Ще полудея не мога повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще полудея не мога повече
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1083 пъти
Здравейте,

Имах връзка с едно момиче 2г, толкова много я обичах толкова много че. се наранявах в името на връзката ни. Карали сме се десетки пъти и винаги единия е скланял глава и сме се сдобрявали.
Какво ли не правех за нея, как ли не е и показах че я обичам тя също ме обичаше но понякога ме нараняване несъзнателно.
Страдаше от паник атаки, изпадала е пред мен и съм я успокоявал бил съм до нея не съм я оставял и не бих я оставил заради подобно нещо.
Мин година се скарахме тя е в др град и учи и бяхме от разстояние, блокираме и каза стига дори с майка и се скарахме. отвсякъде изгубих контакт с нея.
Бях като парцал няколко дни. След 4 или 5 дни ме потърси и искаше да опитаме отново без караници.. опитахме и така до първия скандал втория и т.. н.

Бяхме на море 2 пъти къде ли не отидохме миналата 2022г, прекарвахме се добре, но разстоянието ни... майката мога да съм сигурен че както аз така и тя ми беше вярна, но липсата един до друг постоянно ни водеше до караници. Аз бях на работа тя учеше, остана и половин година и щеше дойде при мен да живее..

Последно се скарахме за едното нищо... и от там до края на връзката ни.
Аз ден не я потърсих, после на другия ден се чухме тя искаше да ми каже нещо но вечерта, казах и кажи сега и без това ми е тежко..

Тя не пожела и се скарахме отново разплахме двамата отново и повече не се чухме.
Ден два три.. 4 5..
Чух я на 6тия ден защото мой познат почина и просто исках да я чуя..

Заяви ми някой неща ако съм искал да съм с нея.. казах ти кво искаш да ме тъпчеш ли? .. разплака се отново и затвори, повече не вдигна, написах и че търпях доста унижения и ако иска да е с мен да се съобразява и знае къде да ме намери, но отговора който получих е пълен блок от всякъде.

Минаха се две седмици и никой вече не се сеща за мен тайно мислех че любовта ще победи, защото виждах как ме гледа, но уви не тя е била важната. Не ме потърси повече

Страдам всеки ден плача като магаре и се крия и чета стари чатове и снимки с надеждата някой да ме потърси явно няма да е.

Замислях се за глупости, но знам че това не е решението, но много ме боли.

Аз съм обикновено момче с точно две връзки скоро правя. 29г и исках семейство. Исках да имам някой като се прибера. За първи път на 27 изпитах чувството някой да ме обича, никога преди това не бях обичан. Вярвах именно в любовта и това ме крепеше, ставах и лягах с мисълта за нея и за нашето бъдеще. За това работех като куче по 12 часа всеки ден дори и в неделя.

Сега съм празен като стар строеж изгубен без посока без желание за нищо. Не ям не излизам не тренирам всичко ме депресира и отчайва..

Всякаш се молех за любов това беше моя извод... е не я получих..

Моля за съвет защото не съм добре и съм доста отчаян, аз съм различно момче, човек който ще избере любовта пред изневярата, да си с Либия човек вместо на диско с приятели, да си мечтаеш за семейство това бях аз.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: e734eada5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Токсична връзка е било, нямаше да сте щастливо семейство. Хвани си друга и не се карай с нея, това е първата крачка към насилието.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c08ad57cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   До автора на поста-според мен и двамата сте много раними и чувствителни, емоционални, всеки със своите емоционални проблеми и когато сте заедно- тези неща ескалират. Мнението ми е, че сте се намерили и събрали, защото и двамата сте открили един в друг- тази ранимост и емоционалност, които имате в себе си. Такива връзки са много трудни, защото и двамата са хем емоционални, хем си държат на своето и лесно се обиждат. Проблемът е, че всеки от вас търси-разбиране в другия, но сам не проявява достатъчно толерантност към партньора си.
Авторе-сподели какво точно учи това момиче, може нещата, които учи да са трудни и затова да е доста изнервена, казваш че ви делят разстояния-в далечни градове ли живеете? Ти с какво точно се занимаваш, какво работиш?
Най-важното в една връзка е-доверието, толерантността, подкрепата, да даваш-без даването да е свързано с някакво очакване... Нямам предвид да даваш пари, говоря за обич и т. н. Ако постоянно се карате, това води до токсичност във връзката, изчерпване на енергията.
Важно е и двамата да проведете сериозен разговор-без караници, без излишни емоции, спокойно да поговорите и да се изясните-кой какво очаква от връзката и т. н. Ако и двамата се обичате истински, нищо не би било пречка. Казваш, че те е блокирала навсякъде, но предполагам знаеш къде живее. Просто отиди някой ден до града, в който тя живее, опитай да поговориш с нея, но мило, спокойно. Разкажи после какво се е случило...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 360d17ef18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От АВТОРА

Връзката ни протичаше така.
Чуваме се. всеки божи ден в който не бяхме физически заедно,
Любов здравей обичам те не мога без теб.. чакахме да мине това шибано време от ученето и да дойде при мен.
За нея беше. важно и уважих факта.
Говорихме си с часове гледахме филма винаги имахме какво да си кажем, аз и бях всичко, тя не излизаше с приятели единствено с майка и.
Мисля че тя много и влияше и като се скарахме видях яроста в нейните очи, всеки път като имаше повече време разделени и беше с майка си всякаш и връщаше фабрични настройки.
Тя учеше търговия същото което работя и аз, работя го и онлайн и с магазин. Тя ми е заявявала че не знае защо го е записала и че това не е нещото което иска да учи, но техните бяха на принципа почнала си го няма как ще го завършиш.
Искаше да се занимава с нокти грим или нещо подобно.. казах и че като дойде няма да е проблем да опитаме и да и помогна с помещение и прочие, не съм се хвали с пари и прочие(имам доста добра работа), но тъй като не съм меркантилен човек никога не съм изпъквал пред нея или пред техните, но те явно са разбрали и това ги дразнеше, знам какво са парите и знам да ги ценя, но те са на другия принцип квото имаш да го изядеш изпием.

Както и да е.. виждах как ме гледа виждах как се чувства като я прегърна, като я докосна.. тя беше адски травмирано момиче поне така я видях аз в началото.

Страх я беше от докосвания, страх я беше че може да я нараня и че. предните двама с които е имала кратки връзки са направили точно това и са я притискали.
Беше девствена, помоли ме и знам че искаше всичко да е като на филм нежно и най вече с любов, толкова много я обичах боже.. толкова нямате си на представа как се отнасях с нея..
Направих всичко за да отмина тези неща.. едно по едно тя се отпусна, спряха паник атаките, страховете отминаха дори тя ми споделяше повече на мен от колкото на техните, думите и бяха ти си човека ти ме разбираш ти единствен ти ми помогна а не избяга или не се възползва от мен.

Казах и че ще съм до нея и трябва само да ми се довери и да ми вярва.

Минаха се месец и се скараме.. аз не съм я обичал аз. Нз си какво..
Успокоявах я, това е просто твое хрумване твои прищявки.. за нищо не бих те заменил и така и беше нямах очи. за друга нито ме интересуваха.


Скандалите бяха все за някакви дреболии в които тя не спира да дълбае и да дразни и накрая вече му писва на човек и се скараш с нея.
Та излиза майка и ти и носиш само мъка не искам. да я виждам тъжна..

Кви ли не глупости ми говореха техните всякаш бяха толкова глупави и. не. осъзнаваха какво се случва.

Нашите и техните са разговоряли на поводи празници.. нашите просто не могат да вземат думата от тях, водеше се само монолог а не диалог, адски несъобразителни адски дебили, бащата бивш полицай..

И нашите ме предопредиха тея хора просто са ужас, говорим с тях само заради теб, чувстваме се кофти но в името на това че я обичаш ще. преглъщаме... но знай че нещата не са на добре с такива родители.

За съжаление се оказаха прави.
Сега знам как се чувства знам как е и че плаче, но тя вече преминаване всякакви граници и човек вече не знае как да реагира.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6179fed57e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Обясни :"всякаш". Че нещо не вдевам.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d840999a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Приятелю, на 29 не си никакво момче. Мъж си, а мъжете си градят живота и си поемат отговорността за това. На момченцата мама и тати им казват кво и как да правят....
Станало квото станало, паднал си, ок. На всеки се случва. Сега ставай, отърси се и гледай напред.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 433dd9aad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   С тези съкращения и грешна пунктуация сякаш чета някой неграмотен тийн.
Фабричните настройки са много лошо нещо.
Отиди в нейния град да я видиш и да говорите, но не се надявай на много. Особено с бивш милиционер за баща. Тия "хора" са родени увредени.
Желая ти успех, личи че се обичате, щом и тя е оценила, че не я притискаш и не си избягал... средата и е лоша. Това не значи, че ако дойде при теб пропагандата от мама и тати ще спре.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 18a625c583
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Много лошо и говорят нейните родители мн облъчване, просто е мъка.

Без доверие една връзка на никъде не е.
Жалко че всичката тая любов ще бъде пропиляна на вятъра.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker