Искам секс с бащата на гаджето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам секс с бащата на гаджето ми
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1774 пъти
Здравейте
Аз съм момиче на 19 години. Историята ми е доста дълга и оплетена но накратко имам гадже (момче)на 22 години и живея с него и баща му. Баща му е на 50. Знам че разликата е много (над 30г), но усещам сексуални влечения към него. (Тук трябва да отбележа че той е вдовец). той и аз работим на различни места но и двамата свършваме работа в 17:30 което значи че към 18:00 сме си вкъщи. Гаджето ми работи до 22:00 (на друго 3то място). той се прибира вкъщи чак към 23:00. В тези 5 часа от 18 до 23 ние с баща му сме само двамата вкъщи. Говорим си, гледаме телевизия и така нататък. Нормални неща. Аз живея с тях от около 2 години. Проблема (ако е проблем де) се появи преди няколко месеца когато го хванах да ме заглежда. Помислих си че е еднократно но след това го направи още няколко пъти. Гледа ме като излизам от банята, гледа ми задника и тн. Наскоро даже спря да се притеснява от сина си (прави го дори когато той си е вкъщи). Горила съм с гаджето ми по въпроса. Той казва че знае и че го е виждал но няма какво да направи и просто да го игнорирам. Това беше в началото. Смущавах се и гледах да не оставам много много насаме с него. Преди около месец и нещо обаче спря да ми прави впечатление и даже започна да ми харесва. Започнах да си представям някакви неща с него и тн. Когато гледам порно от тези където са с младо момиче и възрастен мъж си представям че сме ние двамата и много се възбуждам. Искам го. Наистина. Проблема е че се чувствам тъпо заради гаджето ми първо защото това си е изневяра и второ защото е със собственият му баща. Ще съм ви много благодарна ако ми дадете някакви съвети затова какво мога да направя. Страх ме е да предприемам нещо защото не знам как ще реагира. Все пак и той не би искал да нарани детето си, нали? А може би само си играе с мен? Незнам. Наистина. Много съм объркана. Но не мога да спра да мисля за това. За него. За това как правим секс... Моля ви помогнете ми. Наистина много го желая но от друга страна не искам да нараня гаджето си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: dc5c8bb9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Просто си те гледа, едва ли ще ти хареса секс с мъж над 40 и нещо - сещаш се каква ерекция имат; отделно, че ще си останеш без гадже след това.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: bf2f024c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Чичаци с развинтени фантазии, оставяйте и данни за контакт, че от някое порно студио току-виж ви наели за сценаристи... Не е кой знае какво творчество, ама в порното сюжетите са още по-плоски, така че дерзайте! :)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d979e9fd08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами, българската псувня “е*** майка ти” просто трябва да се модифицира на “да ме е** баща ти”. Вероятно няма да му е приятно на приятеля ти, но пък на вас ще ви бъде приятно. После ще ти е трудно да го гледаш със същите очи, най-много да им развалиш отношенията.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7263e4ed03
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Според мен, бащата ти е направил/поръчал магия за любов. Щом изведнъж си започнала да изпитваш такива влечения, при положение, че те е смущавало това... Той иска да го направи с теб-това е ясно. И, понеже е знаел, че няма как да стане, е прибягнал до такива отчаяни методи и е поръчал от някой маг да ти направи такава магия, за да изпиташ и ти същите чувства към него и да му се отдадеш. Допитай се до някой, който разбира и има способности, да провери дали имаш такова енергийно влияние. Попринцип, в интернет има информация как и сама да си провериш дали имаш някаква магия направена. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 088b9ecff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Това с историята за “сваляча”, който “ебе” сестрите на приятелите му и тая история, са измислени.

Гаро

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5958cc1d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ти не си в ред. Тва направо е гнусно. Бъркаш сексуално увлечение с възхищение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5958cc1d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А обвързаните жени като изневеряват, ги правите на гъз в сайта, за тази направо ласкаво се изказвате. Тва, че си на 19, не ти е оправдание, да ти кажа. Достатъчно си голяма да си наясно, че не си в ред. Как може да предпочиташ дъртак с мека пишка пред младото си гадже. Страдаш от липса на внимание и това е очевадно. По цяла вечер и сама с баща му, а той се прибира прекалено късно. Не е ясно и секс правите ли, ама ако не правите редовно, нищо чудно да ти се прави секс.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9cb4c55b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   6, да, и то от един и същи човек. И не само тези теми, а като гледам напоследък половината са негови.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 31cdcca0ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   6-ти, аз не съм авторът на тази тема, но съм пускал други теми и е крайно досадно, когато някой като теб изтипоса в коментар "Измислица". Страшно досадно и некоректно е тролене като твоето и не трябва да се допуска от модератор, защото така внушаваш на читателите на темата, че е измислица и без никакви доказателства или причини лишаваш търсещият мнения или съвети автор от получаване на такива. Не ставаш за следовател, колкото и да се филмираш, че си такъв или, че си по-умен от останалите и затова за разлика от тях "не се връзваш лесно". Твоето е просто комплекс да изпъкнеш тук. Или пък си нямаш грам понятие от света. Или и двете. А отговори сега на това. А когато Волен Сидеров опъна на задна годеницата на синът на жена му и я забремени, а после тя се ожени за него, докато синът и беше на уроци, а после семейството едва не влезе в психиатрична клиника от преживяното, демек същата история като тази тук, това измислена история ли е?

Сега да оставя и аз коментар по темата. Моето мнение е, че човек за да направи такова нещо означава, че е с нула морал, нула уважение към партньора си и нула обич към него. Или обобщено нула като човек. Това се отнася както за авторката, така и за бащата на момчето, ако направи и дори има желания за такова нещо. При Сидерчето доколкото знам е имало кофти номера от жена му и синът и преди това и вероятно го е направил за отмъщение, а Деница защо го е направила теории много, но дори и такъв да е случаят тук, такова нещо преминава всякакви граници. Това е брутално и неописуемо унижение и не знам какъв боклук трябва да е човек за да направи това без дори да има някаква неприязън към партньора си. Като дори и да има неприязън и каквото и да е направил партньора му, пак е нечовешко такова отмъщение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: aefaa69de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   То цял сценарий за филм стана това. Всичко нагласено, времето и мястото съвпадат, точно така става реално...

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d096459f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Към тъпаците,
ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е МОРАЛ?
Не използвайте думата, след като не знаете значението ѝ.
Виждам, че всички коментари са от комплексари. Путката си е нейна и тя разполага с нея и допуска до нея, които и харесва. Теорията за долното, мръснишкото и подобни е само егоистична защита на "мъже" които не могат да се доберат до путка. Ако успеят почват да създават закони и правила за ползване в техен интерес. Нимията е наука, но когато се настани между две същества, няма отърване. Нормално е, ако иска да се наебе с "дъртия". Престанете да пишете глупости, че възрастните били с меки пишки! Вие сте с пишки, още сте недорасли. А един мъж на 40 и отгоре е зрял, пораснал и носи кур в гащите си, а не пишка, господа пишковци. Един такъв "дъртак" ебе хиляда пъти по- добре от такива като вас, ДРЪНКАЛА.

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 251dbdbf6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ти добре ли си, че питаш тук и се чудиш? Давай смело! Гаранция ще имаш много хубави детайли за споделяне тук след това с които да затвориш устата на всички критици. Възрастта и при мъжете и при жените, също така е от значение за това, че имат опит. Този “дъртак” както го наричат повечето тук, е правил секс 30 години преди те да се родят и само могат да говорят но не и да го стигнат. Истината е че когато нещо те възбужда и го желаеш трябва да му се отдадеш. В противен случай можеш само да съжаляваш, че не си опитал. Ако опиташ и съжаляваш е едно съвсем друго е да си имал копнеж и да не знаеш какво би било! Но от опит зная, чудиш ли се дали си струва обикновено става така че много си е струвало! Така че смело напред и действай.
П. с. Мъж на 40 г съм.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker