Какво се случва с живота ми и защо не се нарежда? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво се случва с живота ми и защо не се нарежда?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1180 пъти
Пише ви момче в ранните си 20, Честита Нова година на всички!
Повода е такъв, че от втората година (началото на 2021), след появяването на ковида, надявах се на едно, уви съвсем друго стана и посоките в живота ми се промениха и обърнаха с нежелано за мен развитие на обстоятелствата. Любовта ми ме остави, или поне се надявах че ми е такава, бил съм за кратко (разбирайте по малко от година) с нея, и след затварянето на всичко в края на 2020 загубих физическа форма и работата си временно, после я възстанових но много по трудно стартирах. За момента съм на обикновена заплата, както е възможно към момента. Въпроса е, че след като са ни се изгубили отношенията и физическата форма, после всичко е трудно, след като си бил разочарован. Давах какво ли не, за да е наред всичко, грешах, но смея да твърдя че бях ощетяван на няколко пъти от нея, и за има няма нищо, някакъв женски каприз на момиче което тогава бе едва на 20, всичко между нас напълно ненужно се развали според мен. Поддържахме форма заедно и бяхме неразделни, естествено с свободно време и за нея и за мен. Проблема е следния, след нея опитах да се възстановят нещата, и една част от хората бяха твърдо да ае съберем, но ние не можахме от инат, и от това че сме свикнали да гледаме настрани (главно тя, аз по малко, но главно тя. Повечето момичета на тези години не ценят лоялността и постоянството при нас. Не е само при нея), колкото до защо пуснах историята, ами имах хоби тогава, имах добра работа, и давах внимание, но естествено мненията на хората попречиха да сме заедно, аз не бях най богатото момче но винаги съм бил трудолюбив и усърден, с изключение на изминалата година, когато бавно но сигурно почнах да губя желанието си да правя почти каквото и да е било в насока любов. Само при мен ли е, или всяка и всеки има някакви големи капризи и очаквания, които в повечето случаи са фантазия, и какво ни се иска да е, а не реални неща базирани на ежедневието?
От една година насам изгубих желание да се запознавам с други, не се харесвам толкова колкото преди, общуването ми с другите момичета е почти нулево, и енергията и радостта от преди бяха заместени с.... Гадна и дълга вълна на депресия, болка и разочарование!
Сега стартирам годината с идеята да има полза от този психолог който от 3 месеца посещавах, но за момента много малко ефективно, тъй като са свикнали да бавят сесиите и нещата, които се оправят по бързо и експресно, но нарочно ме държи на минал етап, за да си събира още такси. Усещам го това, и затова смятам да прекратя. При него имаше ефективност само за работа и то преди няколко месеца, а оттогава супер бавно и несериозно подхожда към ситуацията ми. Около 30те е, но съм крайно недоволен, и смятам да се преместя на друг тип учител, може би в спорта или нещо странично което ще ме научи на характер, а не техники за дишане и празни надежди, че съм далеч от мечтаната си връзка, но щял съм да стигна бавно. Защо бавно а не след месец, два? Повечето почват връзки на поразия без да се замислят за отношенията си и какво биха дали реално, защо и аз не опитам, в момента имам две момичета в околността, но ми е трудно да измисля нещо сам, затова давайте някакви мнения и съвети как се излиза от трудния лабиринт (дупката в която съм в момента)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4f1f3a360c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Братле та ти си само на 20 г...
Аз в момента минавам в подобен етап на 27 г.
Не си сам. Махни психолога, започни да излизаш с приятели да пиете да ходите по дискотеки, купони, басейни, планини сега е времето за това.

Сега ти давам няколко стъпки, ако ги последваш, ще видиш че ще си машина.

1. Прочети Марк Аврелий - "към себе си"
2. Тренирай, бокс или Кик бокс, ще подобриш самоувереността и формата, тъй като сподели, че не си във форма. Ще калиш характера
3. Чети книги, за да бъдеш компетентен във всеки разговор.
4. Вим Хоф метод на дишане и/или студени душове.

Не прекалявай с алкохола
Не посягай към хазарт
Постави здравословни граници на това кой си ти, какво приемаш и какво не, ако на някого не му харесва, това е негов проблем.
Ако имаш тик ток или Инстаграм рийлс ( веднага го изтрий)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: bcfa67a302
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Само да отбележа, че в този сайт има не малко истории от хора, в сравнително добра форма и средни доходи, които си седят на сухо от време оно... Ако си за клатенето, има една скорошна тема за Тиндър, в която са ти описали как стоят нещата. Ще се появят и разни лицемерки в коментарите да ти разправят как трябва с уважение да се отнасяш, а в същото време пускат теми от типа "обичам брутален секс, а приятелия ми не иска - помощ"... Не знам какво изобщо очакваш да получиш като съвет от обитателите на този сайт по тази тема. Иначе психолога си е губене на време и средства - на мен един фосил ми прави анкета с въпроси дали съм изпитвал удоволствие от секса, а реално проблема ми беше метаболитен... Все едно да питаш инвалид в количка дали изпитва удоволствие от джогинг сутрин. А от ефирните канали като пуснеш телевизора, всяка трета реклама ти е за самолета, другите са респективно някакъв шитбет и хемороиди/възпалени шунти... Равносметката - умрела работа в цялата държава. Може би направи някоя нискобюджетна екскурзия по хостели насам-натам, поразговаряй с интересни хора (не непременно с цел креватна акробатика) и може да си пречупиш спъвките в комуникацията. Но не си ли в топ форма и опаричен, не си прави някакви сметки (поне тук).

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a975f1416e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Психолог съм и се занимавам с такива като тебе над 20 години вече.
И не, не "разтягам нещата" заради такси, напротив - понякога терапирам напълно безплатно, с цел да помогна.
Знаеш ли какъв ти е проблемът? Личи си още от заглавието: "... защо не се нарежда? ". Разбираш ли? Не ТИ да го наредиш, а той защо не се нареждал...
Та.. психологът не е зъболекар - да си отвориш устата, той "да си свърши работата", и после ти да си ходиш по живо по здраво! Работата с психиката си я вършиш ти, а терапевтът е само водач, или по-опитен съветник, който да пробва и наблюдава дали една или друга психологическа техника работи и е ефективна върху тебе.
Но като цяло - липсва ти дисциплина! Правиш ли упражненията, които психологът ти дава за домашно? Не? "Понеже това са глупости", нали? Трябва по-здрав подход, който от самосебе си прави чудеса, нали? Влизаш в кабинета с болен зъб - излизаш си със здрав... Това търсиш!
Е, успокой се - няма кой да ти го достави това... Не и по начина, по който си го представяш.
Но докато вместо творец на живота си се чувстваш консуматор, потребител, жертва - все така ще се чувстваш. И може би единствената полза от това ще е да разбереш, че така не става...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8baf271d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Правилно си се ориентирал!!! Спорт яко, по възможност боен, без мн мислене и простотии, тоя те използва повече от бившата ти. Дискотеки, алкохол, цигари, смъркане и ебане. Ако може без 3 и 4 най-добре. Тва ти е играта.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 68ffcd2d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   До въпросния психолог, толкова и си вършите работата за която сте предназначени, ако изобщо е вярно че сте. Дават се съвети на момчета и момичета и хората как да се справят с дадено нещо, аз не казвам че грам не ми бе свършена работа от него, но той р едва на 30 и е работил супер малко, на моменти се включва с точни съвети за работа, но за момичета нищо почти не ми казва умишлено, предполага се че той има опит с тях и е парти тип човек, но уви го мързи да си свърши работата, че поне да има смисъл от тия 60 лева на час, защото са много пари, човек на ден работи за 40-70 горе долу а ти не ми говори на мен че аз аджеба не съм ск свършил казаното от него без да си наясно.
Ще помоля само коментари по темата без такива включвания които изобщо нямат за цел да помогнат а са чист спам.

От автора

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 02b3e9826e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   За какво постоянство при вас (визираш мъжете) говориш, че не сме като вас (ние, жените) базирайки се на ТВОЯТ опит, в който ТИ не си бил постоянен дори с едни тренировки, имаки предвид, че дори не си работил тогава за да се оправдае с умора? !
Ревльо, да се стягаш докато си млад още, докато още можеш!
От сега влизаш във филма на старите ергени "жените са виновни, че съм сам, че съм дебил" т. н Не свиквай с "кой ми сра в гащите" защото автоматично ще се изключиш от всяка възможност за връзка!
За справка: чети литературната поредица на кифльо "след две години шъ стана милионер и шъ си взема младичка женичка без стрии и с изтъркани пети" - ако имаш два пръста чело- ще ти се изясни накъде си тръгнал!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9b0dcb1572
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Истината е само една и единствена. Няма значение как се чувстваш, дали си в депресия или не. Ти си мъж, не си жена. На никого не му пука, така или иначе. Единствения вариант е да буташ напред и да успееш в живота. Поставяш си някаква цел, ставаш всяка сутрин и я гониш. Да няма да ти се занимава, гадно ще ти, но въпреки всичко продължаваш напред. Травмите сформират характери, а и честно казано при теб нищо толкова фатално не се е случило. Нещата от живота са това. Относно психолозите, не си губи времето. Това да ходиш да плащаш на някого да си говорите за проблемите ти не ги решава. Само и единствено действия, нищо друго. Не си мисли, че пиша като страничен наблюдател, разбирам те, защото съм в доста по-лоша ситуация от твоята, но просто няма друго решение. Пожелавам ти успех, изглеждаш ми интелигентно момче.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 34f443b4b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Авторе, ме се занимавай с хора, независимо приятели, роднини, жени, които не те желаят. Ти лесно ще разбереш кой е истински с теб и кой не. Не се фиксирай върху определена жена, ако има взаимна обич, нещата ще се наредят от самосебе си. От горчив опит, няма смисъл да се занимаваш с психолози и психотерапевти. Работи сам върху себе си и не споделяй много на приятели, познати и роднини. Ако е за жена, даден приятел може да ти направи интрига или да пусне кофти слух. Роднините могат да те откажат от дадена твоя мечта, например под формата, че е много скъпа или т. н. От моя опит на 32 съм, всичко в живота до момента ми подсказва да споделям по-малко, включително на родната си майка. Любовта е хубаво нещо, хубаво е ако е споделена. Иначе е мъка, в която живееш всеки ден и се тровиш.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f247ec71f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря на 9-т коментар както и тези по темата с цел да се разреши това за което съм писал като цяло.
Колкото до глупостите написани, няма смисъл и да се хабите,
Опитвате се да обидите човек без да го познавате с нищо и с
Супер неуместни коментари, ако сте умни да се усетите ще ви стане ясно че вие не спомагате с нищо а само се излагате с тях, ама за вас ск е.
Връзките и хората които имаме хубави постижения в живота и в личен и всякакъв план са мотивация да продължим, а вие си стойте тук с цел да обидите някой за 2 минути да ви мине натрупания гняв от живота и clearly неуспехите които сте срещали. За разлика от вас аз не пиша в на всеки втори в темата да се опитвам да се правя на нещо.

Може да обсъждаме алтернативи за други подходи отколкото с тея глупости и подобни хора да се включват, благодаря, спестете си коментарите, ставате излишни и не ме занимавайте с глупости.
Очаквам още конструктивни коментари които са съдържателни и смислени а не празни лаеници.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f247ec71f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Давайте и други коментари.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker