Защо образованите мъже са по-пасивни и незрели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо образованите мъже са по-пасивни и незрели
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1854 пъти
Здравейте,
От години търся точния човек за мен. Наистина е много трудно в днешно време да си намериш половинката. Вече почнах все по-малко да подбирам, че и с по няколко човека се виждам, с надеждата поне с един нещо сериозно да стане. Все пак още си имам изисквания за външен вид, отношение итн, но доста ми се е изчерпало търпението. Искам отношенията ми с мъжа да са хармонични и да имат развитие.
В момента се виждам с двама мъже, които са коренно различни. С единия ме запозна фризьорката ми, с другия от общи състуденти.
Първият не е с висше образование, бил е спортист, сега е фризьор.
Вторият е вишист, работи в сферата на финасите.
И двамата изглеждат добре и не са били женени, нямат деца от предишни връзки.
Първият "кандидат" е доста по-зрял и решителен. Говори и мечтае за семейство, дете. Запознал ме е с повечето си приятели, не ме крие от никой. Не се притеснява да говори за сериозна връзка и не избягва темата. Пише ми редовно, по цял ден, интересува се от мен, активен е. В момента е на 29 години.
Другият, вишистът, също е готин, обаче е много пасивен. Държи се малко като госпожица. Чака ти да го потърсиш първа. Пише понякога, ама чат пат, през ден, два, три. Не се обажда. Кани ме веднъж седмично да се видим. Твърди, че иска връзка, ама само на думи. Отношенията ни се развиват със скоростта на костенурка. Аз изобщо не го приемам за гадже. То ние приличаме по-скоро на познати. Не ме е запознал с нито вдин свой приятел. Живее сам и е на 32 години, спокойно може да се виждаме и всяка вечер, ако реши.
Проблемът е, че майка ми упорито настоява аз да не се занимавам с първия мъж. Един вид тя ме бута при вишиста. Тя иска да съм с някой образован като мен, да бъдем на едно интелектуално ниво. Това е хубаво да, ама как да й обясня, че то или става с някой, или не. Аз и да го карам втория, и да го юркам, той се сържи сякаш години му трябват да реши изобщо става ли за гадже някоя. Майка ми ме обвинява, че аз не съм направила необходимото, за да станем сериозни гаджета. Трябвало да не съм черногледа и да дам шанс на отношенията ни да се развият. Била съм правила прибързани изводи за него. Е какви прибързани изводи като той хем ме харесва супер много, хем не ме търси. Прилича ми на жена, която се прави на недостъпна.
Прави ми впечатление, че такова поведение като на тези двамата е шаблонно. Все вишистите са по-пасивни, неуверени и незрели. Свикнали майките им да ги гледат до 25-26-27. Или са супер пасивни, или в другата крайност - прекалено досадни като израз на ниско самочувствие и неувереност.
Първият мъж действително не е образован и няма елитна професия, но се държи като зрял мъж. В същото време даже е по-малък. Той ми се кара понякога на мен, че съм несериозна за нещо, примерно за излизането по дискотеки. Иначе си ме води навсякъде, държи ме за ръка, много е мил с мен.
Питах много хора какво да правя. Повечето казаха "Послушай сърцето си".
Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 927c424f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Ти реално ходиш и с двамата. Първият ако разбере за втория какво ще последва? Големи интересчийки станахте честно. Всеки човек си има природа и явно вторият е по-пасивен. Ако харесваш и обичаш първия то бъди с него преди да е разбрал за втория и да ти бие шута. Аз като мъж ако не харесвам дадена жена, без значение какво образование има, изобщо не се занимавам с нея. Гледам коренно различни неща и ако се занимавам с някоя, не излизам на срещи с втора, трета после да ги сравнявам.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: bbb25e731c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Пасивен е към теб... Защо си мислиш, че означаваш нещо за него?
Явно не те намира за достатъчно интересна.
Истинска връзка, която да продължи във времето, можеш да имаш с човек, с когото споделяш някакви общи интереси и занимания. ( Примерно ти в свободното си време ще искаш на танци и ще рисуваш, а той иска да ходи на риболов и на фитнес. Какво общо ще ви свърза - сексът? Накрая ще станете съквартиранти. )

Тоя фризьорът сигурно ще чука клиентки след време покрай работата си, проучи го добре дали не е шавлив.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9d21f1529a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това трябва ти да си го усетиш. Към който повече те влече. Изглежда, че 29 годишния си го харесваш повече :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c0fdee598f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Попринцип, доколкото знам, много жени предпочитат мъжът да ги търси по-рядко;да не се натрапва прекалено и да не бъде досаден. Иначе, им бил омръзвал. А когато не се натрапва много, бил по-загадъчен и интересен, по техни разбирания.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3c55285644
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Не слушай майка си!
Аз самата бях в такива среди, че излизах само с архитекти, юристи и т. н Първо, финансовото им състояние е силно надценено и със сигурност в момента фризьор вади доста повече пари. Майка ти е от старото поколение и не знае как стоят нещата в момента. Та, излизах с такива и всички те бяха не само пасивни, а и направо пасивно-агресивни. Сякаш те са класи над теб и ти си длъжна да отговаряш на 100 критерия и да ги впечатляваш ежечасно и ежеминутно, а те самите нямаха елементарни кавалерски обноски. Един от топ архитектите на нашия град например ме остави да се прибирам сама в 12 вечерта януари месец, при положение че живеех на 15 мин пеша пт ресторанта, в който бяхме, където пък ме остави да платя всичко и стоя 20 минути в тоалетната след като той самия беше поискал сметката. Да кажа, че аз тогава бях студентка на квартира. По същия начин и с един бенкер, който ме заряза с смс и след 2 седмици пак с смс реши, че може да дойде ей така да се изпраскаме. И много други такива примери имам. Накрая ми писна и просто спрях да излизам с мъже, отклонявах всяка покана и така внезапно се появи моя мъж, вече съм и бременна от нвго, женени сме от 5 години и той беше обикновен шофьор когато се запознахме. Сега е на много по - добра позиция, за която разбира се се потруди сам, но той нито беше висшист тогава, даже кола нямаше. По - грижовен мъж не съм имала, той е образец за кавалер и никога не съм се чувствала недостойна до него, даже напротив. Вземи си поука от моята история и действай с първото момче, а майка ти да си гледа работата.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3d5274c2cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Мисля, че имаш много изкривени възприятия за отношенията. Казваш "пишем си". Докато си пишете и отношенията ви се градят върху роли на писатели никъде няма да стигнете и няма да си удовлетворена. Казвал съм го хиляди пъти тук и ще го повторя още толкова. Спрете да си пишете и си звънете! Няма нищо по-изкривяващо и измислено от писането! Да, в началото става да разчупиш отношенията, но не и да надграждаш върху чат! Направо настръхвам като гледам толкова писателки и писатели навсякъде, ще ви блъсне някоя кола или трамвая накрая!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b0f45d5700
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   За да разбереш една жена, виж първо майка и и баща и.
В твоя случай и ти си същия ходещ червен флаг, ама иначе обсъжда мъжете.
И аз съм пасивен, щото ми е писнало от такива като тебе.
Щом първотот ти изискване е за външен вид, какво друго да говориме

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 402175be24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Образованите хора, като по-умни имат тенденцията да премислят нещата повече и вече да имат няколко сценария в главата им, какво може да се случи, ако направят дадено действие. Това води до неувереност.

Също така, това да научиш някакви по-сериозни знания и умения в дадена област отнема доста време. Докато необразованите социализират, излизат и т. н. другите стоят и учат и се развиват. Което води до-това, че нямат много социален опит.

Това, че фризьорчето ти се кара, за това че ходиш по-дискотеки звучи доста контролиращо и токсично от негова страна.

В крайна сметка ти трябва да прецениш с кого ще си по-щастлива.

А относно това, че висшиста действа по-бавно и ти показва внимание по-рядко. Ами комуникирай с него, кажи му го. Кажи му че ще се радваш по-често да се виждате, по-често да ти пише, да ти звани и виж какво ще предприеме.

Също, като човек, който гледам постоянно да се развивам в моята си област. Като се прибера от работа във 6, отивам на фитнес до 7, после трябва да си наготвя и да се наям и става 8, после гледам поне 2 часа да уча и да се развивам по-това което работя и става 10 часа вечерта.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1d621e573d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Tипична българка. Ама като по учебник. Ходи с двама едновременно и явно на всезнание, ама се чуди, що, да го е'а, никой не я иска. Вишистът, демек уж по-Ентелигентния, явно за това те държи покрай тъч линията. Не иска да те разкара, щот го празниш от време на време, ама перспектива в теб не вижда, щот си прекалено шавлива.
п. с. ако ще си слушаш сърцето, ще ти трябва стетоскоп.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 990fb7c82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Мисля, че си нагла. И само мога да се надявам да имаш какво да предложиш за това си качество, ама надали...
Ти защо смяташ, че всеки мъж трябва да ти играе по свирката - да ти пише на момента, да те търси пръв и т. н.?
Майка ти е права. Аз подивявам от такова неуважение. Ако разбера, че някоя паралелно ми върти други 20 коча, съм я блокирал, гоустнал и теглил една благословия на смс. Или му казвай в прав текст какво искаш от него или не го върти на шиш. През това време фризьора да не те е и шибал, че с такова впечатление останах? Какво тогава толкова му мислиш на финансиста - иска ти се и неговите пари ли да пръскаш???
Оставай си със уверения спортист и остави човека на мира, след някой месец ще те дресира и понасини, но си го заслужаваш. Никой не ти е длъжен и който както иска и може ще си живее - не си ти тази, която ще казва кой да е с теб, кой да не слуша майка си, и каквото и да е, което късае друг човек.
Бахти досадните хора, но за сметка но това - нагли на прасе.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5de2bbc73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Потърси и трети, не бива да се ограничаваш само с тези двамата.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d68a55952e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   "В момента се виждам с двама мъже, които са коренно различни. "
Шавврантия...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e9f0c47ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Не е до образование, а просто първият те харесва повече. Влюбеният мъж звъни, кани и организира излизания.
А как така първият ти се кара. Дори и да е нашега това не ми звучи добре. Все едно се опитва да придобие надмощие. Демек-глупавичката ти как така ходиш/не ходиш по дискотеки.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: adc6f7987f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Избери този с по-дебелия чеп. Сериозен съм. Сексът сближава повече от всичко друго.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3c4167e22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Търсиш сериозност, а въртиш двама. Кастинг ли правиш?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 777295c012
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Говориш за зрялост и решителност, а ти си още на мама малкото момиче, и мама ти налива акъл и ти помага кой да избере за мъш. Айде първо ти порасни и стани жена и тогава си търси зрял мъж.









Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fc105f3378
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Значи мъжете живеят с родителите си до 25_26_27 г., а ти която си по голяма от 29 годишният живееш с майка си... и проблема е в мъжете???
Ти излизаш с няколко, защото подбираш подходящия, а мъжете били ходили с много преди да срещнат подходящата???
От всички разкази тук, излиза, че недоздрелите са мъжете, а презрелите жените...
Знаете ли, мъжете са си направили извода, че по-добре сам, отколкото с жена.
Дори излезна статистическо проучване, че близо 20 % са сами, защото няма подходящ партньор, а близо 5% от жените, , изпускат и последният влак, , ....

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f93fab69ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   От два стола, знаеш... :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 90f96824fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   "Все вишистите са по-пасивни, неуверени и незрели. " Ами само като гледам как ти, авторке, си написала думата виСшист с грешка и майка ти ти дава акъл как да си избираш мъж, че искаш и съвет по сайтовете, може и да е вярно.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7e1d6f76f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   С фризьора няма да си спокойна, с висшиста както го описа ще имаш сигурността. И на него държанието му е 100 пъти по-мъжко защото един истински мъж трябва да отделя време и за себе си, това не значи че не му пука за теб. Според мен майка ти е права.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e331da2cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Авторке, чувала ли си, че тъпите и простите са по-нахални, по-пробивни и въобще имат по-малко задръжки? Не бъркай това с някакво положително качество! Просто първият си е класически идиот и като такъв се бута. Но когато се съберете, той ще продължи да се бута, ама не при теб.

Майка ти е права в този случай - по-добре висшист с ум в главата, отколкото идиот, ама настоятелен. Спрете да бъркате настойчивостта с обожание! То и депутатите са настойчиви, докато получат гласовете ни, ама ако мислиш, че ни обичат особено...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 25334e3aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Далече съм от мисълта, че си наясно какво е "образован" мъж, но със сигурност не е с дипломи и професия, ако така си мислиш. Образованият мъж може да бъде и заварчик :) Голямо рязочарование, нали? Съвет - ако не си природно интелигентна, не се завирай в очите на хората като такава. :) И си намери мъж, а не дефицитни на тестостерон момченца. Дипломите им няма да те оплодят:)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 28f653a09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Вишисра все пак е по-умен. Усетил е що за стока си и че все по малко подбираш. Де да можеше да прочете това тук.
Ти самата си супер зряла та презряла щом майка ти взима решенията и те бута при тоя и оня!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1d0bb9359c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Послушай майка си

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: dd7578de76
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

26.   Послушай сърцето си означава послушай путката си. Няма лошо -повечето жени избират с путката си таки или иначе.

Та, какво ти казва путката?

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 111cc9d3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Аз мисля, че изобщо не си на интелектуалното ниво на втория човек. :)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c8160d20e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   1) "Висшист" днес не значи нищо. Мама и тате може така да са те учили, когато навремето висше образование е значело нещо. Днес в повечето случаи е просто една хартия и не показва нито що за човек е, нито как ще се реализира професионално.

2) Поредната си мадама, която се чифтосва с двама-трима, и от това прави тема какви били "мъжете".

3) Поредната мадама, която ще се прави на еманципирана, и ще каже че било шовинизъм да кажеш къде е място на жената, ама тя ще обяснява къде било мястото на мъжа, кой бил "зрял", какви звезди трябвало да и свалят... Изобщо не избирай много, че ако си около 30-те... ще става само по-трудно, а изборът ще се стеснява.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1da9f3ffa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Може да си сигурна, че г-н Висшистът си е спретнал нещо като конкурс и излиза с различни, затова не се виждате всеки ден.
Най-важното в една връзка е мъжът да е по-увлечения и по-влюбения. Този не е нито увлечен, нито влюбен, нито искрен.
Бих избрала фризьора.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9d59564bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Защото авторке, умните жени гледат делата, а не думите, кой според теб би се отнесъл сериозно към задълженията, които неминуемо се появяват при създаването на едно семейство, бившия спортист стигнал върха на кариерата си като фризьор, или висшиста, който е учил сериозно дълги години и работи в сферата на финансите, демек се отнася сериозно и към кариерата си, и забележи тук изобщо не коментирам това, кой изкарва повече пари (защото и фризьрството може да е добре заплатено), а единствено кой работи по-престижна и сериозна работа, и това би трябвало да те насочи към това, защо така говори майка ти, създаването и поддържането на семейство изобщо не е само цветя и рози, дори в много по-голямата си част е точно обратното път отрупан с много препятствия. Успех и дано направиш правилния избор, за да не съжаляваш после.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 347dba1c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

31.   Защото образованите в повечето случаи са мамини синчета - маминка ги е гледала като домашни любимци, докато учат вишО и са се разглезили и са някак по-незрели...

А по-нерешителни са, защото като мамини синчета са свикнали друг да взима решенията вместо тях и друг да носи отговорността за вече взетото решение... Няма как да решат нещо на момента - първо трябва да проведат разговор с мама, тя да прецени и чак след това да каже на мъжО какво да направи. ;)

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4ea5707a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

32.   Действията на преобладаващия брой жени сочат, че те се застояват най-много този, който не ги уважава и пръска най-дълбоко в гърлото им. Съответно на такива са редовни слугини и търпят всичко. Ако някоя иска да ме обори, нека заповяда!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c53baf5dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   Авторке, майка ти да не е някой нарцис? Тя самата с какво образование е?

Прилича ми на хората, които прекалено държат на формата пред съдържанието. Сякаш не й пука за това как ти би се чувствала.

Да не би да търси зет, с чиято престижна професия да се фука пред хората? Как мислиш?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3f42649768
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

34.   Ти нямаш никакви чувства към нито един от двамата. Просто търсиш на теб да ти е изгодно и удобно.
Любов не виждам тук.

3012

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8ea6cd3dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

35.   От авторката: Наблюденията ми са такива много отдавна. Всъщност това е една от основните причини още да не съм се задомила. Мъжете в моята среда не ми допадаха особено. В университета повечето приличаха на смотани зубъри, на пръсти се брояха нормалните. Все пак не съм била в някое спортно училище, където да е пълно със секси момчета. При нас бяха книжни плъхове. После като започнах работа, почнах в държавната аднинистрация и там е същото положение. Средата е повече от важна. Най-добре е да срещнеш мъжа чрез общи познати, но около мене не е имало кой знае какъв избор. Харесвала съм си някои в университета, но имаха гаджета.
С времето почна да ми прави впечатление, че мъжете от обкръжението ми са доста по-консервативни и изостанали от останалите. Мисля, че е логично. Докато са губили време в учене, другите са трупали бройки и гаджета. Всичко е въпрос на приоритети. Изведнъж идва време за семейство и се оказва, че точно тези, дето са били доброто момче на мама, няма какво да предложат. Те са нерешителни и чака ти да инициираш срещите. Наблягат на работата, както преди са наблягали на ученето. Флиртът с жени не им е силната страна. В секса също не са толкова добри. Имат обща култура, но вместо да блеснат с нея в подходящ момент, те напрягат със сериозни разговори за политика и правосъдие много късно вечер итн. Може и аз да преувеличавам, може и аз да съм поизпростяла малко покрай други хора, но е факт, че образованите не виждат къде им е проблемът с жените. Така както мъжът без висше, ще има много да се старае и да учи, за да вземе диплома, така и вишистът има много да се постарае, докато навакса в личен план. Струва ми се, че вишистите го подценяват това и се мислят за по-добри от останалите, пренебрегвайки това, че неее всичко се учи в училище.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6462dbd7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

36.   Като за начало, жена, която се вижда с двама мъже едновременно, няма право на каквито и да е претенции. Намери си някой пияндурник с начално образование, да те прави луда и щастлива.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 94c6eca902
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   Усетил те е подсъзнателно, че за нищо не ставаш. Във вътрешна дилема е. С ум и очи те харесва, но сърцето му крещи "мани го тоя парцал, дето освен теб има още няколко тъпкача". Та кой е незрелият, викаш?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e0d335ee50
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

38.   А минава ли ти през ума, че на "втория ти вариант" ти може да си му десетия? Не поема инициатива да ти пише, защото има по-привлекателни жени, които да преследва. И защо не? На теб стойността ти пада с всяка година, след 35 няма и кой да те вземе, а той може да си вее гегата още 10 години, ако иска. В страшна заблуда живееш относно това в кого е тежестта да преследва.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 722655b5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Май е кофти работа да си образован.
И аз съм с висше. И аз съм така.
Явно съм се повредил непоравимо.
Пък може и да е поправимо- знае ли човек.
Все пак спала ли си вече с вишиста? Ако не си може да те възприема просто като приятелка. Това е май честа грешка на мъжете без опит с жените. Първо гледат да се сприятелят и после се мъжат да станат интимни, което рядко се случва.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 01929b6dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   От два, пардон от ТРИ стола едновременно ще паднеш директно на земята по гол гъз, и ще те боли много. Както и се надявам да стане, напълно си го заслужаваш.

Дон Жуан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 722655b5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Все пак фризьора работи с жени. Познава ги и знае как да се държи с тях. Сигурно по цял ден му разправят неща дето другите мъже никога не са чували. А адвоката си гледа негоовите адвокатски далавери.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e5e7179161
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Защото образованието само по себе си не е гаранция за това колко зрял е един човек. Личностните качества определят това и те трябва да са водещи при избора на партньор. А и всички знаем какво е качеството на образование у нас. Така че нека това не те подвежда.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a42f2bf1a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Значи от написаното оставам с впечатление, че просто ти самата си доста елементарна, въпреки "вишуто" и съответно си търсиш себеподобен. Както се казва "козата си сака пръч". Хващай фризьора и остави висшиста намира, да си намери момиче от неговата класа. Всъщност, ако има нещо незряло в неговото поведение, то е че изобщо се занимава с теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker