Експеримент в тиндър - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124252)
 Любов и изневяра (30593)
 Секс и интимност (14665)
 Тинейджърски (22062)
 Семейство (6738)
 Здраве (9766)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3352)
 Образование (7436)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19303)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Експеримент в тиндър
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 7128 пъти
Поради зародилите се дискусии, как българките търсели чужденци, реших да си направя експеримент. Преди време ползвах тиндър без почти никакъв успех. Нито получавах някакви харесвания, нито пък често ми отговаряха тези, с които съм се махнал. Днес направих нова регистрация. Качих си същите свои снимки, но се написах с испанско име и като описание си добавих, че съм роден в Аржентина испанец, който работи в IT сферата, който е активна личност, обичаща плуване, планини, катерене и т. н. мисля, че за денонощие можеш да харесаш 100 момичета на безплатната версия. Харесах набързо 100. В рамките на около 2-3 часа някъде след като отворих отново приложението имах 24 съвпадения и още 7 харесвания, които няма как да видя, тъй като ползвам безплатна версия. От тези 24 съвпадения може би 7-8 ми бяха писали сами. Някои само Hi, а други с доста подробно представяне на английски. Писах на абсолютно всичките 24. Може би някъде с 10-тина спрях, просто защото ми дойде в повече, а и нивото на английският им беше почти нулево. С други се получи доста активен диалог с много силна инициатива от тяхна страна за скорошна среща в идните дни. На едно от момичетата директно заявих, че съм в България за да работя и да получавам много лесен и безплатен секс от българки. Тя по никакъв начин не се обиди или дори да беше казала, че изказването ми е нелепо в началото на нашето запознанство. Напротив, продължи да пише, обяснявайки ми, че времето все още е топло и можем да отидем идния уикенд на разходка около София. А от други 3 познайте... Получих директна оферта за среща и секс в момента. След писане от около 30 мин от жена на 46г, представяща се за адвокат бях поканен в дома и. Разбирайте жена, която може да бъде описана визуално, като невероятно красива и поддържана MILF. От друга също много пливлекателна на 34-5г получих питане, къде живея и че не съм много далеч и тя може да се разходи, да пием по вино. И от момиче на 19г получих също предложение да дойде при мен. И най-фрапиращото е, че това бяха определено интелигентни и образовани жени, жени които по никакъв начин не могат да бъдат сравнявани с разни кифли или простакеси със силиконови цици по чалготеки. Така че, ето за какво падение говорим. Може да си страшен пич, но само защото си българин, ще духаш супата. Може да си и тотален смотльо, но само защото си чужденец, най-красивите жени са готови да ти пристанат и да ти лазят в краката. Аз не се имам за много отворен и за някакъв голям сваляч. Визуално имам нормален външен вид, но не съм някакъв красавец. Така че ето с моите дар слово за свалки и външен вид, като се представих за чужденец до какво постижение достигнах. Ще попитате, защо не отидох или не викнах някоя от тях в нас. Ами, защото като си разменим телефоните, ще видят българското ми име на вайбъра. Пък и не ми се занимава с циркове.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 106

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 564cf8af39
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Пич, даваш страхотна идея на закъсалите мъже. Евала ти бичим. Даже се чудя как никой досега не се е сетил.
Пичове понаучете някой чужд език и действайте.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 564cf8af39
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Сетих се един виц.
Кумчо Вълчо много му се ебяло. За късмет съгледал в далечината лисицата. Мушнал се в храстите и като приближила почнал да кудкудяка като кокошка. Лисицата скочила в храстите. Кумчо Вълчо я хванал, ударил и един кур и заключил: Знаеш ли чужд език, курвите сами ти скачат.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 0688017f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Проблема е описан.
Оправията:
Избираш дали да те смучат такива пиявици, или се аутсорсваш някъде с по-нормални жени и повече перспектива за професионално развитие от задръстената ни държава. Аз направих своя избор.
Ако ти е утеха, и на Алехандро няма да му мине номера, защото ще се появи и Джони по някое време, а неговия паспорт е по-вървежен... А и за какво ти е паразит, било открит или прикрит?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cc12770e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   ФАКТ!!! Чуе ли мастията чужденец и полудява.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 44d107d9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Абе интелигентни, колко да са интелигентни, щом дори не са се замислили, че имаш български черти, след като си си сложил собствените снимки...

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 89a1521f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   По мои наблюдения и опит от над 5 години с дейтинг платформи мога да заявя откровенно, че над 90% от жените само в Тиндър са с подобен тип изкривявания. Там са концентрирани основно златотърсачки живеещи в инстаграм нарциситки, компаньонки и най-промитите от съвременните медийни нагласи същества.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b1ba11b3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Пич, вече не съм Александър, а Алехандро от Мадрид. Благодаря за идеята!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f4c2f0ec98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   А да ти е хрумвало, че това са.. как се пееше в песента - отбрани проститутки?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ece20fbe15
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Авторът съм. До номер 2.
Да, сега се замислих. Това наистина е идея за позакъсали пичове. Пишете, че сте чужденци и наистина, ако знаете добре чужд език при среща на живо, като нищо ще преметнете не една или две. Мой приятел преди години излъга една на морето, че е италианец и тази след няма и 10 минути направо го лижеше по лицето и врата като обезумяла, а нито е била пияна, нито дрогирана. А всъщност момчето, вече голям мъж до ден днешен си е трагичен с жените и му се налага да си плаща на проститутки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6bdfcacd8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Същото ли беше описанието, когато бяхте с профил на българин? Според мен причината да Ви пишат въобще не е защото сте написал, че сте чужденец, а защото сте написал, че работите в ИТ сферата, обичате планини и т. н. От описанието, за мен като жена е важно как изглежда един мъж и какъв е финансовия му статус, не дали е българин или испанец.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f946a13032
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Номер 6, не е задължително да разпознаят чертите. Аз не съм хубавец, но минавам за южняк, най-често испанец или грък, хаха. Аз намирам разликата естествено, но е факт, че хората ме бъркат.

Понеже темата е за чужденци, то за моето гадже и аз съм чужденец.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a9e23d29b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Оооо аз още преди 3 години узчеластрих така поне дузина тупалки в тиндъра. Имам перфектен английски, направих визитка на гражданин на ЮАР, който се занимава с международни проекти в енергетиката. Чатовете ставаха с невероятна лекота. Всичките ги манипулирах и ме каниха на техен терен. Иначе всички пишеха, как искали да срещнат голямата любов, а аз на първа или максимум втора среща им обърнах хастарите. На две, уж много принципни и добродетелни мацки още на първа среща ги ебах в дупетата

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9a95d2b86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Смях! Защо да каза, че си българин? Защо не търсиш чужденки, нали много умирали за българи? Някоя съветска дама да припада? И за нея ще си чужденец.
Защо не си побъбрихте по телефона? Фейбук? Ако беше попаднал на говоряща испански, и Гугъл преводач нямаше да може да те оправи.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 564cf8af39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   До 7,
А имали платформи където не са такива?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8ac032b1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

16.   Познавах преди французин и италианец, които временно живяха в Пловдив, в различни години. И двамата се скъсаха да чукат нашенки, само защото са чужденци, а на външен вид не бяха кой знае какво. Италианецът беше нисък, слаб като жена и с тъмна кожа - почти като произлязъл от "Столипиново", а французинът имаше 6-7 см корем и двойна гуша.
Италианчето беше дисководещ и редовно му се натискаха момичета и жени, за да ги поздравява по микрофона, а след концерта често си отиваше с някоя пияндура да я оправи в неговата квартира.
Французинът пък се хвалеше как нашенките са твърде лесни и сами му се натискали да се запознават, с едни театрални усмивчици и превземки, правейки си тънки сметки как ще го използват като спасителен пояс да ги измъкне от тяхното блато. Той обаче никога не е имал намерение да се обвързва с която и да е. Умело им разправял как си търсел добра българка, защото скоро щял да се връща в родната си Марсилия, защото обича морето и топлото време, а всяка от онези сама се вкарвала във филма как точно тя ще е избраницата, която ще замине с него към известния курортен град. :)

Аз съм си правил други три опита в Тиндър:

Опит 1: Ползвах моите снимки, а в текста писах само "185 см, стиска ли ти? ". Бързо започнах да имам по няколко съвпадения на ден и десетки харесвания, които не можех да видя, защото не съм луд да плащам за абонамент. Имаше голям интерес от тяхна страна да пишат сами и да поддържат разговора, макар да им отговарях кратко и лаконично. А когато допреди това бях написал истинския си ръст от 171 см, имах по едно съвпадение на месец-два. :)

Опит 2: Писах, че съм в северна държава и скоро си идвам в България, за да се отдам на дълга и заслужена почивка из черноморието и си търся готина компания за там (не съм отбелязвал, че поемам сметките). След няколко дни долетях в България и имах 19 срещи с жени за един месец. След като после премахнах този текст, имах 3-4 срещи за цялата оставаща година и въобще не се сещам за причината. :)

Опит 3: Сложих снимките на доста напомпан и татуиран испански кечист. То не бяха самопредлагания, пращания на голи снимки по пощата (сами ми предлагаха да ги оценя дали ги харесвам), подканвания за бърза среща... Като обезумели бяха. Ама иначе не харесвали напомпани и татуирани мъже, а готови да скочат в леглото същата вечер. :)
Този опит съм го правил и в Елмаз преди години. И там същата работа, като най-забавното е, че с няколко от същите жени дни преди това сме разменяли писма и са се правели на света вода ненапита, твърдели са как били сериозни и порядъчни жени и си търсели нормален и разбран мъж за семейство. Отговорите им към моя истински профил също са били едни сухарски и по бавенето им на всяко писмо си е личало, че успоредно пишат на поне още 2-3 мъже и не смогват, но дай им някой отракан батко насреща, който само им говори пренебрежително и с мръсотийки, и веднага стремглаво скачат с разтворени крака напред... :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 482656e4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Такива са, а най-странното е, че българките живеещи в чужбина, които не са успели да прилапат чужденец налитат и на нашенци. Бях в Словения и две БГ откачалки сами инициираха срещите си с мен от една ФБ група. Много нахални бяха, а тук в БГ рядко са така желаещи да излязат с мен, а изглеждам добре... обяснявам си го с това, че спрямо местните момичета не блестяха с външност и са си казали "Време ми е да се омъжа, като не стана със словак ще се пробвам с българин". Виж, в страна, където жените са по-грозни от нашите като Гърция, Германия и Испания нямат такива проблеми, но в бившите соц страни конкуренцията им е огромна за тяхно огромно съжаление.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 258be897dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Има раздел за измислени истории, пробвай там!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f1335d0f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Авторът съм
Това наистина е брутално. Аз се шашнах. Сега легнах и отворих тиндъра. Имам още десетки харесвания и сума ти съобщения. Впедно една хич не лоша млада дама си е написала директно телефона, че на уотс ап било по удобно. Попитах си сега с 5-6. С две се разбрах след 5 изречения уж утре да им пиша за среща вечерта след работа. С една директно си уредих секс среща в нас между 6 и 8 вечерта (вероятно е семейна). И с още една си уредих директна секс среща при мен, но чак за събота. Ако можеше да се качват скрийншотове щях да кача всичко тук. Все повече се замислям, дали да не проведа тези срещи наистина, защото повечето от тези момичета и жени са си доооста красиви.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b0ac143226
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   19, чукай и разкажи.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a21e65d9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Ами то даже не е нужно да се правиш на чужденец. Моят опит е като човек живял много много дълги години в чужбини и идвайки си тук от време на време за ваканция, нямах никакви проблеми да си намирам момичета за ваканционни връзки по интернет. Даже си виках, брей какви са либерални и освободени жени българките :) Донякъде заради това впечатление даже се и върнах тук да живея. И като го направих и би трябвало на теория да съм даже по-интересен, изведнъж, познай. Едни надувания, едни превземки пак в същите дейтинг приложения. Оказа се, че преди като съм се връщал за малко дори и като българин все пак съм бил с аурата на чужденец. А сега вече като живея тук явно съм възприеман като поредния Пешо от квартала, въпреки че аз определено не се чувствам и местен.

Че българките са си отявлени чуждопоклоннички е факт, и този дебат го показва. То дори и всяко излизане навън където има чужденци наоколо и се вижда как по-мазно и лигаво се държат с тях. Големи са кикимори :) Но в интерес на обективността не са само българките така. Поне в по-бедните държави по-света този феномен го има в малка или голяма степен. Живял съм и съм обиколил цяла Латинска Америка и там в повечето държави (освен Аржентина) е същото, ако си европеец или северноамериканец си им много много по-интересен и доста по-лесно им падат задръжките, направо си е рай. Но мисля че към местните си мъже им слагат големи бариери и изисквания за секс и връзки.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2895d37c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Жена съм. Авторе и на мен много ми допадна идеята ти. Даже ей сега ще си направя профил в тиндър, че трябва да си упражнявам английския. За да ги задържам пичовете по дълго смятам да напиша "I like you a lot, but my English is ouful and I'm not sure how much patience you'll have to write with me? " А? Какво мислиш? Това горното правилно ли съм го написала?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1d3ec59d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Един съвет, не се ври при обвързани жени, рано или късно всичко се връща.
Аз съм номер 12.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9a95d2b86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   19, пробвай се с жени, за които реално си чужденец- рускини, полякини, хърватки, украинки и прочие пропадняк. При тебе само като си кажете две думи и ще ти проличи лъжата.
Толкова мразите чужденците като мъже и толкова искате да сте като тях.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 89a1521f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   До 15
То като цяло няма много платформи вече понеже смартфоните и затъпяването убиха чатовете и сайтовете и директно се предлагат вече хората само със снимки, като стока, но например фейсбук дейтинг апа сравнен с тиндър е все едно си излязал на улицата в малък провинциален град- циганки, дебели натурални мадами и самотни майки всичките без особени претенции за нещо велико дето се вика всичките нанизани на мъдрия кур на живота, който ги лашка напред назад т. е. нещо подобно на средностатистическия мъж у нас работещ за 1000-1500 лв. Това, че са пропаднали не е гаранция, че ще намериш нещо и там де все пак мъжа трябва да е мъж и където и да е трябва да има пари. Дори леличките на 45 имат претенции, а ако имат останал чар забрави да мине номера без да можеш да си позволиш една хилядарка за заведение и уикенд някъде. Без значение на дейтинг платформата един от първите въпроси е " С какво се занимаваш", ако не е нещо от златните професии IT, моряк, лекар, бизнесмен забрави да има открит интерес по-скоро ще има чат с горчив привкус на еквивалентно натиснати от живота индивиди, което май в крайна сметка е и нормално. Имаш пари ебеш путка, нямаш пари ебеш монитора, макар че съм виждал клошари в САЩ да се натискат та предполагам от всеки ранг на социалната стълбица има еквивалент от отсрещната страна просто трябва да се намери точния. Сега ако някой не иска просто секс, а да си намери пловинката за семейство в дейтинг платформа, мога да му кажа да пусне тото, там шанса е по-голям.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 0688017f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Авторе, може да са красиви външно (поне докато не се умият), а от вътре сигурно бъкат... Но, ти си знаеш. Поговори им малко на развален испански, изпраскай ги и след това рязко смени на български. Интересно ми е каква ще е реакцията :Д

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b0ac143226
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Много смешно и готино ми стана, като прочетох темата. Колко са прости и низки повечето жени, не е истина.

Донякъде е разбираемо, понеже това е тиндър все пак и там по презумпция не влизат най-умните и морални жени, но истината е, че и в реалния живот доста голям процент са такива прости шаврантии.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a50b24e90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Алехандро Санчез Гарсия де Еспаня насидо ен Архентина, защо си мислиш, че само ти ги лъжеш, бе мучачо ховен? Дори не е гарантирано, че на снимките са реалните те, лас чикас дето са муй бонитас. Както ти ги будалкаш, така и те теб. Ментирас. "Miente. Dime que me amas... " това е от припева на една песен на Енрикито Иглесиас. Ей го, няколко мнения над теб "кечистът", който е лъгал жените, и после не може да "разбере" и се възмущава гръмко как те лъжат него. Каквото повикало, такова се обадило. Или както казвате в Архентина "Recoges lo que siembras".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 17af423f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Интересно дали кълват на всичко в стремежа си да лапнат чужденец. Ако си сложа собствени снимки, но име на известна личност като Борис Джонсън или Джъстин Трюдо, дали ще повярват? Няма да твърдя, че съм някой от онези двамата /това си е измама, все пак, наказуемо по закон деяние/, но ще ползвам същите имена. Мога да съм съименник на някой от тях, все пак! Идея за нов експеримент със скъпите дами в Тиндър! Или иначе казано: да видим докъде могат да пропаднат в опитите си да се лепнат за чужденец и дали в някой момент ще се усетят, че ги правят за смях!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 44b85568dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Винаги коректността е на мода, поне ако търсиш нещо готино, секси и вълнуващо.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a292ac7caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Аз пък съм от другата страна- лъганите. Пиша си няколко месеца с една много добре изглеждаща дама. Средно интелигентен изказ, средно статистически познания за живота. С позиция по почти всички коментирани теми. Дойде време да се видим на живо. Браво за смелоста й. Нищо общо- поне с 10 години по възрастна, а за визията й... Идваше ми да си прережа вените. Но такава е платформата- измамна.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3c962d6055
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Н. 30. браво за коментара, допълвам към твоите думи -заглавието на една друга песен-Dime la verdad, точно по повод случая ха ха.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cc12770e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   И кво излиза от 30 коментара - има хава от тоя зиндър? Да правя значи? Щото в др тема казаха, че няма. С уговорката, че няма да се занимавам да се правя на чужденец изобщо. ИТ фитнес би трябвало да е good enough?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a50b24e90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   34, поздрав за теб с тази песен на Марта Санчез!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 55e01d444a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Мъж съм и също бих обърнал повече внимание на чужденката при равни други условия. Не защото българките са такива, а чужденките онакива. Просто с чужденка е много по-екзотично, по-интересно, по-разнообразно и евентуална връзка би имала много повече нюанси.

Иначе аз този театър да се правя на чужденец не съм го играл с жени, но редовно се обръщам на английски по заведенията из курортите. Разликата в отношението е осезаема. Някога си правя ташак и с бакшишите на летището, като им отговарям на английски, за да им гледам сеира с колко ще се опитат да ме метнат. Един, който искаше да ме вози до центъра за 40 евро, даже тръгна да налита, като разбра, че съм българин :)))

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 564cf8af39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   До 23
Английския ти наистина е AWFUL.
Ползвай спелчек.
Второто и изречение не съм сигурен дали е разбираемо за англичанин. Заменяш българските думи с английски.
Също мисля че се пише write to me (instead of write with me).
Ма нека по- печените в инглиш-а да си кажат думата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d30a0dbac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Влезнах и аз в тиндер е така за ташак. Първия профил, с който се мачнах беше.. аз съм обикновено дебело момиче на 37, търся перфектния мъж.
Втората беше на 30 с дете на 7.
Тотал щета е тоя тиндер пичове.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 0a1a06e365
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

40.   Никога не бих избрала чужденец!
Около мен има всякакви мъже най-много са арабите, африканците, гърците и германците. Стига да искам нещо от някой - мога. Но не искам, не ми допадат. Харесвам българи, въпреки че 95% от днешните млади 30 - 45 г. изобщо не си заслужават и не струват като хора. Надеждата ми е в едните оставащи 5%, които вече са или сериозно обвързани или обратни.
Но е факт, че доста от колежките се заглеждат по чужденците. Повечето изневеряват и имат допълнителна връзка за секс. Колежката, с която работя редовно в почивките ходи в склада с един африканец, а наскоро правеше почерпка, че на Коледа се е сгодила. Имам и колега българин, който наскоро стана баща и той не се спира с една млада асистентка.
За мен е супер гнусно и противно, имало е моменти, в които съм искала да кажа на партньорите им как им изневеряват. Никой не заслужава да бъде лъган и баламосван.
Явно съм с мислене на монахиня, но честно казано така ми харесва и така разбирам живота си! Нападките си ги спестете. Нито съм грозна, нито увредена, нито болна. Просто съм възпитана по-строго и Имам други разбирания за нещата, както и принципи, които не бих променила, ако ще и утре да е края на света!

3012

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 69a14e8daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Авторът съм.
Тези, с които трябваше уж да се срещна вчера сега отново са ми писали. Т. е. аз вчера се скрих и не проявих интерес, а сега съм получил съобщения, защо не съм писал вчера, дано всичко е наред и да им пиша кога искам да се видим. И някой казва, че може профилите с които пиша да не са истински. Ами истински са, защото са потвърдени. А потвърждението става като си направиш селфи и тиндър прави сравнение със снимките ти. Само моят профил не е потвърден, защото не е истински.
И пак казвам. Това наистина хич, ама хич не е лоша идея, ако говорите добре чужд език, без запецвания и български акцент, да се представите за чужденец и за 1 месец да оправите 15-20 българки и то пак казвам - ХУБАВИ.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7fa07556a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   41, то хубаво, ама чужденки на българи кълват ли? Пробвай това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1b64b63d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Номер 40, поздравления за морала. И със свещ трудно се откриват хора, които не лъжат партньорите си. Това е отврат.
М40

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 862ea6af3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Авторът съм. До номер 42
Ако трябва да съм честен в годините, в които ползвам тиндър 3 пъти съм се срещал с чужденка от западна Европа, като с две от тях беше директно секс среща, с третата на втора среща правихме секс. Имал съм инцидентни мачове основно с украинки и някоя рускиня. Предимно украинките са проявявали някакъв макар и слаб интерес. Но все пак украинките, рускините и молдовките са няколко пъти по-пропаднали от българките. Но тъй като и българските мъже са доста смотани и скъсани в днешно време дори и най-бедните и изпаднали украинки и рускини не обръщат внимание на българите. Иначе в чужбина като съм бил съм имал относително повече мачове от колкото тук. Но много малко съм писал, защото не разполагам с много време, а и предпочитам като съм в чужбина да разглеждам забележителности и култура, а не да зяпам телефона. Единствено преди 2 години в Португалия правих секс с французойка от тиндър. И наистина беше много хубаво и приятно момиче. Но като заключение бих казал, че и в чужбина българин в тиндър е последна дупка на кавала, с изключение на Русия, Украйна, Африка и Югоизточна Азия.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 564cf8af39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   До 40,
Все пак какво работиш?
И аз работя в западна европа но не съм видял някой да флиртува или прави секс на работното място.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cdc5ec960b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

48.   Авторът съм.
В момента е 2 през нощта. Преди около час се прибрах и си писах с една хубава кака, с която се мачнахме от преди няколко дни. Било и скучно и си лежала. Поканих я сега, да дойде при мен. Е, познайте. Съгласи се. Дадох и срещуположния адрес и преди около 15 мин пристигна. Не и дадох телефона си. Въпреки това и въпреки непотвърденият ми профил, тя дойде посред нощ да прави секс с напълно непознат човек само, защото е чужденец. Гледах я от прозореца. Стоя през съседния вход и се въртя като муха без глава. Писа ми в тиндър въпреки бруталната тенекия, която и вързах, че съжалява, че не сме се видели, че и е станало тъпо и ако искам може да отидем някой път на кафе. Ако се представях реално за българин, никога нямаше по сред нощ да тръгне, да идва директно в нас, пък и какви клетви и обиди щяха да са, ако и се случеше такава подигравка. Само защото се представих да чужденец е готова да се подложи на гавра и дори предлага нов опит за среща.... Става на въпрос за красива и образована млада жена.... не за кифла, която ходи на чалготека в студентски град....

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 55e01d444a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Авторе, ще те призная за играч, ако поканиш някоя у вас и по средата на акта превключиш на български. После ела да споделиш каква ѝ е била реакцията.
Още от сега ми кънтят думите ѝ, изречени в комбинация от противоречиви емоции: "Ама ти българин ли си? ... " ХАХАХА

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3a62101abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9936 гласа)

50.   Автора, ти нещо не си добре. Нещата излизат извън контрол. Звучи малко психопатско това, което правиш. Потърси помощ, преди нещата съвсем да станат зле. Не знам дали осъзнаваш, че това, което вършиш е аморално и ненормално. Да си чатиш и да лъжеш - както и да е - но това с разкарването на момиче посреднощ до грешен адрес и да я гледаш отгоре като някой психопат как се върти излиза извън всички граници. Дано разказите ти да са измислица.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 61aef37535
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

51.   За мен си постъпил гадно, ако изобщо е истина това, което си написал, че си я излъгал и си я наблюдавал през прозореца.
Има една поговорка, която е много вярна - "Не прави това, което искаш на теб да направят. "

Не знам и защо толкова се впечатляваш, че като си чужденец повече жени ти кликват? ! При мъжете не е ли същото? ! Може би биха избрали чужденка, ако имаха възможност пред българка. Чуждото за повечето хора е по-съблазнително явно и по-интересно.

И другото, имам приятелка, която канеше непознати мъже от някакво приложение директно в квартирата си в Студентски град, за да прави секс с тях. А е млада, хубава и образована. Даже си плати самолетен билет и хотел, за да посети един в Швеция, който беше семеен и я ползваше само за секс няколко дни. Уж казваше, че подбира само най-, най-. Накрая клекна със сериозна инфекция, която се предава по полов път. Но избра един от всичките, който успешно психически я насилва и т. н., спрямо това, което ми споделя.

В крайна сметка всеки си има свой живот и го живее, както го разбира.
Ако не искаш да те лъжат и теб, просто не го прави!

3012

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7fa07556a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   46, тоест на български мъже кълват бедните нации и най-вече соц. Нищо ново.
Не знам защо се кефиш, че лъжеш и се гавриш с хората.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8028106f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Хахаха е ти си ги разбил, честно.
Ж33

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cdc5ec960b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   Авторът съм.
Не искам да каня никоя на реална среща, защото ще е вече прекалено. Дори и маналата нощ това, което направих беше тъпо. Иначе и на мен са ми връзвани тенекии. Веднъж една я чаках на минус 20 градуса пред НДК 1 час, като даже ми звънеше и ми казваше, че идва. На края си изключи телефона и ме блокира и в месинджър и вайбър. Друга и то колежка в студентството също в една зимна вечер ми върза тенекия. Ходих до студентски град да се видим и така и не излезе. После като се видяхме в университета ми каза "Ми може да съм била с друг". И други случаи съм имал. Та и аз какви лъжи и тъпотии съм видял... Знам, че е тъпо. Но нямам капка жал и уважение.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 10487cecfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

55.   Авторе, не ги жали! Както ти обясняват, че било психопатско и т. н. никой не се замисли, че тия жени са ти обърнали внимание не, защото те харесват, нито защото те смятат да умен или добър съпруг. Те просто са видели чужденец и бързат да се уредят. С това е по-добър - чужденец е, т. е. има вълшебно родно място, където еднорози препускат, животът е супер и парите са много. Те никога нямаше да ти обърнат внимание, защото те смятат за ниска летва, кофти генофонд, боклук и какво ли не. Щеше да слушаш за Ганьо, скръндзавия мъж, маминото детенце и каквото още там се сетят да ти припишат! А най-жалкото е, че е малко вероятно да са прави, защото те дори не са ти дали шанс да им покажеш какъв си - решението се взема без какъвто и да било кастинг.

Още утре ще се включа в Чуждестранния легион! Без повече подробности - не искам да подготвя дамите за предстоящите събития! Като няма да ни обръщат никакво внимание, поне да си плащат за навирените носове. Искат чужденци, ето им чужденци от Льо Трън /ако сте чували вица за нашенеца във френския ресторант/!

 
  ...

1-50 от 106
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker