Има ли шанс за нещо повече от секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли шанс за нещо повече от секс?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3074 пъти
Здравейте! Аз съм на 25г. Реших да пиша, за да видя и някоя друга гледна точка по моя казус. От близо пет месеца имам сексуална връзка с мъж на 30. Той си има приятелка, с която са заедно от 2 г. В началото се виждахме почти всеки ден. Пращаше ми закачливи СМС-и, звънеше ми да се чуем и т.н. Още тогава, макар и индиректно, се разбрахме, че това е само секс.

С всяка следваща среща го опознавах малко по малко. Е, има си своите недостатъци, но ми допадна като личност. Просто е едно добро, обикновено и скромно момче. Кавалер е по един старомоден начин... От моя страна се появиха някакви чувства. Не мога да кажа, че съм влюбена, но и не мога да кажа, че го приемам само и единствено като човека, с който правим секс.

С него си говорим за какво ли не, но никога за чувства, за отношенията му с гаджето му и т.н. А и аз самата не го питам. Пред него, в стремежа си да не проличи, че имам известна доза чувства, се държа хладно в това отношение. Виждаме се, правим секс, разговаряме, но някак си спазвам дистанция. ска ми се да го прегърна и просто да постоим така или пък след секс да се погушкаме, но не. Е, имало е и такива случаи - ту по моя, ту по негова инициатива.

Както казах, в началото много ме търсеше. От един месец, обаче, аз се преместих в друг град, за да уча магистратура и да работя и като че ли не ме търси, както беше преди. Преди няколко дни аз се прибирах към моя град с влак. Той също бе идвал по работа до града, в който работя и се разбрахме да пътуваме заедно. Въпреки че беше доста хладно, след като пристигнахме, седнахме на пейка в парка. Разговаряхме, смяхме се - около два часа. На мен почна да ми става много студено (беше вече късна вечер) и казах да ставаме, но той предложи да поседим още малко. Останахме, понатискахме се, каза ми, че много го възбуждам и т.н. Но нямаше къде да отидем и се ограничихме само с това. Аз казах да си ходим (незнам за кой път вече), но той отново каза: още малко. Сякаш не му се щеше да се разделяме. След това бавно тръгнахме към вкъщи (живеем в един квартал). Говорихме си и пред моя вход...

Терзанията ми са следните: Дали е възможно да има и от негова страна нещо повече от желание за секс с мен? Дали е възможно да си мисли, че го възприемам само като сексуален обект, заради дистанцираното ми поведение? Аз съм весела, забавна, смея се, жестикулирам... кипя от енергия. Опитвам се да се забавлявам максимално в живота, защото знам как за един миг се случва нещо и вече те няма. От там идва и впечатлението у хората, че съм несериозна, че не създавам усещане за сигурност и т.н.

Той е по-муден, колеблив, не е достатъчно уверен в себе си... Та се питам, дали пък не е възможно да изпитва и той нещичко, но заради тези ни особености да не го казва или показва? Иначе аз не съм някоя интригантка, която ще почне да прилага номера, за да се раздели той с приятелката си. Просто се съгласих на това положение и си го следвам, без да съм нахална, без да му преча, без да го преследвам и да се боря да ми обърне внимание по друг начин. Може би там ми е грешката (че не се боря и не демонстрирам симпатиите си).

От друга страна знам, че родителите на гаджето му много го уважават, наричат го "синко". Той ходи у тях, помага им с ремонти и други подобни. Та това ме навежда на мисълта, че едва ли ще я зареже. Сигурно я обича или пък е много привързан към нея и семейството й, този начин на живот му е станал навик... Не живея с илюзията, че той ще скъса с нея и ще имаме светло бъдеще. Реалистка съм и виждам, че ако искаше нещо повече, до сега да го е направил. Но пък и допускам, че по-горните причини може да са нещото, което го спира. Може и аз да преигравам, за да скрия симпатиите си и да съм оставила у него усещането, че и да опита няма да се случи.

Питам се, дали да не взема да говоря с него за това... Не, не някакъв стряскащ разговор, а просто да вметна, че ми се иска да прекарваме повече време заедно, че ми е приятно с него - като компания, не само в леглото... Пък каквото стане - да стане. Не мисля, че бих изгубила нещо. По-скоро ме спира това, че малко или много егото ми ще бъде наранено, при евентуален отказ.
Аз не съм обвързана и не се виждам (интимно) с друг мъж, откакто имаме тази "връзка".

Ще чакам с нетърпение да прочета вашите мнения. Не казвам, че ще послушам някой конкретно, а по-скоро ми се ще да видя какви варианти би претърпяла развръзката на историята. Благодаря предварително на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 896f7da1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, нямах време да чета всичко, но ми стигна случката на пейката. Определено има нещо повече от секс. Не го мъчи и тормози обаче да къса с приятелката си, нека сам реши. В момента го наблюдавай и се наслаждавай на такива мигове... мисли, момиче. Дай му време, за да се сети сам.
Ако продължават случките извън леглото, ако продължавате да си прекарвате чудесно и извън секса, признай му за чувствата си и, че ти се ще повечко. Дай му правото да решава. Да помисли.
Това, че има връзка някаква ала „синко“ нищо не значи. Щом си е потърсил един вид любовница, извън връзката си, щом не му се иска да се разделите, значи у дома много куца. Не куца само сексът, но като мъж, като логично същество, той това първо е видял като проблем. В последствие почва да намира в теб това, което не намира у дома... и извън леглото - приятел, довереник, партньор, с когото не искаш да се разделиш.
Аз ти казвам, той не знае още, но скоро ще си единствената жена в живота му. Дай му просто време сам да осъзнае това, не бъди капризна, не бъди проблемна... дай му повече такива вечери, ще видиш, той ако не е съвсем будала, ще се сети, къде е сърцето му! Просто бъди търпелива и чакай птиченцето само да кацне на рамото ти!
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e30f760097
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И двамата се тормозите за едно и също нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 14592a25c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   А бе мъжете нямат чувства,не знаят какво означава думата любов-има 2 годишна връзка,прави секс с теб???това на сериозен човек ли ти прилича и какво може да очакваш от него за в бъдеще?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fcf6e41d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лъвчето просто тъче на два стана, какво да направи, природа, пък и така е намерил. може неговата да не му пуска достатъчно, може да се колебае, може и да си е просто твърде влюбчив. Налице е най-обикновена измама, в която двата ъгъла на триъгълника знаят, че мамят третия. За него е ОК, въпросът е ти на какво разчиташ, освен на секс и след време, ако все пак успееш да отбиеш любовника за себе си, няма ли да се окажеш в позицията на сегашната му приятелка? На 30 години един мъж би могъл да има други приоритети, освен бройкането, споменаваш, че има и добри качества, но една лъжица катран разваля каца с мед.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 896f7da1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пух, пак ме разсмя! Опасен си. Това с лъвчето и становете - представих си, как един СДС-арски лъв тъче на два стана, отстрани стои Мечо Пух и лапа мед с една огромна лъжица.
После лъвчето стана на 30 годишен мъж, които стои с увесил нос на една пейка и няма други приоритети, освен бройкането. Чудесна картинка, оправи ми деня.
... иначе, какви приоритети може да има един 30 годишен мъж, освен жени, любов, секс... мислене, с коя жена да прекара живота си, може би. Това не е казано, че ще му пречи на професия, кариера. Мъжът е на точната възраст, на която трябва да се ориентира - твърде млад за семейство, но на точната възраст да си мисли за такова... след 3-4 годинки.
Авторката има чудесен шанс да бъде жената, с която да продължи живота си. Защо не? Щом лъвчето няма щастлива връзка на 30 след само 2 год. с приятелката си, време е за промяна. Страх го е, Лъвчето, но мъжте обикновено знаят, какво искат. Няма да трае и 6 м. и ще си смени женичката и тъщата до себе си, а честно - на един стан се тъче по-лесно, особено, ако е сладък като мед.
А.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fe5fea92e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Искаш мнение- ето ти го. Мечо Пух винаги е толкова прав .. поднася ти мнението си по особено деликатен начин без да наранява ничие достойнство... Евала, на мен ми се иска да ти се развикам, авторке. Не желая да се заричам, но не бих позволила да бъда нечия играчка. Човекът ще се жени, въпрос на време е. Не се самозалъгвай, а и не го изкарвай светата вода ненапита. Такъв човек един ден ще постъпи така с теб и твоите родители, които ще го приемат в къщата си като свой син :) Ами успех ти желая!!!
Петя

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5125eddf34
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чувства със сигурност има - щом сексът е продължил повече от два пъти.
Но надали чувства от подобен характер те устройват..
Те, вероятно, варират от симпатия, през благодарност за доброто прекарване и стигат до облекчение - че НЕ е нужно да те сваля всеки път, да те опознава и взема мерки (срещу евентуални болести), да те предупреждава да си трайкаш.

Не са чувствата, които биха те зарадвали, нали?
Много жени остават с впечатлението, че щом един мъж се възползва, то той е напълно лишен от чувства, или обратното - ако демонстрира някакво чувство, то той не е използвач :)).

Що се отнася до случката на пейката - било му е хубаво да се разнообрази емоционално - сигурна съм, че си приятна компания. А защо не те е "пускал" да тръгваш? Ами заради детинския инат да нямаш ти последната дума :D:D Заради усещането, че той владее положението - и ще тръгнете, когато той каже.
Не разчитай твърде много на такива знаци - как се е държал еднократно или какви смс-и е изпратил.

Единственият солиден знак е дългосрочното му поведение. Той е с приятелката си. Ти си му тръпка за секс. Тук няма нищо стойностно за теб, уви.
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ea1cff5040
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката. Благодаря на всички, които дадоха мнението си! Аз си знам, че няма да изостави приятелката си. Свикнал е с нея и семейството й, не му се изпуска "питомното", не се чувства сигурен в мен, а може би наистина я обича. Просто ми се ще да вярвам, че и от негова страна има нещо повече от сексуално привличане към мен, но като се замисля - май е само и единствено секс. Ако не беше така, до сега да си е проличало. Когато един човек е привлечен емоционално от друг, търси близостта му, компанията му и т.н. А аз не усещам това от негова страна.

Е, казвал ми е, че съм готина компания, но какво от това? Разговаряли сме за филми, за музика, споделял ми е за проблеми в работата си... Но както казах, аз се опитвам да гледам малко по-розово на живота и от там създавам впечатлението, че съм несериозна. Например като ми сподели, че има проблеми в работата, аз почнах най-небрежно да му обяснявам, че не е само тази работа, че ума и ръцете не могат да му вземат, че ще си намери, може би по-добра, която ще му носи положителни емоции...

Може едно такова "успокоение" да звучи наивно, може би глуповато наивно, но аз така мисля, по този начин. За много хора това е наистина наивно и за това остават с впечатлението, че витая в облаците. А може би и за него съм такъв тип - витаеща, мечтателка, романтичка и т.н.

Както и да е. Времето ще покаже. Няма да зациклям и да допускам мисълта да го имам да ми се превърне във фиксидея. Но би било хубаво да се случи нещо повече, защото си мисля, че ако стане, ще е красиво. Толкова романтични идеи ми се въртят в главата и искам именно с него да ги изживея, но уви...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4e6b15361f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами поговори с него де! Сливи ли имаш в устата :)

К.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker