Този мъж сериозен ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Този мъж сериозен ли е?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1201 пъти
Здравейте,

Жена на 30 години съм и още не съм направила семейство. Нямам и сериозно гадже. Наскоро се запознах онлайн с един мъж, който е адвокат. Виждали сме се само 2 пъти. Първия път той ме покани на ресторант. Разговорът мина прекалено формално. Чувствам се все едно съм на работна среща с него, чак се изморявам. Аз обичам в личните отношения човекът да е топъл, сърдечен, да скъси дистанцията, да е лежерно, забавно, да се смеем. С него не е така. Възпитан, образован и до там. Прилазвахме си основно за работа. Очаквах след това да почне да ми пише редовно, но той и това не направи. Ще кажете, че не ме е харесал, но не е така. На втората среща ме целуна, когато ме изпращаше. Сваля ме и се вижда, че не ме харесва като приятелка само. Той е на 33 години и според мене би трябвало да е по-зрял и олегнал. Той ми пише веднъж на няколко дена. Понякога аз пиша първа, но избягвам, за да не съм досадна. Инициативата трябва да е от мъжа, но той е несериозен. Издразни ме това, което сподели за бившата си при втората ни среща. Питах го защо са се разделили. Имал е 3 годишна връзка, приключили преди половин година. Вместо да каже нещо съществено, каза, че му е дишала във врата, държала му сметка, като излиза без него с приятели, с кого е, има ли жени итн. После се изказа още по-грозно за нея, като каза, че тя много искала той да посее семето, ама той не искал. Казах му, че според мене той търси само секс и по-добре въобще да не се занимава с връзки. То повечето мъже точно такива глупости приказват. Все ги ограничавала някоя, все им дишала във врата. Ами като не са влюбени и не искат семейство, така ще е. Гледат как да се понаживеят още. Той, за да ме контрира, ми каза, че не било вярно това. Много бил сериозен, даже искал дете хахаха Иска, ама на думи. Губил е на жена на 35 години врмето, което е безценно. Тя скоро ще стане на 36 даже, направо е закъсняла с децата. Баламосвал я е. Аз ако нямам чувства към някой, няма да седя в сериозна връзка с него, а той, като е имал сериозна връзка, не е искал дете. Сега се е разделил с нея и изведнъж му се е приискало дете. Как пък така?
Нещо не ми харесаха шаблонните му обяснения. Споделих на майка ми, но тя започна да го защитава и да ме упреква, че не съм му давала шанс на момчето. Щом е казал, че иска дете, значи иска, сериозен е. Ами то не е трудно да му дам шанс, ама после ще ми изгуби и на мене 3 години, за да осъзнае, че не иска бебе и семейство. Дечко.
Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1679de934e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   ти ако не си усетила привличане на първата и най-вече на втората среща.. какво повече има да се прави. професията е хубава, но можеш ли да си говориш с този човек или ще си разправяте фантасмагории за осеменители? !?
може би, защото не съм адвокат и невероятния хубавец, но винаги, когато съм имал интерес към дадена жена съм го показвал ясно и категорично. разбирам да си в година във връзка с чувства и привличания и да имаш дилема, а тук за две срещи където не си усетила нищо го размишляваш? !?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1ed436bc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Той е адвокат все пак, не е актьор. Адвокатите рядко са сред най-забавните хора на света.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 938871ab49
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Сериозните хора не приказват на втора среща за деца, поне според мен. Мъжете използват това шаблонно изказване, за да имитират колко са надеждни. Семейството не е нещо, което да се прави с лека ръка и да се рекламира така.
Споменаването на бивши и развяване на проблемите в предишни връзки на втора среща също не ми изглежда надеждно, просто злобно и глупаво. Това е за много по-далечен етап, и то бегло да се споменава. Говори и, че не я е преживял.
Това е може би отчаян, обезверен човечец, който търси лесна свалка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 496abd0af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Няма знамение кой какво говори: гледай действията.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 472d310306
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Значи, ако не можеш да се отпуснеш с него и да бъдете себе си, ако мислиш, че е минало достатъчно време и не сте си допаднали. Не губи време ами просто го оставяй.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6408042b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторке, заради пустата адвокатска заплата не си заслужава! Намери си някой по-сериозен!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d733437811
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   На мен като цяло ми допада сериозното поведение на първа среща като на интервю както казваш хаххаха. Допада ми също разговора относно деца на втора среща, все пак сте зрели хора, а не тийнове.
Но обрисуването на бившата му, как му "дишала във врата" пък искала да се "сее семето" пък проверява дали има жени в компанията т. н ми е голяма червена точка. На втора среща така я е подредил пред теб, че да е предупреждение и за теб. Индикация за неуважение към партньора.
Сигурно ще иска вече деца, но с някоя послушна, която няма да му диша във врата и няма да пита с кого излиза- да гледа там кротко детето и останалите "женски" неща, също като мама...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4c8c9ced21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мила, разбирам какво те притеснява. Не искаш да ти губи времето 3 години и когато ти си на 33 да се разделите, защото той не е готов. Имай предвид обаче, че с никой няма да стане на втория месец. За това трябва време да се опознае те, да прецениш човека и да дойде времето да обсъдите темата семейство и деца. Попринцип на първите срещи е рано да се коментират тези въпроси, но на 30 и над това смятам, че може да се говори, за да е ясно кой какво точно търси. Притеснително е да, как така до преди половин година не е искал, пък сега изведнъж иска.
Не се стряска и не прави глупости от бързане само, защото си на 30. По-добре от донор, от колкото от някой ненадежден. В днешно време донори много, баащи малко.
Около мен всичко живо що е мъж иска "да се на живее", "не е готов за деца" и е "още млад" (на 35, със шкембе и разплут, приличащ на чичо, е язък, че е млад).

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6a68e6e8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Авторката: Идеята ми беше по това, което е казал за бившата си, може ли да съдим, че е несериозен. За мен не е нормално 3 години да си с някой и накрая причината за раздялата да е нещо такова. Звучи като вечният ерген, който все му е тясно около врата, все някоя е обсебваща и го задушавала. Аз му казах, че е нормално жената, ако има чувства да изпитва някаква ревност и даже това трябва да го радва. По-добре ли е, ако не й дремеше за него и й беше все тая с кой и коя излиза, само и само малко да излязат поотделно? От това, което каза излиза, че той не е имал чувства към нея. Възникна въпросът какво е правил толко време с нея, като не я е обичал? За мен това си е използване. Ако аз нямам намерения към някой, не влизам в сериозна връзка, а не просто е така, да си убивам времето с някой.
В случая аз изпитах буквално женска солидарност към бившата му. Вместо ревност или радост, че са разделени, застанах на нейната позиция. Аз съм горе долу на нейната възраст и аз също искам дете и семейство. Поставих се в нейното положение, при което тя е от 3 години с него, на 35 ходини е, иска бебе, а той вместо тва си излиза с приятели сам, че й отгоре на ясичкото се дразни, като го пита с кой е и се притеснява, че нещата не отиват на добре. Ми то честно казано и аз щях да реагирам така. Тва са мъжки интерпретации, че жената била много ревнива, обсебваща итн. Обсебваща си, ако той не иска същото и настояваш.
Аз все пак, за разлика от нея, не бих седяла 3 години да го чакам да се накани за бебе. Или ми се получава с някой, или не. Аз рискувам и действам. На мен проблемът ми е, че съм по-импулсивна и невинаги давам време да се развият отношенията. Но като гледам другите, дето много чакат и ги премислят нещата, изобщо не са по-успешни в личен план. То или става с някой, или не. Няма какво да го мъчите.
В случая, ако аз се хвана с него насериозно, аз ще искам бебе още по-скоро. Аз тази година искам да забременея. На мен не ми се исла да изпадам в нейната ситуация, а честно казано ми се струва, че той е от тия, дето по 3 години мислят една дали става за бебе и накрая я зарязват. Не е импулсивен изобщо. Искам малко по-луд мъж и по-точно луд по мен мъж! Влюбен и да ми го показва и повтаря!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 99e3cdb33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   " Инициативата трябва да е от мъжа, но той е несериозен"

Чакай малко, нали искахте да сте "равни"? Или равни само по права, не и неприятни неща като инциатива за нещо или даване на пари?

" Губил е на жена на 35 години врмето"

А тя не си ли е губила времето до 35? А не... тогава се е "опоанзавала сексуално"...

Аз си мисля да спреш да го играш жертва, да си по-активна и да го разбереш що за стока е наистина. Не да си представяш, че някой е умрял за твойта... и е негова работа да те увещава и уверява. Една връзка колкото се създава от единият, толкова и другия. Ако чакаш всичко да направи единият, ... какво жените казвате - в кой век живееш?

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ce6c72ece2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Значи виж мойто мнение е да не си губиш прекалено дълго времето например повече от няколко месеца. За 3-4 месеца опознаване е достатъчно да се види ако имат потенциал вашите отношения.
Все пак няма как да очакваш да ти предложи сериозна връзка само на втора среща.
Иначе това че е адвокат е добре.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 09d1a0b766
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не ми изглежда стабилен, още повече с това плюене по бившата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 229aba2f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Мъж съм, ама израза "да посее семето" ми се струва супер просташки, ако така се е изказал. Иначе, на първата среща може да е бил притеснен и затова да ти се е сторил дръпнат. Така или иначе най-важното е този човек да ти харесва и да имате взаимно привличане. Няма ли го това нещо, значи няма нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 14295e69ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Нищо няма да излезе от вашето познанство ( засега не може да се нарече нещо друго). Няма особено привличане и от двете страни. Само с мисли как да не се прецакаш както предните пъти връзка, че и семейство не става.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ebb16a1b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Много си отчаяна горката. Той не ти е длъжен да ти прави дете!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0a5f869c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   С бившата не искал дете, сега изведнъж е заискал. Той за идиот ли те има?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7f22174a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От написаното си личи че едва го траете и Ви дразни, обаче се натискате (нека предположим за какво). Кой какво бил казал няма значение, като виждате от 2 срещи такива предупредителни сигнали(някои горките нямат тази възможност) какво се натискате че и очаквате да дадем някакво обяснение какво мисли човека.
Не сте един за друг, а и на този мъж може би му е писнало да го цуцат, може би ви е преценил, а може би работи много и няма време да кисне във фейсбук(малко вероятно, ако има интерес). Може би Ви изпитва, аз така бих направила ако бях мъж, да видя женското нахалство до къде стига. Отчаяние голямо виждам, а и химия я няма между вас. Дори за секс не Ви иска, може би някаква много дълбока резврва. Ако имаше интерес нямаше да пише веднъж на 4 дена. Имате един последен отчаян ход-поканете го на среща, завлечете го в леглото.. Аз не бих, но хора всякави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker