Свекърва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Свекърва
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1601 пъти
От 7 години сме заедно с моя приятел. Двамата сме на 29г. Всичко е добре, говорим за създаване на семество.
От самото начало на връзката ни обаче, майка му не ме харесва особено, личи си, доста често пуска неприятни коментари, когато се видим.
Той държи на техните и иска да се виждаме често. На мен от друга страна ми е доста неприятно и нямам никакво желание.
Изпадали ли сте в такава ситуация? Обичам го, но не мога да си представя да прекарвам много време с тях, което очаквам да се случи, когато имаме дете.
Говорили сме и с него по въпроса, той твърди че си внушавам и темата приключва.
Може би звучи глупаво, но цялата тази ситуация ми се отразява доста, а това не е отскоро.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8e0341a181
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   И ти ще станеш свекърва или тъща. Тогава си спомни думите си.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ea99e4625d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   На 29 си, омитай се от тоя пич, ще слуша само мама, ако някога създадеш семейство с него.
При нас с моята жена нямаме такива проблеми, понеже родителите ми я имат за своя дъщеря, но ако бях изпаднал в твоята ситуация щях да съм на страната на жена ми.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3ceade2b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ха ха нима очакваше да ти е приятно да ходиш при свекървата? Повярвай и на приятеля ти не му е приятно да търпи твоите роднини, да се съобразява с тях и се страе да не те обижда като ти каже това в очите, но такъв е живота, роднините трябва да се търпят.
Иначе зависи това което наричаш "често", какво означава, как ние да фантазираме какво според теб е често? 3-4 пъти седмично е неприемливо често, но ако става въпрос за веднъж за 2-3 часа в седмицата, не е чак толкова трудно да изтърпиш.
И какво значи свекървата не ме харесва, нима ти я харесваш и страдаш от несподелената обич? Няма как да очакваш някой да те харесва само защото спиш с някой от родата му. Показването на уважение трябва да идва от двете страни, но трябва да започне от новия човек който иска да носи фамилията на семейството, не тя иска да влезе в твоето семейство а ти си тази която искаш да се сродиш нея. Ей така да се появиш, обявявайки че спиш със сина, не означава че тя е длъжна да те ухажва, но самия факт че не те напада а само понякога пуска неприятни коментари, означава че тя полага старание, ти какво старание полагаш за вашите отношения??? Спането със сина й и ходенето да ядеш у тях не се приема за старание.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 217d45eb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   , Рано си се сетила, чя не те харесва. Защо не те харесва? Има си причини. Бъди типичната българка- забрани му да я вижда.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cd2c48a7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И тук има свекърви :)

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 595a721aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Най-добрият вариант за българката е, мъжът да е кръгъл сирак, да няма братя, сестри, племенници, колеги, приятели и да не поддържа комуникация с никого по социалните мрежи. За да бъде само неин, тя да не го дели с никого, всичко да е само за нея. Ама, ти късно си се сетила. Пък и гадината не ще да мре.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 97e14e1046
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   3, самият факт, че непознат човек, без да си е направил труда да опознае изобщо един човек, и то жената до сина й, пуска хапливи реплики, означава, мили и драги хора, че това е един изключително невъзпитан, дребнав и търсещ спречквания човек. Знам за случаи, в които тъстове явно не харесват мъжа до дъщеря им, но тъй като е имало домашно насилие и тъй наречения емоционален тормоз, не го харесват с право. Да преминем на свекървата. Това, мило момиче е манталитет. Манталитет на тъй наречения злобен и дребнав човек е да пуска шеги на твой гръб, реплики във въздуха ама някак за теб и пр. Изобщо не се чувствах задължена да ходиш там. Номер 3, който каза, че уважението би следвало да е взаимно и не бивало да си мислиш не знам си какво, дори да ти дадат фамилията си - това са глупости. Нормално е да се чувстваш зле от човек, който цели да се чувстваш зле и аз на твое място нямаше да ходя там. Благодари се ако един ден твоята свекърва помага помага поне малко за децата, рядкост в България. Преди да сравнявате тъстове и свекърви: често в България тестовете оставят дом за младите, помагат с внуците и куп други неща, а от свекърви получавате цупене, подмятания и обиди, а, да, и фамилията за булката, ако въобще и нея дадат. За капак ще разнасят навсякъде как не им се давали внуците, а истината е жалка: те сами не искат да ги погледат, но да лъжат могат. Съществуват и свестни свекърви, но са единици и първо по това се познават, че не биха тръгнали да обиждат едно младо момиче в дома си, техен гост, снаха или бъдеща снаха.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fc476a3360
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей,
Задай си два въпроса, отговорите на които могат да ти помогнат.
1. Има ли причина за подобно отношение към теб.
2. Защо приятелят ти казва, че си втушаваш.

Струва ми се че по-големата задача е защо разговорът приключва след отговора на приятеля ти. Всъщност, той едва тогава трябва да започне.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5a170d5bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Да, била съм в такава ситуация и ти казвам, че родителите не те ли харесват, работата не става. Трябва човекът ти да е много самостоятелен, за да не се влияе от мнението на майка си, иначе вечно ще е между чука и наковалнята.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8b16b6d5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Номер 6, да най-добре е така, от повече от 10 мъжът ми е кръгъл сирак, беше полусирак, когато се запознахме, та злото свекървище вече го няма и не не тормози. Преди беше истински ад

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 06b0019606
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Какво не харесва в теб въпросната жена? На каква тема са хапливите коментари?
Не можеш ли да положиш малко усилия, за да й се харесаш, дори и лицемерно?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3ceade2b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   6 е най прав, жените трябва да живеят до към 35 годишна възраст за да не пречат на снахите си. Но и снахите не трябва да забравят че е нужно да си направят харакири на 35 тия си рожден ден

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 64a6476fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Човек може да смени половинката си, но майка си - не.
Така че - пробвай да се сближиш с нея и ако не се получи, по-добре да прекратиш. Иначе ще си е тормоз за цял живот.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 97e14e1046
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   6, говориш глупости. Никоя приятелка, жена на мъжа няма интерес да е в лоши отношения с майка му, (брат му), сестра му. Слагам брат в скоби, защото обикновено те не правят интриги и не се държат предизвикателно зле. Научете майките и сестрите си да имат човешко отношение към жените ви и после винете жена на 20 , защо е реагирала емоционално, не приема да се отнасят зле с нея, да й се подиграват в лицето, осмиват, блокират и пр. И понеже ще кажете, ще говоря за всички. Не, далеч не всички свекърви са такива. Имам съседка свекърва със син, който има три деца от три различни жени. Въпреки че са се разделили, тази жена остана усмихната и добронамерена с всяка своя снаха, с удоволствие взима да гледа децата и не е изрекла и дума настрани нито за снахите си, нито за разделите. Не клюкари, не осмива и въобще е един добър човек. Не става въпрос, че жените не искали мъжа да има майка сестра и пр., а е точно обратното. Последните карат жената да се чувства толкова зле в дома им, че да не иска да стъпва, не я канят по празници, игнорират я и пр. А ако мъжа има сестра стара мома се почва една двойна атака колко била зле жената, колко зле готвела, колко е изнервена и зле гледа децата: как няма да е изнервена, като докато мъжа си пийва кафенце с мама и сестрата някой у дома трябва да гледа децата, готви, чисти, пазарува, да ги изведе на разходка и изкъпе.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a7a9017aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Донякъде те разбирам, понеже съм била в същото положение. Но, повярвай ми, с лошо не става. Не прави човека, когото обичаш буфер на вашата неприязън. Аз просто си наложих да мисля, че без тази жена нямаше да има моя страхотен мъж. До последно, въпреки всичко се държах добре с нея. И мисля, че не сгреших.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4073699408
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Мъжете са лицемери. Тука обясняват как трябва да траем майките им да ни тормозят и обиждат, ама я вижте в темата с тъщата как подкпрепят мъжа и как за всичко тъщата е виновна.
Жени, гледайте си интереса, защото никой друг няма да гледа вашия интерес, докато вие прощавате всичко и правите компромис след компромис с любимия, а той само се възползва.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 217d45eb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   14, жените обожават да се мразят с родата на мъжа. Да са винаги скарани. Да забраняват да се вижда с роднините си, да правят зверски сцени на ревност, ако види майка си, сестра си, леля си- просто друга жена. Не ревнуват от мъже, а от други жени. Що да се храни у майка си като си има жена? Що дава пари на майка си, или и купува нещо като си има жена? Изобщо защо общува с други жени като има нея?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 97e14e1046
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   17, да, защо да дава пари на майка си ако има деца? Моята майка и баща как не ми искат пари да ядат от храната на децата ми? Като се храни у майка си, вие защо не каните и жена му, а? А демонстративно каните само сина? Свиди ви една паница или искате да внасяте интрига в младото семейство? Що моята майка отказва да й купувам или давам пари, а? Може би защото гледа да има за внуците? Вие що за мислене имате предвид българските заплати да задължавате сина си и пари да ви дава? Че сестрата не може ли да разбере, че на първо място на мъжа са децата му, пред поредното кафенце с нея? Вие като виждате, че има проблем между вас и жена му, защо не го решите с добро отношение? Защо не каните и жена му по празниците? Защо създавате интриги и после жената била ревнива? Еми разредете си обедите със сина или целите нарочно да има проблем заради вас във младото семейство? Ревнивите са точно майките и сестрите, не друг. Ревниви и злобни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 217d45eb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   18, заключи го тоя мъж с вериги у вас. Да ти дава отчет къде ходи, колко време стои и с кого говори. Да дава пари само на вас, защото не можете сами да си изкарате. Половината жени не работят след майчинство и затова всяка стотинка на мъжа им се свиди
Ревност до безумие.
Все друг ви е виновен за проблемите в семейството, а не вие самите.
Колелото се върти и утре вие ще сте презряна тъща или свекърва. Вашите деца няма да припарват до вас, защото женичката скърца със зъби и вдига скандали.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 97e14e1046
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   19, никой не си заключва мъжа с вериги у тях. Извърташ нещата много хитричко, но виж какво ще ти кажа: ако за една свекърва има проблем собствената й снаха да идва в дома й със сина й, майка или бъдеща майка на внуците й, проблема не е в снахата, а в свекървата. Ако сестра на мъжа държи на всяка цена винаги да е на четири очи с брат си, защото снахата й е трън в очите без основание - проблема е в сестрата, не в снахата. За парите един мъж лесно биха го вкарали в жалост да харчи по майчиния или бащиния си дом и да съкрати харчовете по децата си. Къде ги видя тия жени, които след изтичане на майчинство не работят? Аз навсякъде в България виждам все работещи жени. Разбира се, че колелото утре се върти. И ние имаме деца и знаем. Добре, че са нашите свекърви да ни покажат какви свекърви или тъщи да не бъдем. Утре на моите деца няма изобщо да им забранявам да идват с гаджетата, годениците или жените и мъжете си у нас, защото е ясно, че при такава забрана внасям излишен смут при младите, който би внесъл само човек, който го прави нарочно със зла умисъл. Братята и сестрите на децата им изобщо няма да допусна да проявяват поведение с което да засегнат половинките на другите, а ако не ги харесват просто ще им кажа да не го изразяват по никакъв начин - а и защо е нужно да го правят? По повод лично мен като тъща или свекърва последното, което ще направя е да се заяждам с едно младо същество идващо на гости в дома му, обичащо сина или дъщеря ми.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 97e14e1046
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   19, тук не се обсъждат проблеми в семейството, а проблеми във фамилията. Има и екстремни случаи, но решението не са подигравки в лицето, осмиване, блокирания по мрежите и пр. Смята се, че хората би трябвало да са достатъчно зрели и отговорни, за да се избегне всичко това, но особено когато има и внуци това не са някакви еднолични отношения, в които всеки трябва да действа според злобата и ината си. Ако има неразбирателства се сяда и разговаря. В случая на авторката я съветвам да седи по-далеч от тези хора, ако иска да запази връзката си. Подобен род манталитет е нещо неизкоренимо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 217d45eb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   20, навсякъде има жени, които се сещат за работа чак детето като стане за училище. Работя с такива. Моловете и кафенетата са пълни с такива. Хич не им е пукало, че мъжа е опъвал каиша. Та е нормално парите на мъжа да ти се свидят, защото жената просто няма. Явно при връзка или брак той е длъжен да дава само на нея. Ама, ако презряната свекърва дава, нали няма да ги върне снахата?
Защо са ти трън в очите роднините на мъжа? Защо да не общува с тях? Защо очакваш нож в гърба от майката, сестрата, а не примерно от братовчедка? Негов приятел? Притеснително е за жена, която знае, че не я бива и сама няма да оцелее. Скъпоценният мъж примерно може да изневери, но вината няма да е на майката и сестрата, а негова. Българката изпитва някаква неприязън към родата на ужким любимия, защото ще и видят фалша.
Наричаш бъдещо гадже същество, което е забавно. Не човек, а същество.
По темата-авторката за 7 години не е направила добро впечатление на роднините на любимия. Явно се и цупи като е там. За какво да се кани такъв човек?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 97e14e1046
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   22, то и жената опъва каиша да гледа деца или това не е вид работа? На мен не са ми трън роднините на даден мъж, просто се нагледах и наслушах на истории, в които роднините на мъжа се държат отвратително и абсолютно онеправдано с млади момичета и който нарича това нормално е абсолютен злобар и подлец. Вие искате пари от семейния бюджет на една млада двойка, а не можете да се държите нормално с един член на семейството? Значи синчето да дава пари на свекървата, ама с жената, родила внуците да се държите като подлеци, да не я каните по празници и пр. Авторката съм сигурна, че се е постарала да направи добро впечатление на роднините на любимия, тя няма интерес да са в лоши отношения- интерес имат те - разделяй и владей. Ама може ли човек на вещица да направи добро впечатление? Дори с нещо да не им се е харесала, това ли е начина да се заяждат в лицето й и да пробват да я унизят? Може ли човек, с поне 40 години по-възрастен от нея вместо да използва положението си във фамилията да има добро отношение, да сее раздори нарочно и тенденциозно? Виждала съм няколко примера в живота с момичета и свекърви, в които тези момичета се държаха изключително добре и бяха игнорирани, обиждани, изолирани и накрая вмениха у всички познати мнението колко са зле тези момичета до степен, че те не желаеха вече да виждат тези свекърви и околните им (което беше и целта) да се внасят раздори, да има караници. Възрастни хора, които са добри, мъдри и човечни дори не биха допуснали мисъл за такова поведение у себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 217d45eb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   20, нямало да допусне братята и сестрата? Типичната жена. Тези деца собствено мнение нямат ли, че ще е необходимо ти да им казваш какво да правят? Никой не е длъжен да харесва другия, нито да лицемерничи.
Никоя майка не е длъжна да харесва всяка, с която сина и спи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: bf73c7f206
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ако държите да сте заедно, само чужбина ви спасява, но и там може да цъфне. Ако помага родата - в отглеждането на бъдните поколения е ок, нали?
22 Точно и аз такива наблюдения имам, а съм жена с дете, не мисля да лежа години, то и няма как. Тези не могат и 5 лева да изкарат. Без мъж са умрели от глад.
Ако родителите са закъсали нормално е да им помага финансово, едно истинско семейство ще си свие харча, жената ще заработи и ще се подкрепят. Ако сега човека има деца, едва крета, а те искат за глезотии е друга работа.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 217d45eb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   23, никоя майка не е длъжна да хареса всяка, с която сина и спи. Никоя не е длъжна да вдига чуждото его и да я хвали през 5 минути. Уважението се получава и зависи от двете страни. Щом за теб мъжките мами са вещици, защо не го казваш на гаджетата си? Да видим колко ще останат
Откъде знаеш, че е направила? Вади свои пари ли? Работи ли? Готви ли, чисти ли? Кани ги на гости? Или е типичната готованка, която само спи със сина?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 97e14e1046
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   24, извинявай, че някой хора НЕ държим да проваляме връзките на децата си. По-добре да лицемерничи, отколкото да се държи като хамалин, така мисля аз.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 46098745db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   25, ще си свие харча? Ако мъжа дава на майка си, а жената на нейната майка, кой ще предполага, че ще издържа финансово децата? Аз съм с наблюдение, че жените не просто 5 лева могат да изкарат, а доста от тях помагат финансово на мъжете си и се живее в тяхно жилище. Значи жената да издържа децата, докато мъжа дава на майка си, същата тази майка, която се държи ужасно с жена му по примера от темата? Хем нагли и зли, хем с претенции.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4073699408
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   И тази тема се напълни с мамини пут*овци, дето по-далеч от полата на мама не виждат.
После се чудят защо на 45 са сами и никоя жена не ще да ги погледне.
Все пак те отговорност носят само към мама, а не и към децата, които са създали - тях кучета ги яли.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b9200fb972
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   28, явно и за теб щом мъжа има жена, всички хора на планетата не съществуват. Просто са мъртви. Да не си и помисля да купи един хляб на майка си, защото ще слуша опяване цял месец. В нормалните държави хората не броят колко се дава на роднините, само тук българката държи сметка за чужди пари.
27, лицемерието не е харесване. И няма как да проваляш връзка, защото не си част от нея.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 97e14e1046
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   30, семейните пари не са чужди пари, защото се гледат и деца. Само в България се смята за нормално отвратителното отношение от майки и сестри на мъжа, а ако жената рече да каже и "гък" е много зле. Един мъж на място няма да позволява майка му и сестра му да унижават жена му и като минимум ще бъдат смъмрени. Българките майки на малки деца са героини, градят сами дом, плащат сами ремонт, седят сами с децата, а ако трябва и да мълчат на злобни подмятания какво? Повечето мъже в семейство не харчат минималната издръжка на дете по закон за децата си. Искате жал за майките на мъжете? А срещу тази жал какво? Помагат ли с гледане на внуците? Уважават ли майката на внуците си? Каквото повикало, такова се обадило.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 217d45eb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   31, аха, парите на мъжа са общи, на жената-неини. Търсете си кръгли сираци, ама там пък пак друг ще ви е виновен, че не можете сами да се защитите. Къде са тия героини? По моловете, козметици и кафенца, нали? По други мъже? Героини са били едно време.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3ceade2b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   До 31 Пропускаш само факта че майката на мъжа е била някога майка на малко дете в България и те са вършили описаното, пропускаш също че и ти някога ще станеш свекърва или тъща!
Това че мъж помага с нещо на майка си, съвсем не задължава свекървата, да се кланя на снаха си и да изпълнява нейните планове и желания. Помагането за гледане на дете не е задължение, а е по желание!!! А уважението се заслужава, не се полага на млада жена само защото е правила секс и се е размножила.
Права си за това каквото повикало такова се обадило, но това важи с пълна сила и в случая с уважението към младата жена. А отношението майка-син съвсем не зависят от това на какво мнение е жена му.
Не е ли доста нагло да командориш мъжа си да не купувал хляб на майка си от неговата заплата, защото си преценила, че тя не те уважава??? Не се безпокой все ще му останат да ти даде едни 195лв, колкото е минималната издръжка за дете по закон.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4073699408
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   32, ти па си търси някоя достатъчно тъпа да издържа теб и децата, докато ти гледкаш маминка.
Ама ще намериш на кукуво лято.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b9200fb972
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   34, по-добре маминка от жена, която ще се мръщи, оплаква и ще брои пари.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker