Какво искате? Луд по вас мъж или олегнал и рационален - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво искате? Луд по вас мъж или олегнал и рационален
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1709 пъти
Здравейте,

Аз съм жената от историята с адвоката. Искам да опиша мечтата на жена като мен, която е вече в началото на 30те и иска семейство и дете. Аз съм много импусливен и страстен човек. За мен страстта и секса са изключително важни в отношенията с мъжа и водещи. Когато започнах да си избирам партньор за бебе, започнах да усещам, че съм се променила и разсъждавам малко по-различно от другите жени. Аз не търся като повечето жени единствено сигурност и стабилност в мъжа, напротив обичам тръпката. За мен най-подходящият мъж за бебе е този, който наистина го иска. Наскоро срещнах друг мъж освен адвоката, който има такова отношение към децата. Той така приказва за бебетата, все едно това му е детската мечта. Като види бебе някъде, се заглежда и изпада в умиление. За мен това е човек, узрял за дете и семейство, а не такъв като адвоката, който уж искал дете, ама когато е можел да направи семейство, се е дръпнал. Разбира се, аз няма как да знам какво е било напрактика. Може това да не е била жената за него. Не е и редно да комнтирам чужди отношения. Но формалното " Аз даже искам бебе" не е кой знае колко грабващо. Той ми звучи, все едно си е изготвил план как да се развие животът му, а бебето е част от плана - амбиция, която иска да постигне. Чак се чудя такива мъже като него имат ли емоционални потребности да бъдат бащи или това е просто една амбиция. И при жените го има това нещо. Има някакъв натиск на обществото да родиш и да не си стара мома и те казват, че искат. Ама дали наистина си мечтаят и копнеят да гушнат бебе, е друг въпрос. Знам, че има мъже, които много не си изразяват емоциите. Може адвокатът да е такъв. Но вие кой мъж бихте си избрали за баща на детето ви? Такъв дето е луд по вас, влюбен, по-вятърничав и като каже, че иска бебе и то точно от вас, грейва от щастие или олегнал, рационален като адвоката, който премисля нещата по сто пъти, стабилен, но не толкова емоционален, който дааа, казва, че иска дете, но пък не се знае след колко време ще се реши на това?
Смятам, че рационалните хора са много взискателни към половинката си. Те ходят на среща главно, за да търсят и мерят кусурите на другия. Често пъти такива хора, на пръв поглед по-сериозни и надеждни, се оказват по-несериозни в дългосрочен план. Те са нерешителни и с тях все не успявате дс стигнете до нещо повече като това да имате дете. От много мислене и преценяване, накрая нищо. Неслучайно хората казват, че един човек все не се чувства готов за бебе и трябва да си си малко луд, за да го решиш. Аз също мисля така. Много по-лесно е докато си много влюбен, а много по-трудно е след време, когато ви е минала тръпката.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0049a4053d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Естествено, че първото. Първият ми партньор беше рационален и сдържан сухар и връзката ми с него ме травмира емоционално и психически за дълго време. Въпреки, че имаше пари и се грижеше за мен всячески и ми предлагаше сигурност, непрекъснато се чувствах под напрежение, потисната и тревожна с него. След това бях с няколко мъже подред, които нямаха една стотинка (някои от тях се намираха на улицата или имаха други проблеми), но понеже ми даваха емоция, тръпка и ми беше хубаво с тях, в главата ми те са направили повече за мен отколкото онзи, който ме водеше на ресторанти, въпреки че материално не са ми дали нищо, а аз съм им давала. Просто са карали сърцето ми да се чувства щастливо с тях. Не искам някой да ме третира като принцеса, богиня и прочие и непрекъснати романтични жестове, искам просто любов, емоция, тръпка и мъж с душевност, която да отговаря на моята душевност. Сега смятам, че съм го намерила, защото момчето, в което съм влюбена освен всичко друго е и добър човек. С такъв няма пасивна агресия и всички други простотии, които ги правят онези, "рационалните". Жената има нужда от емоция, не от досадни дървени философи и психически тормоз.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9f169927f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Улегнал се пише, миличка... Улегнал! Не си на нивото на адвоката, явно и в друго се разминавате. За такива избори не се пита в нета, но ти откъде да знаеш толкова много?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bc117dbb4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Олегнал. Тоя, страстният, може да е страстен с още 2-3 освен с теб. Да приказва как иска бебе, ама важното е да казва и за гледането му. За дрешки, мебели, грижи. Иначе правенето е лесно- може на доста да направи.
На рационалният може да разчиташ поне. Не всяка връзка води до деца и е дълга.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6db62e8335
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Авторке, важно е какво искаш ти, защото ти ще живееш с този човек. Аз съм мъж и за мен, ако няма тръпка и привличане в една връзка, просто това е не е връзка. Няма как да бъда с жена, ако не ми харесва, ако ще и да е най-улегналата на света. Мжду другото имал съм подобна връзка за кратко. Беше толкова улегнала и практична, че ми говореше само за ремонти, покупки и т. н. Нямаше никаква емоция в нея, нито веднъж не сме се смели заедно. Ами, не, мерси. Това не е за мен.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6db62e8335
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Авторке, важно е какво искаш ти, защото ти ще живееш с този човек. Аз съм мъж и за мен, ако няма тръпка и привличане в една връзка, просто това е не е връзка. Няма как да бъда с жена, ако не ми харесва, ако ще и да е най-улегналата на света. Мжду другото имал съм подобна връзка за кратко. Беше толкова улегнала и практична, че ми говореше само за ремонти, покупки и т. н. Нямаше никаква емоция в нея, нито веднъж не сме се смели заедно. Ами, не, мерси. Това не е за мен.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c868a2cf3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

7.   Улегналите мъже са отговорни и постоянни в действията, думата им тежи на мястото си и може да се разчита на тях, затова е съвсем в реда на нещата един такъв мъж, знаещ стойността на доверието и доброто отношение, да уважава и да се раздава за жена си, когато вижда в нейно лице също уравновесен и надежден човек. Страстта не е присъща единствено на част от вятърничавите типове, създаващи кратковременни и импулсивни "тръпки", а също и на улегналите мъже, които обаче не бързат да проявяват тази своя черта с всяка срещната жена, а само с дамата на сърцето им, с която са вече взаимно опознали се с течение на времето.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a13a205d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Баланс трябва да има. Никой не ще нито сухар, нито лепка.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 09ed979c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   До н. 7-Кифльо, точно ти да напишеш това... интересно, а иначе се скъсваш навсякъде да пишеш-за големине на срамните устни, за бели течения, за увиснали гърди, напукани пети и стрии, странно-че в този си коментар говориш за -уважение. Вероятно си -в другата си фаза сега, ха ха.
До авторката-определено НЕ предпочитам рационален сухар, надежден чичак, скучен тип, съсухрен, дърт ерген, който разбираш ли бил рационален и улегнал ах ха ха. Определено -никоя жена, не би предпочела пенсионерския клуб на улегналите.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b355244119
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Авторке, това бебе иска гледане. Да не се окаже, че ще го гледаш само ти, а "тръпката" ще си зяпа мача, примерно. Схващаш идеята. Да не стане после "Ква я мислих, ква стана". Няма гаранция, че и с адвоката ще се получи.
Аз от бившата не съм искал деца, но от новата ми искам, може и едно, няколко пъти, хаха. Особено като знам с каква страст и обич играе с племенниците и как ги гледа. Съдбата обича да се шегува и сме чичо и леля на 6 племенници(седмото е на път)
TheDriver

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0dcc57a147
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Бебе бих искала само от сериозен и отговорен мъж, с когото имаме взаимна любов един към друг. С който се уважаваме, ценим, имаме близки ценности и разбирания за живота. Някой, с който е хубаво дори когато мълчите. Някой, който да ми липсва истински, когато не го виждам ден, два.
Щастливите деца са продукт на страст, огън и много любов, а не на схеми - този има пари и е ок, другия иска бебе и е ок, третия е рационален и не става.

Според мен не си срещнала точния човек все още.

3012

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 45bc5cd66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   Спрях да те чета по средата, като гледам и ти си от тези, които искат бебе на всяка цена, а мъжът е добитък за разплод.
Не ми приличаш на 30, по-скоро на наближаваща 40-те, гонеща последния влак, всячески опитваща се да примами някой закъсал.
Не ги анализирай в споделито, а яхвай коня, или отиди за инвитро.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1fc48819a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Естествено, че мъжът трябва да е улегнал 23 часа в денонощието, и импулсивен и луд по жената 1 час, но точно този час в който жената е в настроение за тази импулсивност и страст.
Всички други варианти са само мъчение и за двамата. И естествено предизвикват неудовлетворение по различен начин и в дваната, и естествено се стига до развод.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d17778c0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Никога не съм влизал във връзка ако не е имало химия между нас!
Даже съм "бягал" от доста жени, които открито са ме харесвали и са искали връзка! Сега също има една жена с доста пари, която ме харесва и ми го показва, но на мен даже ми е противна и дори не бих си легнал с нея само заради секса!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 54e9ffdf51
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Комбинацията от двете бих избрала (и вече съм я избрала).
Най-големия грях в любовта е да си скучен. Всякакви мъже се уреждат с жени - и дебели и грозни и бедни - но виж, на скучните им е най-трудно.
Така че хем трябва да е готов за семейство, хем да не е скучен и да ти дава емоция, хем да не е развей прах, дето само страст може да даде, но нищо повече.
Иначе мисля, че правилно си преценила адвоката като неподходящ.
Най-вече се пази от такива "надеждни" и "улегнали" мъже като Кифляка, дето все гледат да изкярят нещо от теб.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 74e4b6167a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Разбира се, че ще избера луд по мен, така или иначе някои мъже с течение на времето превръщат съвместния живот в сива скука, та ако от самото начало ще е скучно и сиво, то какво ще стане по-нататък?
Какво си му харесала на този адвокат? Адвокатите като хора не са читави, скучни и пресметливи типове с огромно самочувствие, често арогантни и нагли.
Вярно, че допускаш някои груби правописни грешки, но правилно си забелязала коментара за бившата.
Точно там личи арогантното отношение, високата лична самооценка и комплексарщината на този дребен и жалък човечец, завършил право.
Господин Адвокатът е бездушен и арогантен самовлюбен нарцис, ако искаш да си с такъв, действай...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 840f1fed4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   От двамата, както са описани, не бих избрала никой.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ebc878b381
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   А защо не може мъж, който е улегнал и рационален да е луд по партньорката си? Защо трябва да е или едното или другото. Моят партньор е и двете.

Лола

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 62a5f4ab91
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Улегнал и рационален за семейство, луд по мен за неангажиращ секс най-много.
Ж23

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b219c4132c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Слънчев мъж!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 192b056b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   Улегнал. Аз не съм нито от емоционалните, нито от влюбчивите, нито от импулсивнеите. Реалист съм. Знам си и хубавото и лошото. Не искам някой, който ще ме гледа захласнато като бльон и ще ми се мазни "много си красива". Имало е случаи на улицата непознати да ме гледат като бльонове и да ме спират и да искат да се запознаят. Бягам с 300 от такива. Не искам някакви втораечни в мен превземки и лепки. На външен вид съм нежна и миловидна и винаги съм изглеждала по-малка. Душевно обаче съм темерут мразещ цветя, романтики и лиготии. Гади ми се чак. За съжаление попадам все на нежни романтици. И знам че дам ли и малък шанс на такъв няма да има отлепване. Затова си седя сама. Чакам си моя реалист, тип адвоката.
Ж, 32

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3040131adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   21
Защо мислиш, че някой е умрял за теб и те гледа, като бльон!
А какво значи бльон?
Веднъж ми коментира в темата и сега веднага те познах:)
Адвокат чакаш...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cd9bd2ae1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   21
Да не дочакаш някоя котка?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bad64e421d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Адвокатите са долни манипулативни хора, не се подвеждай по професията, тя е само за заблуда на истинската им същност. Много правилно си го преценил тоя и ако имаш малко акъл спираш да се занимаваш с него.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 101d3a61f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   До 21

Бая ще има да почакаш с твойте уж "реалистични" хипер изисквания.
Вземи си котка/куче барем да не се налага да пишеш пак по сайтовете след 5 години колко били гадни мъжете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 192b056b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   21 до 22 Пусни си някой индийски сериал да видиш как се гледат и ще разбереш какво е "бльон". Не знам коя е твоята тема. Много хора употребяват тази дума, не съм я измислила аз.
22 и 26 Много сте интересни, къде видяхте изискавния? В това че мразя и не искам цветя? В това че не искам романтични лиготии? В това че си знам и хубавите страни и лошите? И знам че имам хубаво лице и не ми пука да излизам без грим, но трябва да сваля 7-8 килограма, за да изглеждам по-добре. Вие сериозно ли?

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d01ba6fd1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   До 21. Остави по някакъв начин имейл, за да се запознаем. Мъж на 29 години съм и съм точно като теб!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 29cc146786
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   27
Явно никога не ти се е случвало - това е най- разпространеният флирт, който говори повече от много думи. Езикът на тялото е безпогрешен, а когато е взаимно е равно на приемането на наркотик, който търсиш отново и отново! Но какво да ти обяснявам - сама казваш, че си душевен темерут!
В моя случай, вече се запознахме и всичко започна с гледане очи в очи!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0bc70fcbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   №7, като "определено" не предпочиташ надеждните мъже върви си се чукай на воля с неблагонадеждните, лоши ебачи-бройкаджии, и после не ходи пак тук да ревеш, колко гадни били мъжете.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0e7e4c11f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   30, не съм н 7, но всички нещо конци се пишат за "надежднк" нещо абстрактно, което евентуално времето може да докаже или не
Ако до момента та няма нищо в материалния свят, което да доказва неговата надеждност... айде без тия. И уточнявам за материални/видими доказатемства- образование, професия, цели, надграждане т. н
Не може някой "мечтател" на гол задник например да обяснява колко е надежден, щот' в трета възраст щял да е богаташ :))) нали така? !

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c868a2cf3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Номер 30, по погрешка се обръщаш към номер 7 (Кифлоприземител), а най-вероятно имаш предвид номер 9, която единствена в темата е написала думата "определено".

Номер 31, когато се обсъждат връзки, някои хора много жонглират с думата "надежден" и непременно я свързват с материализма, само защото той дълбоко се е вкоренил в бедното им съзнание. Виждам, че и ти правиш тази грешка. Напротив, надеждните в отношенията хора са надеждни, именно защото: стоят зад думата си и не се отмятат от дадено обещание, постоянни са в своите действия, точни и верни са, отзивчиви са, пука им за теб, на тях може да се разчита в труден момент, не кроят тайни планове, казват ти истината в очите.
Що се касае за целеустременост и желание за професионално развитие, това са вече съвсем различни думи в българския език. Да си богаташ също не е равно на това да си надежден, защото истинският живот е нагледен пример как голяма част от заможните хора са безскрупулни измамници, лицемери, нагаждачи, прецакват други и газят закона с цел лична облага, потъпкват обикновения човек, изневеряват, отмятат се от думата си, нямат съвест и може да ти забият нож в гърба в най-трудния за теб момент, т. е. те са обратното на надеждни. Има и съвестни заможни хора, но са капка в морето.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 899215328c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   31 - не, не е така, другояче е. Ето, жените сами си признавате, че сте материалистки и търсите само материалното в мъжа, и да е непременно богаташ. Какви "доказателства" искаш, Марийке? Да ти извади 10 дипломи за виШУ, шофьорска книжка, картон от зъболекаря му и сертификат за пилотиране на самолет, а може би и зелен сертификат? Айде стига вече, жените тотално се изхвърляте с вашите чудовищни претенции без покритие. Не заслужавате и 1/100 от това, което искате, защото вие самите го нямате, и много добре го знаете. Снижете претенциите, иначе свестен мъж НЯМА да намерите до гроб. Всички дирите само да се преосигурите материално доживот, нищо друго не ви пука. Не се интересувате нито от личностните качества на мъжа, нито дали ще ви е верен и ще ви обича, или ще ви изневерява, ще хойка насам-натам и ще ви бие и тормози. Вас такива неща изобщо не ви греят. Вас ви интересува само да се къпете в пачки от Алеко Константинов и да са толкова много, че да можете да си позволите да си триете задника с тях. Вие сте толкова зависими и пристрастени към парите, че сте готови да преглътнете какви ли не обиди и унижения, бой, тормоз и всевъзможни сексуални извращения и гаври, само и само да докопате пачката от стотачки. Нямате абсолютно никакво достойнство, никаква чест. А вашата меркантилност се опитвате да я прикривате зад псевдо-интелектуални глупости, като "амбициозен, цели, надграждане" и др. тъпотии само по предлог, за да се докопате до парите и да използвате мъжа като личен банкомат цял живот.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 54cf50880a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Рационален не е равностойно на сдържан и безчувствен. Много ги бъркате нещата. Емоционален пък не е равносилно на неуравновесен и незрял. Изобщо, разсъжденията на автора са в някакви шаблони.
Аз имам себе си за рационална, но емоционална. Премислям ситуациите, анализирам хората, но това не ми пречи да имам емоции. Разбира се, разумът надделява, но така и трябва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker