Не мога да си намеря мъж! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да си намеря мъж!
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 3497 пъти
Не мога да си намеря мъж! Скоро ще направя 34 години. Живея в столицата и тук просто е ужасно всичко. Отношенията с хората са тотално деградирали. На моята възраст всеки е затворен в черупката си. Вече даже не намирам и приятелки, с които да изляза, а имам такива, които са необвързани. Всеки се оправдава с много работа, ходене на фитнес и други занимания. С една се уговарям от 4 месеца и нищо. На фона на тая пълна скука липсата на мъж до мен е още по-осезаема. Искам да живея с някой вече. Искам да си прекарваме времето заедно. Все не се получава и това е. Мъжете имат много силен интерес към мен в началото, но нищо не правят, за да стане сериозна връзка и да заживеем заедно. На никой не му се занимава с това, всеки си гледа само собствения комфорт. Едно нещо да му кажеш, което не му харесва и край - отрязва те и следващата. Преди много гледах да им угаждам, сега спрях. Търсех ги аз повече, сега спрях. Винаги съм искала връзка, а не само секс, но мъжете не искат нищо сериозно. В момента в който ги натиснеш за връзка, бягат. Ами уморих се цял живот от едно и също. Напоследък си занижих критериите прекалено много. Виждам се с един мъж, който въобще не е за мен, но няма с кой друг просто. В същото време хубавец след хубавец ме преследват, ама естествено не искат връзка. И на мен ми се иска да съм с някакъв готин като тях, но няма. Затва се примирих, че с какъвто може, с такъв. Роднините ми обаче са в пълен потрес, приятелите ми също. Като видяха с какъв излизам, хич не го харесаха, всички ми викат не е за тебе, остави го итн. Чак наще ми викат Толкова ли си отчаяна? Ами тва е супер обидно. Те хем ме натискат Айде раждай, Айде няма ли мъж вече да доведеш, хем като се гаджосам с някой - Еее тоя не става. Еми какво да направя като в днешно време е така. Какво ли не опитах и не става. Този мъж поне ми дава спокойствие и любов. Доскоро все по женкарите тичах и си разбих психиката и нервната система. Те обаче и настоящия го обявиха за женкар. Е как ще е... като не спира да ме търси всеки ден и да ме обсипва с любов и нежност. То да имаше някой друг такъв, да съм в дилема. А аз какво има да мисля дали този става и е за мен, като друг няма. Много съм разстроена и постоянно съм тъжна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3d9ee869b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Е, какво му е лошото на този? Намерила си един свестен, дай му шанс.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 38073c26f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Какво не му харесват? Винаги може да не им угодиш. Ако на теб ти е добре с него, какво има да мислиш. Ти ще живееш с него.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8e0164294e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Пак фейк тема. Иначе е както казваш - всеки е егоист и си гледа кефа. Масово са неспособни да имат връзка, затова не им се занимава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c266f96bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Свестните мъже и да са грозни, могат да завъртят някоя 20-годишна само с думи и характер, ти чакай още и тичай по хубавите ебачи.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: be565ae149
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Бремето да си жена- гледа се с лошо око да си сама, да не се плодиш. Ако беше мъж, можеше да си откараш и до 80 с различни и без деца. Но жената непременно трябва да е родила и с някой.
Вече си се отдала на отчаянието и притискането на обществото да си имаш някой задължително. Като по списък, който отмяташ. Това е тъжно.
Гледай поне да се разбираш с човека, с който си.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: eb565d2373
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

7.   Защо се изразяваш като 14-годишен ученик, който се опитва да звучи "отракано"? Не съм срещал жени над 30-те с подобен уличен речник. Съмнителни са и думите "Доскоро все по женкарите тичах", понеже това много момичета и жени го вършат, но никоя не си го признава открито. Ако приемем, че темата все пак не е за раздел "Измислени истории", то бих написал следното:

Първо, според собствените ти думи ти вече си във връзка, а питаш как да си намериш друг мъж... Излиза, че сегашният ти приятел го държиш само като удобен временен заместител, който винаги е на разположение. И когато намериш "якия женкар", по каквито винаги си си падала (ако темата не е поредната пързалка), ще най-безцеремонно ще зарежеш сегашния мъж до теб и ще му причиниш кофти усещания за дълго време, тъй като според разказаното от теб той е всеотдаен и те цени истински, посветил е времето и вниманието си на теб. Ще се чувства лъган, употребен и предаден.

Второ, няма нищо учудващо в това, че свикналите на редовно внимание към тяхната особа женкари, подир които ти и други жени плакнете очи и лесно сваляте гащите си за тях, целят да запазят това положение на нещата възможно по-дълго във времето и не са се разбързали да се обвържат само с една жена.

Трето, най-трудният избор за всяка жена е или да бъде с мъж, който ще я боготвори и ще се раздава за нея, или тя да е хлътнала по противоположния на него тип мъж, който ще я пренебрегва и разочарова редовно (обиди, изневери, бой и т. н. ). Много жени ги боли вътрешно, когато един харесван от тях И ОТ ДРУГИТЕ ЖЕНИ мъж не ги отразява, съответно те пощуряват и на инат си поставят за цел непременно "да го спечелят" през останалите жени, които също се натискат за него. Така хем ще докажат на себе си, че "стават", хем и ще се възгордеят, че те са "крайните победителки". Някои успяват в това си начинание, като правят пълни програми и слугуват на въпросния "недостижим мъж", почти всички от останалите обаче само успяват да бъдат изчукани и зарязани от него. Ти избери от кои жени искаш да си.

п. п. Все още не вярвам темата да е истинска, но това, което съм написал, че отнася именно за жените с този мисловен наклон.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 65af5ba51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Ами ти си си намерила мъж. Какво се оплакваш? Щом те обсипва с любов и нежност, хич не ги слушай другите какво говорят. Ако ти харесва ПО ХАРАКТЕР го грабвай и си правете семейство. Външният вид не е важен. Всички ще остареем и погрознеем, важното е да си имаме семейство и деца.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7f75a1c43c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Типичното женско поведение - 15 години по женкари ходим, и сме в потрес, че искали само секс... Минаваме средата на 30-те и започваме да се замисляме до кога така ще я караме.

Сега се хванала с някакъв по-нормален който уж и дава това което иска... И пише тема - не мога да си намеря мъж. Щото той явно той не е достатъчно "готин" да и бъде мъж. Ама от няма накъде...

Не казваш какво ги е потресло роднините ти като са го видели? Какво ти викат - с тоз невзрачния какво правиш, хубаво момиче като теб, трябва да е с някой фитнес инструктор. Просто ми е интересно...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 03216c43b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Много ми се струва като фалшива тема с цел провокация.

Типичен пример за жена, която през 20-те си години е ходила да се ебе наляво и надясно, смазана от пишки.

Сега в 30-те си, никой не я иска за сериозна връзка, щото е стара мома, примирява се че мъжете, които иска няма да я вземат, за това се установява с някой бета мъжки симп, да се грижи за нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 52e4be1929
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Хаххаххаах 100% мъж е писал това!
Толкова сте жалки вече с опитите да принизявате жените. На жените ни е през оная как някой ганьо си измисля историйки толкова жалки, колкото е той самият, пък дано се свирят най- после жените и започнат да си вземат по един сульо
Аре у ляво!

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c290308b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Поредната история.... много точно си го казала... и край.... и край... гледат си само своя комфорт... и край. Ти си обобщение на статистическа извадка. Но не описваш точно, защо те използват само за секс. Сподели каква си по характер... но не, тогава ще ме нахоквате още.
Е за това мъжете търсят само секс, без ангажимент. Кой е луд са си вземе досада и каприз, а отгоре на това и мързелива в къщи....????

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 03216c43b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Жена, как така в 20-те си години не си успяла да задържиш някой мъж?

"Мъжете имат много силен интерес към мен в началото, но нищо не правят, за да стане сериозна връзка и да заживеем заедно. " - Защото тия мъже искат само да те наебът и да си ходят.

"Преди много гледах да им угаждам, сега спрях. Търсех ги аз повече, сега спрях. " - Как би се почувствал мъжа ти, ако знае, че бившите ти си им угаждала и си ги търсила, ама за него не го правиш това нещо?

"Доскоро все по женкарите тичах и си разбих психиката и нервната система. " - За какво ходиш при тях, като знаеш че искат само да те ебът, а не искат сериозна връзка от теб?

Като си била млада, е трябвало да си трудна, да даваш секс трудно, по тоя начин само тия, които те обичат и им е приятна компанията ти ще те търсят. Тия които са искали само да спът с теб щяха да се откажат, като видят че не пускаш. Така щеше да отсееш, кои искат сериозни отношение и кои само секс.

Вече е късно, никой мъж, който има пари, има кариера, усепешен е, потдържа се и има хубаво тяло, няма да се задоми за 30 годишна курва. Като ще е курва поне да е млада и красива.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 212fe8754f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Горкия, как му се чудиш само. Не заслужава такова отношение. Никой не заслужава да е само опция. Пусни го и си търси друг.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4f1f7b71da
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Вторачила си се в това, което нямаш, а не в това което имаш. И аз съм на твоите години, но не го приемам така. Ходя на работа, понякога излизам с колежки, но рядко. През няколко месеца. И мен не ме кефи нощния живот. Вечер горещо душче и с някоя готина криминална книга и бейлис в леглото. Или филмче. Зимата съвсем никъде не ми се ходи. Дотолкова че ако нямам ходене до козметичния салон в петък вечер минавам през хипермаркета и си пазарувам всичко за събота и неделя, та да не излизам. И така пълен релакс. Имам си пътека и гири вкъщи та и на фитнес не ми се налага да ходя. Мога и 200 години да живея така. Ако срещна някой с когото да си паснем може да променя навиците си. Но компромиси не бих правила. Ако не срещна някого - здраве да е. Няма да съм нито първата, нито последната стара мома. Не преча на никого с начина си на живот.
Иначе и на мен темата ми изглежда написана от мъж, за да внуши "Виждате ли, жени, колко е лошо без мъж".

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 96eb6e96cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

16.   9, това поведение е по- скоро типично за мъжете - 15- 20 години тичане по к***и и накрая "Къде са свестните? ", понеже искате хем, добра, хем свястна, хем руса и снажна с големи ц*ци но 45 кила, хем девствена или с малко мъже, ама богиня в кревата, хем домакиня ала 50- те в САЩ, ама и работен кон, понеже българският мъж е феминистка, но само когато му изнася и други изисквания, граничещи с невъзможното. Но допреди да поиска такава жена, му дай да се въргаля с всяка, понеже нали е мъж и си има нужди, и му било в природата, и други подобни избелели и изтъркани глупости. Никоя няма да чака мъжете да овъргалят матраците с разни еднодневки до 35- 40- та им годишнина.

Иначе и аз си мисля, че темата е измислена от някой български принцес (от мъжки пол). Вероятно някой от онези с изратен фетиш към азиатки, циганки и друга подобна "традиционна" и "свястна" паплач.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6b68f4da4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Кифляра е прав
След като държиш някой за резерва, а в същото време си търсиш друг значи си просто използвачка. Мъжете бягат от теб защото скоро след като се запознаете разбират каква си.
Момичета, ние не сме глупави. Кого заблуждавате не знам.

Когато се научите да държите на мъжа до вас и да го обичате и вие, тогава ще стане сериозната връзка за която мечтаете. До тогава ще си живеете курвенския живот и ще сте със женкарите.
Другия вариант е да си намерите някой чехльо, без достойнство... те затова хубавите ябълки прасетата ги ядат.

Ана Каренина.. нищо ново под слънцето.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f21a38f3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   То тази история прилича като писана от мъж. Все едно някой си прави ташак.
Кво излиза- сума ти мъже си стоят на сухо понеже никоя не и обръща внимание.
Някакви жени пък разправят че не могат да си намерят мъж. По принцип се раждат около 5- 6% повече мъже.
Доста жени се омъжват за чужденци. Тъй че съотношението мъже- жени е още по- благоприятно за жените останали в България.
Ако историята е истина, мога да си обясня ситуацията само със завишена самоотценка на авторката и стремежа и към мъже които имат и по- добри опции.
34 години са вече доста критична възраст. Ако мъж иска да има 2 деца (или повече) трябва да избере по- млада жена.
Да речем че авторката си намери мъж, живее 1 година да се опознаят и всичко минава гладко ще роди вече в най добрия случай на 36- 37 години което вече е предела. Да ражда деца след 39- 40 е рисковано.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: acbe291713
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Най-важното е мъжът до теб да те обича и да тича след теб. Мисля, че си намерила правилния за теб мъж. Ако и сексът с него ти харесва, значи той е човекът. Е, разбира се, не трябва да е бивш затворник или разведен с дете...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 39dbb453d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Поредната измислена тема за удоволствие на женомразците в сайта.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d7e6100252
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Не вярвам темата да е истинска. Не че няма такива случаи, но жените, изпаднали в тази ситуация, не биха си признали.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9210cd4a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   16, ти нещо друго знаеш ли, освен да копираш и повтаряш като папагал думите на другите, ама и да разменяш навсякъде, където е написано "жените" с "мъжете"? Така не звучиш никак оригинално да те светна, дори всъщност звучиш доста тъпо, в опитите си да затапиш мъжете, извъртайки техните думи както на теб ти изнася. Какво си заревала срещу номер 9, той е абсолютно прав и това, което го е казал важи не за мъжете, ами точно за жените? ! Очеизвадно ясно е, че си се припознала и засегнала дълбоко от истината, няма какво да ни цивриш и да ни се обясняваш тук. Спри да крадеш думите на мъжете, които си прочела и да се опитваш да ги обърнеш срещу тях, няма да успееш, а само ще ставаш още по-смешна. Вместо това спри да беснееш, поеми дълбоко въздух, успокой се и се опитай да ги осмислиш, ако въобще имаш достатъчно мозъчен капацитет, който да ти позволи да го направиш. Или като си се запънала толкова да спориш с някого, поне не кради и не повтаряй думите му като папагал, а си измисли твои собствени, които да имат смисъл помежду си и да не са една върволица от несвързани глупости и емоционални брътвежи, каквито твоите коментари обикновено са. За да си измислиш собствени аргументи се изисква сиво вещество, а не бутон copy-paste.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4cfc632a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   бахти балъка, никога една жена не се изразява с думи като 'да си занижа критерийте'. Също така и никога не го прави.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: aa3c54f8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   От аврорката: Страшни сте песимисти, че и мнителни. Защо да е измислена темета? Естествено, че не е. Моят проблем е най-често срещаният за жените над 30г. в днешно време. Не търся точно топ женкар. Била съм с женкари преди. Търся по-скоро някой по надежден или по-луд, който иска дете по-скоро. Не съм отчаяна. Не се чувствам стара мома. Просто съм си решила, че искам да имам свое дете и търся от кого. Критериите са ми намалени много, защото преди 3 години с такива мъже и на среща нямаше да изляза. От около 2 години насам се занимавам само със сериозни връзки. Започнах да имам такива, когато спрях да съм на принципа "По-добре сама отколкото зле придружена". Ще пусна тема и за това. Това е много криворазбран принцип в днешно време. Не е по-добре сама. Супер зле е сама.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f21a38f3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Ми като няма недей търси. За какво си губиш времето?
Аз познавам един дето си търсеше жена но спря. Каза- няма.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: eb565d2373
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

26.   Номер 24 (авторката), в реда на нещата е хората да бъдат мнителни, тъй като представяш историята си като класически пример за жена, която е търчала подир тъпкачите и дори в момента ѝ се иска някой подобен, само че да е верен разбран и всеотдаен като мъжа ДО ТЕБ СЕГА, когото ОБМИСЛЯШ ДА ЗАРЕЖЕШ. Е, при така поднесени обстоятелства, как някой да възприема написаното от теб по различен начин? Познавал съм десетки такива "вече поумнели бивши на тъпкачи" и ще ти кажа, че до една после изневеряваха на своите свестни мъже отново с някой пълен рапон, включително и със своите бивши, от които преди това са се оплаквали какви копелдаци били. И някои от моите бивши постъпиха така и след това реваха с крокодилски сълзи да се събираме отново, защото установиха какво е на по-късни години само да са изчукани набързо и после захвърлени, тъй като онези типове не искат да си развалят редовния путкопоток със сериозно обвързване. Ако пък искат да се обвържат, след като "се наиграят" в младините си, те не си търсят подобни на тях "вече наиграли се" жени на средна възраст, а си избират някое свежо яренце на 18-24 години, тъй като искат да имат до себе си млада и хубава жена поне в следващите още 15-20 години, която не са я вършали десетки други тъпкачи.

Имай предвид и това, че почти всички мъже, които не спадат към малкия дял на тъпкачите, преследвани от жените, са се сблъсквали многократно с лицемерно поведение от страна дори на някакви посредствено изглеждащи жени, твърдящи как уж си търсели свестни мъже. Когато обаче после опознаят жената, се оказва, че думите ѝ са били чисто и просто един прах в очите на вярващия. Оттам се е породил и добре известният израз: "Почвам да търся у курвите свястното, че у свестните все курвенското излиза... ".

Същото с пълна сила важи и за приложенията и страниците за запознанства. Там 99% (не преувеличавам) от всички жени, твърдящи как търсят нормален сериозен и отговорен мъж, са или крайни грубиянки с каруцарски език, или не отговарят изобщо, или отговарят със заяждане защо мъжът "се е осмелил да ги безпокои", или направо добавят мъжете в списък "Блокирани", без да е имало причина за това. Чакат си тъпкачите и това е. Многократно съм разобличавал такива от друг профил, в който бях сложил снимки на татуиран дебеловрат мексикански кечист с неграмотно написан текст, в който "той" беше отбелязал, че търси жена да му готви, да му пере мръсните гащи и да изпълнява всичките му желания в леглото (този текст беше съставен от моя позната; тя знаеше, че въпреки съдържанието много жени на мига ще променят ценностите си само заради снимките). Ти да видиш, как същите тези "сериозни" жени, търсещи уж сериозни мъже за семейство, сами се сваляха на кечиста, пращаха си на секундата телефонните номера, отговаряха дълго и любезно на "неговите" кратки и лаконични писма, сами предлагаха да си пращат снимки, а някои дори "му" пращаха на пощата и голи снимки, без "той" да ги е поискал. Една жена засърби ли я отдолу, стой, та гледай! :)

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7467f892a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   "Критериите са ми намалени много, защото преди 3 години с такива мъже и на среща нямаше да изляза. "

Авторке изясни ни ти с какви мъже си излизала преди, какви критерии си имала за мъж и сега с колко си занижила тези критерии, и с какви мъже излизаш? Опиши и настоящия какъв е и защо толкова не ти харесва според предходните критерии?

Иначе не виждам как да ти дадем качествен съвет.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 96eb6e96cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

28.   22, стига си ми тичал подир г*за из коментарите. Все пак съм "грозна и дебела метлъка", а не нормално секси чалга маце с хубавичко дупенце. Още малко в междукрачието ми ще си завреш муцуната.
Не се опитвам да бъда оригинална, нито се опитвам да затапя мъжете, защото вие сами се самозатапвате с изборите си за жени. Нещо ме бъркаш с любимите ти "свестни" кифли с това да бъда оригинална.
Не цивря от мъжленца. Прекалено сте незначителни, че да цивря от вас. Цивритие вие, като номер 9, защото харесвате к*рви и заслужено си получавате изневерите и лъжите. Просто ме дразни как приписвяте типични мъжки качества като тичане по к*рви до към 30- годишна възраст. Това го правите вие, мъжете. На 20 само к*рвенца са ви в главите, а на 35 се чудите къде са свестните. Няма ги, унищожихте ни или не прокудихте от държавата. :)
Не съм се припознала. Чукала към се само с един и по лошички боклучета не тичам, така няма в какво да се припознавам. 10000 пъти съм го писала в сайта, обаче явно ти нямаш мозъчен капацитет, че да го разбереш. Потрошихте се да ме изкарвате к*рва, с много бивши, тичаща по лоши момченца, меркантилна и търсеща само парите и всякакви други такива глупости, които, за ваше голямо съжаление, отговарят на жените, които БГ "мъжете" харесвате.. Много ви се иска на българските "мъже" да съм дива к*рва, която да троши п**ки наред, понеже не отговорям на ганьовските ви стандарти за "нормална жена", но всъщност "нормалните" ви женички са дивите к*рви и точно, защото имате сбъркани представи за жена, ви тъпчат и изневеряват и то заслужено! Ревете и тук като номер 9, ревеш и ти. Няма да ревете. Искахте си ги к*рвите, хайде сега си ги гледкайте!


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: aa3c54f8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   От аврорката: Изобщо не е цвете тоя, дето мисля да го зарежа, а напротив. Майка ми не го харесва, защото ми изневери. Той до ден днешен още го отрича, но е факт - чак другата ми писа, лрати техни чатове итн. Много са изкривени представите за всичко. Жените не са курволяци, а мъжете няма какво да оредложат. Търсят само секс всички освен тия, които наистина трудно си намират секс и им трябва гадже за целта. Това, че някоя жена не е харесала някой визуално, не я прави лесна. Жените се държат несериозно, най-вече когато не харесват конкретния мъж. При мъжете не е точно така. Може да харесват някоя много и въпреки това да са категорично против връзка с нея.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: af677324ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Наистина отчаяно звучите. Може би така и изглеждате за това попадате на използвачи. Да се стараете да им угодите, та да премисляте всяка дума. Няма нужда. Явно зора е голям. Нещо не е наред. Така мисля, жената винаги намира. Средата ли? А точно в столицата някои не могат да се оттърват от предложения(имам наблюдения). Аз например съм с малко дете, не съм от слабите и си намерих, не съм търсила целенасочено, така се случи. За това не разбирам защо така се получава. Според мен или се целите високо или твърде занижавате, та изобщо и едните и другите не подхождат.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 26ebcf56be
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   24. аврорката - толкоз си измислена, че прозира. Ама да кажа, че на такива типажи като теб не е проблем, че няма мъж дето иска дете. Проблем е, че няма такъв дето ще иска да ви търпи после още 20 години. Вас и вашето вълшебно минало.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0a84a7d1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   БС, не съм 22, ама е прав. Ти си тази, която тичаш след всяка тема за мъже и жени, и във всяка едно и също - как мъжете си падали по курви. Не разбра, че тези, които си падат по курви, не са само мъже, ами и жените не правят изключение, падайки си по курвари. Защо избирателно демонизираш единия пол само? Това са определен типаж хора както мъже, така и жени. И далеч не всички са такива, защо обобщаваш? Аз примерно не съм такъв, но ти и мен си ме слагала в кюпа и си ме убеждавала какъв курвар съм, без да ме познаваш. Поведението ти е токсично, само това ти е в главата и виждаш всички като такива.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 429a8b8f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

34.   Сетила се Мара да се Побара……….


На 34г. разсъжденията ти са на тинейджър. Според мен читавите мъже те виждат и ти преценяват сивака между ушите и палят с двеста. За какво ми е дърта кошница на 34г. дето има голям шанс да ми роди болни деца, понеже след 33г. бременноста е рискова, като в България е пълно с двайсет годишни жени, млади красиви неопетнени, стегнати, ведри, усмихнати и с възможности да се развива. професионално. Аз дето съм на 40г. си хванах жена на 20г. пък някой, който е на твоята възраст, че и по-млад трябва да е голям смачканяк, че да се хване теб. Освен, което е старата жена е емоционално смачкана и трудно би се привързала към който и да е мъж. До като при младите е обратното. Привързват се, обичат, ходят работят изкарват кинти, като се прибере почва чисти готви три степенно меню, и като и говоря ме гледа в очите. Мен, ако ме питаш един съвет: Дръж го тоя, че ти е последен влак. Остави вашите, и тоя и ония какво ти говорят. Това, че те уважава трябва да ти е предостатъчно. Не си атрактивна за повече. Ако ходи там на работа и не лежи в къщи повече недей искай, че накрая ще виеш сама като сибирски вълк, а вашите един ден няма и да ги има, ама теб още ще те има.









Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: be5fb94d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Според мен трябва вътрешно да се успокоиш и да не се вторачваш само и изцяло в това. В днешно време жените сами над 30 не са изключение. Това за уговаряме на срещи с приятели и приятелки мен също много ме дразни. От тези около мен аз имам най-много задачи, но мога да дам точен ден и час, докато дадени приятелки ме въртят на шиш с месеци и да речем идва уговорения ни ден за среща и горе-долу час и се почва с тъпите оправдания, че нещо им изникнало, казвам тъпи, защото това се повтаря. Приятелка има да ми връща нещо от работа, за което могат да ми направят проблем и да ме накарат аз да го покрия, тя година и половина се прикрива. За мъжете: женкар не ти е нужен изобщо. Поне привидно да не е женкар. За семейство.... Много рядко някой мъж се навива и то след година-две-три. Разбира се не върви да ходите само половин година и да сте направили детето. Животът сега за всички е самотен, правим си го такъв. Не се само съжалявай и действай смело напред, каквото и да стане поне ще си опитала. Усмихвай се повече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4385e1d8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

36.   Чингисе, жената на 34 е дърта кошница, пък ти на 40 си първа младост....
Железна логика.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7467f892a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   29, авторке, ти даже не можеш да опишеш, каквъв си си взела. Бил ти изневерил. Ами тогава защо въобще си с него? Мъже ли няма в София? Свободни мъже да искаш. Излез навън и всеки втори, с който ще се сблъскаш е свободен. Ами отвори си устата, усмихни се, завържи разговор с някой и нещата ще станат.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: be5fb94d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Авторе, не обръщай внимание на някои ужасни коментари тук. Те 40 годишните чичковци мислят, че са хванали ведри, усмихнати необременени жени на двайсет, които след няколко години се поокопитват и си хващат някой на техните години, защото не им трябва дърт беззъб женомразец. А и дайте да си кажем истината - нито много младичките, нито тези на 30 и над 30 жени са много оправни в къщната работа. Някои докато им се роди дете и не са готвили. Но не знам защо за българина е голяма чест и достойнство жената да е забита в домашна работа и само вкъщи като кон с капаци. Така и един познат се хвали със сестра си - готви, цветя сади, трудолюбива, е да, но е сама почти на 38. Тоест не е най-важна домашната работа. Важна е, но да е с мярка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b097d3fd41
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   36, на джингиза логиката не му е силната страна, само лицемерието. Жените дърти, а той млад на 40, капитализма лош, а той живее в Нидерландия. Циганите лоши, а той купува калайджийки за женене.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b097d3fd41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   34, точно ти недей да коментираш кой колко умен бил, че и ти не блестиш с интелект. Присмял се хърбел на щърбел.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6f47d926c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   "22, стига си ми тичал подир г*за из коментарите. Все пак съм "грозна и дебела метлъка", а не нормално секси чалга маце с хубавичко дупенце. Още малко в междукрачието ми ще си завреш муцуната. "

28, ще ти се, нали, кифличке?? Гладна кокошка, просо сънува! Незадоволена си и си мечтаеш, някой мъж да си завре муцуната в междукрачието ти, ама няма нормален мъж, който да ти изпълни гнусните, перверзни мечти, съжалявам. Наиграла си се с батките и със ебачите, сега каквото не си го получила от тях, дириш да го получиш от свестните, нормални мъже. Еми няма да стане, съжалявам. Като си незадоволена и бъкаш от хормони, върви си обратно при някоя от бившите ти батки да те оправи, за да ти укроти нервите, ама не очаквай да си завре муцуната там, където на теб ти се иска. Не ми е притрябвал нито твоя гъз, нито твоето междукрачие, повярвай ми, имам си такива други вкъщи. Не съм писал в коментара си за никакви "секси чалга мацета с хубавичко дупенце", явно ти самата си такова и се пропознаваш, след като сама го споменаваш. Гузен негонен бяга. Простата истина е, че лошите момчета, с които ти си се ебала са започнали да ти се привиждат във всички мъже, и затова смяташ всички мъже за такива, просто защото твоите бивши ебачи са били такива. Но, това не е обективната истина, както на теб ти се струва, а е субективна проекция на твоята болна глава, породена от собствения ти горчив опит с погрешно избрани от самата ТЕБ гадни мъже-тъпкачи. Кога ще спреш да преписваш женския курвалък и погрешен избор на мъжете и ще приемеш, че това е типична природна черта точно на ЖЕНИТЕ, а не на мъжете? Всичкото това поведение, дето ти го изкарваш уж като мъжко, принадлежи не на мъжете, ами на жените, колкото и да се опитваш да ни убедиш в обратното. Твоя си курвалък си твой, твой и само и единствено твой, не си го приписвай на мъжете. Така, че прегърни си го с отворени обятия, приеми го като част от твоята същност, каквато е, продължавай да си се чукаш с лошите батки, и спри да мрънкаш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a2c1d5d862
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Малко странен изказ за жена…
Но за друго тръгнах да пиша.
Когато се запознах с мъжа ми, нямаше човек (роднини, приятели) да не каже: Този не е за теб.
И погледнато според някакви социални критерии - бяха прави.
Бивш престъпник (оказаха се долни слухове), едва избутал гимназия, едно високомерно и студено поведение.
Аз слънчева, усмихната, магистър по образование, човек на изкуството.
Някакви силни чувства също нямаше.
В леглото не бяхме на една вълна.
“Ще го оставя и ще търся някой, който ми подхожда”
Но отлагах. Даже не знам защо. И накрая вместо да го зарежа, се оженихме.
Малко по малко събрахме световете си
От нещо, започнало от скука и самота, връзката ни прерасна в 10 годишен брак, дълбока обич, силна страст и голямо приятелство. Живеем в хармония и си отглеждаме децата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8f722dc004
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Ако си грозна, няма как до имаш обожатели, че да избираш.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 96eb6e96cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

44.   41, смешно много те засегна изречението с междукрачието. Било извратено? Значи, жена ти, освен, че е кифла, чиито "успехи" приписваш на мен, е и незадоволена, ха- ха?
Ти му казваш, че си била с един мъж, то те изкарва "кифличка", спала с различни е**чи и лоши момченца, поради три прости причини: прекалено е глупав, за да разпознае що- годе нормалната жена от любимите му еднодневки и ако все пак успее, започва да я обижда от яд, че тя не отговаря на ганьовските му стандарти за "нормална" жена, а и защото няма съдържание, с което да я привлече и дълбоко в себе си си го знае.
Кифлички, спали с много мъже, са жена ти и бившите ти и, ако обичаш, не ми приписвай техните "заслуги". Не всички жени сме спали с половината град и не всички се интересуваме само от пари. Да, знам че ти се иска да бъда такава, но трябва да се примириш, че това няма как да стане. И 10 000 пъти да го напишеш, няма да стане. Била съм само с един мъж. От шест месеца съм на сухо, но не защото няма с кого (мъжете сте по- лесния пол, така че това не е проблем), а защото искам секс по любов. С българският мъж няма как да стане, пък и любов не заслужавате, защото сте арогантни св**е. Нямам никакви сексове (нито орален или анален) за една нощ и макар и бидейки на 21- 23 в периода, когато бях обвързана, можех да привлека или дори просто да спя с някой много по- висок и с повече пари. Никога не го направих, така че лепиш грешните етикети на грешната жена. Ако всичко изписано дотук за теб е поведение на кифла, спала с много батки, значи представите ти за святна жена са извратени. Голямо пънене в това "Сподели", пък и на живо да ме изкарате кифла, к*рва, наркоманка и каква ли не, още малко ще омажете гащите от напъване, а същевременно си целувате повърхностните и неверни приятелки по мръсните усти, с които са правили с****и на различни мъже, а с баджанаците срамно се зяпате по улиците. На жените ви дупките им са станали като ДНК складов, но аз, която съм спала само с един мъж в 3- годишна връзка, съм кифла и к*рва. Не ви прави чест, но какво разбирате българските мъже от чест? Всичките ми коментари са против к*рволъка и изневерите, лекото поведение и материалните интереси. Ако бях к*рва и кифла, каквато се опитваш да ме изкараш, нямаше да се обявявам против тези неща, а щях да ги оправдавам, обаче откъде акъл да го разбереш? Ето, за това не ви върви с жените - защото защитавате к*рвите и к*флите, а жените, които ставаме за връзка ни обявявате за такива.
И очевидно не съм се припознала в нищо. Ако след всичко изписано дотук не си го разбрал и продължиш да пишеш каква к*рва и кифла съм, ще започна да си мисля, че си с лека умствена изостаналост. Моят гняв идва от това, което ти правиш, а именно - БГ мъжете цял живот търсите поводи и причини да обиждате жени като мен: не съм се обличала като "нормална" жена (клинче, или поличка, високи токчета и пр. ), не съм се "поддържала" (много грим, маникюрища, фалшиви мигли), не съм живяла "нормално" (кафенета, кръчми, дискотеки) и накрая, когато разберете, че реално вашите "нормални" жени са тези за една нощ, а оплютите от вас сме жените за сериозни отношения, вместо да се извините за свинското си поведение, още повече продължавате да се държите като изроди от яд, че не сте получили верните и всеотдайни жени, които фанатично вярвате, че ви се полагат и че вашите представи за свястна и реалността жестоко се разминават, междувременно мрънкате как жените си падали по е*ачи и как изневерявали. Да, де, ама не са всички жени. Това са онези "нормални" жени, които ВИЕ харесвате, но не, това поведение го приписвате на жените, които цял живот се опитваме да се съхраним. И това не го правят само така наречените "лоши момчета", батки и серийните бивши е*ачи на "нормалните" ви приятелки, а и много от "нормалните" български мъже. Вие сте със същия манталитет, защото ви е заложено в гените. Лошото е че се прикривате и се правите на "добри момчета". Не сте. Добър и нормален мъж няма да тръгне да обижда жена в анонимен сайт на к*рва и к*фла, без да я познава. Ако това за теб е поведение на "нормален" и "свестен" мъж, то представите ти за такъв са прецакани и не си много по- различен от батките, за които говориш, просто не си толкова агресивен и натъпкан със стероиди, като п*шка, натъпкана с парафин, но мисленето ти е подобно, което е по- страшно.
Да прав си, почти няма нормални мъже в България. Много са малко. Тук има една к*пчина и***ди, които смятат, че могат да се държат арогантно с всяка, неотговаряща на балканските им критерии за "нормалност". Делите се на две големи групи: батките с глави като някогашните телевизори и линии на косите им, започваща два пръста над гайтан- веждите им и с които ме изкарваш, че съм спала, пък реално, когато съм се озовавала в техните среди покрай познати, никога не съм била приета, пък камо ли е**на от тях; и "свестните" мъже, чиято есенция и начин на мислене е подобна като на батките, но не живеете техния живот, просто защото нямате техните физически дадености, или агресия, или нямате техните материални придобивки, или пък и трите, затова им прибирате изоставените от тях "нормални" жени с издънени дупки.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4afa498dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   42 какво толкова се чудиш, всяка втора жена търси точно такъв тип стил 'красавицата и звяра', то си е психологично установено как жената иска да си възпита мъжа. Друг е въпроса в реалността кой изкарва парите в семейството и ако жената е доминиращата и самочувствието на мъжа е отсъстващо, не знам за каква хармония си въобразяваш

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1e1c48c287
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

46.   Сабатке, продължаваш да ни обвиняваш, че не сме избрали и останали с теб, защото оня твоя не го е направил. По-евтино ми е да ти платя една психотерапия и да преживееш тоя клошар, отколкото да си хабя нервите да чета какъв съм според теб /при успеваемост 0 верни от 10 твои прогнози по мой адрес/. Катерицата Беатрис щеше да е по-добра!

Е, навита ли си да те запиша на психолог? И за теб добре, и за нас! Не ме мисли - при нужда, мъжете в сайта ще са навити да дадат пари за каузата! Ще им кажа, че правим експеримент - може ли да отучиш мъжемразка от омразата. Сигурен съм, че тук има много фенове на науката! Аз ще проверя кои са най-добрите спецове в областта, защото не искам да те объркат още повече. И така едвам те търпим и си повтаряме "още е малка, не знае какво говори". Ако продължиш в тоя дух, най-много да станеш нещо като Хитлер, ама фиксирано върху мъже от България. Вярно, не сме милиарди, ама кой ще ти рискува така?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a046c35789
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   46, и ти ми обясняваш каква к*рва съм при нулева успеваемост, но нали си мъж и ти е простено. Нали бях спала с различни е*ачи, лоши момченца и там всякакви други глупости? Ти си българин и щом си казал, значи трябва да е истина, независимо дали е така или не е така. А, да, забрави да ми кажеш и че съм грозна и дебела метълка.

Никъде не съм казала, че ви нападам, защото не сте избрали мен. Сериозно ли си толкова тъпо манипулативен или просто си т**? Дори самият ти си жив пример. Нападам ви, заради това, че цял живот ме подигравахте, за дето не бях мазно к*рвенце, което да се облича предизвикателно и се държи леко, а сега оревавате целият сайт от същите к*рвите, които иначе си боготворяхте и плачете за онези жени, които подигравахте. Къде са светните жени? Унищожихте ни или ни прокудихте от вас. Съвременните жени били такива и онакива. Съвременните жени са това, което вие, мъжете, ги направихте. А кой ви излъга, че заслужавате добри и свестни жени, бе? Особено след всичко, на което ги подлагате!
Второ, за пореден път казвам, че раздялата с клошаря няма нищо общо. Ако беше само раздялата, нямаше да съм мъжемразка, но нещата са много преди раздялата и всичките подигравки, за дето не бях "нормална", според вашите БГ извратени представи за жена, от които после страдате самите вие, защото толкова ви е акъла. Толкова струвате и самите вие - двата пръста използвано месо между краката на вашите "свестни" и "нормални" женички.

Иначе се радвам, че не ме търпите. И аз не ви търпях в училище и по улиците с подигрвките и хиленето, но какво значение има как съм се чувствала? Сега си отмъщавам и няма да спра. Мразя ви, заради гнусното отношение, което с нищо не заслужих. Дори и ти: имаш гнусната мъжка наглост да ми кажеш, че съм к*рва, спала с различни, без да ме познаваш. Точно за такова поведение говоря: не ме познаваш, приписваш ми качествата на к*рвите с които си бил, после ми се подиграваш, че имам нужда от психолог. Ето за това поведение говоря. Не за първи път жалки мъжки пл**ки са ме изкарвали най- долната на никакво основание и без да ме познават. Такива сте мъжете, особено българските - мръсни и*роди, които като не харесате дадена жена, я обявявате за к*рва и само жената да посмее да се защити, продължавате да я подигравате. Аз да не съм майка ти или жена ти, че да съм спала с различни?
Отговорих на номер 9, обаче ти на какво основание ми обясняваш, че съм к*рва, спала с различни и харесвала лоши момченца и батки? Не можеш като един нормален човек да ме атакуваш по други параграфи, а като типичен български простак започна да ми обясняваш как съм спала с различни батки и е*ачи. Ми, не само, че не харесвам и не съм спала с такива, а ви мразя. Казвам "ви", защото със свинското си поведение не се отличаваш много от същите батки и лоши момченца. И сигурно си мислиш, че заслужаваш вярна и всеотдайна жена. Само си погледни поведението - не заслужаваш такава. Не харесваме простаци и у**ди. Другите мъже, които реват от к*рви са същите: з@дници, които смятат, че им се полага най- добрата жена, а реално нямате качества, с които да привлечете такава. Да не говорим колко пъти съм повтаряла в сайта, че съм била само с един и секс правя само в сериозна връзка, обаче ти, както и много други и***ди упорито продължавате да ми обяснявате каква к*рва съм, която е спала с различни. После, аз съм имала нужда от психолог. Не, ти е такива като теб имате нужда от психиатър.
Само ми докзаваш какви нагли п*мияри сте мъжете и само ме предизвикваш да ви плюя още повече. Напълно си заслужавате всички проблеми със съвременните жени.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f21a38f3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Нямате ли чувството че автора е мъж?
Жена не би се изразявала по този начин, би написала съвсем други работи.
Това все едно аз съм го писал когато си правя ташак. Жена въобще не мисли по този начин.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 88b5d41aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Black Sabbath, винаги съм ге смятал за високоинтелигентна жена и с удоволствие четях коментарите ти. Но това твое признание, че си женомразка ме преряза през кръста. Още не мога да повярвам, че е истина! Ти ме насочи към движението Men Going Their Own Way (MGTOW), като движение срещу феминизма и женската извратения, която се шири днес през 21 век в така наречения "цивилизован свят". Дори и не съм си помислял, че толкова много мразиш мъжете, след като си против някои неща дето и аз съм против. Казвал съм, че съм с патриархално възпитание и уважавам българските традиции и обичаи, в които са ме възпитали баба ми и майка ми. Женен съм вече повече от 28 години, имам две отдавна пълнолетни деца и никога не съм имал проблеми в семейството. Аз съм законът в семейството и аз вземам всички важни решения. Като ерген и аз съм ергенувал с приятели, но след като се ожених не съм изневерявал на жена си, която е много красива. Изключение прави, когато съм на работа зад граница, но питах в женски форум и ми казаха, че това не се брои за изневяра, когато си поръчаш компаньонка. Искам да те питам Black Sabbath, смяташ ли, че жените трябва да са равни с мъжете щом си мъжемразка-феминистка? Трябва ли да получават равно заплащане с мъжете за една и съща работа, нищо че работодателите не ги искат за работници, а са принуудени да ги вземат заради разни квоти и закони за дискриминация? Дали на жените не им трябват мъже, защото се чувстват независими и самодостатъчни? Бих искал да те питам за много други неща, за Ме Тоо, за скритата война между половете и за това дали одобряваш днешната женска извратения обявила война на патриархата, който се е доказал като най-съвършена форма за съществуване на човечеството!
Поздрави, storm bringer!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2044ea7e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   47, не казвай "не харесваМЕ простаци и... ", защото ти НЕ си една от тези жени (верни и всеотдайни), колкото и да се опитваш да се изкарваш като такава. Така, че не можеш и не трябва да говориш от тяхното име, какво харесват и какво не. Ти не си такава и няма как да знаеш. Въпреки че да, много от истински верните, всеотдайни, качествени и стойностни жени (каквато ти НЕ си... напомням ти го пак, че да не забравиш и да почнеш пак да ревеш "ама то нали аз именно това ти казвам, че АЗ съм такава... ми НЕ, НЕ си), наистина не харесват описаните от теб нацепени батки, с които ти неуспоримо си била и още си, колкото и да лъжеш и отричаш. Ти си съвсем друг тип жена от невинничката, добричка и миличка женичка, за която се опитваш да се представиш пред нас тук - ти си тоталната, диаметрална 180-градусова противоположност на всичко това, в което се опитваш да убедиш другите за себе си. Няма смисъл да ти описвам в детайли твоята истинска същност, която криеш от читателите тук, защото каквото и да ти напиша, ти пак ще го извъртиш, че аз съм бил ходел само по такива жени, ти сама си се знаеш каква си... А определено не си цвете за мирисане, защото знам, че сега точно това си на път да напишеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker