те се отварят за връзки и с българи, изобщо - вече гледат по-философски на пройзхода. Проблемът е, че докато българките могат да си ходят с такъв мъж, жените на тази възраст на Запад точно се омъжват и едва ли ще е за някой 25-годишен българин. Така ти остават само нашенките, съгласи се - много малък процент от населението на страната, в която живееш, да не говорим, че повечето от тях са се „напатили“ от българи и са дошли именно, за да бъдат с други мъже, а и те имат достъп до местние мъже над 30...и пак се завърта колелото - да, тези мъже имат и коли, и средства, но най-вече поведение, излъчващо сигурност.
Ти на 30-35 - пак ще си на сухо на Запад. Ще имаш известна сума пари, но ще трябва да работиш повече и по-нежелана работа от местните лекари. Това ще те комплексира и ще рефлектира върху поведението ти, а жените бягат от комплексари. Колкото и пари да имаш, няма да си на нивото на един местен медик и въпреки, че ще правиш и ти кариера, ще е по-бавно и с повече усилия, което ще те озлобява и ...ще рефлектира върху поведението ти по начин, отблъскващ за жените. Може да имаш повече пари от 80% от местните /всички незавършили изобщо висше/, но ти ще се сравняваш с горните 10% и ще се ядосваш и комплексираш.
За мъжа кариерата, парите са толкова важни, колкото за жените мъжа, с които ще бъдат. Дори днес 50% от социалният статус на една жена се определят от избора ? на мъж...коя западно-европейка ще иска да се бори с обществото?

Може би влюбената, но коя жена се влюбва в комплексари?

Къде е твоят шанс?

Твоят шанс е или сред жени от държави, където да се омъжиш изобщо за гражданин от ЕС е равностойно на печалба от тотото (цяла Южна Америка, части от Азия, бившите страни от СССР), или в България, където като завършил в чужбина ще бъдеш с релативни предимства на пазара на труда, както и с бонус в социалния статус сред мъжете на същата възраст, завършили същата специалност у нас. Това ще рефлектира върху поведението ти положиетелно в очите на жените. Ще имаш авсолютно погледнато по-малко пари от алтернативата на Запад, но пак в релация с местните медици, ще си много-много по-добре платен, а и по-търсен и прочут сред пациенти и колеги.
Резултат - ще се държиш като по-уверен в себе си мъж, ще привличаш жените.
И не, не парите са решаващото, а твоето поведение. Има мъже, които имат много малко пари и нисък образователен ценз, но са нахакани и привличат мадамите.
Ти обаче си друг - имаш нужда да се докажеш в професията си и ...да ТИ ИМАШ НУЖДА ДА ИМАШ ПАРИ, не жените, а ТИ. Те само ще оценят поведението ти на мъж и да, когато ти си доволен от себе си, когато излъчваш сигурност...по-атрактивен от теб няма да има. С две думи - щом мислиш, че парите са ти пречка, както и произходът ти - трябва да ги преодолееш. Те действително са пречка за теб, защото вярваш в това и имаш нужда от успех в кариерата си, за да се държиш така, че да си привлекателен за жените. Парите - те са твоето условие за такова поведние, не тяхното. Те искат просто сигурен в себе си мъж до себе си.
Успех.
А.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7e05ac79de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Цялата изповед звучи като обява за запознанство.. защо ми носи усещане за отчаяност?
Умните жени търсят переспективни, интелигентни, находчиви мъже, а не такива с огромни банкови сметки със съмнителен произход. В този ред на мисли - ти си в идеална позиция!
Дали нямаш проблем със самочувствието си, подхода към дамите, привързаност към маминка или подобни?
Аз съм студентка по стоматология, едва втоеа година и разликата в хората, у които предизвиквам интерес е осезаема. Източна/Западна Ввропа - мит..
Повечето колеги, се оплакват от липса на време, което да споделят с половинките си, а не от липса на партньори.
Какво се е случило с теб?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fb4952f5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жените обичат само с джоба си жалко, но факт!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9a592f78d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мисля, че за съжаление си напълно прав и ако трябва да съм откровена съдя по себе си.... и не защото търся някаква материална изгода от мъжете.... не, самата аз съм омъжена и добре материално, но, ако общувам с друг мъж държа да е добре финансово, защото това по някакъв начин влияе и на моето самочувствие... мога само да ти пожелая успешна реализация в живота с тази професия и бъди сигурен, че няма да се отървеш от мадами, но не бъди злопаметен... и ни ги помни дълго... :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2f77051c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ж29:
Пич, не се засягай, но явно споменатите до тук жени въобще не са "свестни". Като жена, съблазнявана многократно от Чичко-паричко и от куп чужденци, мога да ти кажа, че никой не е в състояние да изтърпи дълго идиот до себе си, било то и богат...

№ 2 и 4 са напълно прави. Една жена има нужда от умен, интелигентен, самоуверен, действен, напредничав и в същото време чувствен, романтичен и грижовен мъж. НИКОГА не приемай една жена за даденост!!!
Влачени парцали има много, но без постоянно собствено мнение, без решителност, без воля, без да знаят кои са...
Богаташите задоволяват фантазиите им и те се възвеличават.

Свестни жени има много, но не очаквай да си сложат табели или да парадират с това. Това не им е присъщо. Наблюдавай, перценяй, пробвай психологически ситуационни похвати, за да ги откриеш. Внимавай само да не те подведат, че след това последствията са УБИЙСТВЕНИ!

А и в края на краищата, навити момичета за забавление има много. Ползвай ги. И след като си вземеш хляба в ръцете, намери изгората си и не я изпускай.

УСПЕХ! Бъди самоуверен!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 00d40e6e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много си заблуден, ама много. Не знам как си мислиш, че ако имаш пари, ще те обичат. Че и жените обвиняваш, че търсели пари, а не любов.

I don't care too much for money,
money can't buy me love
|Beatles|

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: dba5bbc737
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе то на жените все мжете са им виновни. ЩО не се погледнат отстрани преди да критикуват. Само претенции без покритие. Исключение правят мюсюлманките от близкя изток- други в хора.... по-добри и свестни както в семейството и работата, така и в личен план. Ориентирай се към такава жена!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2816623934
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Рядко пиша тук, но текстът ти и някои от коментарите много ми напомнят това, което и аз мислех преди около 2-3 години. Не се заблуждавай, че парите са решаващи при свалянето на мадами. Скъпата кола определено е плюс, но НЕ е решаващ фактор. Всичко е въпрос на поведение и самочувствие. По този въпрос коментар номер 5 от А. е много правилен, но за някой неща греши.
Аз също съм студент в чужбина и от опит знам, че положението със социалните контакти е по-трудно. Не искам да се оплаквам, все пак никой не ме е принуждавал да идвам тук. По принцип нещата са различни в зависимост от това къде си. Ако си в Западна Европа (както и аз), то най-вероятно си събрал опит подобен на моя.
Като за начало изказвания от рода на

"Ти действително имаш и допълнителен проблем, ако учиш на Запад - българин си. Никоя местна мадама от добро семейство, няма да се унижи и да представи на родителит си източно-европеец. "

са глупости, които съществуват само във въображението на повечето българи. Има много жени в Западна Европа (и то добре изглеждащи), които имат връчки или дори брак с араби, негри или мъже от Южна Америка. Защо при това положение връзка с българин или друг източно-европеец да е унижение? Просто след промените нас ни въпитават в някакъв изключителен национален нихилизъм. Повечето българи в Западна Европа се държат все едно признават за някакво страшно престъпление, като кажат че откъде са. Ако и ти имаш подобно поведение, то това е главният ти проблем. Не може да очакваш, че едно момиче ще бъде привлечено от някого, който има самочувствието на човек втора класа. Ключът е в поведението. Вземи за пример чуждестранните студенти от Африка, Пакистан, Индия или повечето арабски страни, например. Повечето от тях идват от бедни семейства, но въпреки това имат успех със западно-европейките. Просто те не подхождат към тях от позицията на ниско-стоящи, точно обратното затова и успяват. Те просто са възпитавани, че един мъж е повече от една жена. Доколко това възпитание е правилно, е друг въпрос, но то им дава самочувствие при общуването с другия пол, а самочувстието води до успех. Познавам и българи, които имат успехи със западно-европейките, но всички те са въпитани преди промените и не се кланят пред всеки западно-европеец. Не искам да се отклонявам много от темата. По въпроса за проблемите на българите в Западна Европа могат да се изпишат цели томове. Всичко зависи главно от самочувствието и от поведението ти. Затова не слушай мнения от рода на:

"Ти на 30-35 - пак ще си на сухо на Запад. ".

Това НЕ е вярно. На Запад може да имаш много успехи сред мадамите, стига да не се държиш като човек втора класа, само защото нямаш скъпа кола или си от Източна Европа, и да не се оставяш някакви комплексари (от нашите или западняци) да ти мачкат самочувствието. За пример винаги могат да ти бъдат всички тези чужденци, идващи от много по-бедни страни, които още на втората година са се оженили или са направили дете на някоя, за да останат. Щом на тях им връзват, ще вържат и на теб, ако и ти като тях се държиш като мъж в истинския смисъл на думата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 516ebddb16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Жените НИКОГА няма да си признаят че искат пари пари пари... , е на някои от тях им стига и много готин пич... а на някои даже и "интересен" боклук... не ги слушай кво говорят а ги гледай кво правят и наблюдавай с кого се "хващат" :))))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3bf6fe0cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   По-нагоре са ти го казали и аз ще го повторя - свестните жени не търсят непременно пари, а мъже със самочувствие, уверени в себе си. И в нашия свят простата логика на нещата е, че мъжете ставате по-самоуверени когато се видите на хубава работа с достатъчно пари. Горе-долу същото е при жените, които мислят, че пък мъжете търсят само кльощави мадами - отново всичко опира до самочувствието и ако едно пълничко момиче не може да си го създаде с другите качества, които има, най-лесния начин е просто да отслабне.

Завършил си престижна специалност и съм съгласна с номер 5, че най-лесно ще ти бъде, ако се върнеш в България. Статусът ти тук веднага ще се покачи (най-малкото си лекар, учил в чужбина), пари ще имаш и за теб ще остане вече единствено проблемът да отсяваш наистина свестните девойки от тези, които просто са привлечени от статуса ти.

Аз самата съм прекалено млада и нямам голям опит с мъжете - т. е. лесно бих могла да кажа, че няма значение дали едно момче е бедно или богато, за да ме привлече, харесвала съм всякакви. Но съм забелязала едно - винаги момче, което е амбициозно, което учи със страст нещо (няма значение дали е престижното право, архитектура, медицина или примерно културология, стига да си го обича и да влага усилия да се развива) ме привлича повече, отколкото някой, който се самосъжалява вкъщи на 25 и така и не е влязъл в университет. Предполагам, че за по-големите момичета нещата стоят по същия начин с вече работещите мъже - много повече ги привличат успелите да се установят и да се издържат сами от тези, които пропускат шансовете си, докато се оплакват. Не е въпрос до пари, а до подсъзнателното чувство за сигурност и възхищение, което като жени изпитваме към успелите мъже, към амбициозните и преследващите целите си (даже и да не са непременно богати). Това е.

Мисля, че на теб ти е нужно просто да вдигнеш самочувствието си. Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e3308403a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Здравей!
Аз съм момиче на 20 и не мисля така! Не мога да кажа, че съм експерт в любовта (то кой ли е! ), но досега съм имала 2 щастливи връзки и парите никога не са ми били приоритет. С човека, който обичам, мога да се забавлявам навсякъде и всякак, не ми трябват външни стимули, скъпи заведения или скъпи подаръци (каквото искам ще си го подаря и сама:). Виж сега, ако човекът не е забавен и не си допадаме като характери, ако е негативен или нещо такова или ако се държи кофти с мен, е тогава и петролен магнат да е-по-добре би ми било да съм сама. И за да не кажеш, че съм единственото момиче, което мисли така-не съм, имам много приятелки, които са такива. Просто не си попаднал на правилното момиче или пък ти самият не успяваш да подходиш с момичетата.... Не знам какво ще да е, но моля те не се отчайвай, а продължавай да търсиш:)

Ginger

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e6326fc5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Лъвче с чиста съвест ще ти кажа:

1:Гледай себе си, преди всички останали! Да Ку.. ветините искът кинти! ТАКАВА не ти трябва, и по добре че в момента нямаш пари, та поне от тия си се отървал.
2Всяко нещо с времето си! Когато се изучиш напълно, и (пожелавам ти го) станеш Шеф (живота се обръща постоянно! Тия ГАЗАРЧЕТА и КОМПЛЕКСАРЧЕТА с лъскавите коли, ще ти се молят за работа! Живота ни е колело, което се движи нон-стоп, днеска си долу утре горе! Всички искат да пораснат много бързо, но уви тая няма как да стане! 20/25годишни момиченца с парцалки за 50лв и самочувствие за 20. 000 такива ги подминаваи! Жалко е че не си дават равносмета че няма да се на 20 :(... Гледай си живота стреми се към това което искаш :) Давай всичко от себе си, за да постигнеш това което искаш, и един ден ще гледаш с наслада.... Живота е пъзел, парченцата си се нарежат самички.... Самоче не забравяй, че в момента си ковеш съдбата за след години! (за тези където ще ме оплюят за правопините грешки! Уча се да пиша на кирилица а не като повечето на латиница! И грешките ми идват от там! )

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4c7d41ef10
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Оффф... защо всички мъже оправдавате самотата си с липсата на пари. Ами време е вече да проумеете, че не липсата на пари отблъсква мацките, ами комплексите ви. Няма нищо по-лошо от това да си сдухан комплексар и да търсиш причините за неуспеха си предимно в другите(жените). Айде малко по-ведро!!!
Петя

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 45f9b93175
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Основната грешка на преобладаващата част от жените е, че се влюбват не в самият мъж, а в потенциалните възможности на мъжа! Това преди години го прочетох в книгата "Тайните за мъжа, които всяка жена трябва да знае" . О, да чета и книги и за отсрещната страна, има много какво да се научи. Авторът е жена и е прекрасно запозната със златотърсаческото топлинно насочване на женският нюх. Пак казвам не е при всички, но е при преобладаващата част. Много жени могат да отричат и дори да си вярват, че не ги интересува финансовото състояние на мъжа, но практиката показва, че балоните с въздух (мъжете със самочувствие без покритие) не се котират така добре, както тези с покритие.

С времето ще откриеш, че много жени говорят едно, а всъщност правят нещо съвсем различно. Наистина, ако не ти пука много и ги караш през просото, ще имаш по голям успех сред жените. Увереното поведение привлича, но не толкова, колкото покритието. :) Не го мисли толкова, и не си го слагай много на сърце. Иначе само ще си съкращаваш живота с тежки мисли. Гледай го от към добрата му страна, ако беше пълен с пари, как щеше да разбереш дали много влюбено гледащата те красавица просто не иска да те върже заради банковата ти сметка. Така изборът ти за жена е улеснен и процента за грешка е по малък. :)

К.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: befa20cc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Според мен жените, които казват, че за тях парите нямат значение са лицемерки. Или просто още не са били с мъж с пари. Наречете ме каквато искате - курва, материалистка, златотърсачка, лишена от морал. Може да е 1 % или 45, но всяка жена ще предпочете до себе си един мъж с възможности. Ами те старите хора са си го казали много добре: Когато бедността влезе през вратата, любовта излиза през прозореца. И това не са го казали намазани манекенки с надути джуки и лъскави бентлита, а хора, които са го изпитали на гърба си.
Да, може би повечето дами ще изберат да имат любящ мъж, който да ги уважава и разбира, но не дотам с възможности пред някой недорасъл келеш с пари, които ги бие и тормози, НО това не означава, че парите нямат значение. Да, болно е да си го кажем, но истината понякога е грозна и тъжна.
Парите не правят щастлив човек, тук говорим за жена, но тя трябва да се опари, за да го разбере. Едни пари, когато не са твои какво могат да ти донесат? Самочувствие? Глупости. Държанката на г-н Еди кой си. В повечето случаи ти се изкарват яко през гъза. Повечето успели мъже с пари са образовани, културни, нахъсани - а това ни привлича. Когато нямаш пари и за самият теб това е тъжно и ти влияе ти се отразява на външния вид, поведението и отношението. Нещата са навързани и простички. Аз си мисля, че всеки трябва да се труди и бори да направи пари за самият себе си, за да има самочувствие и добър живот. Когато не желае да го стори и само мрънка и се оплаква, тогава да се затваря и да си живее в самотата. Петя много правилно го каза, че мъжете оправдават самотата си с липсата на пари, а това е много свързано с вашите комплекси.
Има значение на колко години си.. да си на 15, 16 едва ли толкова ще те интересуват парите, излизате на кафе, той черпи, ти черпиш, мама, тате дават.. влюбен си, сърца, балони. Но, когато един човек ти допада, имаш чувства към него и намерения за семейство и виждаш, че това на практика няма как да стане е друго.
Да, грозно е, парите въртят света, поколението ни е болно и лишено от всякакви ценности, но можеш ли да прекараш младостта и живота си ревейки, че това е така, затворен в себе си? Винаги има изключения. Винаги има някой друг, който да мисли като тебе, може би там ще намериш подкрепата, тъй като историята ти прозвуча отчайващо.
Много мога още да споделя от моята гледна точка, но мисля, че с написаното казах какво мисля в общи линии.
Парите са важни, ужасно важни и е нормално да вълнуват хората, независимо жени или мъже. Тук не говоря за жените, които живеят само за това и подбират само по това, те не заслужават коментар. Тук говоря колко е важно за мен например един мъж, който ми допада какви възможности има.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9c46e16d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   20:"Според мен жените, които казват, че за тях парите нямат значение са лицемерки. Или просто още не са били с мъж с пари. "
В днешно време една жена може да си изкара сама парите и няманужда някой да ? ги изкара, поне интелигентната жена. И понеже е интелигентна се движи автоматично в среди където се движат движат себеподобните ? (в България такива социални разделения няма, за което сега обираме и цялата каша). След като се движи в среди на себеподобни значи автоматично се движи в среди където всеки изкарва горе доу същите пари, извод: при избора ? на партньор парите не са признака, по който тя избира, просто защото автоматично всичко е пресято. Наречи ме лицемерка, лъжкиня и бля бля, но такава е системата в големия свят, където е и автора между другото.
Лола

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: befa20cc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Лола, аз си мисля, че ти визираш типажа жени - финансово независими и самостоятелни, а те не намират място в темата, тъй като те и сами могат да се справят, натрупали са си капитал, развиват се в кариерата си. Друг е въпроса колко процента от българските жени са такива. Иначе съм съгласна. Бих обобщила мнението ти "всяка жаба да си знае гьола". Правилно ли разбрах?

А и аз не казах, че жените избират главно по това. Казвам, че това много допринася. Не е без значение. И не е лошо или неморално, че не е без значение. Може парите да не определят колко обичаш някого или си хлътнал по него, но се отразяват доста на отношенията между хората, когато живеете под един покрив.

Между другото нека хвърлим поглед и встрани.. Защо не се говори за мъжете-златотърсачи? Нима ги няма? Е, да много по-малко са, но ги има. Познавам момчета, които са излизали с дадена госпожица, само защото е дъщеря на Еди си кой. Но разбира се на тях не се обръща внимание.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0329e742f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   22, а колко са успелите мъже. Не е задължително за една жена, за да се издържа да гради кой знае каква кариера. Българките работят на равно с мъжете, а в къщи карат в 2-ра смяна. Почти няма да намериш жена, която да не го прави. Отделен е въпросът с това, че заплащането било по-малко и че покрай майчинството животът на жената се усложнява и то доста.... Не мога да разбера защо цялата тежест пада на майката.
Въпреки това жените пак си работят. Съгласна съм с Лола.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4a94296a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Аз вече не съм толкова момиче, колкото жена, но мога смело да заявя, че парите на мъжа нямат значение.
Винаги съм била възпитавана, че съм партньор, а не цвете за отглеждане.

Сама разполагам с достатъчно средства, за да си осигуря един добър стандарт на живот. Като за тях си работя. Учила съм доста време и съм положила доста усилия, за да успея в това начинание.

Като е важно да уточня нещо. Не ми трябва чичко с парички. Но не бих приела и лентяй. Въпроса не е в парите, а в желанието и усилията да ги осигуриш.
И не мога да разбера защо све като не ви върви с жените, парите са проблема. Ами явно не попадате на свестни жени или просто такива жени привличате.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9c46e16d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   20: "Според мен жените, които казват, че за тях парите нямат значение са лицемерки. Или просто още не са били с мъж с пари. "
22“"А и аз не казах, че жените избират главно по това."

22, за мен първото изречение е събирателно,т.е. за мен звучи по следния начин: всички жени се интересуват от парите на мъжете. Дали си казала, че е главно или не, звучи така, все едно ако някой мъж каже,че не изкарва много пари,жената ще го отреже, при това всяка жена.

22: "Може парите да не определят колко обичаш някого или си хлътнал по него, но се отразяват доста на отношенията между хората, когато живеете под един покрив."

Кой както си го направи 22, но щом си си продала дупито,ще търпиш. Избор винаги има.

22:"Защо не се говори за мъжете-златотърсачи? "
Отговаряш си сама чрез следващото си мнение. Когато нещо стане масово, тогава придобива гласност. Между другото и на запад има жени, които се женят заради парите. Феноменът винаги го има, но не можеш да сложиш всички под един покрив.
Автора следва медицина, на запад,което автоматично значи, че дори и сега да нямапари, ще ги има в бъдеще. Въпреки това, никоя цна не му се хвърля. Мислиш ли,че всички са глупави и не разбират шансовете за развитие, които има? Лесно е да обвиниш липсата на пари, за липсата на внимание. Истината е, че е по-трудно да направиш анализ на себе си и поведението си.

Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4efd929f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~vls/public/ladder/Ladder%20Theory.htm

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 516ebddb16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Отново поток от женски лъжи лъжи лъжи ...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0329e742f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   26, 1-во не зная какво правят тези неща, както и много други, които видях, на точно този сървър, тъй като до сега винаги съм мислила, че е за нещо друго... като обучение за пример... Ще разуча.
2-ро в отговор на глупостите ти, ти давам ето това: http://illfb.wordpress.com/2010/01/09/romanticlove/. За мен тези снимки са си направо богатство :Д и показват нещо доста интересно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3637a781dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Каквото и да казват хората, парите имат значение-факт. Не говорим за огромна сума пари и за безразборно харчене, но мъжът трябва да има редовна работа, да изкарва добри пари, за да може да даде сигурност на жената до него и на децата им. Иначе за какво бъдеще говорим, ако мъжът не работи и няма пари?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: eb22fc99cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Е аз мога да кажа, че съм свястно момиче и се влюбих в беден като църковна мишка мъж, с извинение за израза. Убедена съм, че искам да бъда с този човек, ама уви не ми даде шанс да му го докажа. Та мисълта ми е че невинаги свестните жени биваме оценени и после мъжете си мислят, че се нахвърляме само на чичковци с пари. Затова моят съвет е да се огледаш, може пък около теб да има любов която не забелязваш и не е задължително да си паралия, за да станеш обект на внимание за някоя жена. По- важен е подхода ти към жените. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ba16178f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Света стана извратено място. Пусти те му финикийци плюя върху тях и ги засилвам в кофата за боклук.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5b5df46045
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Куклаа

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 89085d6961
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   И така много интересни мнения. Я да си представим стандартния бай ганьо. Работи като хамалин в скалд по 12 часа на ден, взема между 500-700 лева. Излиза от вкъщи в 7 за да стигне на работа в 8 свършва след 10 12 часа прибита са в 9 уморен е като куче, шото днеска са му минали 50 тона през ръцете хапва и е заспал на масата, работи по 6 дена в седмицата заплатата едвам му стига за цигари храна и домашни разходи. Неможе да си позволи да ходи по дискотеките, защото едно излизане му е 5 дена големи лишения неможе да прави подаръци. Няма време за работа и сън камо ли за жена си. Секса ще да е върха между 10:30 и 12;00 шото иначе неможе да искaра утре всичко е почти еднообразно защото Парите така повеляват. Жена му не материалиската, бачка некаде за 500-700 лева като погледне цените на панперсите и хуманата и става лошо. Кръга е почти омагьосан. Времето им заедно забавно много в една къща са в едно легло спат пък немогат да си видят очите? След като случайно или не си направавят дете ужаса става пълен.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 89085d6961
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Не обвинямвам жените че са материалистки живота в повечето случаи ги кара да са такива. И аз искам лесен живот. Най вероятно всяка девойка иска да обича нейното си момче но като стане на 22-25 години ако още няма дете от момчето на мечтите и почва да се замисля дали иска така да живее още 40 50 години. Горе долу такава е действителноста във 70%.. 20% са много по зле 10% са усезаемо далеч от това което описах. И единствения начин ти да си останалите 10% е това да учиш и да не ти пука много от това че на този етап нямаш момиче до себе си рандо или късно някоия която мисли ще стигне да извода че не иска така да живее и ще се преорентира към мъже които имат материално положение в обществото. И все пак съм далече от мисълта че дали ще земаш 2000 -3000 лева или 300000 лева. Дали ще си облечен в парцали за 500 или за 5000. Дали ще караш кола за 6000 -7000 или за 70000 няма да е толкова различно за това дали жените ще те харесват. Тук вече опира до това как изглеждаш дали се дружиш добре. Как ще се отнасяш с тях. Въпрос на предпочитания. Не става да отидеш на среща с опел кадет от 88 целия изгнил и прашлясал облечен в 2 годишни дунки с малко леке. Кожено якeн голямата ти гордост от преди 5 години земало отсякаде да са протърква. 2 годинишни маратонки АД.. АС които са се позакъсали и с пробита подметка защото нямаш пари. Когато влезеш в заведението да гледаш да седнеш Ha Hай затънтеното място. Да си поръчаш най евтиното в меню то с мисълта че имаш 10 20 лева в йоба Да не смееш да попиташ момичето какво ще иска защото може да избере нещо което неожеш да платиш. Когато и предложиш да я закараш до тях да си мислиш през цялото време, вчера сложих за 5лева дали ще ми стигне горивото??? За какво сумочуствие може да става дума. Само комплекси Жените не искали мъже с пари а такива без комплекси. Ама добре облечени с достатъчно свободно време за тях с финанси за излизаня и подаръци. Да са мили и нейни. Не озлобени от ежедневните си малки но хиляди проблеми заради материалното си положение. Мислещи за проблемите си в утрешния ден добри когато правят секс, А ти имаш реалния шанс да се измъкнеш от сивото ежедневия на българина с образованието си. Дори само заради теб самия не трябва да ти пука. След 2 3 години нещата за теб ще са други ще имаш толкова переспективи заради тези 5 години които не са ббили добри според теб. Живота е пред теб момче не се отказвай от мечти те си и вярванията. Жениете няма да те подминат ще си намериш симпатично и мило момиче може да не те oбича истински но ще бъде до теб винаги зашото другия избор е да влезе в сивото ежедневие на българина!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fdd7830369
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Каквото и да ти говорят, забрави да си намериш жена без хубава кола и хубави дрехи. Аз като студент нямах една стотинка, ходех с градския и изобщо не ме поглеждаха мацките, лепяха се на момчетата с колите и по-заможните родители. Е започнах работа, взех си нова кола на изплащане и наследих едно апартаментче в София. Започнах нов живот. Жените в нашата страна са такива, нормалните хора отдавна се изнесоха от тук. Не е вярно, че чужденките не тръгвали с източно-европейци, имам един приятел който завърши медицина и отиде в германия, ожени се за германка и твърди, че нямат нищо общо тамошните жени с нашите парцали.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bb60e708f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Ами намери си германка, бе номер 36... не се занимавай с нашите "парцали". В повечето случаи мъжете сами сте си виновни, че попадате на боклуци... търсите супер визия, тунингована отвсякъде кукла с маркови дрехи, дето няма грам акъл в главата, ама не, нали е красива... и после оле, защо са такива жените тук. Ами такива си ги избирате... по- обикновените и умни жени остават някъде в сянка. Ама така е, като сте повърхностни.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bb60e708f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Жена съм... и мъж с пари, който демонстрира самочувствие само заради това, че е богат, не би ме впечатлил. Даже ме отблъскват такива. По- важен наистина е подхода... трябва мъжът да е интересен и да озадачи една жена, да я накара да мисли за него. Парите впечатляват празноглави кукли... тях всъщност друго неги вълнува.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: d41db493aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Хайде моля ви се тук всичките сте свесни направо мед ви капе като сами се лъжете.... половината глупости който сте ги написали вие самите ги вършите.. вървете се лъжете в огледалото!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 13dc02ea81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   40, ти пък като "ни каза истината в очите" се почувства много велик/а и много над "нас"! Ние сме страшно зле! Направи ли си душевната чекия?

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: a20373bf9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

42.   Ам като сме толкова лоши жените станете педерасти бе! Работим наравно с вас, поемаме домашните задължения, грижим се за вас, трябва и да сме красиви, добри, усмихнати, да готвим като мама и да се чукаме като порно звезди, изкарваме практически колкото мъжете в България, раждаме и гледаме деца и накрая слушаме само колко сме меркантилни, мързеливи и как сме по лоши от германките-домакини, които по цял ден само си пилят ноктите и гледат сериали!
На българският мъж все околните жени са му криви, да не говорим за вечния му балкански манталитет че жена му му е длъжна.
Ако ще на ръце да ходим пак ще сте недоволни!
Като не ви харесва вземете си германка - домакиня или арабка, която никога не работи!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: af94b22312
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   намери си жена с пари, тя не търси мъже с пари, много е просто, цели се високо и се прави на жертва.. и изобщо да не ти пука ако ще бентли да кара

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 72fb5210de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Откажи се братле - престани да търсиш приятелка и започни да спиш с проститутка и цял живот с проститутка го прави - така е най-лесният начин!!!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 47e9990c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Един мъж трябва да е пич на място! Това искат жените. И този мъж трябва да има частен самолет, вила и поне две коли. Ние сме богата страна и само неудачниците се оплакват, че са самотни? Парадокс, а?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 82f10b8a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Точно така! Мъж без пари - сам да си стои, или да обира к'вото остане и никой не го иска...
Разходи се в БГ в кой да е град из панелните квартали, обърни внимание на хората - всяка вечер пред кварталното магазинче се събират кварталните пиянки - виж жените им - дебели и непривлекателни лелки. Не обръщай внимание на годините, и те някога са били млади.
Дори и да не са пиянките, в тия панелни блокове живеят главно работната класа хора, тези дето все държавата им е виновна и бачкат в някой завод за 600лв заплата - виж и техните жени - същото....
Разходи се из централната част на града, влез в някой по-лъскав ресторант и загледай семействата, пак без значение годините, всички са били млади. Сам виждаш разликата, нали?
Нека това да ти е амбиция - парите, при условие че не се стига до крайности - всяка крайност вреди.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ff8c52d141
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Номер 36 го е казал много точно. Проблемът не е, че няма свестни жени, а че са много малко. И аз като студент нямах пукнат лев и ходех пеша или с градския. Парите ми стигаха колкото да пия някъде по някое кафе. За кръчми и дискотеки почти не можеше да се говори. В това положение никой не ми обръщаше внимание, стоях си в квартирата или се разхождах сам по улиците, за да не ми е скучно. Колежките ми още в началото се бяха ориентирали към момчетата с лъскави телефони и коли. След като завърших се прибрах в родният си град и започнах работа. Първите една-две години положението беше същото, не изкарвах много пари, нямах кола и отново никой не ми обръщаше внимание. След това обаче се издигнах в професията си и си намерих доста хубава работа, с отлични доходи. Не можете да си представите колко рязко се обърнаха нещата, буквално от днес за утре. Всички онези момичета, които преди ме поздравяваха с половин уста на улицата, сега започнаха да ми звънят да пием кафе, да излизаме и т. н. Още по-интересното е, че преди, когато съм излизал с тях, всички те налитаха на мои приятели. Впоследствие се е случвало да излезем в абсолютно същият състав, както преди. Картинката е коренно различна, буквално ще ме изнасилят на сепарето. Това обаче не ме прави щастлив. Преди нямах приятелка, понеже нямах пари. Връзките ми бяха за по няколко месеца и като видеха, че нямам нищо, бягаха при първият, каращ някоя раздрънкана таратайка. Сега дори до връзка не стигам, като ги видя що за боклуци са, ги разкарвам директно.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ff8c52d141
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Номер 47, прекалено много преувеличаваш, а за доста неща изобщо не си прав. Парите любов не купуват, с пари можеш да си купиш евтина кифла, това обаче далеч не означава, че ще я обичаш или пък тя теб. Трябва да си много наивен, за да си мислиш обратното. Освен това, за да се влюбиш не е нужно жената да изглежда като модел. Колкото и невероятно да ти звучи има хора, които вземат по 600 лева и наистина се обичат.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ff8c52d141
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   В подкрепа на автора мога да споделя две истории от мой собствен опит, които ми отвориха очите така да се каже. Докато бях тийн си мислех, че кифлите и меркантилните жени са само по филмите и в живота се срещат много рядко, т. е. бях по детски наивен. Първата история, която искам да споделя се случи точно преди 10 години ( навършват се буквално тия дни ). Тъкмо завършвах трети курс в университета и се хванах лятото да работя в един хотел, като пиколо. Там срещнах нея-работеше на рецепция. В началото не й обръщах никакво внимание, исках просто да си изкарам нормално няколкото месеца работа и да си спестя някой лев. Освен това имах изпити и изобщо през ум не ми минаваше да се оглеждам за момичета. Та започнах работа във въпросният хотел, като първите две-три седмици минаха съвсем нормално. Постепенно обаче въпросното момиче започна да се държи много мило с мен-редовно ми правеше кафе, носеше ми закуска и други такива дребни работи. Казано накратко държеше се изключително мило с мен, стараейки се постоянно да ми угажда. Усещах как започвам да я харесвам и докато се осъзная вече бях лудо влюбен. От там започнаха и мъките. Аз бях един беден студент, нямах нито кола, нито книжка, нито компютър, нито телефон, ( планирах с тази работа да спестя пари и да си купя ), с две думи нямах нищо. Тя от своя страна беше от заможно семейство и както разбрах впоследствие, имаше си доста заможен приятел. Още от самото начало си давах сметка, че нямам никакъв шанс с нея и трябва да си я избия от главата, но не беше толкова лесно. Тя очевидно ме харесваше, но явно също добре осъзнаваше колко съм гол. Дори на майтап подхвърляше пред колеги, че ако сме били заедно, сме щели да умрем от глад. Постепенно лятото се изниза и сезонът свърши. Реших, че това е удачен момент да прекратя връзката си с нея, защото не можех да понасям да съм толкова близо и същевременно толкова далеч. Тя обаче продължи да ме търси, продължихме да се виждаме, макар и не толкова често. Дойде следващото лято и тя поиска отново да работим заедно в същия хотел. Този път вече й отказах. Завършвах и имах тежък държавен изпит, който нямаше смисъл да жертвам за няколко месеца ниско платена работа, а и не можех повече да съм близо до нея. Общо взето тук наистина пътищата ни се разделиха. Аз завърших и почти веднага се прибрах в родният си град, тя от своя страна скоро след това забременя и се омъжи за приятеля си. Доста време ми отне да я забравя, в началото я сънувах почти всяка вечер, не минаваше и ден без да мисля за нея, но някак си се справих. Сега си поддържаме връзка основно във face, но само като приятели. Доста съм си мислел, ако тогава имах пари какво щеше да се случи, но винаги стигам до извода, че от връзки на подобна основа няма никакъв смисъл.
Втората случка се разви четири години по-късно. Вече бях забравил първата, работех си по специалността, не изкарвах кой знае колко много пари, но не бяха и съвсем малко. Запозна ни моя колежка. Всичко потръгна идеално, момичето не беше първа красавица, но се държеше мило и си даваше вид на доста сериозна, дори повече отколкото трябва. Казах си "супер, най-после и на мен да ми се усмихне късмета". По едно време дори не можех да повярвам, че съм намерил толкова свястна жена. Е, не бях! Просто беше страхотна актриса. След 2-3 перфектни месеца поведението й изведнъж се обърна на 180 градуса. Стана груба, нагла и заядлива. Започнаха подмятания от рода на "нямаш книжка, нямаш кола", "ходи ми се в Италия", "ходи ми се на круиз в Средиземноморието" и т. н. С нея не бяхме спрели да излизаме, водех я на възможно най-добрите места, давах всичките си пари само и само да е доволна, но явно бях далеч от стандарта й. Накрая за рожденият си ден дори една бонбона не ме почерпи. Намери си друг явно по-потенциален и ме заряза. Скоро обаче нещата се обърнаха. Аз си намерих нова доста по-добра работа и впоследствие доста се издигнах. Нея пък бързо я зарязаха и дойде отново да ми реве. Повече от година не спря да ме преследва с повод и без повод, докато се усети, че не ме интересува. Та така относно парите и самотата. Не всички са меркантилни, но мнозинството са.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 289bed5946
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Не преувеличавам. Винаги има изключения, но за това те се казват изключения - малко са

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: b1b50fd787
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

52.   Не ги слушай тия честните дето те обвиняват, че от поведението ти бил проблема. А като спре дебелия с ланците и мерцедеса отваря вратата на на мечока и казва " АЙДЕЕЕ КАЧВАЙТЕ СЕ"
И те скачат вътре. А после ти четат морал- в теб бил проблема.
В държанивто ти. А на мазния дебелак какво му е държанието.
Така че не ги слушай какво ти казват.
Няма честни.
Ти пак си късметлия. Имаш престижна професия.
Като си изкараш специализациите и станеш едно джи-пи
да взимаш по 2000 лева ей така. Като нищо.
Тогава стой па гледай на какъв интерес ще се радваш.
До тогава търпи приятелю.
Карай си медицината и не им обръщай внимание.
(КАКВОТО И ДА ТИ ГОВОРЯТ - СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 328e4be3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   В днешно време парите са много, ама много важни за жалост

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 103d0b64d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   Аз съм без пари, и имам жена и дете никога сам нямал много пари, тя е много красива постоянно я зарибяваха преди да забременее, годежния пръстен го купих за 170лв от аванс 200, смисал за всичко си има начин просто внимавай щото ако не е въспитана добре и хубава и грозна няма да е от полза ако не хваща да върши нещо, съвета ми е чакай си късмета ако искаш да е някоя която те обича

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker