Дали ме харесва? Помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ме харесва? Помощ!
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 763 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 20 и от известно време получавам много смесени знаци от един колега, който е в моята група в университета. Тъй като сме от един град всяка седмица пътуваме заедно и това много ни сближи. Той започна да ми споделя лични неща за себе си, за семейството си, също се и интересува от мен, от моето семейство, от плановете ми за бъдещето. По принцип винаги е бил доста затворен и студен човек, особено когато сме с компания, но когато сме само двамата е много мил с мен, отваря ми вратите, носи ми чантата, дори ми даде паролата на телефона си. Винаги е много щастлив като се видим, разсмива ме и стои много близо до мен, сякаш си намира оправдание да се докоснем. Когато говоря за някой друг мъж, виждам как му става тъпо, изражението му се сменя. Също е доста срамежлив, когато сме само двамата. Като ме погледне в очите бързо отмества погледа си. Проблема е там, че няма развитие. Не ми пише, но по принцип той не използва много много социалните си мрежи и не си пише с никой. Не ме кани и да излезем. Виждаме се или само в университета или като пътуваме. Когато сме в компания ме игнорира, изобщо все едно не съществувам. Дори си мислех, че има чувства към едно друго момиче, защото постоянно се закача с нея, заяждат се, бият се. Тя е малко мъжкарана, душата на компанията, по отворена е и не знам дали просто не я има за едно от момчетата или има чувства. Казвал е, че тя му е най- добрата приятелка. Като каже някоя шега винаги търси нейната реакция. Но въпреки това не споделя нищо по лично за себе си с нея, просто се бъзикат и заяждат. Правят някакви проекти заедно и до там. Нея също не и пише и не я кани да срещи. Разликата е, че с нея се държи много свободно, а с мен е по- притеснителен и срамежлив. Веднъж беше предложил да излезем четиримата- аз, той, тя и още един момче. Но после като дойде деня му писах дали ще излезем и той каза, че се е отказал, защото имаме тест на следващия и има много за учене. Много е объркващо всичко и не знам вече какво да си мисля. Когато сме си двамата го чувствам, че ме харесва, но като сме в компания много се разколебавам. Той не е от много опитните, имал е само 1 приятелка и то за кратко. Затова не знам дали не се страхува, че ако ми признае чувствата си няма да го отрежа. Пък сме и в една група, ще бъде неловко, което също е възможно да го притеснява. Дали да направя аз първата крачка и да му призная, че имам чувства към него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: c33bdaf97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Кажи му, няма да стане нищо лошо. Но той трябва да бъде по-уверен. Засега ми звучи като дете - особено това, че се биел с онази е абсурдно. Не мисля, че ще излезе сериозна връзка, масата мъже докъм 30 изобщо не мислят да се обвързват с някоя, но не биха пропуснали безплатен секс...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8e98274ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Авторке,
ти искаш ли с този млад мъж да имаш по сериозни отношения?
Казваш, че е срамежлив. Затова в присъствието на повече хора се прикрива.
Затова ако го харесваш и искаш нещо да се случи, попитай го има ли интерес към теб.
Използвай времето докато пътувате
И не говори пред него за други мъже, така само ще го откажеш.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 628b7424e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Темата е скалъпена. Ако авторката реално мислеше всичко това, нямаше да си задава, каквито и да е въпроси. Всичко е написано като по книга.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9aca62a044
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Колебае се според мен.
Ти му дай знаци, че го харесваш. Усмихвай се като го видиш, гледай го продължително в тялото и в очите, докосвай го леко. Но той трябва да поеме инициативата да те покани някъде на кафе или на ресторант, да ти прави комплименти, да те целуне и т. н. Какъв мъж е и каква връзка ще бъде щом нищо не иска да направи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker