Писмото, което никога няма да изпратя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писмото, което никога няма да изпратя
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1093 пъти
Здравейте. Жена на 23 години съм и изливам чувствата си в писмо, което никога няма да й изпратя. Много е лично и благодаря на всеки, който го прочете и разбере за тази част от душата ми:

Винаги до сега съм се влюбвала в хора, с които не съм имала никакви взаимоотношения. Мислех, че ги обичам, но съм се лъгала. Разбрах го, когато открих теб. Ти си ми любов. Истинска.. Да, наистина те обичам. И ме боли. Винаги съм мислела какво ли е да си приятел с човекът към когото имаш чувства. Сигурно е много готино той да е близо до теб. Сега знам какво е и далеч не е толкова хубаво, колкото съм си мислела. Знам, че ме обичаш и се радвам на присъствието ти до мен и на близостта ти. Но боли зверски. Боли ме, когато се прегръщаме.. Не искам да те пускам никога. Обичам това чувство, когато те държа в ръцете си, усещането на твоето тяло прилепено към моето. Толкова се увличам в теб, че понякога докосвам с нос врата ти, или полагам глава на раменете ти, или лицето си в меката ти коса, за да те почувствам. Обичам да те усещам и вдишвам. Като бебе си. Да чувам сърцето ти. Наслаждавам се. Но знам, че всичко това ще приключи всеки момент.. моля те, дръж ме още малко. Боли ме и защото знам, че никога няма да ме прегърнеш по начина по който аз прегръщам теб. Да ме погледнеш също. Искам да те погледна с цялата любов, която изпитвам към теб и да ти кажа всичко, но не мога. За това се опитвам да се абстрахирам от чувствата си и да те погледна просто като приятел, какъвто си. За да не видиш всичко в очите ми и да разваля ‘‘приятелството‘‘ ни. Понякога се провалям в това. Трудно е. И защо приближаваш лицето си толкова близо до моето? Събирам всичките си сили, за да не те целуна, гледайки красотата ти на милиметри от мен, с прекрасните ти устни разделени на дъх от моите. Защо ме изкушаваш? Вдишваш ли шоколад без да го опиташ? Знаеш ли какво ми причиняваш? За всичко в мен, че се преобръща и не съм на себе си, защото блокирам? Помниш ли онзи път в който бяхме пред входа? В този момент не знаех къде съм, всичко в мен копнееше да усети устните ти. Тогава мисълта ми спря и лицето ми сякаш магически се доближи към твоето. Времето спря, всичко и всички изчезнаха. Бяхме само аз и ти. Надявам се, че греша, но забелязах погледа ти. Гледаше ме с уплаха и учудване. Сигурно се питаше какво ще правя. Уплаши се. Тогава мисълта ми дойде, осъзнах се и се спрях. Слава Богу. Защото щеше да се отвратиш и да бягаш от мен след този момент. Не, не ти се е сторило. Наистина щях да те целуна.
А знаеш ли колко често просто те гледам и копнея да те взема в ръцете си завинаги? Ще се видим утре. Ще ми се усмихнеш толкова слънчево, ще ме прегърнеш и отново ще разтопиш сърцето ми. Не ме пускай…..
И как да ти призная всичко? Как? Обичам те толкова много, не мога да те изгубя! А как да бъда до теб преживявайки всичко това? Какво си ти - роза, или отрова? Времето ще покаже.. Горя за теб, момиче. Но не знаеш.. и никога няма да разбереш. Надявам се..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 89eb829c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Любовта е най-ужасната и най-нужната слабост! Разплаках се.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1e9f46c752
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Може би и тя чака да я целунеш...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 685abb5beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Кажи ѝ го! Животът е кратък, приемаме всеки ден за даденост, но не знаем всъщност какво ни чака утре. Направи го, няма как да знаеш тя какво ще отгвори. Така някой ден няма да съжаляваш за това, което е можело да бъде. В най-лошия случай приятелството ви ще приключи, но знай че каквото и да стане ще е за добро. Защото всичко се случва, за да ни научи на нещо. Няма грешно взето решение. Ако не стане с нея, то ще дойде друга, която ще те оцени повярвай ми! П

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1a372f9f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Сподели й. Тези чувства може да са взаимни.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 35a598a9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   На колко години е тя, ако не е тайна?

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 18519ab1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Прекрасно описани чувства. Дано отвърне и тя. Пожелавам ти го от сърце.
TheDriver

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 02e582d061
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката: Хора, не мога да й кажа. Тя е твърдо против различните сексуалности, неведнъж сме говорили за това, не ги подкрепя. Ако можех да й кажа, щях. :)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0eea6c9436
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Красиво, истинско и чувствено

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 23d7284d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Това, което преживяваш е мъчително-красиво. Струва ми се, че си в омагьосан кръг и някак си трябва да излезеш от него, защото иначе си губиш времето и пропускаш други реални възможности да срещнеш верния човек. Мисля, че тя се досеща за чувствата ти. Трябва да и изпратиш това красиво писмо и да видиш как ще реагира. Ако прекъсне контакт с теб, това ще те освободи от страданието да си с нея без възможност за истинска любов. Ако реагира позитивно, още по-добре. И в двата случая ще спечелиш.
Успех в живота!
Леля И

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 35a598a9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Аз бях влюбена в една моя учителка, рисувах и цветенца, пращах и имейли, в които писах комплименти, че е хубава и умна, дори несъзнателно бях започнала да се обръщам към нея на "ти", а не на"вие", защото я чувствах толкова близко до сърцето си, така и не и казах директно, че я харесвам, но си опитах поне да и го покажа по тези начини, а тя сякаш го усети и започна да се дистанцира от мен, спря да ми обръща толкова внимание и аз се чувствах ужасно. Не мога да ти опиша болката от тази несподелена любов, до ден днешен съжалявам, че изобщо си позволих да изпитвам чувства. Но не съм виновна, тя се държеше толкова мило и добре, и като видех усмивката и сякаш виждах ангел. Дори престанах да ходя на лекции защото не можех изобщо да се концентрирам да уча, когато тя беше там, но тя така или иначе не изпитваше същото към мен и всичко това беше загуба на време, енергия и сълзи от моя страна. Сега не желая дори да я виждам, защото тя всеки път ме поздравяваше, а това ме караше да се чувствам още по-зле, мислех си, "защо изобщо ме поздравяваш като няма нищо между нас, по-добре да не те виждам". Вече не мисля толкова за нея, знам че някой ден ще намеря правилния човек.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 02e582d061
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката: Номер 11, ако следиш темата ми: Защо мислиш, че тя се досеща за чувствата ми? Аз не мисля така, защото съм й споделяла за връзките ми с момчета. Така че знае най-малкото, че харесвам мъже. А и както споменах, опитвам се да не ми личи. Давам й любов, но не цялата, а само но в приятелските граници и не повече. Постоянно имам спирачки, защото се притеснявам от всяко нещо, че може да разбере. Но ми е интересна твоята гледна точка. :)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d8b841f5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторке, номер 8 съм.
С изключение на моята особа

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 23d7284d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   N11 съм. Ето какво ме кара да си мисля, че тя се досеща. Случката пред входа:
” Бяхме само аз и ти. Надявам се, че греша, но забелязах погледа ти. Гледаше ме с уплаха и учудване. Сигурно се питаше какво ще правя. Уплаши се. ”
Освен това, как се случва постоянно да те прегръща и лицето и да е до твоето? Аз не се държа така с моите приятелки. Даже не обичам много да ми се влиза в личния периметър, т. е по-близо от една ръка разстояние.
Зная, че всеки си има своите граници, но тя ми е съмнителна. Наистина, претегли си и - ако и изпратиш това писмо. Поздрави,
Леля Ица

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 02e582d061
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторката: Номер 11, разбирам. Това пред входа се случи преди една година. Не съм си доближила лицето прекалено близо и ясно. Просто настана кратка тишина и го доближих съвсем мъничко. Но мисля, че и съм я гледала странно и влюбено, просто се изгубих тогава. Не знам дали го е забелязала, изглеждаше ми, че ме гледаше уплашено, но може и всичко да е в моята глава само. Но дори и да е забелязала, мисля, че според нея просто й се е сторило, дори да си го е помислила. Но вече е и забравила за това със сигурност. За тази една година след това се случиха много неща, ако си мислеше, че имам чувства към нея нямаше да допусне да делим стая и легло, да се преоблича пред мен и т. н. Относно прегръдките и близостта на лицата ни - тя ме прегръща само на здравей й чао. През другото време само аз я прегръщам от време навреме просто така, но пак не мисля, че се досеща, защото не реагира. Не се държи дръпнато, или нещо такова. А повярвай ми, ако беше разбрала нямаше сега да контактува с мен, много против тези неща е. А за лицата ни - прави го на шега. Видях и с друга приятелка така да прави, това е вид приятелска закачка за една секунда, а не романтика. Колкото и да ми харесва тази идея, опитвам се да мисля трезво. Както и че понякога си говорим от супер близко разстояние, а не е да кажеш да й се завирам аз. Никога не си позволявам да инициирам такава близост. Не знам, според мен се прикривам добре, иначе нямаше да сме приятелки все още.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker