Говори ми за секс на втора среща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Говори ми за секс на втора среща
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1486 пъти
Здравейте,
Виждам се с едно момче отскоро. На първата ни среща всичко мина нормално. Говорихме си общи приказки. Не ме е целувал на довиждане. Остави ме с колата при метрото и нямаше как дълго да стои там.
На втората ни среща си говорехме за почивки в чужбина. После той превключи на тема секс и почна много подробно да ме разпитва. Какво съм хатесвала, по колко пъти съм обичала да го правя, ама колко пъти седмично, а колко пъти месечно. После продължи - вечер или сутрин предпочиташ, а сутрин преди работа изобщо ли? Отговарях му на въпросите. Един два пъти попитах А ти? Той учудващо за мене каза, че е изморен след работа и не му се прави много секс тогава. Обича през уикенда 2-3 пъти. Аз отвърнах, че това е малко според мене, ако живея с някой. Според мене беше редно да поприключи с тая тема за секса тогава, но неее аххаха Обичала ли съм тройките. Тука вече съвсем спрях да отговарям. С жена правила ли съм тройка итн. След цялото това "интервю" аз вече почнах да го мисля за женкар, но в същото време той не ме притиска. В края на срещата ни ме целуна изненадващо по устата. Направи го по много интересен начин. Бяхме в колата и каза Може да ме целунеш по бузата. Аз се усмихнах, тръгнах да го целувам, той се обърна и ме целуна по устата Хахах Стана ми много приятно.
Мислите ли, че този мъж е женкар? Възможно е просто да е искал да ми опознае сексуалните предпочитания и да провери дали сме еднакво сексуални. Не мога да преценя дали е сексуален? От една страна сам говори много за секс и изглежда сексуален. От друга като каза, че не му се прави секс от понеделник до петък, ми се струва, че не е сексуален. 2-3 пъти седмично е машко според мен, особено ако живееш с някой и откоро сте заедно, а не сте си омръзнали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: d9e76daaa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Женкар, че и простак. За мен лично е грозно да подпитва от начало.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2daf4e0ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   След като е провокирал интерес и не си го отрязала на момента, значи си му вързала! След следващата среща очаквам тема "Какво да правя, пуснах му, а той не ми отговаря на съобщенията"

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0b01700418
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Добре, че съм родена 80-та година. По наше време какви бурни страсти и вълнения кипяха по срещите ни, а сега като чета тук какво пишете младите-все едно сте на интервю за работа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8d2db30a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   На втора среща говори само за секс, тя пита дали е женкар? Не е, много е сериозен и мисли само за семейство с теб!
Ти подиграваш ли се с нас или толкова ти е акъла?
Колко е сексуален, ще разбереш като те изплющи и ми се струва, че ще е доста скоро.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: aea83bbe21
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз ти казвам, че този е боклук. Кратко и ясно ти го казвам. Ако търсиш нещо сериозно, не е това човека.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a98bbc9865
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Като не сте стигнали до обсъждане на домашни любимци след тройките, пак добре...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f66d6ff5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Ако търсиш сериозна връзка, не е той човекът.
Ж

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 741404bfe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   На колко е години? Само уикенда не е нормално. И това в началото, как се виждате след 10 години и 2 деца? Секс 1 път в годината. Иначе импотентен, обаче за 3-ки се пазари. Абсурд. Какъв женкар? Явно за една няма сили.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3ed9f37211
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Такива неща не се питат на втора среща, а това за тройките е тъпо. Питат се в началото на първата среща, за да установите дали изобщо ще си подхождате в леглото. За чий ми е жена, която не прави свирки, не обича лизането и страстните целувки с език, например? Довиждане и готово! :) Защо? Защото насреща и без това биват поставяни в пъти по-завишени изисквания към мъжа и ако той не отговаря на тях дословно, жената го отписва с лека ръка. А любенето е неизменна част от споделянето на чувствата между мъжа и жената в една връзка, наред с доверието, уважението и себеотдаването един към друг, които се пораждат с течение на времето, в което се опознават. Пълна загуба на време е месеци наред да влагаш време и внимание в човек, който иска ти да покриваш какви ли не изисквания, а насреща да се окаже: "Ама, аз това не правя, онова не правя, но пък очаквам ти да правиш ей тия 100 неща от моя списък! ".

Миналата година една жена леееко ми се поразсърди, че я питах дали обича да продължава да обработва с устни и езиче близалката след края на свирката. Отвърнах ѝ, че щом не прави френска, всичко е наред, понеже така сме си спестили време и по-скоро ще се насочим към хора, които са по-подходящи за нас. След няколко седмици пак ме търсеше да се виждаме, защото тези "внимателните", както тя наричаше мъжете, които не я питали такива неща, накрая направо ѝ посягали да я опипват на някоя от следващите им срещи. Но не сме съвместими в леглото, така че бе излишно да се виждаме занапред. При отказа ми да се видим, пак започна да бучи по мой адрес какъв съм бил извратен и т. н., иначе секунди по-рано с нежен тон ми се умилкваше да опитаме все пак. :) Голям майтап как едно привидно миловидно същество, целящо да мине за разбрано, в следващия миг може да избълва канонада от епитети. Жените така и не разбраха, че по-добре един мъж да бъде открит с тях, дори и да не им хареса чутото, отколкото някой изпечен женкар да им замъглява разума с красиви лъжи от "1001 нощи" и после да се чудят откъде им е дошло.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c410a7478d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Пича изглежда сериозен.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 584f3447a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Напълно подкрепям №3. Точно това си мислех и аз - че опознавателните срещи сега наподобяват интервю за работа.
По мое време излизахме няколко пъти и ако има физическо привличане, правехме и с*кс. След това, ако се получат нещата на база сходни интереси и хобита, продължаваме заедно. А сега май повече се пише по социалните медии, обсъжда се и накрая не знам дали се стига до някакви действия.
До авторката
Аз лично харесвам директните хора като "момчето" /сигурно е към 30? / от срещата и бих му дала шанс. Човекът е изморен през седмицата за секс. Сигурно е натоварен и стресиран на работа. Какъв женкар да бъде?

Ж 46

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ba7c6d15cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Аз лично няма да се хвана, с някой който пита такива въпроси. Все пак трябва да има някакво възпитание.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2865cec9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Куче, дето лае- не хапе. Неможко е, че и простак.
Аз бих му центрирала частите на мига като поискам да му видя "достойнството" - ще се сдуха на мига и веднага ще реши, че е малък... (във всеки възможен смисъл) вероятно ще ме обиди и ще си тръгне "горд" че ме е разкарал хаххаха
От такива далеч!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3a7898b925
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Следващият път в колата го разкопчай и го хвани за пишлето. Гарантирам ти, че няма да успее да го вдигне.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5ac64642e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Не се занимавай с него. Има си сериозни психични и емоционални проблеми, може и хормонални. Не е нормално подобно интервю и предварителни уточнения. Сексът никога не е и няма да бъде нещо в граници, строго определено във времето, мястото и чувствеността. Да не говорим, че с различни хора е различен и няма как да се даде предварителна програма и правила - ако някой се опитва да вкара в рамки нещата, значи му хлопа дъската в сексуален и емоционален аспект. Обикновено такива хора са лоши любовници, гледат на секса, като на физически упражнения, а вярвам, че не искаш подобен робот за партньор. Например един мъж може да обожава да прави френска на една жена, а на друга - не, една жена може да и харесва да прави анален скес с един мъж, а с друг да и е противно и т. н. Така че, този човечец предварително ти показва, че не е съвсем в ред.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ed46802916
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Женкар не е със сигурност. Загорял простак е, който няма какво друго да каже. Но и твоето ниво не е много по-високо.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 74a83af20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Вероятно иска да се виждате само през почивните дни, а през делничните с друга.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1a6f6c3aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не го взимай на лошо. Сигурно не е левак, просто е пропуснал първия път, поради уважителна причина. Както сама каза не е можел да стои с колата на метро спирката...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker