Дали ще се върне? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ще се върне?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1061 пъти
Здравейте, пиша тук, тъй като не виждам какво друго мога да направя освен да поискам съвет. С приятеля ми сме заедно от 1 година и наистина чувствам, че нещата между нас са сериозни (мислим за общо бъдеще и т. н. ). Октомври месец (тогава все още нещата не бяха толкова сериозни) той ми сподели, че се е уговорил с негов приятел след Нова година да замине за да работи в Швейцария. Тогава не повярвах на това и си мислех, че е прищявка, която ще премине, но преди 3 дена той замина. Та той каза, че отива временно и ще се прибере до лятото, но въпроса ми е според вас възможно ли е след като е направил доста неща за да замине за там и е зарязал семейството си мен и т. н. би ли се върнал и би ли останал тук за постоянно или по - скоро би се върнал за няколко дни и пак би заминал за там? Някой бил ли е подобна ситуация и дали връзката ни ще оцелее? Мислите ли, че той ще се върне, а няма да реши да се установи там?

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4f4b76d25e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Зависи от работата ми там. Може да те лъже и да е заминал за постоянно. Но той прави други планове. Виж, че само ти мислиш, че е сериозно. Това, че усещаш нещо, не значи, че е така наистина. Той там няма как да не орави секс с други. Намери си резервен вариант за мъж. Ако е там за сезонна работа, може да се върне. Аз директно бих си търсила нив, защото я се върне, я не.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 39569a882c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Тук хората имат рядко какво наистина да отговорят (включвам и себе си), ама ти пък хептен - и мисли искаш да четат...

Ако работата провърви, аз лично не виждам как би поискал да се върне. Но пък това не значи че няма да те вземе ако е сериозен. Не е нищо невиждано и нечувано...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 16a59f3e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мне. Никакъв шанс да оцелее връзката ви. Ще си намери там някоя. Толкова време без секс някак си е и немислимо. А ако мислехте наистина за общо бъдеще нямаше да замине.
По-добре се ориентирай към друг.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9e51c19e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Много зависи на каква работа е заминал. Ако е нещо в строителство и от рода- няма никакъв шанс за връзка примерно. Може да ходи на проституктка, но едва ли ще си дава парите за това- скъпи са там, а той ако работи тежка работа, да дава пари с лека ръка- не мисля.
Ако обаче е в хотелиерство или тясна специалност... съмнявам се да не иска да остане там. Но това не значи, че няма да иска да отидеш и ти.
Не бързай със заключенията. Ние не го познаваме, но пък теб не те е лъгал, казал ти е още в началото какви са му намеренията.
Смятам, че ще ти каже и ако нещо се промени.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c7941bfc91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако е заминал в Швейцария да работи, Швейцария няма да го остави да си вее тук и там играчката. Там се бачка здраво и в края на работния ден, ти трепери всичко за... сън. Българина след "демократичните промени" изгуби трудови навици и по този повод, му е трудно да се класира на истинските трудови пазари. Скоро ще те гушка щастливо и никога повече няма да се отдава на тази авантюра която в момента изпълнява без цел и посока. Не се запускай и го дръж под напрежение- да има стимул. Успех.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 116692fdf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Авторката
Замина там да работи като Убер(нещо като такси само, че със скъпи коли). На тръгване се разплака, което не очаквах да стане. Умоляваше ме да отида с него, защото не можел без мен, но аз нямам възможността да отида и да зарежа всичко тук. Той също смята нещата за сериозни. Въпроса е там, че когато той ми каза, че ще заминава не бяхме в толкова сериозни отношения и вчера той ми сподели, че просто вече се е бил разбрал с приятеля му и ако сме били толкова сериозни както сега никога е нямало да се навие да замине и да ме остави.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: bef3a47801
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Зависи от работата там. Ако е постоянна и се адаптира бързо, справя се, няма причина да се върне. Струва ми се, че връзката ви няма да я бъде.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ac7ea567ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ми иди и ти с него.
И аз така заминах за Швейцаря преди 20 години, но месец преди да замина се ожених за девойката с която бях във връзка. Тя обаче дойде 4 месеца по- късно (след като ми изтече изпитателния срок).

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 46b746a693
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На дали ще се върне? се питах и аз като теб дълго време. Но трябва да вярваш, подкрепяш, и да си пазиш чувствата. Разбрах, че такива връзки са доста трудни но пък трябват и компромиси. Затова се въоръжи с голяяяямо търпение, че нещата ще се получат в общо заедно. Не допускай
странични хора да ти влияят с черни мисли и се надявай. Ако любовта съществува в него ще ти предложи и вземете сериозно решение. Ако ли не -поне си обичала
Кураж за по нататък!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 73bd082752
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Цитат:
"... ако сме били толкова сериозни, както сега никога е нямало да се навие да замине и да ме остави. "
Ако наистина той те обича безумно и усеща, и твоята обич, ще направи всичко възможно, да останете заедно, въпреки че временно ще сте разделени! Той отива на гурбет, тоест, да бачка, да работи!
Което означава, че ще поскитосва малко по света, в името на парите и ще се върне. Едва ли ще се ожени в Швейцария за чужденка. А и носталгията му по Родината, приятелите и любимата ще натежат в повече и ще се върне!
Обичай го, винаги му казвай, колко ти липсва, пък бъдещето ще покаже, накъде ще натежат везните!
Не бързай със заключенията и с решенията си! Изчакай да видиш как ще се развият нещата. Пък, по-нататък ще може да решиш, какво да правиш!
Раздялата, дори и временна да е, поставя на изпитание любовта между двама души! Ако любовта е достатъчно силна между тях двамата, няма да има никакви проблеми, всичко да се нареди и след време да сте отново пак заедно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker