Разочарована и в депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разочарована и в депресия
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1021 пъти
Здравейте, чувствам се дълбоко разочарована от нашата връзка с партньора ми. Чувствам се отблъсната, без внимание и не усещам, че той ме обича. Не знам дали в мен е проблема, но сега ще дам и причините защо се чувствам така:
1. Човека до мен няма желание за секс. Правихме(не сме правили повече от 20 дена вече) по 3-4 пъти на месец и за доста кратко време, защото свършва за няколко минути... От два месеца приятеля ми имаше киста от косми на опашката на гръбнака. Още в началото му казвах да ходи на лекар и отлагаше, болеше го като правихме секс и секса стана 1-2 в месеца, той се усложни в края на декември, карахме се затова, карах го да иде на лекар и постоянно викаше, че ще иде, , тези дни". Е от тази киста взе да тече гной, след това и много кръв! Влезна в операция след Нова година и сега 2 седмици след операцията раната му се възпали... трябва да го отварят пак и после ще ми мрънка още много за това как го боли, не може да седи седнал и така...
2. Не ми се обажда въобще. Той е на село в момента, защото по негови думи - тук нямало кой да се грижи за него. Като той влезна в болницата аз през час някъде му писах и звънях, непосредствено преди операцията, успокоявах го, отидох почти веднага да го видя. Всеки ден от престоя му ходих за по 1-2 часа в болницата, носих му храна и така няколко дена докато се пооправи и го изписаха. Той изобщо не ме търсеше аз го правех постоянно... Сега той е на село, раната тъкмо беше взела да му минава и взе да се къпе всеки ден с конците, аз му дадох съвети какво да прави и му казах че влезе ли вода в раната ще направи възпаление, е така и стана. Казах му утре да отиде в болницата в града при лекаря, който го оперира и той вика ще ида тук, само и само да не се прибере в града при мен. Не иска да ме вижда ли какво и аз не знам. Пишем си по 5 - 10 минути на ден в месинджър, казах му да ми се обажда, защото като не го чувам и виждам се чувствам зле, защото ми липсва, а и го обичам. Е, първия ден ми се обади само, после никакъв го няма. С дни така продължава.
3. Питах го защо не ме търси, не иска да ме вижда, аз така го приемам, почваме да се караме. А той е добре вече, казва, че раната почти не го боли, само където е взело да му тече гной. Та пак аз загрижената го питах нали сутринта какво се случва, а на мен няма кой да ми обърне внимание. Снощи почти не спах, защото ме болеше главата.
4. Питам го как си, отговаря ми как е и въобще не ме пита как съм, а продължава да е на линия още 10-20- 30 минути. И започвам да се чувствам отвратително - буквално като захвърлен боклук. Ти даваш толкова много, а накрая нищо.
5. Искам внимание, това е нещото, което ми дава най-малко. Не искам повече да прося :(
6. Преди месеци, когато го нямаше този проблем, забелязах нещо от, което също ми ставаше много тъжно. Правихме секс и като свършеше той и край, това е! На мен дали ми е хубаво, не пита свърши ли, не знае нищо, явно не се е интересувал! Тъй като той ми е първи и аз тогава навлизах за пръв път в тези неща и разбрах доста неща от други хора и дори тук от сайта, какво правят приятелите им за тях и започнах да сравнявам и буквално с часове ревях в банята вкъщи и си мислех, че не му пука за мен, ето, че колкото повече време минава си личи в колко едностранна връзка живеем.
7. Направих всичко за него. Каквото се сетите. Готвила съм му, чистила съм в тях, доста често. Няма братче. Като го напусна ще се усети чак какво е изпуснал.
8. Толкова много го обичам, толкова ли съм проста... как мога да обичам човек, който последните 3-4 седмици не ме е потърсил нито веднъж.
9. В петък имах важен изпит (студентка съм) не ми звънна да ми пожелае успех, стана ми много кофти.
10. Пие антидепресанти, от време на време. Тази седмица си беше тук за една вечер, защото трябваше да ходи в болницата и да си пуска официално болничните и бях с него. И аз постоянно го гушках, целувах, гледахме и филм, доста неща направих за него, за да си почива и всичко беше наред, и чувам само по едно време от стаята как отваря блистера и ми стана ужасно. Питах го защо го пие, а е с мен, не му ли е хубаво и почна скандал. Според вас ако ви е хубаво с някого, то това е същностния антидепресант, нали. Казах му даже ако не ти е хубаво с мен, какъв е смисъла да сме заедно и той ми каза, че много ме обича, не иска да се разделим, как можело да си мисля така. Ми не е ли нормално да си го мисля.

Искам да избягам :( обмислям раздяла, но като си помисля сценарии как го оставям и почвам да рева, защо толкова го обичам, а той мен не...
Не искам да съм с човек, който не ме цени по никакъв начин, искам любов, грижа и внимание, толкова ли е сложно да ги получа, защо ги няма. Признавам си дори, че в момента съм в някаква отвратителна дупка...
Моля за помощ и съвети, защото усещам как с всеки ден вървя към дъното все повече.
Аз съм супер чувствителна душа и като ме нарани някой, когото обичам започвам да не знам къде се намирам. В детството ми ми липсваше любов, а сега е нормално да искам любов. Не пожелавам на никого да изпада до състояние да си я проси :'(
Няма дори на кого да споделя, за да не изглеждам супер жалка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: e694257f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   "8. Толкова много го обичам, толкова ли съм проста... как мога да обичам човек, който последните 3-4 седмици не ме е потърсил нито веднъж. "
Да, проста си и си жалка. Нито те уважава, нито те обича. Обича само да има кой да му обръща внимание, да му помага, когато има нужда, да му дава секс безотказно и безплатно. Тръгнеш ли да го напускаш (ако се решиш), направи го без много обяснения, или по нета, защото ще започне да ти се обяснява колко те обича и пр. и може да се разколебаеш. Всъщност го е страх, че няма да намери друга да го обслужва.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 47839437fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Търсила си си човек, с когото да си нещастна, и си го намерила. Не се интересува от теб.
Не го обичаш, а си маниачка и си свикнала с него.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ebefee9e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Няма смисъл да се занимаваш с човек, който не се грижи за здравето си и е толкова неграмотен по отношение на тялото си. Ти си студентка, а не болногледач. Имаш дълг да гледаш болни хора само ако са твои близки роднини - други не. Не ти е съпруг, значи не ти е никакъв и само си хабиш нервите да му ходиш по гъза.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c1b4d1e8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Той има здравословен проблем. Едва ли му е да ти пише час по час и да ти обръща внимание. Отговори си на въпроса можеш ли да разчиташ на него за важни неща?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e32a26f481
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Този човек е много егоистичен. Не знам при това негово поведение как даже се е стигнало до секс и връзка. Прекалено много полагаш грижи и внимание за него, тегли черта и почни да гледаш себе си.
Това как не е отишъл на време на лекар и поведението му към теб са признаци на глупав и на егоистичен човек. Не е влюбен в теб, а си му просто ей така даже не и за секс, а за убиване на времето.
Бягай и го зарязвай. Може известно време след това да си депресирана и подтисната, но ще ти мине. Той няма да си промени отношението към теб и нищо добро не те чака.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3d3b6f9419
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма проблеми, въпрос на време е да дойде следващия и като хванеш другия клон, ще пуснеш този. Тук поне трябва да признаем, че ще е справедливо да се случи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2589f34db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Къде ги намирате такива неадекватни типове и защо изобщо се занимавате с тях? Той те ползва за секс, домакинска работа и морална подкрепа. Не те обича, а просто си му лесна и удобна. Хванал те е рано, бил ти е първи, разчита на твоята привързаност към него. Затова не го е грижа как си, дали си удовлетворена, дали имаш изпити. За да излезеш от депресията трябва да се отървеш от този паразит. Колкото и да си мислиш, че го обичаш в момента, надядайки се, че той ще се промени към по-добро, прекратявай тази безсмислена връзка. Той вече ти е показал що за стока е, ако разчиташ на нещо повече, ще си останеш разочарована.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f0a13a014e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Вероятно много го боли и от болките няма ерекция. Пие антидепресанти, защото се чувства жалък, а може да се окаже, че има и по-сериозна болест, за която не ти е споменал.
Само да не е заразноболен и да ти е лепнал някоя предавана по полов път болест и сега да се крие като плъх

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1d85ca07dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей!

Не си глупава. Макар да ти е първия, ти си вече осъзната. Знаеш какво искаш. Не се унижавай повече с него. Ако разказваш достоверно нещата - то твоя приятел има сериозни проблеми. Не само операцията му, ами и психически. Антидепресантите, които споменаваш са една червена лапмичка. Очевидно не можеш да му помогнеш да си разреши личностните проблеми. Моят съвет е да събереш смелост и да го напуснеш. Повярвай, всяко зло е за добро. Ще дойде момента, в който ще искаш да отидеш и да благодариш на настоящия си приятел, че не ти е обръщал внимание, а ти си намерила по-голямото щастие. Почти всички сме минали по този път.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a231491b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Ако искаш да слугуваш стой си с него. Но с това върви и липсата на секс
The Driver

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 69892ed5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Уф, стига си мрънкала! Зарязвай го. Полза от мрънкане няма, а от действия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker