Връзка с дебелана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с дебелана
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 5498 пъти
Здравейте.
Въпрос към мъжете. Бихте ли се хванали с дебела жена,? Колко от Вас харесват пухкави жени? Ако се хванете със слаба и тя надебеле, ще я зарежете ли? Ако харесвате дебелана, а роднини и приятели се подиграват какво ще направите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 68

преди: 1 година, 3 месеца
hash: e556e6365f
гласове:
1 2 3 4 5
  (50 гласа)

1.   Никога не бих се хванал с "пухкава", "приятно закръглена", "с масивна костна система" и т. н. определения. Причината е една - не е здравословно. Ако не спортува и не внимава с какво се храни, ще развие някое хронично заболяване. Ако е с наднормено тегло преди да роди, то какво остава за след това? Ако като млад не се поддържаш, защо на по-късен етап в живота? Ако не е в оптимална форма, и детето ще е зле. А нямам намерение и аз да се ошишквам, камо ли да предава вредни навици на дете... Просто абсурд.
Относно роднините - мнение бих взел до толкова, че да получа външна оценка, а дали ще се съобразя с него е отделен въпрос (в повечето случаи не, защото съм инат).
М29

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 32dd8df0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

2.   Едно и също тегло може да изглежда коренно различно при две жени. Една от приятелките ми с ръст 168 см за една година беше напълняла от 58 кг на 75 кг и на границата да изглежда пълна, но все пак имаше сравнително женствена фигура с тънка талия и леко закръглените ханш и бедра ѝ стояха добре като на бразилка. От друга страна, някои жени още като стигнат 65 кг и вече изглеждат крайно нездравословно, с двойна или тройна гуша, бузи, паласки на кръста, бричове, увиснал задник, набъбнали бедра и прасци, увиснали гърди и прочее. Най-зле при тях става при последващо рязко отслабване, когато гърдите им още повече се скапват. Най-малко 2/3 от жените са видимо прегърбени (дори и много от слабите такива), въобще нямат тънка талия и на 30 години вече са като мъже в тялото.

Важно е да се отбележи дали жената е напълняла поради мързел, липса на движение и тъпчене с вредни храни и напитки, или се касае за някакво заболяване или временна травма. Ако е първата причина, то с такава мудна и неуважаваща здравето си жена никой нормален мъж не би искал да се събира. Аз също след две травми и продължително обездвижване на легло качих килограми в две поредни години и свалянето им е бавно. Единият път тъкмо от 99 кг стигнах до 82 кг с тичане и спорт, а после - бам, притиснат нерв на кръста и после 1 месец бях на легло и общо 3 месеца не можех да ходя. Но масата жени напълняват точно заради преяждане със сладки неща, пиене на газирани напитки и липса на желание да се движат и спортуват. Лоша шега им изиграва самовтълпяването, че винаги ще имат бърза обмяна на веществата, поради което си позволяват своеволия с храните и напитките. Затова дори и много от стройните момичета после в студентските си години рязко стават пухкавелки.

Относно това дали бих започнал връзка с жена с леко наднормено тегло, то отговорът ми е: зависи. Ако е мудна и се тъпче с боклуци, абсурд дори да общувам с такава, камо ли да я желая. Ако поради гена си от години е с предразположеност към напълняване, но полага дейни грижи за фигурата си, както е при Black Sabbath, бих бил с нея. Дори и да напълнее на старини, поне ще зная, че се е стараела да се поддържа във форма доколкото зависи от нея. Като цяло при запознанството и решението дали да пожелая дадена жена имам едно правило: "Не нося на ръце жена, която не мога да нося на ръце! ".

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 16747b5553
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

3.   Никога не съм харесвал дебели, може единствено да съм приятел с тях, но не ме привличат като жени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a797a476f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

4.   За разлика от чужденците, които си хващат българки и не ги избират по каталог българите сме големи комплексари в това отношение. Сякаш какво ще си кажат хората за бг жребеца с 10 плочки като го видят с по-пухкаво момиче.
Аз съм имал връзки с високи, ниски, плоски със големи цици и т. н., но никога няма да забравя нея. Тя беше обаятелна, красива, магнетична и убедена в красотата си. Огромни цици, в който аз кльощавия се губех. Свалихме се на една практика от университета и след 3 часа секс от притеснение не можах да свърша, а тя ме накара да мастурбирам за нея. Беше уникална. Всички ми завиждаха и и се кефеха.
Но всяка хубава история има и лоша страна, защото аз бях тръгнал по стъпките на бодибилдинга, а тя водеше лош начин на живот и в един момент и спадна харизмата и сама започна да се оплаква, колко е дебела, а за мен беше прекрасна. След това по някаква причина незнайна за мен ми изневери и въпреки сълзите и всичко свърши.
Жена ми е най-крехката и финна жена, която съм имал, а аз не съм ги избирал по тяло, а по харизма.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5d4dbd71c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

5.   Здравей! Аз в момента съм дебела. Преди 3г бях с нормално тегло, а сега съм с 30кг отгоре. Наистина не е красиво изобщо и се дължи на това, че съм мързелива. Искам да отслабна и се мъча, но си се тъпча доста. Малко и в депресия си бях няколко месеца. Моят мъж не е променил отношението си към мен. Аз обаче не бих била с много дебел мъж. Моят също понапълня, от 80кг сега е 105кг, но е 185см и сега изглежда добре, само в корема си му личи напълняването. Сега се стараем и двамата да отслабнем, но и аз не харесвам дебели хора. Това е немърливост към самия теб, което е най-лошото. Да, аз съм такава, но искам да отслабна, за да бъда хубава и енергична както преди. :)

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 935d33ecae
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

6.   И пълна са ме харесвали и канили мъже и съм преживяла ебати яките неща със супер готините мъже, и далеч не говоря само за секс. Тук ще се изсипят сто грозни коментара как не биха били с такава, но реалността не е коментарите в Сподели. Само се огледай наоколо какви двойки има - светът е шарен и разнообразен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: adf57a5ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

7.   Винаги съм избягвал дебели жени. Някак си падаш в очите на хората- индикация за нискостойностен мъж. Затова предпочетох да се оженя за самотна майка вместо за дебелана. Все пак някои са сексапилни. С някои от тях бих направил секс за една нощ. Но това са малка част- повечето не стават и за секс.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1e030e0764
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

8.   И аз така си мислех докато не ме пипна една пухкавелка и ми разказа играта. Жива, бяла сочна плът. Обгърнат от всякъде от любов и топлина. Да, понясога се разсейваш от форми и количество но това удължава удоволствието. Подигравки можеш да пулучиш и при връзка с "тапициран скелет" така, че не изпускай възможността. Като при късмета- не го ли грабнеш, другия път ще те заобиколи със сигурност.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5edd8dc760
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

9.   Авторката
На мен ми се обяснява как трябеа да надебелея още. Това е проблема, аз просто исках да разбера какво харесват тези мъже в жените(повечето харесвате нанекенки). Бях слаба, надебелях, отслабнах после се отпуснах. Като ми се повтаря все малко ядеш още трябва да качиш, не харесвам кокали. За мен добре дошло да имам мъж който ме харесва, обаче аз не се харесвам с повече кг. Не мога да се гледам така, болят ме краката и гърба. Ужасно е.
Иначе е вярно, аз не съм от най-разплутите с някои имае еднакви кг, обаче те много по-зле изглеждат. Спортувала съм.
Това за нераждалите е вярно, то при мене така стана, наполовина се оправих, не искам лятото да съм свинка.
Лениви жени - това е ужас, повечето пъти ленивите са дебели, но аз, познавам и изключения. Една едва мърда, по 13 часа сън от 4 места я изгониха за 1 година за работа че едва гледа и не става, 1 път в седмицата излиза на магазин само-слаба е. Другата 2 пъти колкото мен(хорм. проблеми явно) е не се спира, пъргава жена, вечно е в движение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 06fab20899
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

10.   Първата ми асоциация за дебела жена е гнус и нечистоплътност. Интимните им части и сгъвките по тялото задържат една неприятна миризма - нещо средно между оцет и свинска мас. Ако не си много закъсал, не те съветвам да го изпитваш

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2a48f6452b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Като жена тип круша с 10 кила над нормата винаги съм се чудела какво точно значи дебелана без никакъв контекст. Аз цял живот съм била пълна, като дете бях топчеста, после в пубертета излишните ми килограми се съсредоточиха в ханша. Отслабвала съм и положението става грозна гледка - изпито лице, гърдите и рамената съвсем изчезват, задникът обаче не иска да си ходи. Не се смятам за дебелана в класическия смисъл, който влагам аз в тази дума, никой не ме е наричал в лицето така, зад гърба ми не знам, но пък числото на кантара е факт и ме комплексира. Тренирам сериозно с тежести от няколко години, защото имам избор ханшът ми да е голям и плосък, или голям, стегнат и приятно оформен. Мъжът ми ме харесва, държи ме за ръка, целува ме и вкъщи, и пред хората, излизаме по двойки и с негови, и с мои приятели, което на мен ми говори, че него не го е срам от липсата ми на манекенски размери.
На мен жените са ми интересни и на улицата по-скоро зяпам тях. Не ми харесват мазни кореми, излизащи над дънките, не ми харесват и паласки на гърба, прищипани от сутиените. Случвало се е да помисля за привлекателна мноооого слаба жена, но се е случвало да си помисля същото и за доста дупеста. Ако бях мъж, сигурно от гледна точка на тяло щях да имам широки предпочитания и друго щеше да е определящото, изключение правят жени с кльощави крака и едри горни части.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8ace2d49bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Привет,

Включвам се и аз. Не знам до колко ще ми е меродавно мнението, но най-неприятната гледка за мен е така нареченото "skinny fat". Няма по-неприятна гледка. Иначе пълничкото и ок - има форма. Особено се радвам на жените с големи дупета и тънка талия. Не ми харесва мъжкия тип - жени с непропорционални малки дупета, т. е с дупе по тясно от талията им. Като цяло има дебело и дебело, много е относително. Според зависи формата и структурата, на някои жени по им ходи с няколко килца отгоре.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8b4f5bf8fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

14.   7, падаш в очите на хората като се хванеш със самотна майка, а не с пълна жена. Само бета мъж би се обвързал сериозно със самотна майка с дете от друг мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5780ce6514
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

15.   какво значи дебела.. при 155см 65кг е едно при 170см съвсем друго..
Честно ще отговоря не ме привличат пълните жени... не защото съм някакъв невероятен красавец или не знам какво.. но просто е така не ме привличат. Разбира се нали знаете приказката, кажи нещо 'никога' и гледай сеира... има просто черти в някои хора, които не са моето и на базата на опита ми изглежда винаги търся определен типаж кога съзнателно, кога не.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 41b0596a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   На втория ти въпрос мога да отговоря. Значи зле са ти възпитани роднините. Никога не съм позволявала роднини да се подиграват на човека до мен, независимо дали с оглушки пред него или зад гърба ми. Всъщност, специално на роднини и приятели случих, защото моите просто не са от тези, които се подиграват, надсмиват и пр. Да позволиш такова отношение в бъдеще е грешка, защото може да не е с този, но със следващ човек, разни твои роднини и приятели да успеят да те разделят. Те ще пробват доколко ти ще позволиш: да дават мнение, да се месят, да му пускат "неволни" шегички в очите. И ти си човека, който дали ще е 60 или 130 кила, дали ще е умна или глупава, все ще има за но, ако отношението е лично. Ти като мъж и кавалер, един мъж и кавалер последното, което трябва да позволи е да се надсмиват над гаджето му, над приятелката му, над гостенка. Това са ужасни грешки.... Хора много, вкусове много, но подигравчиите си приличат по едно: те винаги се подиграват.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f0c55ecd93
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

17.   Ако има големи стегнати цици, няма проблем

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e3e7672622
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

19.   Имам познати, дето нарочно си търсят дебели.
Аз като по-млад съм имал няколко връзки с по-пълни жени. Но леко пълни, не някакви хипопотами, дето приличат на човечето на "Мишелин".
Лошото е, че дебела жена, както и дебел мъж, с годините няма как да са здрави. Организмът го компенсира това докато е млад. След това вече излишното тегло пречи и това води до всякакви проблеми. И в един момент става така, че ти дебеланата може да я харесваш, ама тя е една свирепа и депресирана лелка, непрекъснато болнава, пиеща шепи хапчета още преди да е навършила 40 и.... с нула сексуално желание, понеже от сланината, хормоните и са на салата.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9315d96b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   На всеки метърът му е различен. В случая кантарът е най-малко показателен. По-важно е как са разпределени пропорциите и как е на пипане и твърдост. Общо взето шарен свят, но мъжете основно харесват мека кожа и стегнати форми. Има и по-едри жени, които нямат сланинки, а са просто по-мускулести и имат повече в задника и в краката без да са дебели. И те са много сексапилни. Лошо е талията и ханша да са в една линия като права тръба и тогава няма за къде да хванеш жената като правите секс. Като я хванеш за кръста и ще се хлъзгаш. Общо взето това е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 62e364961e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   От авторката.
14 Аз съм самотна майка плюс това
16 Аз съм жената, не мъж, който иска да се хване с дебелана. Не желая някой ден да дочуя коментари, ще се чувствам много зле.
19 Чак мишелин не съм. Определено на мен кг. са ми равномерно разпределени, не съм топчеста, но не се харесвам и ми тежат.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3f3b0f0521
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Привет и от мен!
И аз бих искала да се изкажа по темата, момиче съм. Висока съм 174см, но кг не знам. Не се меря изобщо. Моето семейство са слаби/едри хора. Между едър и дебел има разлика. Майка ми е ниска и слаба, баща ми е висок и едър. Сестра ми е ниска и слаба, а брат ми - висок и едър. Аз съм висока и едра, явно съм взела мъжките гени от баща ми. Според мен изглеждам средно добре. Краката си ги харесвам, както и гъза. Имам голямо дупе и слабо кръстче. До сега никой мъж не ме е върнал. Била съм с бруталните мъже. Високи, уникални тела, супер симпатични и красиви. В момента продължавам да се виждам с такъв мъж.
Опитвам се да сваля малко кг, но не успявам. Не ям боклуци, правя упражнения. Не тренирам във фитнеса или някакъв спорт поради здравословни причини. Имам приятелки, които са дебели, но са красиви в лице. Истината е, че не знам защо написах всичко това. Исках да кажа нещо конкретно:
Обикновено българските класици имат прекалено много претенции и изисквания към жените. Да не е такава, ама такава да е. Ясно е, че и при жените ги има тези неща, но специално към мъжете - Мъже, моля Ви, като не искате “дебелана” и сте с претенции да е еди си каква, моля Ви, предлагайте същото. Имам 2-3 приятели момчета, които изглеждат отвратително, гнусни са, но са със супер претенции към жените. Може би затова са самотни.
Хайде със здраве!

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 394cf34144
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Аз съм любопитна:Ако момичето е слабо, добре изглеждащо, и влюбено във вас, но майка и е със свръхтегло ( някога също била слаба на младини), бихте ли създали семейство с това момиче?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2044fb8cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

26.   Кво да правиш, мъжете не харесват дебели, грозни и стари жени, а жените не харесват бедни, мрънкячи и малкопишковци.
Кво да правиш, еволюция.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6e4570886c
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

27.   Ми не е тъй. Аз харесвам сочни жени, макар жена ми да е слабичка и стройна. По чувствени са и емоционални. Баба ми беше доста едра и нямаше проблеми със здравето свързани с теглото. Въпрос на натура е. Матрял да има, кокалаци и Хърби.... не е женствено!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 67b3cd0ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

29.   Не. Не търся бляскава красавица, но трябва да ме привлича поне малко. А дебелите жени ме отблъскват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 32dd8df0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

30.   Мога да ви дам два лесни примера за жени - едната слаба и висока, хубавелка, а другата е с обикновено излъчване, сравнително ниска (обичайно е за аржентинките да са по 145-150 см) и с някое килце отгоре, като повечето мъже инстинктивно биха предпочели първата пред втората, защото е поддържана, по-лесно ще се възбуждат с нея в леглото, може да я развяват като трофей пред другите мъже и се предполага, че ще предаде по-строен ген на поколението си. За други мъж пък тя е "клечка", а много завиждащи на фигурата ѝ жени направо ще я нарекат "жив скелет". Такива подмятания от дебелани към слаби жени съм чувал безброй пъти. Аз не бих пренебрегнал нито по-стройната, нито по-ниската жена, стига да показва близост и обич към мен, както тя го прави на няколко места от второто видео (2:18 минута, 4:08 минута, 4:50 минута).

Ако първата се прави на важна принцеса (често се случва с най-харесваните жени), моментално я пращам при мама, но същото важи и за втората, ако прояви нежелани волности. Въобще, много хора и от двата пола жестоко пренебрегват значението на доброто отношение във връзката. Надменно отношение показват и много от ниските жени, както и тези, които ги мързи да се движат и влязат във форма, пердашат калорични боклуци и все друг им е виновен.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: adf57a5ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

31.   До 14, номер 7 съм.
Аз съм си бета мъж- същия като 85% от всички мъжете. Затова и не ме е срам от това. Самотната майка ако е красива е на далавера понеже няма как да се разбере че детето не е твое. Дебелата жена се вижда отдалече.
И алфа мъжкар да си, с дебелана ще те мислят за бета.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: adf57a5ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

32.   По принцип не уважавам дебелите които се оплакват че не ги щат понеже теглото може да се промени. Много от мъжете не ги искат понеже са ниски а това те не могат да променят. Ако хуя ти е малък- нищо не можеш да направиш. Но теглото почти винаги е в твоя власт. Аз бях 90 кила при ръст 175, сега съм 77. Правих кето диета- за 2 месеца без да гладувам смъкнах 8 кила. Спрях напълно алкохола. Захванах със спорт и смъкнах още. Направих го на 50 годишна възраст. За младежите е още по- лесно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 32dd8df0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

34.   Тъй като назначените да одобряват мненията в Сподели лица умишлено са изтрили част от моето мнение номер 30, макар то да не нарушава правилата тук, добавям тук липсващите редове с адресите на две видеа под формата на техните заглавия. Явно на инат някой не иска да одобри съвсем обикновени видеа в YouTube; за разлика от хиляди други пъти, когато са го правели с охота. :) Не очаквам признание от тяхна страна защо сега са сторили така, но вероятно съм им твърде симпатичен. :)

Първото видео със слабата и висока жена - каката отляво с очилата:
"Argentina vs Francia Penales 2022 Reacción Canarias"

Второто видео с ниската и леко позакръглена жена:
"Argentina Campeón del mundo (reacción en tanda de penales)"

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2044fb8cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

35.   32, то и жените не харесват бедни мъже. И ето, парите, също както килограмите могат да се променят.
Ама пусти мързел.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: adf57a5ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

36.   До 35,
Парите не могат лесно да се променят. Зависи каква професия имаш- заплатата обикновенно е от някаква сума до друга сума. Трудно ще вземеш повече, тъпо е да се хванеш за по- малко. Може да се преклалифицираш но може да отнеме 5- 10 години (примерно искаш да станех лекар, зъболекар, финансист... т. н. ). А промяна на теглото става за няколко месеца без особени усилия.
Не съм много уверен че жените са привлечени сексуално от дебелаците с пари.
Пък и темета е за дебели жени. Абсолютно ми е все едно колко пари има една жена. Ако не ми харесва (напр. дебела е) не я ща.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2044fb8cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

37.   36, мъж, който го мързи и мисли, че животът му не зависи от него и парите, които изкарва не зависят от него е много по-малко привлекателен от дебелак с пари.
Дебелакът поне си е взел достатъчно живота в ръце, за да прави някакви пари и да може да храни семейство, за разлика от много некадърни мъже, които сънуват супермодели, а не осъзнават, че и дебелите жени не ги искат и ги заобикалят.
Еволюция - мъжа иска млада и хубава жена да му роди здрави деца.
Жената иска мъж, който може да храни тия деца и да подсигури оцеляването им.
Тези, които не спадат в тия две категории избират от изостаналото.
Толкова е просто.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: adf57a5ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

38.   35 и 37, май се заяждаш и говориш безмислици. Най- добре е като работиш професия която ти се удава и горе- доло ти харесва. Ти ще станеш ли проститутка да изкараш повече? . Аз съм мъж и ако искам да изкарам 5 мильона за 6 месеца, нямам идея как може да стане без да нарушавам законите. Но да отслабна от 100 на 80кг не ми е проблем. Халал да са им на жените дебелаците с пари. Радвам се че не съм богат и дебел та да си нямам работа с такива жени. Все пак се радвам че не съм и беден. Но това е понеже не живея в България.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: adf57a5ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

39.   Не забравяйте че ценноста на жената е основно в младоста и външния вид. Наднорменото тегло силно намаля ценноста. Не е собено трудно една жена да се потдържа с нормално тегло и приятен външен вид.
Живота на мъжете е по- труден ако се вярва на 37.
Ако лесно се забогатяваше повечето мъже щаха да са милионери. Но не са.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2044fb8cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   37, глупости ама друг път. Двата пола търсят различни неща при обвързване.
Мъжете търсят хубави млади жени, жените търсят мъже, които могат спокойно да гледат жена и деца.
Който не отговаря на критериите просто избира от остатъците - дебели и нежелани жени в случая на мъжете.
Отричането на реалността не я променя.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2044fb8cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   39, не е проблем, че повечето мъже няма да бъдат милионери, проблемът е, че си мислят, че им се полагат красиви жени като на милионерите, ама без да си мръднат пръста.
Еми няма как да стане, никоя жена не иска смотльо за мъж.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9c0ab2c0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

42.   От авторката.
39 Какво е това оценяване? Точкова система ли? За някои е трудно поради здравословни причини, не ядат а се подуват. На жената функцията и е да ражда. Не е ли това по-ценно? За какво му е на мъж маненкенка а 15 години да не може да забременее(пример само). И в леглото също да я бива. За какво ти е манекенка а дърво. Много са показателите преди теглото (тука явно не разбрахте, че не става въпрос за 100 кила и гънки), а за едро тяло. А за възрастта, ок, но всички се скапваме, някои по-бавно, никой няма да остане вечно млад.
Все пак е добре че си казвате мнението, всеки има право на предпочитания, живота си е ваш, щом на 1 място е теглото-вие ще живеете с тази жена.
За мене лично, ако бях мъж щях да се пазя от мързеливи, лениви и перманентно безработни. По-горе дадох пример. Има такива не се помръдват а са слаби. Големия кеф, слаба жена, тя по 15 часа да спи, едва гледа от мързел, не може да работи че за нищо не става, сигурно докато я клатят и дреме. Ако съм мъж между слаба и ленива и едра, но работна ще избера втората.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 924ce65034
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

43.   Аз пък харесвам сочни и пищни жени с големи и оформени дупета и гърди, тяло тип пясъчен часовник. Това са най-сексапилните, страстни и красиви жени. Отвращават ме слаби и кльощави жени с право тяло, плосък задник и гърди израстъци.


Хан Крум

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: adf57a5ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   До 42, 39 съм,
Има мъже които харесват по- пълни жени, но повечето не.
Не съм казал че харесвам манекенки. Просто ми харесват жени с нормално тегло и особено много спортните, понеже и аз съм спортен.
Жената не е само да ражда а е и за престиж. Нещо като украшение за мъжа. Някои имат скъпи коли и по 5 кила златни ланци, но аз бих оценил високо мъж ако има красива жена.
Мисля че повечето дебели жени са мързеливи и безволеви. Ако не са едва ли ще са с наднормено тегло. Такава жена би дърпала и мен надоло.
Ама толкова ли е безнадеждно положението при теб? И аз бях станал дебел но отслабнах с кето диета. Не гладувах, но си готвех всичко, дори и хляб си правех от бадемово брашно, яйца, масло и сирене крема. Всичко беше много вкусно и засищащо, затова ядях по малко. Дори и жена ми ме подяждаше. На седмица смъквах по килограм. За 2 месеца 8кг без усилия. После почнах фитнес и кикбокс. И мускули се появиха, че дори и релеф на корема. Сега например правя 40 лицеви на юмруци или 60 на длани, издържам ритник в корема и т. н. Някъде за 2 години станах различен. Приятелите не могат да ме познаят.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 27ae185d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

45.   Авторке, това са любими оправдания на дебелите: не ядяли, а дебелеели, били пухкави, едри, с едър кокал, дебелеели от стрес и какво ли още не. И естествено, разглеждаш само двете крайности: дебела и работна / раждаща и слаба, но мързелива :-) Не може ли да е слаба и работлива? :-) Разбери, това са теории за самоуспокоение, които не помагат много.
Щом по-горе пишеш, че ти тежат, значи килограмите ти са много и трябва да ги свалиш. Остави кой какво казва и кой те харесва, явно ти самата не се харесваш (явно основателно), така че вземи мерки докато си по-млада, защото с годините ще става по-зле.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 32dd8df0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

46.   Номер 44, любопитно ми стана относно кето диетата и я проучих сега. На два пъти свалях тегло (веднъж 17 кг и сега 9 кг) именно с ядене на портокали, грозде, диня, мед, овесени ядки и ориз, а те се причисляват към забранените храни при кето диетата. От личен опит мога да заявя, че ако човек разчита само на диети, доникъде няма да стигне и най-много да си причини някоя трайна болест. Обезателно трябва редовно движение за изразходване на калориите.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2044fb8cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

47.   44, аз пък мисля, че повечето бедни мъже са мързеливи и безволеви. Ако не са едва ли ще са бедни.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e556e6365f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   47, не ти се отдава много мисленето...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: adf57a5ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   До 46,
Бях много любопитен относно кето диетата и затова я изпробвах. Не вярвах че върши работа но се изненадах. И при нея трябва да си в калориен дефицит както и при другите. Да минеш на кетоза трябва въглехидратите да ти са под 30гр. на ден. При кетоза организма вместо да гори въглехидрати минава на мазнини. При мен навярно е била по- скоро нисковъглехидратна. При кетото трябва мазинините да са 70% от храната, само че в Швейцаря продуктите не са чак толкова мазни. Трудна работа. Тъпчеш се с авокадо, яйца, салами, пастети, зелени салати с много зехтин, майонеза... и пак белъчините ти са повече. Предимствата на кетото че може да махнеш упоритите тлъстини- от корема, хълбоците, при жените целулита. При мен почнаха да ми се виждат горе- доло коремните мускули. Правех и спорт разбира се. Някъде 2 месеца я карах. После отидохме за няколко дни на ГардаЛейк в Италия а там правият невероятен сладолед. И си счупих диетат. Сега гледам да ям повечко протеин, бухам си кикбоксче 4 пъти седмично и теглото ми седи на 77- 78кг.

До 47,
Да речем че си права, обаче същото важи и за дебелите жени.
Освен това да забогатееш трябва да се трудиш упорито 10 или повече години, а да отслабнеш 3- 4 месеца.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 994b9dd7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Внимайвате с рязкото преминаване към кето, както и с рязкото му спиране. Има ппердио от месец, когато приема на мало пвоече въглехидрати ме кареаше, а се чувствам визически зле и много, много уморен.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2044fb8cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   48, на теб още повече не ти се отдава мисленето.
Отслабването за 3-4 месеца друг път, а е цял живот ограничаване, а често при жените и гладуване, редовно трениране и т. н.
На фонът на това теб те мъзри да учиш, работиш и изкарваш пари.
Ми за какво си й на една жена? Онова между краката всички мъже го имате, главата ти очевидно е празна, щом и пари те мързи да вадиш значи си абсолютно безполезен.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2470ba7f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Авторката
45 Това за подуване не го казвам в моя случай, но имам наблюдения. Жената има проблем с щит. жлеза, хапове има, но дали имат ефект. При същото количество ядене се подува и подува.
Дебелите били мързеливи, може, но не всички. Факт най-мързеливата жена която познавам е слаба. Едва гледа от мързел. Не работи, не излиза, 1 път в седмицата на магазин и то с автобус. Сега по тая логика да е станала 100 кила.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: adf57a5ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Допълнение към 49,
Има и Кето шкембе чорба. Вместо мляко слагаш сметана от най- мазната. Но е гадна на вкус.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: adf57a5ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   До 51,
Аз отслабнах за 2 месеца.
Не съм 48 а 49, струва ми се че центровката на очите ти не е наред.
Сега си ограничавам храненето, спортувам и рядко пия алкохол понеже така ми е кеф.
Ти ако искаш си дебелей- на мен не ми пречи.
Не ме мързи нито да уча нито да работя. Имам висше образование и изкарвам доста добри пари.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: adf57a5ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   До 50,
Влизането беше малко неприятно, но при излизането със сладоледа в Италия нищо не ми стана.
Някъде за седмица влезнах. Жена ми викаше че съм почнал да смърдя на джибри. Дъхът ти трябва да почне да мирише на ацетон. Сигурно това е имала пред вид.
Сигурно при всеки е различно. Но е доста вкусна диета. И почти винаги си сит.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2044fb8cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

56.   54, почти ти повярвах, затова до преди 2 коментара мрънкяше колко трудно било човек да учи, работи и да вади пари.
Мъжете все имате много претенции, пък накрая масово ни една жена не ви иска, ни слаба, ни дебела.

 
  ...

1-50 от 68
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker