Мъжете се обучават на нарцисизъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121564)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18620)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете се обучават на нарцисизъм
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1004 пъти
* Казвам, публикацията НЕ Е за всички мъже, а се отнася за онези, които се обучават на обиди, контрол, насилие и манипулация, за да печелят "любов".

И тя не е с цел осъждане, мъжете са мои братя и ги обичам, но съм притеснена от случващото се с тях.

Това е много опасна организация и виждам все повече мъже да ви убеждават, че жената е инструмент за секс и забавление или, че ако искате доминация, подчинение и сила трябва да не показвате никакви емоции и да се стараете по- скоро да критикувате жените вместо да им показвате любов или уважение. Ни най- малко да я смятате за достойна или да защитавате честта и след като сте я избрали. Комплиментите също са ви забранени.

Това всичко, за да бъде спечелена някаква сигурност за самосъхранение.

Мъжете не се страхуват от жените, те се страхуват и искат да спечелят одобрението на другите мъже.

Като смачкаш нещо по- слабо от теб и се похвалиш за това. Като се похвалиш с бройка, пари и власт.

Мъжете, които следват тези принципи се учат на нарцисизъм-

Учат се да печелят "любов" с пари и всяване на страх.

Милички, дори не осъзнавате, че единственото, което постигате е на семействата ви да им олекне, ако един ден си заминете от този свят. Или ако не ухажвате жените си и се появи някой по- мил на хоризонта, те да пожелаят да са с него.

Нормално е, ако някой се опитва да те експлоатира и постоянно е недоволен, не ти дава и капчица грижа, обижда те или те удря, нормално е да ти олекне, когато го няма.

Прикриването на емоции води до проблеми с кръвното налягане един ден! Отнася се и за жените, и за мъжете.

Липсата на емоции и непрекъснатият гняв водят до здравословни проблеми, които не ги интересува дали сте успели да си отмъстите на Лили.

Масово хората, които таят емоциите си и гледат да печелят "любов" чрез ниски eнергии имат проблеми с кръвното или вътрешно са много депресирани. Бог да ви пази от това!

Мускулестите батки пропускат да ви кажат, че човешката природа е любов! Човешкото тяло работи в перфектна хармония на любов, и когато се отричате от любовта във вас и мислите само за отмъщение, вие разстройвате тялото си и неговият истински ритъм! И най- богатият мускулест мъж с много жени да бъдеш, ако нямаш любов ти вътрешно си оставаш празен! Животът ти е без истински смисъл.

Това ли е вашето искрено желание? Цената семействата ви да страдат покрай вас и да се радват, когато ви няма в стаята, това ли е вашата мечта?

Винаги можете да се промените и да дадете любов. Всеки ден е нов шанс, семействата ви може да ви обичат, но ако се страхуват и се чувстват смачкани около вас, един ден наистина ще им олекне като ви няма.
Няма повече да чувствате онова, което не давате на другите.

Не че съм експерт, но съм психолог и учител в 20те си години, и моята работа ще е да възпитавам децата да са различни. Щом толкова много мъже извършват тежки престъпления значи това правило със властта и криенето на емоции не е донесло добро.

И не забравяйте, че заради тези Холивудски мисли и двата пола страдаме във връзките си! Всички сме били наранявани, не са само мъжете или жените! И жените страдат колкото вас, ние всъщност сме ужасени и изплашени, чувстваме се, че никой не ни обича каквито сме. Вие също. Не ни убивайте! Молим!


Кажете красива дума днес на някого, подарете цвете, кажете "Благодаря за вкусната храна", простете на бившите си! Простете и на себе си! Пуснете онова, което не сте! Вие не сте безчувствени статуи, не сте и нарцисисти, вие сте хора!
Всеки човек заслужава да бъде запомнен с добро, да бъде източник на светлина и грижа, а не да всява страх и болка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: f056af7e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Автора(та), изпадаш в подробности.
В България има само мачовци. Повече от 95% от българските "мъже" са просто комплексари, които се правят на нещо... Всичко могат, всичко знаят, те са най- големите любовници и... да, ама не! Не са в състояние да си създадат никакъв комфорт, камо ли да въртят семейство. Това е и една от основните причини за демогравският проблем в България. Бъдещето на България е катастрофално... Това е и една от основните причини българките да си хващат пътя и търсят щастие извън България.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7d54be1400
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Оох, мила, смяташ ли наистина, че с добре построени, с позитивни мотиви и евентуални награди, по- смирено и на второстепенно място посочени негативи, то тези, които визираш ще се просълзят и смирени ще пренабият вече дефектното закодирано дори в гените им?
Всичко що е любов провокира у тях още по- низки инстинкти и страсти, атакуват и искат да смажат светлото...
Някои от посочените просто нямат "рецептора" който търсиш за да го "погалиш" с любов и дано светне. Други вече са така затънали дълбоко в паразитираните си мозъци, че дори не помнят дали някога са имали души...
Ще се научиш да разпознаваш, но по трудния начин, не по учебници.
Пази си душата чиста, доверявай се на инстинкта си, не приемай сдъфканата информация от учебници за категорична!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 27f416350b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Толкова глупости на едно място се изсипаха в тази тема...
Разрови се малко из сайта и виж колко нормални мъже са описали как ги отсвирват при първия по-"вървежен", който им писал някъде си. Търсенето определя предлагането - вие искате пари, насилие и утрепки. Жените не се интересуват от мъжете като хора, а само като удобен начин да си уредят живота. Фитнес тиквениците, също са станали такива благодарение на стремежа си да впечатляват някоя, т. е. нарцисизма идва от вас, дами.
Лично на мен не ми трябва одобрението на никого, не знам за други.
Не разбирам връзката между "чакрите" и кръвното налягане, но давай нататък...
Някой хора ги крепи само мисълта за отмъщение - до там са докарани от други "хора". Отделно, "живота" е лишен от смисъл от самото начало до край - появяваш се (не знаеш защо), в даден момент разбираш, че днес си тука, утре може да те няма и един куп субективни фактори ти определят почти жизнен път - в какво семейство си попаднал/а, от какви маймуни си заобиколен, на коя безмозъчна маймуна, спусната от някъде и някой си, не ѝ е скимнало да ти тегли чертата по хиляди възможни начини и т. н. Някой си казал, че смисъла на живота бил в кариерно развитие, а друг разправя - било семейство, но всичко това е абстракция и изкривена реалност, която отразява единствено тяхното лично мнение.
Има не малко хора, които са си поне за един бой (включително жени). Медиите много умело показват само случаи с насилие над жени, но почти не показват обратното - от жени над мъже, които случаи се увеличават стремглаво в последните няколко десетилетия. Съвсем скорошен пример е пияндурата от Пловдив, която простреляла смъртоносно мъжа си докато си къркали на масата по обяд. Друг пример - наскоро екзекутираха някаква лесбийка в Щатите, която убивала жестоко няколко нейни приятелки и да не изброявам още.
Да, с някои хора си заслужава да си човек, но повечето са си за размазване. Аз си карам на принципа "реципрочност" и до сега не ми е изневерил. Който разправя, че насилието не печелило нищо - явно не е използвал достатъчно такова. В ситуация между двама индивиди, единия от които проявява насилие, изборът на другия е или да стане жертва и да се надява на някаква милост (която в 99. 9% от случаите няма да получи) или по-големия насилник (което в 99. 9% от случаите го отърва).
Не знам какво ще стане с тези деца, които ги учите само на токсичен позитивизъм и разни мантри за нормализиране на кръвно налягане, но ваша си работа - мен не ме засяга.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b7787906c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Щом си в началото на 20-те, добре. Простено ти е! Когато пораснеш ще ти дойде акъла в главата.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 76bfdb3672
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Сега ще бъда нападната, но авторката е напълно права! Колкото по-несигурен и неверен е един човек, без значение мъж или жена, колкото повече вътрешно страда от липса на любов и разбиране, толкова по-агресивно се държи и си вярва, че така демонстрира колко е силен и независим и надеждата, че никой няма да го нарани отново. Забелязала съм, че най-агресивните хора често са с проблемно и тъжно детство, с разведени родители или със семейство, в което е имало насилие, алкохолизъм и подобни и тикой не се е занимавал да им демонстрира любов и грижа. И те са компенсирали това първоначално като са си го изкарвали на съучениците си, на които тайно са завиждали. Обаче как да каже на очилатото момченце от втория чин, че му завиждаш, нали? Ще станеш за смях, много по-лесно е да го тормозиш, да му счупиш очилата и да се правиш на герой като напсуваш учителката. Защото никой не те е научил вкъщи как да изразяваш чувствата си. Е, това продължава и в живота след гимназията. Мутрата с големия джип, шефът който крещи на подчинените си... всички те всъщност тайно си мечтаят за внимание и приемане, но не знаят как да създават връзки с хората и решават, чечрез агресия и самоизтъкване ще запълнят липсата. Да не говорим за отношенията в собствените им семейства.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: de1be20d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Първо - не смятам, че си брат! Според мен си сестра! Второ - казваш, че мъжете се обучават на нарцисизъм. Добре, а кой ги обучава?
1. жените - тук ще те попилеят, ако отговориш така, а аз не смятам да се меся.
2. други мъже - жените ще са доволни, но пък мъжката галерия такова шоу ще ти спретне, че ще ти се иска да не си пускал тая тема.
3. опит за бягство: самообучават се - добър опит! Но той ни води до следващия въпрос: кой изготвя материалите за самообучението - мъже или жени?

Да би мирно седяло...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f8af0fc63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Авторке евала за мислите. Учи децата на нещата които си написала. Може би за следващите поколения ще стане по- добре.
Но засега положението е лошо. Аз бях едно добро момче, така нареченото синьо хапче. И никак не ми помогна в отношенията с жените. До 25 годишна възраст карах на чекии. После се хванах с една мадама с извънбрачно дете, за която после се ожених и ми отрови живота. Дотолкова успях.
А разни гадняри, крадци и мошеници си отебаха.
Просто това е сексуалния избор на жените днес.
Също психолозите описват тъманта триада- негативни качества на човека които привличат жените. Това са:
- нарцисисти
- макевиалисти
- психопати
Също престъпниците привличат жените понеже ги възприемат като силини мъже. Описан е така наречения стокхолмски синдром- жертвата се влюбва в агресора. Наблютава се често при жените и много рядко при мъжете.
Убийци и изнасилвачи често получават любовни писма от непознати жени в затвора. Бях чел някъде за един сериен убиец (убил около 30 жени) който също получава.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fd397bce6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Авторката задава въпрос- отговор и го коментира. Коя личност изгражда основно характера на отрочето? Майката, жената със цялата си "власт" на родител и по- късно на съблазнител. Майката го протектира като малко дете и юноша, а жената го поставя в надпревара и конкуренция с други като него, като идеята е да изпъкне. Това изпъкване след време преминава в доминация и нарцисизъм за ужас на дамския състав!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8f57afdecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   3, не знам за кои "вие" говориш. Не се налага да вярваш на нищо, аз ти казвам защо хората не са здрави, любовта е заложена в самото тяло на човека, хората като се озлобяват към другите сами си вредят. Все едно да пиеш отрова и да мислиш, че другите страдат от нея.

Дори да успееш да нараниш някого, цената, която ти си заплатил, загубата на човечност, създаване на войни, отслабване на здравето е много по- висока. Знам, много жени сами са признавали, че търсят вълнение, пари, а не любов.

Това е точно тази матрица, системата, която ги навива по този начин да бъдат слаби, манипулативни, желаещи собственото си страдание, както навива вас да бъдете гневни, отмъстителни и затънали в черногледство.

Ядосвайте се на системата, търсете промяна, в ден на нужда или болест всеки има нужда от любов и милост. Знаете, че отчаяно ще имате нужда от помощ от жените в такъв момент, те също. Жената е източник на милост.

Хората се борят отчаяно да не са уязвими, да нямат нужда от другите, но това е неизбежно. Вътрешно сте ужасени един ден това да не се случи, за това отчаяно се опитвате да се убедите, че няма. Защото се съмнявате.

Не вървете срещу течението! В ден на трагедия
съревнованието умира.

А

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9726d404b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Колкото и странно да е написана темата ти - в нея има нещо вярно.
Напоследък има РЕАЛНА тенденция и цяла вълна от "треньори по алфа мъжкарство" и това как мъжете трябва да се държат с жените като с боклуци.
И не, не се шегувам.
Всеки втори нехранимайко ги гледа тези клипчета в нета и използва описаните в тях трикове, без да осъзнава следните неща.

1. Да постъпваш грозно не те прави мъж, нито особено вървежен.
2. Да травмираш целенасочено друг човек донякъде си те прави психопат и лош индивид, чието място не е сред хората.
3. Ако нямаш поне лек common sense и не можеш да прецениш коя жена е добра и коя е к***а, която ще ти разбие сърцето - то това е твой проблем, а не на следващите нормални жени в живота ти. Хубаво е човек да може да открие вината в себе си и да си взема поука, без да вреди другиму.

Като цяло, мъжете стават все по-смахнати и по-озлобени поради една единствена причина - вече не се чувстват мъже. И защо не се чувстват мъже? Защото не правят нищо по въпроса да бъдат достойни такива и никоя жена не се държи с тях така, както биха заслужавали, ако бяха достойни.

Пробвайте да бъдете достойни мъже, развити интелектуално и физически, и тогава може би ще гледат на вас по друг начин. Иначе с клипчета в нета и употреба на трикове сте просто поредните комплексарчета с мускули. :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f8af0fc63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До 10,
Тези тренъори по алфа мъжкарство не са за да обучават мъжете да бъдат.... ъъ не разбрах какво точно трябва да бъдат, викаш мъже. Целта на обучението е неуверени и комплексирани мъже да получат достъп до секс. Те затова си и плащат. И навярно успяват щом тези курсове не са фалирали. И навярно най- лесния и бърз начин е да ги научат да се държат зле с жените. Ако имаше друг по- лесен начин щяха да го открият и използват за обучението. Ама явно няма. Лошото момче получва по- лесно секс от доброто.
Може би пик- ъпа не е подходящ при търсене на стойностни жени за дългосрочни връзки. Но тези мъже нямат никакви и ще се радват и на един прост секс.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8f57afdecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   8, мъжът не се учи от жената как да бъде мъж. Учи се от бащата, много от мъжете учат синовете си да се отнасят грубо с жените
Съдя по мой познат, който с майка си е в отлични отношения, тя е невероятен и мил човек, но баща му първи му е казал " Бъди винаги силен, винаги побеждавай". Емоциите са враг" Това лично той ми сподели.

В момента колкото и да се опитва майка му да смекчи поведението му, нейният син е твърд и много избухлив. Сестра му обаче е много емоционална и мека по душа, тя слуша майка си. Лично ги познавам.

От майката зависи каква е жената, от бащата какъв е мъжът. Мъжът не е Жена, че да се учи от нея на мъжество, освен, ако не е с обратни наклонности.

За това те моля, проучвай нещата преди да се изкажеш. Ако д-р. мъже те учат на това, явно целят прехвърляне на вината, а не проучват човешката психика.
Ако искаш прочети книгата "Защо прави това". на Лънди Банкрофт който е мъж и се занимава точно с мъжкото и женското поведение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker