Защо приятелите ми толкова се дразнят, като го направя със сестрите им? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо приятелите ми толкова се дразнят, като го направя със сестрите им?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1418 пъти
Здравейте. Пиша, защото заради това нещо, което ми е фетиш, а именно да свалям сестрите на прителите ми и да го правя с тях, загубих основната част от приятелите ми. След като женатата е пълнолетна и сама взема решения с кого да го прави, защо в момента в който го разберат приятелите ми това обръща отношенията ни на 180 градуса и престават да са ми приятели или започват да ми правят мръсно зад гърба, започва се една ревност и реагират по-остро, отколкото, ако го бях направил с жена им? Че някои и сестрите си не искат да виждат след това даже. С какво ги дразни толкова това и защо го приемат толкова лично едва ли не, че един вид съм се изгаврил с тях? Имате ли същите наблюдения при вас? Аз го правя, защото подсъзнателно виждам в сестрите им приятелите ми понеже са с едни и същи лица и очи и един и същ ген само, че от женски пол и точно това ме привлича към тях. Но защо е тая ревност и неприязън после от приятелите ми и това слага край на отношенията ни, не съм психолог и не мога да разбера?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 447012b638
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Все едно си се възползвал от тях, щом като нямате връзка, а е било за по 1 път. Отделно, че нямаше да познаваш някои от тези жени, ако не бяха приятелите ти

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0216c502df
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Първото, което трябва да разбереш е, че ти имаш проблем, а не приятелите ти.
Второто - не е нормално да искаш да спиш с членове на семействата на приятелите си, още повече - да го правиш, защото приличат на приятелите ти.
Ти действително се гавриш с момичетата.
На някои от тях може би си дори пръв. Това ли заслужава едно момиче според теб? Първият ѝ сексуален контакт да е с извратеняк, който спи с нея само, защото прилича на брат си?
За какво уважение и приятелство говориш, след като ти самият не уважаваш нито приятелите си, нито семействата им.
Психично нестабилен си и добре правят, че те изолират съвсем - не заслужаваш да си покрай тях.
Потърси помощ.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 93b3e40dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Може би подсъзнателно си привлечен от приятелите си, но понеже са от твоя пол, не можеш да си позволиш да го направиш с тях. Помисли върху това..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0159cebfc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Баси причината? ! Като нямало как да опъне приятелите си, е*ял сестрите им? С такъв приятел враг не ти трябва. Че и се чуди защо се сърдели? Ти се радвай, че още не са те пребили някъде.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c150b1e6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Имах един такъв като тебе познат, даже двама. Уж големи приятели, ама с радост ще изчука гаджето ти или сестра ти.
И всъщност от там прозрях и много други неша. Че са си боклуци като хора. От толкова жени, точно ма срстрите им. Щото е по-лесно нали и се познавате. Смешник си ти брат ми.
Такива като тебе те гледат в очите усмихват ти се и после ебат сестра ти и ти се подиграват зад гърба. Утре ще поискаш и майките им да наебеш.
А това, че приличали външно на приятелите ти и затова те привличали беше отвратително и по-тъпо нешо не съм чел.
Направо го направи с приятелите, нема кво да се чудиш.
За мъжки кодекс да си чувал нещо на отношенията?

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 12e340f0ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Защото си човешки паразит... дълго и не е просто за обяснение, но това си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 03317cab79
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   В този сайт вече има ли изобщо неизмислена тема?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 03317cab79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Хлапе, да вземеш да се спреш вече с измислените си теми, а? Напълни сайта с простотиите си. Само по заглавията вече си личи кои теми са твои.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4b31558a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти си неосъзнат гей, който копнее да чука приятелите си, но не смее! Затова ги заменяш със сестрите им, засега! Както и сам казваш, в сестрите виждаш приятелите си! Време е да се престрашиш, и да започнеш с мъже!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 92c3736a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Като толкова те влекат чертите на приятелите ти, следващия път направо цункай някои от засада!

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 91cb25ca62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   То от тва дето си писал, излиза, че си спал с прекалено юного жени. За приятелите ти ти си коцкар, което не е проблем, ако сте приятели, ама ако спиш със сестрите им е. Другото е, че най-вероятно някои от тях са им се оплакали, че си ги използвал само за секса.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0bf13f8a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Опитай се да говориш с приятелите си и да им обясниш всичко, включително, че може да имаш някакъв несъзнателен проблем. Кажи им, че понеже са ти близки като хора и ти най-вероятно, подсъзнателно, търсиш сходна жена за партньор, знаейки, че ще можеш да ѝ имаш доверие, както на тях и че ще има разбирателство.
11 може да е прав, и да имаш неосъзнати наклонности. Бъди откровен и кажи, че може и да е това, НО НЕ СИ СИГУРЕН и не се възприемаш като такъв. Ако са истински приятели, ще те разберат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 33d77ad84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторът съм и само да поясня, че под това, че го приемат, че може би съм се изгаврил с тях имах на предвид не изгаврил със сестрите им, а с приятелите ми, че един вид го правя за да им покажа нещо лично на приятелите ми, поне така предполагам, че разсъждават те и затова реагират толкова остро. Но не знам дали реагират толкова остро, защото разсъждават така. Аз никога не използвам жена за да го правя само веднъж с нея и да я захвърля. Напротив даже повече уважавам жената, защото е сестра на мой приятел. Виждам се със сестрите им дълго време, но след крайно негативните реакции и ревност на братята им, правене на мръсно зад гърба ми от тях после и скъсани купища приятелства започнах яко да крия това, като и сестрите им също го крият, защото явно знаят как ще реагират братята им. И все още не разбирам, защо се държат така, то да беже с жена им нямаше да е толкова остро. Иначе понеже виждам доста коментари, че съм бил привлечен от приятелите ми и затова съм го правел със сестрите им. Ами така е и какво нередно има в това и защо трябва да означаватова, че съм гей? Не съм привлечен към физическите черти на приятелите ми, а съм привлечен към сестрите им заради приятелството ни, като чертите им ми напомнят за него. В крйна сметка всеки подсъзнателно търси и избира точно партньор в който вижда на първо място приятел. Аз виждам в сестрите на приятелите ми, самите ми приятели с които сме имали толкова приятни моменти и изградено доверие, но заедно с това и любовници, което като комбинация усилва значително привличането ми към тях отколкото към други жени, които не са сестри на мои приятели. Освен това ми е страшно интересно да съм един вид с приятеля ми в леглото като той се е превърнал в жена и дефакто е така защото очите, лицето и ДНК-то на сестра им е същото. Незнам защо приятелите ми вместо да се чувствнат поласкани от това веднага се обръщат така срещу мен и е цялата тая ревност и отмъстителност после, че и чак и сестрите си не искат да виждат някои? Да бях изчукал гажето или жена им напълно разбирам да реагират така и това го възприемам като нередно и неморално, но за сестрите им не схващам защо реагират по същия начин, че и по-остро.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d4b0c58cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Вярно, защо са такива гадове? Предлагам да си оправите отношенията като им предложиш да свалят твоята сестра или майка ти. Според това дали имаш сестра или майка сред живите, си избери! Нали не е голяма работа да изчукат сестра ти или майка ти и после да не се сетят за нея? Давай, следващият пък им предложи програма "Танто за танто", за да видят колко нормално е някой да използва сестра ти или майка ти като парче месо и да си я нанизва на оная работа, докато му писне. Да живее свободния секс!

Офертата не е нужно да бъде само за приятелите ти! Мога и аз да се отбия и да дам своя принос към сексуалното ограмотяване на света. Нещо против? Не съм ти приятел, но защо да не ги мина? Даже имам един списък с хора, които също биха се включили. Колко му е? Да живее свободния секс!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3d985d68e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Латентен гей. Точка

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e4ef8f275e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Може да ти е излязло име, както каза сам, че това ти е "фетиш". Естествено, никой мъж няма да се зарадва, че някой негов приятел е използвал сестра му само като "ловен трофей".

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fcb8624ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Значи, вие ако чукате, без да имате връзка момичета, всичко е супер, но ако някой изчука собствените ви сестри, голям проблем. Що така?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4ae5594402
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз имах такъв приятел, който се опитваше да сваля приятелките и жените на свои познати. Доста глупав и загорял мъж, който към ден днешен, нито има някакви приятели, нито пък приятелка и си живее с родителите, защото го е страх да не се охарчи, въпреки че си има наследственапартаментв центъра на София. Разбрах го от приятелката ми преди години, когато я запознах с него при излизане на ресторант по някакъв си повод. Като ме е нямало я е заговарял и като 15 годишен хлапак се е опитвал да я сваля. След това е започнал да и пише в социалните мрежи и да я кани на среща. Тя ми показа дори какво и е писал. Общо взето просто преустанових всякакви отношения с него. Споделих това нещо пред общ познат, който започна да се смее и ми каза "Че ти чак сега ли го разбра що за стока е. Той това го прави с приятелката, жената, сестрата и т. н. на всеки свой познат. " Непознато момиче никога не би заговорил, но не би се посвенил да се пробва на жената на свой приятел/познат/колега. Казваха ми, че дори се е закачал с майката на един доста по-млад от него колега и то пред момчето... Общо взето говорим за тежък комплексар, използвач и човек без никакво уважение към хората с които общува. Така че, ако историята е истинска, авторе, ти си същият. Такива като теб до никъде не стигат. Нито ще постигнеш нещо в живота, нито пък и жена ще пипнеш. Аз самият бих се определил малко като коцкар, но никога за нищо на света не бих се замислил да свалям жената/приятелката/сестрата на колега/познат/приятел и т. н. Първо, че е много грозно да се опитваш да съблазняваш обвързана жена, второ, че е много грозно да се опитваш да се възползваш и да измамиш човек, който уж уважаваш и който теб би трябвало да уважава и трето аз лично не изпитвам никакво привличане към приятелките/жените/сестрите на свои познати. Самата мисъл за това нещо ме отблъсква. Също си спомням, но съм бил още в началото на пубертета, че около нас се мотаеше един нехранимайко с няколко години по-голям, който питаше всяко дете "Абе ти нещо сестра, братовчедка имаш ли? ". Та такъв си авторе - особено неприятен тип.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6b137f233a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   А ти имаш ли сестра? Пък ако нямаш, все ще имаш майка... Струваш ми се от тези, на които не може да им се обясни по друг начин, освен да им се покаже. 100% ще разбереш...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ae97316129
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Номер 10 и 9
Ти си един и същ. Хубаво е, че разпознаваш измислените истории. Аз също ги разпознавам и зная кой е автора. Наричаш автора на историята хлапе, но той не е хлапе а много възрастна жена и ако има някакъв начин да се свържем ще ти кажа коя е тази жена. Винаги когато в някой мой коментар съм казвал коя е тя, тя никога не ми е публикувала коментара, защото тя е и модераторка в този сайт вече дооооста години. Понеже в този сайт няма регистрация тя каза, че този факт много я устройва и затова тя пише измислени истории и като автор и изтрива всякакъв коментар, който на нея не и харесва. Ето и тук има 4-ри коментара изтрити, това са 3, 8, 14, 17. Те сигурно са били много критични към не и затова тя ги е изтрила т. е. не публикувала. Това тя го прави много често. От сега нататък следи всяка история която ще прочетеш и виж колко коментара не са публикувани. Тя е публикувала за няколко години сигурно вече над 1, 000 истории. Зная всичко за личноста й. Виж й ком. 16 какви ги пише. И този мой коментар няма да бъде публикуван. Ако пък го публикува то ще е защото не съм я разкрил напълно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e4ef8f275e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Малко измислено звучи. Колко приятели имаш със сестри, че и всичките сестри да ти се вържат? Рядко срещам брат и сестра, всичките ми приятели са или сестри, или братя.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: cf4b8225a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   28-ми. Нека кажем, че човек може да има доста приятели, но истинските му такива се броят на пръсти. Почти всичките ми най-добри приятели имаха сестри. Говоря в минало време, защото вече не са ми прятели. Сестрите им се "връзват" защото изглеждам добре, знам как да се държа с тях и ми имат доверие, заради приятелството ми с братята им. Смятат, че не бих ги използвал, защото приятелството им с братята им е гарант за това и от там ми имаха голямо доверие като мъж. Исках да имам сериозна връзка със сестрите им, но братята им развалиха всичко. То не бе следене дали се виждаме, то не бяха питанки що не си намеря друга, то не бяха удари зад гърба, то не бе предателство и мръсотии. Едва не загинах поседният път когато след като разбра, че го правя със сестра му, уж големият ми "приятел" с усмивка ме помоли да му дам да ми покара моторът, а ми го върна със спирачни дискове намазани с майонеза. Добре, че не се бях засилил в насрещтното. Сега нямаше да пиша. Отделно не толкова близките ми приятели, които вече са доста повече, там също има такива със сестри и там съм ги свалял редовно, но повече по навик развит от преди това, защото връзките със сестрите на топ приятелите ми бяха разрушени от братята им. Но навикът се разви и търсех само такива връзки - със сестрата на на някой познат или приятел, тъй като никаква друга връзка не ме влече. Там вече и на косъм съм се разминавал с боя. Но при най-добрите ми приятели свалях сестрите им, защото както казах имат същите лица като братята си и от там правех асоциацията, че те са същия човек, но от женски пол който ще ми даде същото приятелство секса. А и ми беше интересно да съм с приятеля ми в леглото-не само очите, кожата и лицето са същите, но даже и миризмата. Докато при другите не толкова близки приятели беше по развит навик и нараненост от разбитите връзки. След тия реакции това само ме стимулира да свалям сестрите на всички мои познати и приятели които срещтна, защото разбрах какви задници са и заслужават да им е гадно, а не защото виждам лицата на братята в сестрите им вече, тъй като става въпрос за не толкова близки приятели. Незнам какво толкова ги дразни. И по повод заядливите и обидни коментари тук, на които няма да падам на нивото и да им отговарям по същия начин, но поради гнусните и им подмятаниа и сравнения ще попитам останалите цивилизовани хора със сестри тук. Наистина ли това ваш приятел да закача сестра ви и да го направи с нея ви наранява толкова както, ако го е направил с майка ви? Ако да го е направил с майка ви това е най-мерзкото нещо което е 100% мерзост, то на същата сравнителна база какъв е процентът на мерзост и нараняване върху вас при сестра ви? Наистина не разбирам, а е възможно тоя ми фетиш, поради силното удовоствие като на наркотик да ми е замъглил ума, направил нечувствителен към чуждото страдание и без да знам превърнал в чудовище, което не разбира какво прави с хората.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ebdcb79c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   24, коя е тази жена?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 38194bd29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Бих ти сцепил тиквата, ако се наричаш мой приятел и се опиташ да спиш със сестра ми. Очевадно не става въпрос за любов, ако беше истинска любов - ок, но само за едното спане, не съм бияч, нацепен и т. н. обаче наистина бих си сцепил тиквата и не би посмял втори пъ т да спиш със сестра на твой приятел.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7144e58d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   31, как са започнали всичките твои връзки досега? Не си ли спал първо с жените преди да разбереш по този начин чрез практическия опит дали връзката ви има бъдеще или не? Наистина не разбирам защо не се чувстваш поласкан, че твой топ приятел е със сестра ти, защото лицето и и напомня на твоето? И защо трябва да злобееш и да си готов да ме убиеш, след като на нея и е приятно, включително и от това, че я харесвам защото лицето, кожата и очите и са същите като на брат и? Не забравяй, че винаги може да бъде крито това от тебе - и от сестра ти и от мене, но заради прителството съм решил да не го правя зад гърба ти. Отчасти, защото съм очаквал, че ще си поласкан, а вместо поздрава за, който съм се приготвил лети към мен бухалката за "да ми нацепи тиквата". Именно заради масово такива чудовищни реакции ми се разви един вторичен фетиш към този-искал съм да е облечена с яке на брат си при срещата ни и после сме правили сещаш се какъв секс. И на нея и харесваше тая игра. Сори, че го споделям, но вие сами сте си виновни с тая злоба. Някой ще ми отговори ли на въпросите от коментар 29 за да вдена нещата или и тук ще получавам от същото отношение? Всички влизащи тук имате интерес да ми отговорите на въпросите от ком 29 защото едва ли аз съм изолиран случай и може също някой от най-добрите ви приятели да е като мен. Без да знаете. А като прочете тук ще му стане ясно за нещата, понеже този фетиш определено здраво заслепява за всичко друго.

Авторът

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker