Лесбийка ли съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лесбийка ли съм
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1308 пъти
Здравейте, жена на 21 съм. От дете винаги съм изпитвала изключотелно голям интерес към жени. Харесва ми да ги заглеждам и го правя несъзнателно. Като поотраснах, забелязах, че изпитвам удоволствие от докосването на жените. Винаги ми е било странно как жените заглеждат мъже. Дори имам случай със съквартирантката ми, с която се напихме в дискотеката и беше по-пияна от мен. С нея като се прибрахме тя се съблече гола. Аз я подтиквах да се облече, тя не ме послуша. В последствие викаше и искаше секс. Тя се надяваше с виковете си да призове бившия си приятел. Дори взе книга, беше я долепила до ухото си, казваше, че говори с него. Винаги съм я заглеждала, докато се преобличаше, тя е супер гореща. Има толкова сочно дупенце и малки щръкнали гърди, слаба и красива. Подтикнах я с въпроса “Защо да чакаме мъже като хубавото може и сами да си го правим? ” да гледаме порно. Тя се съгласи и дойде до мен. В последствие се преместихме на нейното легло и тя започна да се докосва с пръсти, помолих я да го направи и на мен, докато аз и докосвах гърдите. Помня, че бях много възбудена, но ме заболя като ме докосваше. Не съм девствена. На сутринта и двете се правихме, че не знаем какво се е случило. Разказвам ви тази история, защото е единствената, която имам досег до жена. До момента съм била само с мъже във връзки. Не се възбуждам като гледам гол мъж. Имам спомени, че съм се възбуждала като мъж ме докосва, ни е била 5 пъти от 5-те години, в който не съм девствена. Не бях правила нищо с жена. Подтискам интереса до колкото мога към жени, явно несъзнателно осъзнавам че е неправилно да ги харесвам. По пронцип за да се възбудя с приятеля ми си мисля за жени или как спя с по-млад мъж.. и ако не се възбудя си играя енергично с клитора ми. Според вас дали съм лесбийка или бисексуална? Дали съквартирантката ми също има увлечение към жени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6e9206084f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Всички жени сте лесбийки малко или много. Това ви е в природата, но не е основание да не правиш секс с мъж и да нямаш деца. Сигурно няма мъж, който да ти забрани да ходиш да се натискаш от време на време с някоя приятелка или да правите тройка с друга жена. Така че проблем аз не виждам за твоите сексуални предпочитания. Дерзай, подбери си някоя младичка със сочно дупенце и красиви гърди и се забавлявайте. Но не забравяй и гаджето си ;)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c343d88cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Имам чувството, че мъж е писал. Жените не се изразяват по този начин.
. На 21 години а... "да спя с по-млад мъж - колко 15 годишен ли? Като си измисляте поне следете какво сте написали.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ef67bea448
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен си би-сексуална. В това няма нищо лошо. Това което ме впечатли при теб е, че не се възбуждаш от мъже. Не знам дали контактите ти с тях в леглото са били резултатни или има сянка на негативизъм. Аз съм луда с мъжете и дори да съм го правила с жена и съм на десет оргазми завършвам с мъж.
Ан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ee43a1204b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Всички жени са бисексуални малко или много. Има достатъчно проучвания. Даже ми е доста по вкуса тази идея дори само да гледам как се целуват. Нормално, тва все пак е нежния и красивия пол, и те са пасивните. За гейовете обаче съм категорично против, сега ме наречете расист ако искате :D Две жени е ок, ама двама мъже да си кръстосват шпагите си е за раз...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 67fd4efad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И на мен малко ми прилича на фейк историята ти. Но все пак ще кажа, че няма нищо грешно или неправилно да си лесбийка или бисексуална, така че живей според собствените си усещания, а не как ще е по-приемливо за хората.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cefa812762
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 4, типичния Ганьо, ще ме извиняваш! Обичайните опорки за проучвания, които само псевдо учени са публикували за хора като теб, ако изобщо има такива проучвания. Както и типичното одобрение на определен тип интимни взаимоотношения, поради твоите собствени фантазии и възприятия за удоволствие. По-нелицеприятното тук е, че одобрението ти не се поражда от идеята за някакво равноправие на хората, а одобрението е породено от собствената ти егоистична точка. Не си расист, това е нещо коренно различно, но си безкрайно ограничен, като егоистичните ти възприятия не достигат по-далеч от носа ти. Може да прочетеш вси пак за расизма, но обикновено хора като теб са и такива.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0b3ba232b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До 6. Изключително ми е смешно, когато някой ме нарича Ганьо. Такива като теб се опитват да омаловажат отсрещната страна с подобни епитети, тъй като не могат да кажат нещо по-смислено. Има такива проучвания, проучи си. Не знаеш как се използва търсачката ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker