Мъже, какъв ви е процента успеваемост от онлайн дейтинг? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, какъв ви е процента успеваемост от онлайн дейтинг?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 2374 пъти
Здравейте,

Мъж съм, и от години се занимавам с онлайн дейтинг сайтове и приложения и където и да съм живял по света това ми е бил основния начин да се запознавам с жени за връзки (краткотрайни, дълготрайни, сериозни и несериозни).

От година и половина съм се върнал в България и отново тъй като нямам социална среда тук, съм се насочил към онлайн дейтинг приложенията като средство за търсене на запознанства и връзки с жени. Относно самите ми наблюдения относно стила на комуникация в дейтинг приложенията бих могъл да пиша томове, но това е отделна тема, която може би ще засегна в друг пост.

Тук бих искал да разбера друго нещо и да погледна отвъд моят собствен опит. Въпросите, които задавам са специфично за мъже които активно се занимават с онлайн дейтинг, и бих искал отговорите да са от тази група хора :)

Три въпроса:

1. Предпочитате ли първо да опознаете жените чрез чатене за да си създадете идея дали си струва да има среща въобще, или предпочитате бързо да им предложите среща за да опознаете на живо след като се матчнете?

2. Какъв е процента на успеваемост при срещи с нови жени от дейтинг приложения/сайтове? (Под успеваемост имам предвид минимум достигането до интимент контакт с жена. Не е нужно да се е случило на първа среща. За неуспех се счита недостигането до интимен контакт с жена въпреки желанието за такъв. )

3. Какъв вид срещи предпочитате да организирате? (Като място, време на денонощието, включват ли алкохол/ храна)

Въпросите ми са насочени към мъжете, защото и аз съм мъж и бих искал да сравня собствените си преживявания с това на други мъже в България, за да придобия по-обширна представа за положението в онлайн дейтинга тук в нашето съвремие. Също така от опит знам че жените успеваемост от онлайн дейтинг има различен смисъл. За тях успеваемост е ако в момента са в сериозна връзка, всичко друго го считат като неуспех, дори и предишни връзки, докато мъжете имат по-различна нагласа.

А иначе, ето и моите отговори за въпросите:

1. Предпочитам да развия дълъг разговор онлайн първо за да усетя и преценя дали има смисъл от среща. Тоест не се срещам с всяка, която е готова за среща, а преценям и филтрирам.
2. За 2022-а година, успеваемостта ми е около 60%. Което е доста по-ниска от миналото. Факторите може би са различни, и сами по себе си могат да бъдат цяла дискусия.
3. Предпочитам срещи които са вечер в уютно заведение с алкохол.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 663396b989
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Моят опит е от САЩ.
1. Предпочитам бърза среща, за да се види дали има интерес. Ако няма интерес - няма нужда да си губим времето с онлайн чатове.
2. По критерия, който си дефинирал - моята успеваемост е по-ниска със сигурност. От друга страна - бил съм в такива сайтове 4 пъти, от тях имам 3 дългосрочни връзки и една краткосрочна, т. е. всяко присъствие в тези сайтове е довеждало до връзка.
3. Кратка среща в кафене за предпочитане в светлата част на денонощието. По този начин се филтират тези със стари или чужди снимки, както и тези, които правят снимки под точно определен ъгъл. Освен това се избягват любителките на серийни срещи, които търсят някой да ги напои, нахрани и забавлява за една вечер.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3027da685e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Зависи. Ако си висок, як и красив в лицето, както и ако имаш поведение, процентът ще е висок. Иначе нисък. С кешовец и готина кола можеш да компенсираш известен процент и така. Успех.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 78abf2e376
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   В тези приложения, когато съм търсил жена, успеваемостта ми клонеше към нулата. Вероятно не съм бил достатъчно привлекателен, но отскоро забелязвам, че в Инстаграм искат да ме следват жени от други държави. Аз даже и не знаех, че съществуват, една французойка ми писа, някаква американка и тя ме последва. Не си измислям, наистина ми се случи това.
Предпочитам първо да опозная малко жената, чрез чатове и после да се видим някъде. Бих поканил някоя навън да пием кафе. На 24 години съм, ако има значение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 69613b8986
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

4.   Темата е абсолютен фейк. Излизал съм на онлайн срещи 20 години и докато във времената на мирката спокойно се илизаше всеки месец с различно момиче, в днешните приложения е трудно да постигнеш/запазиш разговор, та каму ли да стигнеш до 60%. Елементарна сметка показва, че съотношението между мъже и жени в подобни приложения обикновено е 10 към 1, какъв е шансът да излезнеш с момиче? Даже да си на принципа всичко под ножа-пак много трудно ще се случи нещо. На практика фейсбук замени сайтовете за запознанства, защото там има реални снимки, реална информация, често познаваш косвено обекта(приятел на приятел). Ако жените искат нещо сериозно си го търсят във фейса, ако ли не в някой бар, просто няма нужда от приложения за запознанства. Изречението, което показва 1000% фейк е, че авторът предпочитал дълъг разговор преди среща, колега, в онлайн пространството от 20 години механизмът за среща е един и същ-първо редовен чат, до като си даде номера, после телефонни обаждания и чак тогава среща, тоест това е дълъг процес. Пълен абсурд е също така да излезнеш с жена от интернет за първи път на вечерно заведение с алкохол, жените излизат по правило за първи път през деня в кафене на централно място. Колега тук темата е коментирана стотици пъти, вместо да пишеш пълни измишльотини можеше да питаш защо не ти се получава, защото, ако наистина си с 60% успеваемост защо ти е мнението на хората? Ще ти дам приятелски съвет-пробвай в приложения за игри...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4b2e8854db
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Пълна 0 от най-кръглите

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 31ee463cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Моята успеваемост е много добра. Ще отговоря в мои точки, а не според номерацията на автора на темата:

1. От 11 години насам не съм водил жена на ресторант на първа среща. Последният път тогава жената ми стана приятелка и имахме връзка, продължила 2, 5 години. След това съм имал още 3 сериозни връзки, без да съм водил нито една от тези жени на ресторант през първите ни срещи, а едва в по-късни моменти поне месец след запознанството ни. Всичките бяха жени, които не обичат високите токове и къси поли, а предпочитат спортно-елегантен стил на обличане и дългите разходки. Интересното е, че и трите ме заговаряха във Facebook, след като ми бяха пращали покана за приятелство, а не сме се запознавали в приложения или страници за запознанства. От 4 или 5 години насам жена не е плащала сметката ми на ресторант на първа среща.

2. В почти всички случаи изчаквам жената първа да прояви жив интерес към мен, а не аз към нея. По-простоватите жени и използвачките не ги бива да заговарят първи, тъй като си просят внимание и одобрение, както и някой да ги забавлява. При мен такива не минават и ги подхващам с въпроси, които са приятно предизвикателство за умните жени и те отговарят с охота, но същевременно са бич за лицемерните времегубки и вторите бързо сами отпадат. Обикновено пращам в отговор следния текст:

"Познавайки себе си и качествата си като личност, според теб с какво би могла да допринесеш в живота на един мъж, така че той да има желание да е с теб и извън леглото? Кои са тези твои качества, развити от теб през годините и които нямат общо с парите, креватните умения и физическото излъчване? Отговорът на този въпрос ще покаже истинската ти стойност като човек. Бъди разумна и искрена! "

Частта "Бъди разумна и искрена! " лесно ядосва нервачките и комплексарките, които бързо пускат в действие каруцарски език и нагледно показват, че с основание съм им изпратил точно това съобщение. Дразни ги и думата "допринесеш", тъй като обикновено са свикнали все друг да допринася за тях, а те разчитат на половия си орган да бъде единственото им разплащателно средство, което да ги тика напред в живота.

3. Повечето пъти лесно изобличавам всяка една лицемерна жена и ако тя все пак не успее да се издаде при първоначалното ни общуване по интернет, прави това на живо в първите секунди или минути. Това е в мой плюс, защото не губя излишно време с жена, която очевидно е повърхностна и не е годна за сериозни отношения.

4. За разлика от мнозина, аз никога не съм изневерявал, не съм обричал дете да бъде такова на разведени родители, нямам зад гърба си провалени бракове, пиянски изпълнения, побоища и т. н. Тези неща не са постижения, но не са и вреда, причинена на някого.

5. Поради изричното ми желание да не прибързвам с лягането с жени, съм успявал да не допусна няколко такива до моя креват, въпреки че повечето са били красавици и поначало голяма част от мъжете трудно устояват на изкушението да топнат чушката при удобен случай. Спирал съм и жена по средата на свирката, защото счетох, че не сме един за друг, така че и тези неща не са в състояние да замъглят разсъдъка ми. Голям праз, че съм изпуснал някакво удоволствие. Съвестта е по-силна от нагона. Три бивши също ми се натискаха, но за да са бивши, значи е имало основателна причина да се сложи точка на отношенията.

6. В последните години само една жена е идвала след мен на първата ни среща. Всички останали са били на мястото преди мен, защото изрично съм отбелязвал, че при закъснение над 5 минути си тръгвам. Това е първият пример взаимно да покажем, че може да се разчита на думата ни.

7. Питам ги дали искат да дойдат на срещата гримирани или с истинския си облик. Действа им като предизвикателство, за да си докажат, че са хубави и без грим. В последните десетина години само 3-4 жени са се появявали сравнително гримирани, другите са били или без никакъв грим, или с очна линия и малко червило. От това печелим и двамата, защото са идвали на срещата с истинското си самочувствие, макар да се е усещало напрежението в някои от тях; дори сами са си признавали, че им е малко неловко, защото им е за пръв път да се явяват така естествени. Негримираната жена се държи по-земно, не нахалства, не гледа с надменен поглед и не се мисли за незаменима принцеса.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3acd88aebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Успях да загубя девствеността си с човек, когото срещнах в приложение за запознанства на 26 години и излизах на срещи с други от там, за да преценим дали дали можем да започнем връзка, брак или да сме приятели с предимства, но нищо повече от това беше постигнато отделно от това. Спрях да излизам с тях след 3 срещи, защото губя интерес или наистина не сме съвместими.
Някои хора от тези приложения за запознанства (Badoo, Lovoo, Tinder и т. н. ) не бяха сериозни и изобщо не идваха на срещите и просто ми губеха времето.
Най-добре работи със сайта за запознанства в Alo. bg. : |

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9c2e92c294
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   От автора:

1. Благодаря за отговорите. Макар че не разбрах при всяка серия от проби с дейтинг приложенията, колко жени се срещал преди да хванеш някоя за връзка? Така бих могъл наистина да оценя процента успеваемост. Ако всяка първа с която си излизал си ги хващал за връзка, това си е 100% успеваемост.

4. Колега, не знам как задавайки въпроса за да разбера по-обективно как е положението при другите мъже и да получа по-обширна картина е фалшива тема :) От писането ти не разбрах кое точно визираш като фалшиво. И аз като теб съм с 20 години онлайн дейтинг опит, и аз през всичките му трансформации от миркове, през дейтинг сайтове, през недейтинг сайтове и социални медии, до дейтинг приложенията съм минал и доста добра работа ми е вършил през годините за намиране на жени, но основно не е било в България, понеже повече съм живял в чужбина. Та доста жени съм забил от онлайн дейтинг, доста и нерви и време съм изхабил. Донякъде смятам че ми се случи да живея в много специфичен период на човешката история, но пораснахме заедно с интернета, тоест когато онлайн дейтинг беше млад и аз бях, и беше някаква новост и имаше улов и се възползвах доколкото можех от възможностите. Ще ти се стори сигурно много фалшиво но процента ми на успеваемост като по-млад даже беше 85%. Но това е точно защото си бях изградил стратегия да не бързам да излизам с всяка с която е готова да се срещне за кафе и за работно интервю, защото съм разбрал че тези кафеените срещи не водят нищо (поне в моя случай) просто обстановката не предразолага към флирт. Затова ги каня вечер (не на вечеря) но с пиене и алкохол, тоест обстановка в която има повече мистерия и магия.

А иначе питам тези въпроси точно, защото ми падна успеваемостта откакто се върнах в България, но факторите може да са различни. От една страна вече не съм в златните си години, от друга и онлайн дейтинга вече е пародия на това което беше, и трета и българките май се оказва май са доста тегави (не към чужденци, но към българи). В днешно време да поканиш жена на среща не е някаква философия и не го имам за постижение, голяма част от тях са навити за срещи. ПРоблема е че за повечето от тях срещите са просто един по-триизмерен начин да си събират внимание. На много от тях не им се пише в чатовете и си търсят мъже да ги забавляват на живо. Даже не задължително да ги черпят, но ей така да си чешат егото с това че някой го кани на среща. Нямат намерение да флиртуват или да пробват връзка с повечето мъже, просто си колекционират внимание. И аз затова винаги съм гледал такива да ги филтрирам и усетя с въпроси още чрез чата, за да не ми губят времето, енергията и ресурсите на живо с техния глад за внимание. Гледам да избегна точно тези serial daters дето никой не може да ги впечатли. Но в същото време имам чувството, че съм някакво малцинство и повечето мъже също предпочитат да срещат жените без да се опитат първо да ги филтрират, и съответно чувам че се получават доста безсмислени срещи. Поне за мъжете са безсмислени, жените те си играят тяхната игра.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e8c75d6bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

9.   Кифлоприземител,

Имаш голямо въображение :-)
"Спирал съм и жена по средата на свирката, "
Ако свирката е била хубава, нямаше да я спреш!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 31ee463cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

10.   Номер 9, в онзи момент вече беше започнало да се поражда у мен усещането, че не виждам бъдещето си с тази жена и бе излишно да се преструвам пред нея, само за да извлека лична полза. Ти мъж със слаб ангел ли си, или си жена, която е била все с такива? :)

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d980a86c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

11.   Чудя се! дали има жени които да попълват въпросника на Кифлоприземителя. Ще кажеш че отива на интервю за работа. Или на конкурс за красота. Или пък я готвят за среща с принца на Монако. Е. ти бремето е да се занимаваш с такъв тип - Генчо питанката. Доста налудничава работа.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f9c1833fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Кръгла нула. Толкова кръгла, че може да се ползва като еталон за кръглост. Но скоро ще има промяна в това отношение. Всичко е готово, тествано и остава да започне на практика!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 663396b989
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Авторе, аз съм номер едно. Сега - като си обяснил какво имаш предвид те разбирам. Аз на това не му викам онлайн свалки. При онлайн свалките, когато целта е секс - и моята успеваемост беше висока, просто защото срещата е предварително уговорена. :)

Тук всеки ден имаме тема, в която някой се оплаква, че съпругът/та му си чати с някого, значи все още се случва.

Аз говорех за сайтовете за запознанства, където - поне в САЩ рядко някой си задържа вниманието за повече от 3-4 разменени съобщения. Има и изключения, но това е правилото. За мен тези сайтове са нещо като кафене, където заговаряш непознати и успеха е малко по-добър от този в реално кафене, защото все пак се предполага, че в сайта всички търсим запознанство (макар и не винаги да е така).

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b9a745179c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

14.   Кифлоприземителя го приземявам точно на третата минутка. Обожавам такива всезнайковци. :)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 761fbbf0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   14, много са цели 3 мин. Тоя го поглеждам и падам от смях

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9c2e92c294
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   Автора: Номер 13, явно единствено с теб ни се заформя дискусия :) Очаквах от повече мъже да се включат в анкетата, като се има предвид колко разпространен е онлайн дейтинга.

Та, 13, аз пък сега не те разбирам малко, в какъв смисъл срещата е предварително уговорена? По мое наблюдение доста от жените имат готовност да излизат на срещи, но това в никакъв случай не се превежда като готовност за секс, или за някакъв вид връзка. Те на хартия казват че търсят връзка, но в реалност най-вече търсят просто празно внимание. Докато един мъж канейки една жена на среща, то е защото най-малкото би искал да спи с нея (ако тя е що-годе като на снимките си). Но независимо дали само иска да спи с нея или да се ожени за нея (и всичко по средата), независимо дали една интимна връзка ще продължи една вечер или 20 години, тя първо ще започне като несериозна връзка. То няма как иначе. И ще стане сериозна едва впоследствие при добри обстоятелства и желание и от двете страни. Но тъй като повечето мъже са готови да правят поне секс, дори и до нищо повече да не доведе, затова питам от колко срещнати жени от интернет поне се стига до това минимално интимно ниво. И колко жени са те отрязали?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e9d8ced035
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Имам наблюдение. Мъж, нормален, ами навсвкъде намира. Във фейса го намират, отиде някъде по работа, тая позната си предлага, отива в спешното намира за е*ане, отива до общината-някаква позната си иска най-нагло. До магазина да отиде получава предложение. Завърти се и навсякъде изскачат, от фейсбук, на вратата дори му увисват Друг е въпроса тия жени колко са качествени, за едно е*ане, обаче без жена няма да остане. Във всеки град си има по някоя навита. Тука не говорим за голям красавец или богаташ и приложение не знае какво е, явно някои си имат умения, други и със 1000 приложения сте много, много отчаяни. Личи си отчаянието, трябва малко повече самоувереност. Самия факт че се навирате в приложения показва отчаяние, а никоя жена не иска закъсал/отчаян /отхвърлен мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 124438e5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

18.   Странно защо жените в днешно време като номера 11, 14 и 15 са със самочувствието, че имат някакво превъзходство пред мъжете, което е непоклатимо? Сякаш дадено им от дедо Боже и са влезнали в ролята на съднички на всеки и всичко ЗА ВСИЧКО. Като че ли са върховни разбирачки и съдиики по всичко.

Що се отнася до приложенията и соц мрежи, от малкия ми опит, който съм придобил, мога смело да твърдя, че БЪЛГАРКАТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРУБА И НЕДОДЯЛАНА. Псува като каруцарка. Дори и като заговоря и ученичките и те са същите, даже по-зле.

Авторе и аз мисля, че "леко" си измисляш. Какво означава 60%? Че ти трябва да се спукваш от секс! Ти трябва да си някакъв мега красив, нацепен, обаятелен, с пишка Мустанг, богат или поне заможен, за да вкарваш толкова жени в леглото. Ако е така, то какъв мерак имаш тук да си го мериш с другите? Друг е въпросът, ако имаш 3 мача за 22-ра година и си ч*кал само две. Това те издига просто над средното. В соц мрежи почти нямаш шанс да завържеш някакъв разговор с някоя, камо ли да се опознавате, да стигнете до среща с приглушена светлина и пр.. Трябва ти доста добра визия и да парадираш с нещо - скъпо облекло, кола, снимки от чужбина. Може и затова да ти връзват лесно, защото си напраскал снимки от живота си в чужбина и всяка си мисли, че с тебе ще удари джакпота; разбирай да я изкараш от мизерията на твои разноски.

Българката е много проста жена. Не го казвам да обидя някоя, но като констатация на състоянието им. Много лесно се продават. Бих казал, че е продажница. Знаеш ли колко зарязани мъже има, защото Ганьовица открила някой по-материално стабилен? Много.

Друго на ръка, че въобще нямат никакъв подход към мъжете. Подходът й към мъжете е същият като подходът на циганката, когато господарите на ефира й влизат в двора да й искат интервю! Такъв разговор никой нормален мъж не би водил. Аз не възприемам соц мрежи като място, където може да се случи нормално запознанство с психически уравновесена жена. Даже напротив, това са места за обратна селекция. Колкото е по-проста, нагла и алчна, толкова повече изтипосани снимки ще има, на които се вижда всичко това, което притежава - една миризлива п... ка и един чифт увиснали ц. ци. На всичкото отгоре соц. мрежи са се превърнали в работното им място. Рекламират някви неща, които други балами женички ги купуват с парите на мъжете си. А други директно си рекламират онлифенса. Трети използват, за да си обявят цената на снимките и видеата, които разпространяват на лично и цената за секс. Други кухи лейки си правят сметка, че като се покажат от фитнеса, кенефа и леглото и са станали следващите топ тупалки. Изискванията на всички са им супер високи. Това е синдромът на източноевропейката - да се снимаш от едностайна панелка, за да омотаеш с курв*лъка си някой западен балък. Реално и да я вкараш в леглото, тя няма да бъде твоя. Ще продължава да търси някой по-добър от тебе. С по-дълга пишка, с по-дебел портфейл, с по-голяма къща, с по-скъпа и лъскава кола.

Жените са станали като някакви пълзящи прокоби, чиято единствена цел е да ти вземат всичко и след това да минат на следващия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 31ee463cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

19.   Номерче 14, животът е доказвал многократно, че който прави самонадеяни заявки и после не е в състояние или няма смелост да ги потвърди наяве, единствено проветрява устата си и нищо повече. Бидейки земен човек, който е всеотдаен, открит и постоянен в своите думи и действия, притежавам предимството по естествен начин да отсявам всички повърхностни, лукави и ненадеждни хора. Друго мое предимство е, че не съм голям красавец, не създавам "тръпки" (нито пия, бия и изневерявам) и благодарение на това по-лесно усещам истинското отношение на жените насреща. :)
Би трябвало да съумееш да се досетиш каква е пощата ми в абв, чрез която да се свържеш с мен и - ако ти достига смелост да се изправиш очи в очи срещу мен - да се пробваш "да ме приземиш" за 3 минути. Може да отмерваш и секундите и да докладваш после тук. После само да не ревнеш в направена за целта нова тема (ако си жена), че си се влюбила в мен и да убеждаваш киселячките тук как си се заблуждавала за мен преди това. :) По-добре си измисли сега някакво криво-ляво оправдание да не се видим - белким ти остане самодоволството от написаното горе твърдение без покритие, което да гали самолюбието ти в петте минути слава. :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2477f0ba69
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

20.   Изключително малко са мъжете с някаква успеваемост от приложения за запознанства. Може би 2-3 на 2000-3000 имат някакъв успех. Тези 60% на автора са абсолютна глупост. Единственият вариант за висока успеваемост е в азиатска или африканска страна.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c6ca4d4aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

22.   Кифлоприземител,
Когато мъж се съгласи да му прави жената фелацио, не мисли за бъдещето с нея.
От опит ти казвам.

9

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 31ee463cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Номер 22, разбира се, че ти пишеш от твоя личен опит, а аз - от моя. :) Аз разсъждавам с горната глава, а с долната любя. Опознаването се случва най-истински при събиране заедно под един покрив и там обикновено се установяват ежедневните привичките у хората, които не се проявяват при първоначалните срещи на кафене или ресторант. Това, че с някоя жена сме общували дълго и вече сме имали близост, не означава, че поради някои поведенчески особености у нея след време не може да ме накара да се замисля дали е подходяща за мен. Важи с пълна сила и обратното - ако аз по-късно започна да не се държа както в началото, в лошия смисъл, естествено, че жената ще има основания да не иска повече да сме заедно. При мен последното не може да се случи, понеже винаги съм себе си и постоянен в делата си. Нямам "скрити подводни камъни", нито пороци, които да се проявят по-късно; аз съм открит още от самото начало, заявявайки искрено своите намерения, в това число и нещата, които може и да бъдат счетени като непривлекателни от жената. Мисля, че така е най-честно и спрямо двамата.

Действително не са рядкост силно зависимите от ебането мъже, чиято цел номер едно всеки божи ден е "да боднат нещо"; готови са да мотаят с празни приказки някоя по-лековерна жена, само и само тя да си мисли, че имат връзка и редовно да им пуска; но това са повърхностни или отчаяни, безволеви хора, които не умеят да владеят разсъдъка си. Предпочитат да лицемерничат в гонене на своята тайна цел, вместо да са честни с жената.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 75d4552c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   Номер 17, ти сигурно си млад още, но от 50 г. нагоре едва ли са със същата успеваемост. Вероятно имаш и собствен бизнес или поне си мениджърски ниво, щом често ходиш до общината.
Според мен налитат основно на бизнесмени служителките в администрацията и в банките, тоест налитат на пари. Може мъжът да е невзрачен и обикновен, дори прехвърлил 50 г, но веднага започват да въртят очички.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5f81c6fa91
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   29 Много грешите. Вечно се оправдавате мъжете като не може да намерите за секс, жените на бизнесмени налитали. Вярно е това(представям си ги чиновничките как се облизват) обаче и обикновенния гражданин все си има ходене до общината, там услуги 1000 предлагат, не е нужно да со бизнесмен, мутра и подобни. Голям е*ач е човека, има репутация. Друг пример една приятелка се хвана с един - с шкембе, подагра, тлъст, стиснат, плю го много обаче вика добър в леглото, акробатични номера знаел. Просто ако тия, които киснат в сайтовете бяха такива е*ачи нямаше да стигнат до сайтове, това ми е заключението. Ако мъжът няма външност на холивудски актьор(външността не си я избираме) или тлъста банкова сметка(не всеки е бизнесмен) може да компенсира само с едно- умения в леглото и издръжливост.
От 17.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9cea012264
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Кифъл, по-добре не давай себе си за пример. Щом на 45 си сам и шеташ по сайтовете за запознанства, успеваемостта ти със жените е равна на нула.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9c2e92c294
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Автора:

Хаха, тази анкета не се разви съвсем както се надявах, защото почти никой не сподели конкретни данни и наблюдения от онлайн дейтинга си.

18. В много неща съм съгласен с теб. Начина на комуникиране на българките онлайн (че и офлайн) е доста счупено (проблема е че и на много българи сигурно, но по различен начин). Може би наистина е източноевропейски синдром. Откакто съм се върнал виждам че наистина тук културата на мислене, и на общуване между половете е доста ориенталска, някак интересчийска.

Не знам защо всеки се хваща за това с 60%, хаха, :) А аз го написах, защото даже смятам че това е ниска успеваемост. Както казах и преди като по-млад и като беше онлайн дейтинга също по-нов, (и в други държави) съм имал и 85% успеваемост от жени, които съм срещал. И не никога не съм бил богат, нито кола съм имал, сравнително висок съм, но по-скоро нормален на вид. Да, сега под 60% имам предвид, че съм стигнал до интимност с 4 от 7, които съм срещал. Но мен ме дразни и това че другите 40% пак са ми загубили времето :), защото като по-млад ги отсявах по-добре тези времегубките като че ли. Но това винаги е била моята стратегия, да отсявам здраво (с няколко дена, може и седмица-две чатене) преди да преценя дали има смисъл за среща. Знам че тази стратегия не е популярна, но алтернативата да се срещам с всяка която е окей със среща наистина би довела до много ниска успеваемост, загубено време, нерви, усилия, енергия и пари. А аз подхождам рационално. Но пък ми е било чудно дали и другите мъже са рационални като мен, или излизат на среща с всяка която е съгласна и някак си са приели в себе си, че ще ги режат повечето.

А номер 17, 30 не разбрах какво точно се опитваше да каже. По-скоро неговото изглежда фалшиво. Какви са тези чиновнички, познати и където и да отидел все му се натискали. Ами не е моята реалност или на никой мъж който познавам, явно е мега красавец. Аз винаги основно съм си ловувал в онлайн полята, и ако не беше интернета далеч нямаше да съм бил с толкова жени с колкото съм бил (аз съм бил с доста).

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 663396b989
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Авторе, отдавна съм приключил с това, и данните няма да са точни, но да речем - в сайтовете - около 25% отговарят изобщо, от тях с половината се стига до среща и от тях - с 1/3 примерно се стига до секс. Значи - зависи как ще смяташ успеваемост - тя може да е между 4% (ако смяташ всички на които си писал съобщение) до 33% (ако смяташ само тези, с които си се срещал).
Като сравнение - при онлайн свалка (обикновено по някакъв месинджър), ако се стигне до среща - поне в 90% от случаите се стига до секс. В немалко случаи - когато жената е омъжена и срещата е в друг град - директно се виждахме в хотела.

Когато се развиваха тези събития моята възраст беше между 39-45 години - това също има значение, защото в месинджъра да срещнеш жена, която е около теб и е свободна е рядкост.

Номер 1.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 097892f914
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   От 17 години чукам жени все от един и същ сайт за запознанства.
Трябваше ми година да установя стратегията.
Първо подхвърлям нещо небрежно и весело на 50 жени. От тях 5-6 се връзват. После започваме да си пишем, понякога 2-3 седмици. Не бързам, чакам те да се заинтересоват от снимки и реална среща. Междувременно съм ги опознал и знам какво търсят. За разлика от мъжете, жените които търсят секс, обикновено са омъжени и/или на възраст 40-50г, не си казват веднага, търсят свалка, но си личат. Рядко се е случвало след седмица и да отидем на хотел само за секс.
Повечето, след като ги опозная, се срещаме на кафе или в парк да се видим. И тук е най-важното. Казвам им това, което искат да чуят и се държа подходящо. Някои искат съпруг, семейство, а други само приятел или мъж за секс от време на време. Едни харесвал чуствителни, други интелектуалци или пък мачовци/мъжествени. Умея да влизам в роля и лесно ми връзват. По-възрастните жени, като правило, нямат много задръжки и още на 2-3 среща ме канят на гости след срещата или се съгласяват да отидем на хотел през уикенда, и после следва секс.
Има и правила за безопасност. Видиш ли истерична жена, спираш. Или на първата среща усетиш ли, че не е добре с главата, колкото и да ти се иска да я изчукаш, пак спираш, въпреки че лудичките привличат сексуално по своему доста силно.
И най-важния етап е прекъсването. Усетиш ли, че се увличаш с неподходяща, да почнеш да мислиш, често за нея, трябва да спреш. Лесно е, каниш вкъщи някоя нова или някоя стара приятелка и секс до пълно изтощение.
В началото не съзнавах, колко трудно се прекъсва мирно и приятелски такава връзка, защото е много важно да се разделиш спокойно с жената, иначе после спира да ти върви с новите. Трябва да измислиш нещо подходящо. Може да кажеш, че си изневерил с друга, случайно - повечето не умеят да прощават изневяра. Или да запонеш постоянно да и предлагаш тройка с друга жена, или да искаш анален, ако тя не обича. Импровизираш според случая.
За тези години, не съм броил, но поне 50 жени са ми минали, на всякаква възраст, от студентки до запазени и страстни пред-пенсионерки. С 4 от тези жени още поддържам връзка и се срещаме, може даже 1-2 години да не сме се виждали, но като се видим се чустваме близки и секса даже е между другото.
Например с една започнахме секс, когато беше на 44г и омъжена. Сега е на 58г и когато се обади с удоволствие и гостувам за компания и секс, но тя запази хубавото си тяло, само в лице вече и личат годините.
Друга, скоро беше, пратих и съобщение поздрав за рождения ден, не се бяхме виждали от 6 години, сега е на 51г. Пак в лицето се беше изменила, но сочното и дупе и мръсното секс съзнание си бяха на място. Отговори, че е сама и ме покани. Награбихме се от вратата. Не знам колко кура е изсмукала за последните 6 години, но беше станала невероятна майсторка. Изобщо активните жени на 50г са супер в оралната част.
Така става в сайтовете. Трябва с акъл, дисциплина, артистично и някакво уважение към жените, които ти се отдават.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker