Връзка с по-възрастен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с по-възрастен мъж
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 2266 пъти
Здравейте! От заглавието може да се досетите, аз съм на 25 години и имам връзка с по-възрастен 50-годишен мъж. Външно - да, естествено че си личи. Но вътрешно, има такава истинска любов, като че ли си срещнал “сродната си душа”, а уж не вярвах, че има такава. Единственият проблем е моето семейство, най-вече майка ми. По-млада е от него (ние си го приемаме с чувство за хумор, но…) и е по-консервативна за годините си. Не знам как да и кажа, а вече е наложимо, тъй като си градим бъдеще заедно. Лично, изпитвам вина, че ще я разочаровам. Искам да попитам, някоя от вас, минавала ли е през същото? Как сте превъзмогнали този “страх”?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7d2ec94153
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Аз за любовта ти вярвам. Минала съм през това да се влюбиш в "неподходящи човек".
Пътищата са два-1. Или да изживее момента и всеки да поеме по своя път.
2. Да останете заедно.
И в двата случая ще бъдете съпроводени от проблемите, които се пораждат от подобен тип връзки.
Неодобрителните погледи на околните и притесненията на родителите са неизбежни.
Виждам, вие сте решили да върви те по втория път.
В такъв случай за теб е добре да родиш в близките 2-3 години. Ако искаш деца, естествено. И по възможност да узакони те връзката/брак/. Ако останете заедно в дългосрочен план,
сериозните проблеми ще се появят след 10-15 години.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f96985a16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Като си хванеш гадже на твоите години. Този няма да може да го вдига скоро, нито дете да ти даде. Какви сродни души, какви фантасмагории? Запознала ли си го с някой, той с някой, или те крие по хотелите?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b8c0b0363e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Той е най-вероятно мъртвец до 10 години, не зная какво бъдеще си представяш. Повечето рухват отведнъж около 55 от преработване

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9616180523
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Ако има порше панамера нема възрастен да знаеш. Ако е на една заплата бегай

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4aa2d3ddc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ох, много ви е голяма разликата и дори сега да не личи, но точно след 5-6 години ще е очевадна.
Имала съм връзка с по-възрастен мъж - страстна, изпламеняваща любов, но не можах да се справя с неодобрителните погледи и въпроси дали ми е баща. Бях на 20, той на 40. На родителите си бях казала, че е по-млад и пак не бяха във възторг. Колежка е в такава връзка с мъж на 60, тя на 40 - ами започнаха му здравословните проблеми, макар външно да изглежда добре. Тя иска развлечения, а той да си стои в къщи пред компютъра.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: af38353ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И какъв е чичето? Разведен, с големи деца, без? Най-зле е ако е стар ерген.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 89055675dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Браво! Подкрепям те напълно! Пък лалеп то пука за мнението на вашите? Това ме елонтвпяр живот? Както си решиш за правилно така ще си подредиш! А пък тя майка ти като е по консервативна защо е против? Няма логика!
Но се радвам че подтичваш разумни! Аз съм твоя връстничка на 25 също и не виждам нищо привлекателно в наши връстници " мъже "! Просто не излъчват този тестостерон и енергия на зрялост отговорност и житейски стаж! А и да по обиграни в любовта - нежност внимание изобщо атинска обич и разбираме!
Браво! Отворил то се е късмета не го изпускай!
Нито се влияй от тилашноъ мюненоянзащото няма да видиш подкрепа и разбиране!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ea8c3fc633
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Разбирам те. И аз предпочтам възрастни мъже. По-улегнали са, по-самостоятелни, джентълмени са, знаят как да покажат уважението си към теб. Тия младите нито възпитание имат, нито обноски, нито елементарен усет за това как да се обличат. На 30 години живеят с мама и вече имат проблеми с ерекцията. Треперят над всяка стотинка и едно цвете не носят. Камо ли да се сетят да отворят врата. Гледат те пресметливо с прсвити очички и ги тресе параноята да не би да си с тях заради имането им - 1000 лева на месец. Сакън да не споменеш нещо за екскурзия, дори и в България. Отказала съм се от "мъжете" на моята възраст.
Ж, 29

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3d6031faf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   От авторката: Първо, нито се крием по хотели, нито съм с него заради парите. Аз познавам всичките му колеги, приятели и роднини. Както и той познава моите (без майка ми, както се разбра). Мислим за дете, за брак, имаме си нашите мечти. Но страхът от разочарование на близките ми е много силен и това излизане от зоната на комфорт - е, не е толкова лесно. Радвам се, че прочетох и хубави коментари. За не толкова хубавите - пожелавам ви да намерите (ако още не сте) една истинска и страстна любов :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 945b64aff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Здравей! Преди 7г., когато бях на 19 имах връзка с колега от университета, който беше на 35г. В началото не ми правеше особено впечатление, но с течение на времето след около 2г., изключително силно се усещаше разликата във възрастта ни. Дори като си помисля, ми става гузно и лошо, къде ми е бил акъла да излизам с мъж, с който имаме толкова голяма разлика. Сегашния ми мъж е на 34г, а аз съм на 26г и пак дори е много, и не си представям да бях още с първия, който е вече на 42г. с дископатия, целия побелял, надебелял, с петна по кожата, косата му е оредяла доста? Не искам да си мислиш, че го оставих само заради годините и външния вид, а като цяло не си пасвахме, беше и голям лентяй, по цял ден нищо смислено не правеше и само гледаше филми, дори не работеше, а майка му и баща му го хрантутиха на дърти години и само се възползваше от моята добрина. Оправданието му беше, че е студент и затова напуснал работа, а бяхме задочно. Докато аз учех и работих, той стоеше в моя апартамент на топло зимата и гледаше филмчета???? Не искаше нито да излизаме навън, нито ме е водил някъде, нито нищо, излизахме като взема заплата и му давах джобни по 30-40лв за седмицата, ей така, да си има???? . Дори не успя да завърши и като го оставих, след 2-3 седмици вече беше започнал работа и ме молеше да се върна, много ме обичал и ревеше. Има си адекватни млади хора, с които ще си допаднеш. Млади хора с хубави професии, с цели в живота, хора които се поддържат и умеят да се забавляват. Има много интелигентни момчета, с които ще си прекараш в пъти по-добре, отколкото с дядото на 50г., едва ли сте на една вълна, едва ли имате общи интереси. Не си пропилявай най-хубавите години от живота със старци. След едва 10г. ще си все още млада жена, а той ще е дядо на 60г. Правете си секс, излизайте си, но не си мисли за по-сериозни неща. Днес може да не усещаш тази разлика, но след някоя друга година ще си блъскаш главата. Може да чувстваш сигурност с него, но не се залъгвай. Кой нормален човек на 50г ще иска да разваля живота на младо момиче на 25г? Защо не си хване на 45-50г. като него? Защо не се замислиш?

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 945b64aff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Здравей! Дядо ми е на 65г. Последните няколко години няколко пъти го удря инсулт. Преди 10 дни припадна в магазин, кръвното му беше много ниско. Бащата на мъжа ми също е на 63-64г. и страда от диабет, мъчат го болки в кръста и не може да стои седнал дълго време, вечер стене от болки. Баща ми се спомина на 67г от болести, но аз го познавах. Ти след 10г. децата ли ще си гледаш или ще трепериш над мъжа ти да не хвърли топа? Съжалявам, но истината е такава. Съвсем скоро време ще се проявят проблемите. Те може да не са здравословни, но ти може да искаш да излизаш, а мъжа ти да дреме пред турския сериал по телевизията. На 35г. ще си още млада жена в разцвета на силите си, а той вече ще е близо до пенсия. Ако този мъж е заможен и може да те осигури финансово ОК, но ако си обикновена жена и живеете скромно, скоро ще станеш работеща жена, детегледачка, болногледачка, готвачка, чистачка, лекар. Не си го причинявай. Ясно е, че възрастните мъже знаят как да общуват с една жена и може би ти харесва секса с него, но това бързо ще отшуми неусетно и ще се налага да сменяш и неговите памперси, не само на децата ти.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 29a0254fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Това ще е темата на младите жени с травми. Кажете ми от какви семейства сте, за да ви кажа какви психически травми са ви отключени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6ab8847aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Н 13 & само един ЕГОИСТ може да разсъждава така! А който има ЕГО НЕ може да обича! Който има ЕГО НЕ може и най вече НЕ знае какво е жертвоготовност! Недей размътвай мозъцит на хората! На теб нещо пречат ли ти случайно? ! НЕ! Тогава не заеобдак на чуждото щастие!
Ами то че ти си с млад партньор не значи че няма и той да стигне до всички фази които си описал/а! И какво? Когато твоя/та мъж /жена легне на легло ти ще го закопаеш жив и ще си обикаляш дискотеките още ли? Просто няма логика е това което я съветваш! Но няма как да го разнр съм хора безсърдечни хладнокръвно егоисти които мислят само и единствено за себе си и собственият си комфорт и удобство безгрижие!
Който не вярва в талеа любов не я е преживявал и с такова тъпо мислене няма у шанс да му се случи някога! Защото за любовта да нужни двама които мислят един за друг а НЕ всеки за себе си!
Просто и а хора на които им е дадено от горе а има и такива които им е дадено от подземието! Какво да се прави! Иначе нямаше да има сеят! И нямаше да е толкова интересно! Хах

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d1507010cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мислех да не коментирам, но...
Мъж на 48 съм
Съпругата ми е със 7 години по-малка от мен, но не бих си помислил да съм с жена на 25, тъй като поне според мен разликата е голяма!
Не става въпрос за това как изглеждам и дали и до кога ще мога да правя секс!
В почти перфектна форма съм, но пак не бих и го причинил!
Само за секс -да, на за брак- не:)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 945b64aff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Авторке, сега се носиш на любовната вълна, но след 1-2-3г години друга песен ще запееш. Не си губи хубавите години с толкова по-възрастен мъж! За каква любов, за какви 5лв ни говориш, момиче? На 25г се очаква да си поумняла вече. Не само пеперудите да важни, това ще отшуми, после ще те захванат бита и проблемите и ще се чудиш как да изневериш на дядото. Има добри и умни млади момчета, които искат семейство. Потърси си такъв. Разликата във възрастта Ви съвсем скоро ще започне да личи. На теб ти предстои раждане, гледане на малко дете, опознаване на света все още, а на него пенсия, ако доживее да я получи....

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 945b64aff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ако е нормален мъж, с акъла на 50-годишен, ще си намери жена на възрастта на майка ти, а не хлапачка на 25г. Човека явно си търси млада жена, промива ти съзнанието с големи думи и обещания, с цветя и 'любов', но всъщност след 15г ще си удобна да переш насрани гащи и да сменяш памперси.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ea8c3fc633
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Разберете, че всичко е строго индивидуално. Това че на някой дядо му/ баща му/ чичо му / учинайко му е с инсулт на 50 не значи че всички мъже на тази възраст имат здравословни проблеми. Никой не е застрахован. И деца има с инсулт и инфаркт. А като ги гледам днешните 30 годишни какви боклуци употребяват - то не са енергийни напитки, цигари, кой елктронни ароматизирани боклуци / кой другия вид, наргилета кафета от сутрин до вечер, алкохол, треви, райски газ и кой знае какво още- то те ако станат на 50 ще са като днешните 70 годишни. Мине се не мине два-три дни и се появява някоя незадоволена дама с млад мъж. Или мъж се оплаква че не може да вдигне самолета.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fff18e11d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Браво на теб!
На 51г съм, а жена ми на 45 и вече е тотално амортизирана.
Преди 4 години срещнах любовта на живота си. Прекрасна 28г жена.
Винаги сме заедно и се разбираме прекрасно. Тази година сме решили да имаме общо дете и сме пълни с надежда за бъдещето си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2dc3f42593
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ако не си расла с баща, този човек запълва и тази липса. Незнам какво да те посъветвам - ако се обичате живейте заедно, роди дете, но имай предвид, че той ще започне да боледува след време и ти ще трябва да се съобразяваш с това. Но ако си готова да приемеш риска, то си живейте щастливо.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 945b64aff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От номер 13 до номер 15:
Първо - доста се напрегнах да разбера какво си писала, понеже пишеш с краката си, а от човек, който не може дори да пише правилно, просто няма как да приема каквато и да е критика. Второ - аз не съм егоист. Егоистът тук е този 50-годишен мъж, който губи младините на тази 25-годишна жена, за да задоволява собствените си нужди и желания, понеже явно с адекватна жена на неговата възраст не може, не знайно защо ли? След няколко години тази жена ще е още млада, ще иска да граби от живота, ще иска да си гледа децата, ще иска да ходи по разходки и почивки, ще иска да се развива кариерно, ще иска любов, внимание, секс, преживявания. С толкова по-възрастен мъж, това което може би ще се случи, ще бъде факта, че той вече ще е по-изтощен от живота, ще се е наживял, ще търси спокойствие и уединение. Дори и да няма здравословни проблеми след 10-15г., няма със сигурност да бъде във върхова форма, а тази жена ще кипи от енергия. Кой изобщо ти спомена за ходене по дискотеки? Този мъж се възползва от факта, че авторката може би е расла без баща или в момента няма бащина фигура в живота й за пример. Сега се чувства сигурна с този възрастен мъж, сигурно го обича, но да не забравяме, че пеперудите в корема бързо изчезват, остават уважението към човека и обичта. Ние сме от две различни поколения, не разбираш ли? Утре, когато му роди дете, как очакваш човек на 50-60г да възпитава дете, което е родено в днешно време? Времената са коренно различни вече.
Пожелавам дълъг щастлив семеен живот на авторката. И все пак, няма да си вечно млада. Няма да имаш много шансове да избираш след години. Човека може да е много стойностен, но за съжаление тази възрастова разлика е твърде голяма и различията в поколенията, възгледите за живота и т. н. все някога ще изплуват във вашите отношения. Хората се променят. След няколко години няма да си същия човек и ще имаш друг поглед над нещата. Тук даваме само съвети, не даваме наставленията и заповеди кой как да живее живота си. Даваме част от своя опит. Аз съм живяла с много по-възрастен мъж. Колкото и сигурност да ми даваше, колкото и добър секс да правеше в началото, тези неща бързо отминаха, той просто искаше спокойствие, искаше да си стои вкъщи, разговорите се свеждаха до манджата на масата и какви новини са давали днес по бТВ. Нито разбираше от технологии, нито разбира моето или сегашното поколение, нито иска разнообразие и да учи нови неща, човека вече се е наживял и видял. С човек, близък до твоята възраст можеш да си кажеш много повече неща, отколкото с някой друг. Човекът на твоята възраст най-вероятно ще преживява нещата от живота, които в момента преживяваш ти. Със сигурност има много щастливи семейства, които имат голяма разлика по между си.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 945b64aff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Номер 20, жена ти ' тотално амортизираната' на 45г, най-вероятно не получава помощ от теб в живота и си някой лентяй и егоист! Ако я подкрепяш повече, ако се стремиш да я задоволяваш и да й отделяш внимание, ако й помагаш в домакинството, ако я водиш на различни места и търсиш нейното внимание, няма да бъде 'амортизирана' и няма да се налага да го слагаш на 28-годишна жена. Кога за последно подари цветя или друг подарък на жена си? Кога за последно й приготви романтична вечеря? Кога за последно я задоволи сексуално? Кога за последно я изведе на почивка, разходка, кино? Една жена, когато е обгрижвана от мъжа си, с годините дори става по-красива и кипи от енергия, от желание за живот и с кеф се грижи за мъжа си по всякакъв начин, и се раздава за него. Жените, които са захвърлени от мъжете си, жените, които ги ползват само за перачка, чистачка и готвачка, обвързано с тежък работен ден, са точно тези 'амортизираните', изгубили желание за живот. Виждаш ли, авторке, какви мъже има? Пича е на 51г. не му се стои с 'амортизираната' 45-годишна женица на неговите години, а иска да си ебка младичко. Бъди умна! Защо човек на 50г. не може да създаде отношения с жена на 45-50г? Твърде сбабичосани ли му се струват вече?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 945b64aff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Авторке, от последното ти изказване ми се струва, че по-скоро ти харесва секса. Не бъркай секса с любов. ;) След 10г. като не му става самолета, ще видиш колко е 'страстна' любовта ви. Чукай си се с него, нека ти лиже младата сливка, няма лошо в това. Наслаждавай се на всичко. Но не ни залъгвай, че наистина искаш този дедко да върви редом до теб, срещайки неодобрителните погледи на семейството и приятелите ти. Майка ти ще е много щастлива, когато разбере, че този дядо не се занимава с нормална жена, а е тръгнал да опропастява живота на дъщеря и. Явно не си голяма красавица, може и дебеличка да си, щом нямаш приятел на твоите години? Или просто нямаш самочувствие и се подценяваш и затова си със съученик на баща си? Късмет :)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f96985a16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   10, като какъв си го представила? Като твое гадже ли? Малко не ми се вярва да са го харесали. Какви деца, какви бракове? Ти си му като дъщеря. Донякъде е разбираемо да си с чичка, ако си нямала баща, или те спонсорира.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 000bc77c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   13. - В този живот всичко става, драга. Може млад човек да катастрофира и да е на легло с памперси и катетър. Може да се отключи заболяване. Имам приятелки на по 26-7 в един момент едната се парализира напълно заради проблем с гърба. На друга се отключи автоимунно заболяване и също беше на легло. Никой не ти дава гаранция че щом си млад все ще си здрав. И двете имаха приятели по това време. Добре че не са с твоето мислене, иначе щяха да избягат. Ти явно обичаш само здрави хора. За щастие вече са добре. Но в началото лекарите не даваха гаранции че ще могат да ходят отново. Потресена съм от егоистичното мислене на някои хора.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e6cc9ec7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Моето впечатление от връзка с мъж наближаващ 50те не беше приятно макар и аз да не съм много по-малка от него. Личеше му на външния вид, побелял, позанемарен, уж го удряше на чувства, а беше един намусен, в повечето време кисел, все от някой се дразнеше и като цяло не ми действаше позитивно. Аз въпреки, че си имам какви ли не ангажименти, бях весела, а него май го беше треснала кризата на средната възраст, изкарваше се много сексуален, а трудно го вдигаше. С една дума си беше тегава и измъчена история. Не че няма изключения, но споделям, че при мен впечатлението не е добро.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4897e2836f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Влюбената си ти, мъжете след 30 не се влюбват. Избират си жена, с която им харесва секса, която им е удобна, която е влюбена в тях.
Мъжът до теб е направил добър избор, ти не си!
Става за любовна авантюра и за няколкогодишна връзка, ско искаш, но не бързай с деца и брак.
На близки години съм до твоя любим и след толкова дълъг житейски опит не бих могла отново да се влюбя, гарантирам ти, че човекът до теб не е влюбен. Щастлив и горд е, че може да си позволи млада и влюбена жена, диставя си приятни емоции, няма голям шанс да си намери друга млада-заблудена и си стои до теб, но у нас мъжете трудно преживяват след 70 г. Какво ще правиш ти тогава?
На 45 г. ще си вдовица с деца, ще искаш секс толкова, колкото и на 25, но вече няма да си толкова привлекателна, дори и да си с много разкрасителни процедури и годините да не ти личат, жена с деца и над 35 г. вече минава в друга категория на търсенето.
Ситуацията може да е по-различна и по-спокойна за теб като самотна майка, ако въпросният мъж ти остави няколко милиона в сметката, но тогава ще се чудиш, дали не ти се лепят заради парите.

Разумните хора, които са ти дали съвети по-горе, го правят от личен опит и наблюдения. Това е реалността.

И господина на 51 с "амортизираната" 45-годишна съпруга, скоро ще се озове с амортизиран хипопотам-любовница с извънбрачно дете, тогава ще реве по форумите, а и неговите болежки ще се изявят, неизбежно е.

Здравословните проблеми на възраст около 50 г. започват да се появяват, дори изведнъж.
През изминалата година починаха много мъже на тази възраст - колеги, съседи, приятели - 50 - Ковид, 51 - Ковид, имаше и сърдечни проблеми, 52 - Ковид, 53- Ковид / тези двамата играеха от години тенис на корт - 4-пъти седмично и не са имали заболявания/, 56- Ковид, 55 - Лимфом, 54 - рак.

Нямаш ли познати на същите години, ще ти кажат, че се обаждат различни проблеми и тялото не е съвсем същото.

Моят съвет към теб е:

Любовното опиянение, свързано с идеализиране на партньора продължава 2, 5 г., изчакай поне да ти паднат розовите очила и да прогледнеш поне малко.


Изживей си връзката, но не бързай да му раждаш деца!

Ти сама ще се убедиш, че трябва да си намериш значително по-млад съпруг. Сега господинът бърза да те върже.

Една жена на 47 г.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 95f1e159cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Не се страхувай. Аз се омъжих за мъж с който имаме 29 години разлика. Родителите ми не го приемат все още, въпреки и, , че съм с него от 7 години. Докато не бяхме женени много хора лаеха против нас. Сега си затвориха устите. Не ми пука мнението на другите. За него ще се изоравя срещу всички и всеки. Никой и никога не е ме е обичал толкова, колкото ме обича той. А и аз много го обичам. Не искам да си мисля как ще живея без него някой ден. Цял живот е бил ерген. Сега 60 за първи път се жени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7b1eb90ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Разликата във възрастта ви е доста голяма. За секс или някаква кратка връзка, не виждам никакъв проблем. Но да се обвържеш с човек на тази възраст, особено с деца, ще е проблем. За мен коментарите отгоре са прави, че хората над 50 и особено мъжете в тази категория, получават много здравословни проблеми. Вуйчо ми на 56-57 получи здравословни проблеми и до момента си ги влачи.

Ако имаш деца с човек на такава възраст, той трябва да е много здрав, много силен и с добри финанси. Нетолкова дори за да може да гледа теб и детето, а за да може и себе си да гледа. Ако той няма добри доходи, след години ти ще се грижиш за него, ще харчиш пари за него и ще ходиш с него по доктори.

Аз лично съм на 31 и имам връзка с жена по-голяма от мен със 7 години и съм се замислял точно за това, че при нея може да се появят здравословни проблеми вбъдеще поради по-голямата и възраст от мен, докато аз ще бъда все още по-млад от нея и ще си навлека това на главата. Камо ли ако става въпрос за разлика като вашата и то мъж на 50 (мъжете в България живеят по-малко от жените и имат повече здравословни проблеми).

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 92d96a321b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Яко те баламосва, сега му се е паднало младо яре. Ще те лъже и ще казва каквото искаш да чуеш. На 25 не ти се е проебало, на 35 като станеш, този на 60 ще се тъпче с виагра, може и да гушне букета докато се сношавате. Като станеш на 35 40 и си намериш по-младо гадже, да те клати по час два, ще разбереш че съм била права. Не питай старо, а патило. Винаги съм си падала по по-големи, ни сега съм с по-млад, усеща се разликата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3762c77b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Познавам една такав двойка. Тя жената вече прескочи 40-те, а мъжът гони седмдестака, но все още се обичат. Когато се ожениха, тя беше на 20 а мъжът около 50-те. Всеки случай си е строго индивидуален. Когато двама човека си паснат, няма пречки във възрастта, социалното положение или цвета на кожата. Аман от тъпи схващания в тази държава. А който си го може, си го може и на 50, че и на 60. Отделно къде е гаранцията, че ако авторката се вземе с някой на нейните години, бракът и ще просъществува по-дълго, отколкото с 50 годишният и приятел. Семейства се разпадат и една година след брака.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 1d3283394d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Пиша от другата страна. Почти на тази възраст съм като г-на от казуса и имах приятелка на възраста на авторката. Работя тежка понякога изморителна работа, която донякъде ми е хоби, тренирам тежко и изморително, което ми е хоби независимо дали е силов или контактен спорт. Манаталитетът ми реално погледнато е на стар човек, като си бях или съм си решил да се занимавам в остатъка на живота си само с неща, които са ми приятни и/или носят ползи на други хора. С жената се запознах случайно, а след високия волтаж в началото разбрах на колко е. Естественото ми намерение беше да се оттегля преди да са се задълбочили нещата. Тя беше инициатор и разви връзката ни, но и аз скоро усетих почерка на съдбата, сродната душа, защото имам силно развита интуиция и се потопих на 100процента- любовта за мен е едно от малките стойностти, заради която един мъж си заслужава да живее или да умре. За качествата и значението на тази жена за мен няма да коментирам... ненадминати и завинаги в сърцето ми, подкрепях я ненатрапчиво, по скоро да развие нейния начин на справяне с нещата и собствения си стил и класа. Естествено бях си измислил и план Б- да изчезна от живота и в случай, че усетя някакви свой слабости, че мога да стана котва на нейния ентусиазъм и витална енергия. Не съм имал проблеми с възприемането ни от околните, приятели и близки, макар и да бяхме контрастна двойка, тя красавица, аз по-първобитен да го кажем. Не мога и да кажа за някаква финансова подкрепа и панамери от моя страна, защото в зората на ковида фалираха някои неща, с които се занимавах. Обаче съдбата сервира нещо неочаквано и след 3 години заедно, приятелката ми почина от рядко и скоротечно заболяване, което беше драма и шок за мен, но и радост за всяка минута заедно, като надявам се да съм помогнал с няколко мига или месеца повече това цвете да е украсявало живота на всички около него. Съветът ми е смело да продължиш, както чувстваш нещата, защото такива сродни души ще срещнеш само няколко по пътя си, , , накой женени с по пет деца, други за секунди и само си оставаш с усещането за нещо сладко и познато. Надали ще имаш повече от 1 шанс да задържиш или да гравитираш ти около твоята си половинка предопределена свише, а е твърде вероятно животът ти да мине в мрънкане и оплакване от някой млад или стар, богат или беден, с когото си събран по сила на някакъв измислен протокол или ''спонтанно''решение...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker